KOMENTARZE 27-29 Lipiec

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

Widać, że wspólny układ GKS-Górnik nie jest skierowany tylko na Ruch, bo pewnie sam GKS Tychy nie spodziewał się takiego rozwoju wydarzeń. Liga dopiero ruszyła, więc górny śląsk będzie zdecydowanie najciekawszym regionem kibicowskim.
iparts.pl
z e(L)ka w sercu

Post autor: z e(L)ka w sercu »

Kolego jarus chyba lekko przeginasz co :roll:
jarus_warszawa_
ban
Kontakt:

Post autor: jarus_warszawa_ »

z e(L)ka w sercu pisze:Kolego jarus chyba lekko przeginasz co :roll:
on tez przygina on moze mi nie wolno hyy typ z warszawy pewnie z polonii jest tyle w temacie KONIEC ROZMOWY .pozdrawiam
Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu »

na potwierdzenie tego, że źle się dzieje...

kretyn pisze:Drodzy Kibice Legii Warszawa. Podczas meczu Legia-Cracovia byliśmy świadkami bezprecedensowego zachowania kilkudziesięcioosobowej grupy kibiców na trybunie otwartej. Podczas całego meczu mimo aktywnej postawy kibiców zasiadających na trybunie krytej zamiast dopingu kilkadziesiąt osób zasiadających na „Żylecie” zainspirowanych komunikatem SKLW „lżyło i obrażało zawodników Legii oraz swoimi gestami wymuszało podobne zachowania na innych kibicach zasiadających na tej trybunie.

W związku z tym, że po raz kolejny SKLW udowadnia, że nie jest reprezentacją wszystkich kibiców, ale małej grupy niezainteresowanej w poprawie wizerunku klubu i nie jest w stanie działać konstruktywnie na rzecz kulturalnego, zgodnego z cywilizowanymi standardami dopingu zwracamy się do posiadaczy kart Klubu Kibica z następującym apelem:

a) jeżeli chcesz włączyć się aktywnie w działalność na rzecz organizacji dopingu,

b) jeżeli obca Ci jest potrzeba posługiwania się wulgaryzmami i nienawiścią wobec kibiców drużyny przeciwnej oraz innych osób,

c) jeżeli chciałbyś we współpracy z klubem propagować kulturalny doping tylko dla swojej drużyny,

d) jeżeli chcesz pomóc w organizacji Klubów Kibica Legii w całej Polsce

e) jeżeli w przyszłości chcesz współuczestniczyć w organizowaniu wyjazdów kibiców na mecze wyjazdowe w taki sposób, aby mieszkańcy Warszawy byli dumni z kibiców Legii

f) jeżeli uważasz, że stadion piłkarski nie jest miejscem dla chuliganów i bandytów

g) jeżeli chcesz aktywnie uczestniczyć w życiu klubu i wspierać go w organizacji akcji charytatywnych i społecznych

h) jeżeli uważasz, że stadion powinien być miejscem na tyle bezpiecznym, aby bez obaw mogły przychodzić rodziny z dziećmi

napisz do nas na mail: [email protected]

Posiadaczy kart Klubu Kibica jest na dzień dzisiejszy ponad 23.000. Mamy nadzieję, że wśród tej , jakże dużej, już aktywnej liczby kibiców Legii znajdzie się taka grupa, która zechce poświęcić swój czas na zmianę wizerunku kibica Legii tak bardzo nadszarpniętego wydarzeniami w Wilnie oraz wszystkimi innym wydarzeniami, które nie przynoszą chluby naszemu klubowi.

Z każdym, kto potraktuje nasz apel w sposób poważny i odpowiedzialny skontaktujemy się, aby później zorganizować spotkanie wszystkich, którym zależy na tym aby budować ruch kibicowski , który będzie się wiązał się z emocjami i radością a nie przemocą i nienawiścią.

Z pozdrowieniami,

Zarząd Klubu Piłkarskiego Legia Warszawa
Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 »

Teraz chyba sami widzicie co się u nas dzieje....zarząd chwali krytą za "wzorowy doping" na wczorajszym meczu a teraz jawnie chce skłócić legijną brać...
zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic »

Kod: Zaznacz cały

aby budować ruch kibicowski
to mnie rozjealo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Widze ze na Legii moze byc powtorka z rozgrywki kiedy to Zyleta byla pusta a kibice stali pod stadionem :)
maciej!

Post autor: maciej! »

srogo
Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek »

Ten komunikat mnie rozwalił...jetem niemal pewien ,ze powstanie coś na wzór kibiców Hydrogówna w Bydgoszczy.Zrobią jakis klub kibica wielu paziów sie zapisze ,zrobią sobie flage a doping będzie intonował spiker a MY skończymy na CWKSie ....
a jak komus się nudzi to dzielcie się śmiało swoją twurczościa z naszym zarządem na [email protected] :lol:
CZESIU

Post autor: CZESIU »

nie wierze w to co czytam, odejdz juz od monitora
Legioholic

Post autor: Legioholic »

Janek pisze:Ten komunikat mnie rozwalił...jetem niemal pewien ,ze powstanie coś na wzór kibiców Hydrogówna w Bydgoszczy.Zrobią jakis klub kibica wielu paziów sie zapisze ,zrobią sobie flage a doping będzie intonował spiker a MY skończymy na CWKSie ....
a jak komus się nudzi to dzielcie się śmiało swoją twurczościa z naszym zarządem na [email protected] :lol:
podbijam... zapodajcie cos temu "naszemu wspanialemu zarzadowi"
szyderca
ban

Post autor: szyderca »

no to jest to zdjęcie czy nie?
ojojoj

Post autor: ojojoj »

z innej beczki.... Korona fajnie przekrzykiwała GKS... plus dla nich.... Korona sie zaczyna rozwijać....
mmkk87

Post autor: mmkk87 »

ojojoj pisze:z innej beczki.... Korona fajnie przekrzykiwała GKS... plus dla nich.... Korona sie zaczyna rozwijać....
no doping w Bełchatowie przyzwoity mieliśmy oby u Nas na meczach było tylko lepiej za tydzien mecz z Lechem ciężko bedzie ale zobaczymy po meczu czy sie coś u Nas z dopingiem poprawiło. Bardzo pomysłowa oprawa GieKSy 8)
A_zgadnij

Post autor: A_zgadnij »

szyderca pisze:no to jest to zdjęcie czy nie?
podbijam jest te zdjecie fany niby straconej Cracovi
HSG

Post autor: HSG »

Podobno Jastrzębie skroiło flagę "ACAB" ŁKS-owi Łomża :roll:
lukasz_GKS

Post autor: lukasz_GKS »

HSG pisze:Podobno Jastrzębie skroiło flagę "ACAB" ŁKS-owi Łomża :roll:
Tak to prawda
_hool_

Post autor: _hool_ »

lukasz_GKS pisze:
HSG pisze:Podobno Jastrzębie skroiło flagę "ACAB" ŁKS-owi Łomża :roll:
Tak to prawda
Obrazek
Mmm

Post autor: Mmm »

Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
**pRiMoSz**

Post autor: **pRiMoSz** »

Mmm pisze:Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
Zdaje mi się, że TY już przegrałeś sobie u wielu osób z tego forum pisząc to co napisałeś tutaj. Co się stało to się nie odstanie ale czy pikniki spod krytej racje mają to czas pokaże. W Warszawie spór na lini kibice-klub dopiera się rozkręca a jak sie skończy czas pokaże. A narazie lepiej tego tematu nie ruszać ...
Heniek

Post autor: Heniek »

[quote="Mmm"]Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.

Niestety? Jakos dziwnie wydaje mi sie ze nie bardzo ci zalezy zeby na Ł3 wrocila dawna atmosfera. Ale olewam to jest nas wystarczajaco duzo i na pewno bedziemy gora. Tak czy inaczej. Bo LEGIA TO MY. I nawet nie usiluj polemizowac. Zegnam.
Heniek

Post autor: Heniek »

A teraz ide sie zapisac do nowego klubu kibica :D
Łks 1908

Post autor: Łks 1908 »

Mmm pisze:Niestety ale cały protest jest skazany na klęske.I to nie działacze wygrają tylko kibice przegrają.A w zasadzie juz przegreli bo ta frajerska akcja w Wilnie zawsze bedzie argumentem dla ITI.Nawet zwykli kibice z krytej trzymają strone działaczy,bo nie chca juz widziec takiej parodii.A czy ucierpi ultras czy chuligan to wsio ryba.
Czasami jak sie czyta nie które wypociny,to az sie nie chce wierzyc w to co sie widzi...
kalashnikov

Post autor: kalashnikov »

Heniek pisze:A teraz ide sie zapisac do nowego klubu kibica :D
Może dekodery TVNu będą w nagrodę :lol:
Ostatnio zmieniony 31.07.2007, 16:33 przez kalashnikov, łącznie zmieniany 1 raz.
szyderca
ban

Post autor: szyderca »

Legioner: zawsze jest tak , że pod skrojeniu pojawiają się zdjęcia straconej fany, wczesniej lub później, jak dla mnie jest za późno, a dziecka internetu szukaj u sąsiada.
lewik

Post autor: lewik »

Wy rozrabiacie, wy niszczycie, konsekwencje (pośrednio) dotykają wszystkich.
Chodząca Depresja

Post autor: Chodząca Depresja »

chronologicznie

Dyskobolia-Ruch - już Drzymała myśli jak tu uciec z tej mieściny gdzie przyszło na inaugurację ledwo 1 tyś osób, szkoda, że chorzowscy mieli zakaz

Zagłębie-Widzew - Widzew jak zwykle na bardzo dobrym poziomie, Zagłębiacy piszą , że u nich piknik :shock: no cóż wizyta 500 przyjezdnych z polskiej czołówki zdarza sie u nich bardzo często :lol:

Jagiellonia-Polonia - Jaga na plus, chociaż sektorówka z chudym narkomanem nie podchodzi mi :roll: , Polonia to największa żenada w tej kolejce, po tylu latach nie przyjechać to lipa, wiem wiem zakmnięty sektor, ale Jadźka stanęła na wysokości zadania z zaproszeniem. Czyżby Polonii nie uśmiechało sie podjecie rękawicy w białymstoku za cyrki z poprzedniego sezonu - mój domysł, mogę sie mylić

Lech - Sosnowiec - Lech jak zwykle rewelacja, ilosć, atmosfera luks, Zaglębie fajna liczba, choć czuję, ze mały niedosyt pozostał.

Odra- ŁKS jak to bywa z ŁKS-em, jeśli wyjazdu nie ma pod łódź to skromnie

Bełchatów-Korona jeju jak mnie te dzieci z GKS-u irytują, doping tragedia, nie dość, że wszystko ściągnięte od innych - Lech, Jaga i o dziwo Widzew to ogólnie atmosfera meczowa niezbyt przyciągająca, Korona liczba taka sobie

Legia-Cracovia liczba Cracovii mierna, myślałem, ze podniosą się po słabym poprzednim sezonie, ale może jeszcze będzie lepiej, o Legii trudno pisać, bo Wawa nerwowa jakaś, ale nie dziwie się. :wink:
kass

Post autor: kass »

Chodząca Depresja, bardzo pozytywny post - powiedziałbym nawet, że jeden z niewielu wartych przeczytania w tym temacie. Nie ze wszystkim się zgadzam, ale nie mam 14 lat i nie będę się napinał albo zarzucał Ci kompleksów tylko dlatego że moje zawsze musi być na wierzchu. Z kibicami Polonii też masz rację - Ruch mógł pojechać, to i oni mogli. Ale po kiego tłuc się przez całą Polskę incognito, skoro była dobra wymówka - z resztą po tylu latach czekania tydzień nie robi aż takiej różnicy, nie? :roll: - w Łodzi będzie git!
micgree

Post autor: micgree »

kass pisze:Chodząca Depresja, bardzo pozytywny post - powiedziałbym nawet, że jeden z niewielu wartych przeczytania w tym temacie. Nie ze wszystkim się zgadzam, ale nie mam 14 lat i nie będę się napinał albo zarzucał Ci kompleksów tylko dlatego że moje zawsze musi być na wierzchu. Z kibicami Polonii też masz rację - Ruch mógł pojechać, to i oni mogli. Ale po kiego tłuc się przez całą Polskę incognito, skoro była dobra wymówka - z resztą po tylu latach czekania tydzień nie robi aż takiej różnicy, nie? :roll: - w Łodzi będzie git!
a skąd wież ze nie było nikogo incognito :lol: :?: ale ty to pewnie byś sie od razu ujawnił na Jadze :) co to dla ciebie... :lol:...
viceroy

Post autor: viceroy »

Było paru incognito a ze o nich nie słychac to juz nie moja sprawa :D
disnemar

Post autor: disnemar »

viceroy pisze:Było paru incognito a ze o nich nie słychac to juz nie moja sprawa :D
Mogli być na stadionie w takiej samej formie jak Zagłębie Sosnowiec, nie chcieli , więc nie ma tematu.
Szkoda tylko, bo wydawac by się mogło,że powinno im na tym zależeć.
Zablokowany