skoro nie rozkminiasz skad kolega jest to masz wielki problem..koniec.jarus_warszawa_ pisze:on tez przygina on moze mi nie wolno hyy typ z warszawy pewnie z polonii jest tyle w temacie KONIEC ROZMOWY .pozdrawiamz e(L)ka w sercu pisze:Kolego jarus chyba lekko przeginasz co

KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA
-
na potwierdzenie tego, że źle się dzieje...
kretyn pisze:Drodzy Kibice Legii Warszawa. Podczas meczu Legia-Cracovia byliśmy świadkami bezprecedensowego zachowania kilkudziesięcioosobowej grupy kibiców na trybunie otwartej. Podczas całego meczu mimo aktywnej postawy kibiców zasiadających na trybunie krytej zamiast dopingu kilkadziesiąt osób zasiadających na „Żylecie” zainspirowanych komunikatem SKLW „lżyło i obrażało zawodników Legii oraz swoimi gestami wymuszało podobne zachowania na innych kibicach zasiadających na tej trybunie.
W związku z tym, że po raz kolejny SKLW udowadnia, że nie jest reprezentacją wszystkich kibiców, ale małej grupy niezainteresowanej w poprawie wizerunku klubu i nie jest w stanie działać konstruktywnie na rzecz kulturalnego, zgodnego z cywilizowanymi standardami dopingu zwracamy się do posiadaczy kart Klubu Kibica z następującym apelem:
a) jeżeli chcesz włączyć się aktywnie w działalność na rzecz organizacji dopingu,
b) jeżeli obca Ci jest potrzeba posługiwania się wulgaryzmami i nienawiścią wobec kibiców drużyny przeciwnej oraz innych osób,
c) jeżeli chciałbyś we współpracy z klubem propagować kulturalny doping tylko dla swojej drużyny,
d) jeżeli chcesz pomóc w organizacji Klubów Kibica Legii w całej Polsce
e) jeżeli w przyszłości chcesz współuczestniczyć w organizowaniu wyjazdów kibiców na mecze wyjazdowe w taki sposób, aby mieszkańcy Warszawy byli dumni z kibiców Legii
f) jeżeli uważasz, że stadion piłkarski nie jest miejscem dla chuliganów i bandytów
g) jeżeli chcesz aktywnie uczestniczyć w życiu klubu i wspierać go w organizacji akcji charytatywnych i społecznych
h) jeżeli uważasz, że stadion powinien być miejscem na tyle bezpiecznym, aby bez obaw mogły przychodzić rodziny z dziećmi
napisz do nas na mail: [email protected]
Posiadaczy kart Klubu Kibica jest na dzień dzisiejszy ponad 23.000. Mamy nadzieję, że wśród tej , jakże dużej, już aktywnej liczby kibiców Legii znajdzie się taka grupa, która zechce poświęcić swój czas na zmianę wizerunku kibica Legii tak bardzo nadszarpniętego wydarzeniami w Wilnie oraz wszystkimi innym wydarzeniami, które nie przynoszą chluby naszemu klubowi.
Z każdym, kto potraktuje nasz apel w sposób poważny i odpowiedzialny skontaktujemy się, aby później zorganizować spotkanie wszystkich, którym zależy na tym aby budować ruch kibicowski , który będzie się wiązał się z emocjami i radością a nie przemocą i nienawiścią.
Z pozdrowieniami,
Zarząd Klubu Piłkarskiego Legia Warszawa
-
-
Kod: Zaznacz cały
aby budować ruch kibicowski

-
do fx. piszesz tak jabys o czyms wiedzial, albo sam uczestniczyl w czyms. jak cos wiesz na pewno, albo jakąs fote masz to zapodaj, a nie takimi enigmatycznymi wypowiedziami nas raczyszfx. pisze:Sync pisze: i gdzie i jaka flaga została zdobyta śmierdzi to farmazonem grubym po powrót spokojny bez atrakcji żadnych !!!
a wracaliście wszyscy razem?
raczej nie
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ten komunikat mnie rozwalił...jetem niemal pewien ,ze powstanie coś na wzór kibiców Hydrogówna w Bydgoszczy.Zrobią jakis klub kibica wielu paziów sie zapisze ,zrobią sobie flage a doping będzie intonował spiker a MY skończymy na CWKSie ....
a jak komus się nudzi to dzielcie się śmiało swoją twurczościa z naszym zarządem na [email protected]
a jak komus się nudzi to dzielcie się śmiało swoją twurczościa z naszym zarządem na [email protected]

-
- ostatnie ostrzeżenie
jedne głupszy od drugiego....tragedia ,dzieci nauczcie sie czytac.Czy przed swym debilnym komentarzem raczyles chociaz przeczytac artykul z tego linka??? widac ze nawet nie zajzales tam albo czytac nie umiesz...NFC04 pisze:to zes sie idioto popisal jak malo kto na tym forum.... przeciez kazdy glupi widzi ze jest to jakas zdezelowana flaga Legii... ku*** nigdy nie widzialem zeby Craxa obszywala swoje fany zielonym materialemjarus_warszawa_ pisze:
[link] czytajcie i na dole zobaczcie zdjecie :/ale moze sie nie znam
-
chlopcze wpierw przeczytaj artykul w linku, bo c**** czytales, a obrazasz goscia, sam zes sie popisal jak nie wiem co....NFC04 pisze:to zes sie idioto popisal jak malo kto na tym forum.... przeciez kazdy glupi widzi ze jest to jakas zdezelowana flaga Legii... ku*** nigdy nie widzialem zeby Craxa obszywala swoje fany zielonym materialemjarus_warszawa_ pisze:
[link] czytajcie i na dole zobaczcie zdjecie :/ale moze sie nie znam
-
-
no to jak odniesiesz sie do tej wypowiedzi ??? czy tu nie jest sugerowane ze "ktos" stracil fane i nie jest to Legia?? Koles wykazal sie totalna niewiedza, narobil obciachu wszystkim kibicom Legiijarus_warszawa_ pisze:jakto my stracilismy ??? rozwin wypowiedzszyderca pisze:na to wychodzi że to (L) straciła fanę, na korzyść...szczurów:P
-
podbijam... zapodajcie cos temu "naszemu wspanialemu zarzadowi"Janek pisze:Ten komunikat mnie rozwalił...jetem niemal pewien ,ze powstanie coś na wzór kibiców Hydrogówna w Bydgoszczy.Zrobią jakis klub kibica wielu paziów sie zapisze ,zrobią sobie flage a doping będzie intonował spiker a MY skończymy na CWKSie ....
Legia Warszawa
-
- ostatnie ostrzeżenie
NFC04 pisze:blb ble blejarus_warszawa_ pisze:jakto my stracilismy ??? rozwin wypowiedzszyderca pisze:na to wychodzi że to (L) straciła fanę, na korzyść...szczurów:PKoles wykazal sie totalna niewiedza, narobil obciachu wszystkim kibicom Legii

mam podobne odczucia jak CZESIU,nie wierze w to co sie tu dzisiaj wypisuje, Takich asów dawno nie było....
-
Wiecie co zarzad Legii jest jaki jest ale nie miałem ich za ludzi oderwanych od rzeczywistosci- a to już preszło wszelkie granice- oni naprawde mysla że zrobia wesoły klub kibica z bebnami i trąbkami w stylu Skry Bełchatów?
Będa sie wymieniac szalami z Lechem i Wisła, wcinac popcorn i zrobia flage KP Legia SSA pany
A tak poważnie: Legionisci trzymajcie sie, nie jedną burze już przeszliście, patrząc po tym co się dzieje to widze że działacze wkrótce zaczną sie kompromitowac na tyle że i media to dostrzegą i karta się odwróci na waszą stronę! Powodzenia

A tak poważnie: Legionisci trzymajcie sie, nie jedną burze już przeszliście, patrząc po tym co się dzieje to widze że działacze wkrótce zaczną sie kompromitowac na tyle że i media to dostrzegą i karta się odwróci na waszą stronę! Powodzenia
-
no doping w Bełchatowie przyzwoity mieliśmy oby u Nas na meczach było tylko lepiej za tydzien mecz z Lechem ciężko bedzie ale zobaczymy po meczu czy sie coś u Nas z dopingiem poprawiło. Bardzo pomysłowa oprawa GieKSyojojoj pisze:z innej beczki.... Korona fajnie przekrzykiwała GKS... plus dla nich.... Korona sie zaczyna rozwijać....

Ty wiesz i ja wiem
-
-
bo prawda jest taka ze za notoryczny brak umiejetnosci rozumienia tekstu pisanego tez powinien byc ban... od razu by polowa tego burdelu zniknela... a tak polowa odpisuje na takie glupie teksty jak niektore powyzej... niektorzy uzytkownicy nie rokuja za dobrze i moze warto aby troszke dorosli do forum...crk pisze:TO CO SIE TU DZIEJE TO JEST ku*** NIEDOWIARY ! JA NIE WIEM CZY JA ŚNIE CZY TO NA JAWIE JEST ! OTRZĄŚNIJCIE SIE DO k**** NĘDZY ! WSZYSCY PO 12 LAT MACIE CZY JAK? POJEBANE KOMENTARZE I WYPOWIEDZI NA POZIOMIE PODSTAWÓWKI ALBO GORZEJ !
-
+GKSK-CE+ pisze:Kolejna akcja KSG&GKS tym razem chcieliśmy umilić powrót Tychom wracającym z meczu Legia-Cracowia (podobno mieli ze sobą flage) nastawienie jak i siły z naszej strony były duże, ale z tego co się dowiedzieliśmy to pojechało ich tylko jedno auto a więc nie było sensu aby wszyscy jechali, pojechały tylko 2 auta. O godz. 5,15 nad ranem przejmujemy to auto na bramkach w Mysłowicach po czym atakujemy ich na zjeździe z A4 na S1. Jedno auto czekało z przodu i próbowało na mówić Tychy do zatrzymania lecz jednak Tyszanie wybrali opcje desperacką i o mało nie przejechali by typów od nas w wyniku czego została rozbita jedna boczna szyba (wg konwencji Poznańskiej o rozwalaniu aut jest to możliwe gdy po uprzednim nawoływaniu ekipa nie chce wysiąść, chyba dobrze pamiętam.)
Jak dla mnie akcja roku, dobrze że połączyliście siły....
ku*** osobiście jak widzę akcje typu zatrzymujemy w dwa auta jedno auto to c*** mnie strzela. Rozumem ustawić się na autobus, ale nie ku*** na jedno auto. Widoczne lubicie takie klimaty 3 lata temu na starej Ligocie zdarzyło mi się dostać w******* od trzech Gieksiarskich bohaterów.+GKSK-CE+ pisze:Ruszamy w pościk za nimi, po przejechaniu kilku kilometrów doganiamy ich lecz jednak widząc ich desperacką ucieczke(na blacie 160,padający deszcz a oni robią manewry żebyśmy nie mogli ich wyprzedzić) stwierdziliśmy że odpuszczamy! Nie chcieliśmy aby się powtórzyła sytuacja z Grudziądza.. Mimo tego że flaga Tyszan nie jest w naszym posiadaniu akcja wydaje mi się udana…
Szkoda że nie wiedziałem że po Brynowie w tę sobotę będzie łaziło jakiś trzech najebanych typów w żółtych szmatach bo ustawilibyśmy się na nich w 6 chopa żeby dać im takie szanse jak Wy Tychom. To żart z tą 6-ką, ale faktycznie szkoda że nie przypuszczałem prędzej że mogą tu z jakimś sposobem wypełznąć mógłbym sobie to spotkanie opisać na kibice.net.
-
A_zgadnij czyt:jaruś_warszawa_A_zgadnij pisze:podbijam jest te zdjecie fany niby straconej Cracoviszyderca pisze:no to jest to zdjęcie czy nie?
Trzeba być naprawde mało kumatym,żeby zarejestrować się tego samego dnia po banie i w ogóle się rejestrować skoro Cię tu nie chcą,do tego z tym samym podpisem

Pal wrote oszołomie

PS.Sory za OT,ale nie moge z takimi pajacami.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
dziekiIl_Fanatico pisze:Wiecie co zarzad Legii jest jaki jest ale nie miałem ich za ludzi oderwanych od rzeczywistosci- a to już preszło wszelkie granice- oni naprawde mysla że zrobia wesoły klub kibica z bebnami i trąbkami w stylu Skry Bełchatów?Będa sie wymieniac szalami z Lechem i Wisła, wcinac popcorn i zrobia flage KP Legia SSA pany
![]()
ale jesli mial bym podsumowac dawniejsze protesty z tym co sie dzieje teraz to jest naprawde wielka roznica... oni daja zakazy ludzia ktorzy nic nie zrobili tylko poprostu sa dla nich nie wygodni... bo co moze zrobic kobieta? poprostu jest 1 z wazniejszych osob w NS i dlatego dostala zakaz rozumiesz? oni chca wyelminowac ze stadionu Legii ludzi ktorzy cos robia bo wtedy bedzie im latwiej stworzyc ten smieszny klub kibica... i bysmy sie wszyscy nie zdziwili jak im cos takiego naprawde wyjdzie patrzac juz na prowadzenie dopingu duzej ilosci osob na trybunie krytej w meczu z Craxa... wiec niejest ciekawie.
pozdrawiam
Legia Warszawa
-
-
Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
-
Zdaje mi się, że TY już przegrałeś sobie u wielu osób z tego forum pisząc to co napisałeś tutaj. Co się stało to się nie odstanie ale czy pikniki spod krytej racje mają to czas pokaże. W Warszawie spór na lini kibice-klub dopiera się rozkręca a jak sie skończy czas pokaże. A narazie lepiej tego tematu nie ruszać ...Mmm pisze:Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
-
[quote="Mmm"]Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
Niestety? Jakos dziwnie wydaje mi sie ze nie bardzo ci zalezy zeby na Ł3 wrocila dawna atmosfera. Ale olewam to jest nas wystarczajaco duzo i na pewno bedziemy gora. Tak czy inaczej. Bo LEGIA TO MY. I nawet nie usiluj polemizowac. Zegnam.
Niestety? Jakos dziwnie wydaje mi sie ze nie bardzo ci zalezy zeby na Ł3 wrocila dawna atmosfera. Ale olewam to jest nas wystarczajaco duzo i na pewno bedziemy gora. Tak czy inaczej. Bo LEGIA TO MY. I nawet nie usiluj polemizowac. Zegnam.
-
Czasami jak sie czyta nie które wypociny,to az sie nie chce wierzyc w to co sie widzi...Mmm pisze:Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
Może dekodery TVNu będą w nagrodęHeniek pisze:A teraz ide sie zapisac do nowego klubu kibica

Ostatnio zmieniony 31.07.2007, 16:33 przez kalashnikov, łącznie zmieniany 1 raz.