a cos wspolnego z osobami z piekarni?Rafix pisze:Dodać należy że ta flaga nic wspólnego nie miała z osobami z młyna.

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
GTS Rzeka Krakow, fabryka konfidentow, teraz co niektorzy dowiedza sie jak Wisla Dolphins Hooligans zrobila 11 dpk tak ze pogolila wszystko na Kupca i jak gdyby nigdy nic dalej udzielala sie na Wisle a niektorzy wlasnie jak wspomniany brat rzymskiego modela z grzywka to i w scislej ekipie.grabarz06 pisze:u was bylaby stypa ,bo przecież wsród tych co wszystko na kupca zagoniła była młoda locha.*** pisze:to w Kielcach święto.
Nadwiślan Kraków
-
Sagatku polemizowałbym, w końcu to nie Wisła się posypała przez konfidenctwo we własnych szeregach, a uwaga uwaga: cracovia.
-
GavriloP pisze:a cos wspolnego z osobami z piekarni?Rafix pisze:Dodać należy że ta flaga nic wspólnego nie miała z osobami z młyna.
Flaga należała do osób starszych z ul. Chęcińskiej. Nigdy nie wisiała na młynie. Coś jeszcze?
-
po c*** się tu tłumaczysz w jaki kolwiek sposób, to tak jak tłumaczenie "byliśmy w jeansach" "chujowy doping bo zadaszenia nie było", flaga w plecy i tyle w temacie. Jakby ktoś wytłumaczył tym jankom z Chęcińskiej, że są pewne zasady to teraz nie trzebabylo by się wstydzić...Rafix pisze:GavriloP pisze:a cos wspolnego z osobami z piekarni?Rafix pisze:Dodać należy że ta flaga nic wspólnego nie miała z osobami z młyna.
Flaga należała do osób starszych z ul. Chęcińskiej. Nigdy nie wisiała na młynie. Coś jeszcze?
-
sie cieszyły zydy ze chłopa złapali...
niestety trzeba wrócić do szarej rzeczywistości i przygotować kolejny atak na niewidomych.
niestety trzeba wrócić do szarej rzeczywistości i przygotować kolejny atak na niewidomych.
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
jakby wisiała na młynie to by było że Wisła mogła mieć noże, tak jak wypierdalali u siebie przed meczem z Lechią czy nie jeżdżą na R22.
-
Nie znasz szczegółów sprawy to po kiego o niej piszesz?Sagat14 pisze:GTS Rzeka Krakow, fabryka konfidentow, teraz co niektorzy dowiedza sie jak Wisla Dolphins Hooligans zrobila 11 dpk tak ze pogolila wszystko na Kupca i jak gdyby nigdy nic dalej udzielala sie na Wisle a niektorzy wlasnie jak wspomniany brat rzymskiego modela z grzywka to i w scislej ekipie.grabarz06 pisze:u was bylaby stypa ,bo przecież wsród tych co wszystko na kupca zagoniła była młoda locha.*** pisze:to w Kielcach święto.
Teoretycznie może być tak ze chłopak, który nadal zresztą jest na wolności tak ustalił z tymi osobami wiedząc że się wiatruje na zawsze.
Oczywiście teoretycznie bo ja nic o sprawie nie wiem bo i skąd
za kim jestes?
-
Posłuchaj ruro bardaszana, nikt z JG sie nie rozjebał na psach w przeciwieństwie do Wisły gdzie Pan Gęsty wraz z kolegą zapierdolił z d*** całą ekipę. Dostarczył psom nie tyko info o Wiśle ale i o nas za co zresztą A od was mu powiedział parę słów na rozprawie. Popytaj starszych jeśli nie wierzysz. JG było rozpracowywane od bardzo długiego czasu, psy wydały spory hajs żeby się czegoś dowiedzieć. Poczytaj sobie akty oskarżenia w każdym przypadku jest "w trakcie prowadzenia działań operacyjnych udało się ustalić.." Chłopacy na wadzę przybili to co im zaproponowali bo gdyby składali apelacje mogliby dostać znacznie więcej latek a z tym co miały psy mogło być o wiele gorzej. No ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro jedyne co dostałeś to mandat za przejście na czerwonym świetle.bnm pisze:Sagatku polemizowałbym, w końcu to nie Wisła się posypała przez konfidenctwo we własnych szeregach, a uwaga uwaga: cracovia.
AVE JUDE
-
[quote="prokocimksc"
Posłuchaj ruro bardaszana, nikt z JG sie nie rozjebał na psach.[/quote]
A metalica to co zrobiła? U was inaczej się to nazywa? Już raz pisałeś pseudo kumate historie zza murów a okazało się że wyssane z palca.
Posłuchaj ruro bardaszana, nikt z JG sie nie rozjebał na psach.[/quote]
A metalica to co zrobiła? U was inaczej się to nazywa? Już raz pisałeś pseudo kumate historie zza murów a okazało się że wyssane z palca.
-
tak tak, teoretcznie hehe uwaga uwaga, WSH wprowadza na kibicowskie salony zasade tzw "teoretycznego nie rozpierdolenia sie" ale co nie zmienia faktu ze od Was padlo kilkanascie razy przed sadem "przyznaje sie do winy i dobrowolnie zloze wyjasnienia" a co w praktyce oznaczalo pogolenie wszystkiego na Kupca min przez brata Pawla ktory to teraz calkiem niezle bryluje u Was w ekipe.nrth pisze:
Nie znasz szczegółów sprawy to po kiego o niej piszesz?
Teoretycznie może być tak ze chłopak, który nadal zresztą jest na wolności tak ustalił z tymi osobami wiedząc że się wiatruje na zawsze.
Oczywiście teoretycznie bo ja nic o sprawie nie wiem bo i skąd
Nadwiślan Kraków
-
Mówisz, że po tej akcji gtsy poszli na dpk, a po paru latach robią na was oprawy "nigdy się nie przyznawaj"? ku*** co za pały.
-
prokocimksc ty zjebie, kogo ty chcesz w c**** zrobić? Chyba samego siebie oszukujesz, bo kogo? Sami pogoniliście od was z ekipy konfiorów a tutaj będziesz kłamał że nikt się nie rozjebał na psach z JG! Kabareciarz jesteś.
-
No właśnie nie pisałem, gdybyś czytał uważnie i miał jakąkolwiek wiedzę to być wiedział o co mi chodzi. A tak napierdalasz posty jakbyś był w AMOKU :))Już raz pisałeś pseudo kumate historie zza murów a okazało się że wyssane z palca.
Osoby,które zostały wjebane nie były z JG tylko z AW a to zasadnicza różnica. Poza tym zostały już odpowiednio za to potraktowane i do dziś mają bardzo ciekawe życie. U nas nie funkcjonuje zasada,że raz się rozjebać można.prokocimksc ty zjebie, kogo ty chcesz w c**** zrobić? Chyba samego siebie oszukujesz, bo kogo? Sami pogoniliście od was z ekipy konfiorów a tutaj będziesz kłamał że nikt się nie rozjebał na psach z JG! Kabareciarz jesteś.
AVE JUDE
-
kabaret :) czy ty czytasz co ty piszesz? :)
mówisz gęsty - ja mówię kulka
JG/AW ? co wy tam macie jakieś pieczątki na czołach?
mówisz gęsty - ja mówię kulka
JG/AW ? co wy tam macie jakieś pieczątki na czołach?
-
u was funkcjonuje "uciekaj do radiowozu, pokazuj palcami kto cię bił, prowadź doping przez kolejne 7 lat"prokocimksc pisze: U nas nie funkcjonuje zasada,że raz się rozjebać można.
-
7 lat? slabe info
-
prokocimksc
U was funkcjonuje zasada rozjebmy się w kilkunastu
Policjantek też w składzie nie macie ?
U was funkcjonuje zasada rozjebmy się w kilkunastu
Policjantek też w składzie nie macie ?
-
Czemu się śmiejecie z prokocimksc? Przecież w takiej Moskwie czy ogólnie na wschodzie w każdej ekipie istnieje kilka grup chuligańskich. Napisał, że nie byli z JG a AW więc chyba jest różnica skoro mają podział na 2 ekipy?
Pamietam taki jeden dzien sprzed 3 lat. Stwierdziłem, że rzucam dragi i zajmuję się życiem. To był najpiekniejszy dzien mojego zycia, słońce świeciło, kolory wydawały się wyraziste, ludzie na ulicy się uśmiechali. Wytrzymałem do dnia dzisiejszego. Od tamtej pory naprawiłem sporo rzeczy w swoim życiu...
-
w dodatku jeszcze nie siedzą na młynie hehe
-
Dokładnie o to chodzi. Śmieją się bo nie mają pojęcia o tym co się dzieje w Krakowie i z postem na post zaczynam widzieć z kim mam do czynienia. Spinka, wyśmiewanie i dziecinada.Rozporek pisze:Czemu się śmiejecie z prokocimksc? Przecież w takiej Moskwie czy ogólnie na wschodzie w każdej ekipie istnieje kilka grup chuligańskich. Napisał, że nie byli z JG a AW więc chyba jest różnica skoro mają podział na 2 ekipy?
AVE JUDE
-
Dobrze, no to 5 jesli to ma jakies znaczenieGavriloP pisze:7 lat? slabe info
"Panowie (policjanci), oni kopali mnie po kroczu" było w 2004 a w 2009 prowadzil jeszcze doping w Sosnowcu jak raz udalo sie wam tam pojechac
-
ooo odezwał się przywódca z GS obecnie zapracowany emigrant , jak tam Adrianku w Anglii ?Adik pisze:c**** wiesz na temat Kazimierza :) Jeszcze napisz ze Grzegorzki Stare na Minus. Boze tego sie ku*** czytac nie da
GS zawsze były słabe i dobrze o tym wiesz . Teraz faktycznie w temacie graffiti ruszyło się bardzo na plus . Podaj mi Wasze liczby wyjazdowe jeśli jesteście taką mocną dzielnicą ;)
-
abg pisze:Dobrze, no to 5 jesli to ma jakies znaczenieGavriloP pisze:7 lat? slabe info
"Panowie (policjanci), oni kopali mnie po kroczu" było w 2004 a w 2009 prowadzil jeszcze doping w Sosnowcu jak raz udalo sie wam tam pojechac
kolega wyżej pomylił gniazdowych pewnie kibic młodej daty ;)
abg przytoczył legendę o Ś czy jest prawdziwa? tego nie wiem :))
sorry za post pod postem
-
halotrol jak zwykle bryluje, ale tylko na necie - FRAJER. przeżywasz parówo jakieś odsłony stron. ha ha ha , żal mi ciebie.halodrol pisze:Patrzcie kibice wszystkich klubów co tu się odpierdala.
Po raz kolejny widać jakie to forum jest skurwione na zasadzie wiecej użytkowników i odsłon = więcej hajsu od reklamodawców.
Taki trolling jak w wykonaniu osobnika vanini powinien być ukrócony na forum społeczności kibicowskiej natychmiast. Ale debil coś napiszę, ktoś inny mu odpisze i liczba odsłon/hajsu sie zgadza.
Jako KSC wypowiadał się już pojebany jeżuś - zbanowany dopiero po osobistych wycieczkach do Foxxa, legendarny pojeb PTZR a teraz jakaś prowokacyjna ku*** - no bo nie da się inaczej tego nazwać - vanini.
Ale jest zajebiście
Codziennie 20 tysiecy ludzi ogląda reklamy patriotycznej odzieży produkowanej w Wietnamie.
-
Po co kolego tłumaczysz takie rzeczy przecież niektórzy mają swoją wersję i nic tego nie zmieni.prokocimksc pisze:Dokładnie o to chodzi. Śmieją się bo nie mają pojęcia o tym co się dzieje w Krakowie i z postem na post zaczynam widzieć z kim mam do czynienia. Spinka, wyśmiewanie i dziecinada.Rozporek pisze:Czemu się śmiejecie z prokocimksc? Przecież w takiej Moskwie czy ogólnie na wschodzie w każdej ekipie istnieje kilka grup chuligańskich. Napisał, że nie byli z JG a AW więc chyba jest różnica skoro mają podział na 2 ekipy?
Jedni są tak zaaferowani iż twierdzą że czarne jest białe,a inni mają wrzucony papier z zeznaniami i piszą że nic się nie stało bo byli młodzi no to z kim ty chcesz polemizował i o czym.
Wiadomo każdy broni swojego podwórka,ale z oczywistymi sprawami się nie polemizuje.
Cracovia już u siebie porządek zrobiła i wszystko zostało załatwione jak należy więc przestańcie już wałkować ten temat
-
A z rodzynkiem co się nie przyznał też 'posprzątane'?
Poza tym pisanie o jakieś AW gdzie od lat działacie pod szyldem JG jest jak dla mnie żałosne.
Poza tym pisanie o jakieś AW gdzie od lat działacie pod szyldem JG jest jak dla mnie żałosne.
-
No dobra poświęcę swój cenny czas i Ci wytłumaczę,pomimo że nie powinienem:ts06 pisze:A z rodzynkiem co się nie przyznał też 'posprzątane'?
Jude Gang: pierwszy garnitur KSC, ludzie z ekipy pierwszego pierdolnięcia czyli po dokonanej selekcji i zweryfikowaniu ich w bojach stanowiący trzon ekipy Cracovii. Nie za dużo ludzi, najlepsi z najlepszych którzy nie tylko potrafią się bić na gołe pięści ale i ze sprzętem a na dodatek na tyle sztywni że nie straszne im ścieżki zdrowia i zastraszanie przez psy.
AntyWisła: ekipa,której celem jest polowanie na Wisłę, grupa luźno powiązanych ze sobą osób nie związana z Jude Gangiem i działająca na własną rękę.Jest to zbieranina chłopaków,którzy mają określone zadanie na Cracovii ale dużo mniej ekskluzywna niż Jude Gang. Dużo łatwiej się do nich dostać gdzie ich umiejętności są weryfikowane.
Teraz już rozumiesz i widzisz różnice? Podobnie jest na Wiśle, gdzie nie każdy kto lata z maczetą po mieście jest od razu Sharksem. Jeszcze raz powtarzam, nikt z JG się na psach nie rozjebał ale że poszli siedzieć to jest fakt.Zostali podjebani przez gości,którzy za dużo wiedzieli jak na swój staż i anonimowo się r********. Co do Metala sprawa już była tyle razy wyjaśniana,że nie chce mi się tego wszystkie pisać bo każdy kto zna klimat ten wie o co chodzi, ten kto nie zna - jego problem widocznie nie powinien wiedzieć.
AVE JUDE
-
z tym jg, aw kończ waść wstydu oszczedż AW było podstawą JG powstało na piastów a ze sie przyjeło bo lepsze od kaszana gang z nazwy to inna sprawa oni byli starzy a JG młodzi osobiscie ci starzy mieli wiecej charyzmy niz młodzi a na wisle na odwrót sadze ze devils byli bardziej wierni niz sharks ale kazdy ma swoje zdanie
"CHŁOPI"REYMONTA
-
no po chuju byli jak się w dobrej ilości poprzerzucali...
-
Shanti ma rację jeżeli chodzi o AW i JG natomiast o drugiej stronie się nie wypowiadam.shanti pisze:z tym jg, aw kończ waść wstydu oszczedż AW było podstawą JG powstało na piastów a ze sie przyjeło bo lepsze od kaszana gang z nazwy to inna sprawa oni byli starzy a JG młodzi osobiscie ci starzy mieli wiecej charyzmy niz młodzi a na wisle na odwrót sadze ze devils byli bardziej wierni niz sharks ale kazdy ma swoje zdanie
AW dobra stara marka szkoda że wielu ludzi z ekipy można spotkać na B lub I a nie na zbiórce na Groblach jak za starych dobrych czasów.
-
my młodzi bylismy jg ale aw to byla marka to było coś to były koty to nie były pieniadze i złote kajdany to była idea cos w latach 90 bezcenee zasady i braterstwo a teraz hmmmmmm....... zdrada dobrych boli
"CHŁOPI"REYMONTA
-
zawsze mnie rozpierdalala ta Wasza podnieta liczbami wyjazdowymi, mlynem czy frekwencja, i za resortu mieliscie to lepsze i za Cupiala a mimo to przez kawal czasu c**** znaczyliscie na miescie w tematach,zgody przyjmowaliscie na osiedla a dzisiaj wielka podnieta bo po latach zapierdalania po kanalach czworonodzy wyskoczycie sobie z gdanskimi po Starym Miescie, przestrzeliscie grafa na Kazku i napinka na necie jacy to kurw.a nie gangsterzy.jason pisze:
ooo odezwał się przywódca z GS obecnie zapracowany emigrant , jak tam Adrianku w Anglii ?
GS zawsze były słabe i dobrze o tym wiesz . Teraz faktycznie w temacie graffiti ruszyło się bardzo na plus . Podaj mi Wasze liczby wyjazdowe jeśli jesteście taką mocną dzielnicą ;)
Nadwiślan Kraków
-
*** pisze:no po chuju byli jak się w dobrej ilości poprzerzucali...
*** dawaj do nas co sie bedziesz z tymi zarosnietymi pizdami w saszetkach bujal, dostaniesz opla astre,hajs,d****, pomorzesz nam przejac fc Libiaz;)
Nadwiślan Kraków
-
to idz juz wyperdalaj jak się dla ciebie nie liczy nic, bo wasza obecna rozjebana banda jest tyle samo warta co wasze młyny, wyjazdy o czym ty się chcesz tu udzielać?różnica między naszymi kibicami jest taka że jak wam się banda sypie to reszta kibiców spierdala do kanałów zamiast godnie reprezentować klub.c**** to właśnie Wy znaczyliście przed 90tymi, Wisła mimo że nie miała takiej wprawy w lataniu z nożami jak Wy wszędzie zaznaczała swoją obecność i dzięki temu w obecnej sytuacji płaczecie jak stare k**** że wam interes nie idzie.Sagat14 pisze: zawsze mnie rozpierdalala ta Wasza podnieta liczbami wyjazdowymi, mlynem czy frekwencja, i za resortu mieliscie to lepsze i za Cupiala a mimo to przez kawal czasu c**** znaczyliscie na miescie w tematach,zgody przyjmowaliscie na osiedla a dzisiaj wielka podnieta bo po latach zapierdalania po kanalach czworonodzy wyskoczycie sobie z gdanskimi po Starym Miescie, przestrzeliscie grafa na Kazku i napinka na necie jacy to kurw.a nie gangsterzy.
-
Cinkciarz zawsze będzie czerpał korzyści. A wysoka pozycja często w tym pomaga. Czasem lepiej jednak skorzystać z tego co kojarzy nam się pozytywnie, dlatego ja korzystam z ekantor.pl :) Najlepiej.
-
Obserwując na stare lata sytuacje z dystansu mam wrażenie, że rolę się troszkę odwróciły. Lata 90-te już nie wrócą a Azory są tego dowodem. Pamiętam jak Wisła była totalnie niezorganizowana , więc świetnie zorganizowana, szybko działająca ekipa Cracovii to po prostu wykorzystywała. Tajemnicą Poliszynela jest to, że działała brutalnie i niehonorowo. Dziś nie można oprzeć się wrażeniu, że to Cracovia jest w chaosie. Oczywiście na kilku osiedlach gonią grupki małolatów, są także bohaterowie YT i Derbów, którzy nie przez przepadek dostali przydomki "ćpunów" ale wydaje się, że Wisłą działa, robi swoje i na stadionie i poza nim i jest lepiej zorganizowana . Od dawna wiadomo, że wielu kibiców Cracovii ma zwykły kompleks Wisły. Nie mogą bez niej żyć, ich hymnem jest WTSK ale nie dziwie się. Akcji takich jak TSW, wiślacka siłownia można pozazdrościć.
-
Mówię o tym co jest teraz a teraz na Cracovii rządzi JG.shanti pisze:z tym jg, aw kończ waść wstydu oszczedż AW było podstawą JG powstało na piastów a ze sie przyjeło bo lepsze od kaszana gang z nazwy to inna sprawa oni byli starzy a JG młodzi osobiscie ci starzy mieli wiecej charyzmy niz młodzi a na wisle na odwrót sadze ze devils byli bardziej wierni niz sharks ale kazdy ma swoje zdanie
AVE JUDE
-
zacznijmy od tego że to dragi i sprzęt ukształtowały przewagę Cracovii na mieście, nie żaden fanatyzm czy popularność klubowa.pomysł sam w sobie dawał zajebiste efekty, ogólny chaos na mieście, przejmowanie osiedli i przerzucanie tylko patrz co zaczęły przynosić kolejne lata gdy interesy się podzieliły a sprzęt stał się standardem?Parchy nigdy na podobnych warunkach nie potrafiły rywalizować z Wisłą na dłuższą metę to jest między nami różnicą, dlatego wprowadzili sprzęt, dlatego jako JEDYNI odrzucili opcje paktu poznańskiego.A to obecne pierdolenie o ich hegemonii w Krakowie które trwało zaledwie kilka latek można sobie o d*** wytrzeć bo sytuacji z dnia na dzień się nie obróci a żeby odjebać podobny numer jak wtedy niestety dla nich nie ma jak z czym.
-
Nie jako jedyni, bo GTS też odrzucił. Mogli w Krakowie walczyć na sprzęt a z resztą kraju honorowo, ale się osrali. Musieli swoją sekcje mma założyć i poćwiczyć pare latek, żeby dopiero oświadczenia w necie wydawać ci :) Tacy to "chuligani"