KOMENTARZE 27-29 Lipiec

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

bardzo

Post autor: bardzo » 30.07.2007, 03:39

rossi pisze:
[link]

sorry ale czytajac posty takich idiotow po prostu rzygac sie czlowiekowi chce :roll:
bardzo fajnie.

Pytam się jednak co zrobili w sprawie tych dwóch piłkarzy? Czy może wyszli z założenia, że dobre z nich grajki i Legia będzie miała pożytek, to nie ma ich co atakować?

Patriotyzm polega własnie na wyżeczeniu się czegoś (w tym wypadku nie złych piłkarzy), a nie stawianiu swieczek pod pomnikami.

iparts.pl
kalashnikov

Post autor: kalashnikov » 30.07.2007, 03:42

Byłem dzisiaj w Warszawie i oczywiście nie mogłem odpuścić sobie meczu. To co się dzieje jednak na Legii to PARANOJA. 30% stadionu wolnego, a ja k... nie mogę sobie wejść i obejrzeć meczu, bo trzeba mieć kartę kibica... której wyrobić nie da rady bo system już jest zamknięty. Myślałem że mnie ch.. strzeli. Dobrze że Warszawiacy wyciągnęli pomocną dłoń :)
Na meczu żyleta protestuje, a kryta śpiewa w najlepsze :roll: Dawno się tak nie wynudziłem na meczu. Brawa dla tego c**** Grosickiego też mnie zabolały...
Ogólnie to nie wiem czy jest drugi tak nieprzyjazny kibicom zarząd. Powodzenia w walce z tym całym TW Walterem

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 30.07.2007, 04:33

ku***,dawno sie nie odzywałem ale jak przeczytałem pare postów w sprawie konfliktu iti-Kibice to trudno się opanować,najgorszemu wrogowi nie życzyłbym takiego zarządu jaki mamy obecnie,chodzę na Legię ponad 20 lat i dużo w życiu kibicowskim na Legii przeżyłem i widziałem ale z pełną odpowiedzialnośćią moge napisać,że wszystkie zarządy razem wziete, za których kadencji przyszło mi kibicować Legii,nawet w 1% nie były tak chujowe jak ówczesny MEGA-FRAJERSKI zarząd iti.Takiej inwigilacji na Ł3 nie widziałem nigdy!Może to zakrawa z mojej strony na paranoje ale wcale sie nie zdziwię,jeśli do nabycia biletu na nowy stadion bedzie potrzebny odcisk daktyloskopijny palca.....

Co do dzisiejszego pikniku,to ''prawdziwi" kibice Legii starali sie coś tam krzyknąć ale kiepsko im to wychodziło,widać nie moga się obyć bez werbalnej pomocy dzieci z domów patologicznych, chuliganów,gangsterów,bandytów z Żylety...Craxa przyjechała w niezłej liczbie a co do ich dopingu,to dostosowała się do reszty stadionu...
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

Romano

Post autor: Romano » 30.07.2007, 08:23

No niestety szykuje sie prawdziwa wojna na wszystkich frontach w Legii.Walter ma potężna broń w postaci koncernu medialnego iti i mase kasy na działania przeciw kibicom
kibice maja tylko wiare i determinacje.Mam nadzieje że sie nie poddacie i odniesiecie zwyciestwo nad walterem i spółką

(---)

Post autor: (---) » 30.07.2007, 08:36

wszystko fajnie nie ciekawie na Legii,
ale co z ta plota o fanie KSC ?

Zagłębiak z Legnicy

Post autor: Zagłębiak z Legnicy » 30.07.2007, 08:36

Kogo ta Legia bojkotuje brakiem dopingu zarząd czy piłkarzy. Działacze nie potrzebują dopingu tylko piłkarze więc akcja uderza w piłkarzy a nie działaczy. Na działaczy mogą coś innego wymyśleć. Zastanówcie się czy gdyby w u was była taka sytułacja to czy byście nie poszli na mecz własnej drużyny. Dla mnie tłumaczenie frekwencji akcją jest bez sensu. Widzów tylko 3000 więcej niż w Bełchatowie. Zresztą na średnia na Legii 10000 w sezonie czyli muszą zdarzać się mecze po 8000.

Dla pryzkadu początek zeszłego sezonu:
Legia Warszawa 3-1 Cracovia 29 lipca, 20:00 (10.000)
Legia Warszawa 1-2 GKS Bełchatów 12 sierpnia, 19:00 (7.000)
Legia Warszawa 3-2 Górnik Zabrze 26 sierpnia, 20:15 (7.083)
Legia Warszawa 5-0 Wisła Płock 17 września, 19:15 (7.503)

Seb

Post autor: Seb » 30.07.2007, 09:15

człowieku coś się tak do tej Legii przyjebał... każdy twój post dotyczy tylko Legii.. opanuj się :!:

lipa jest i zrozum to po prostu... :roll:

sharn

Post autor: sharn » 30.07.2007, 09:22

Trochę zabawne, że frekwencję Legii wytyka już bodajże druga osoba z Zagłębia Lubin. Nie wiem czy to jeszcze głowy nie ostygły po wyjeździe życia do Warszawy czy niespodziewanym mistrzu, ale mam wrażenie że kibice z miasta gdzie największą rozrywką do tej pory był parafialny odpust albo koncert Stachurskiego trochę przesadzają w tym rozliczniu Legii.
My swojej klasy udowadniać nikomu kto choć trochę zna się na kibicach nie musimy. Średnia ilość ludzi na meczach może nie jest imponująca, ale taki poprostu mamy stadion (z łuków gówno widać a dostać się tam można tylko z kartą kibica). W zeszłym sezonie średnia nie odbiegała jakoś od tej na np. Wiśle Kraków pomimo nieco innej atmosfery na linii zarząd - kibice.

I jeszcze kamyczek do krytykantów. Zapomiał wół jak cielęciem był i seryjnie łapał zera wyjazdowe a na meczach u siebie ilość ludzi nie dochodziła do2 tys.?
To niech teraz wół przypomni sobie zero wyjazdowe Legii.

Pozatym cieszenie się z czyjegoś konfliktu z zarządem, z kłód rzucanych pod nogi czy braku kompletu na trybunach nie idzie mi jakoś w parze z solidarnością kibicowską. Ja tam bym wolał pełene stadiony wszędzie - czy to na Lechu czy na Legii czy w Krakowie. :roll:

P.S.
bardzo - co ma wspólnego flaga dla Bohaterów Powstania z jakimś gówniarzem co na kadre nie pojechał (zresztą nawet nie wiadomo jak i dlaczego?). Weź się rozbiegnij i w głowę jebnij...
Co nas jakiś Grosicki albo inny Korzym.

Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 30.07.2007, 09:29

Zagłębiak z Legnicy pisze:Kogo ta Legia bojkotuje brakiem dopingu zarząd czy piłkarzy. Działacze nie potrzebują dopingu tylko piłkarze więc akcja uderza w piłkarzy a nie działaczy. Na działaczy mogą coś innego wymyśleć. Zastanówcie się czy gdyby w u was była taka sytułacja to czy byście nie poszli na mecz własnej drużyny. Dla mnie tłumaczenie frekwencji akcją jest bez sensu. Widzów tylko 3000 więcej niż w Bełchatowie. Zresztą na średnia na Legii 10000 w sezonie czyli muszą zdarzać się mecze po 8000.

Dla pryzkadu początek zeszłego sezonu:
Legia Warszawa 3-1 Cracovia 29 lipca, 20:00 (10.000)
Legia Warszawa 1-2 GKS Bełchatów 12 sierpnia, 19:00 (7.000)
Legia Warszawa 3-2 Górnik Zabrze 26 sierpnia, 20:15 (7.083)
Legia Warszawa 5-0 Wisła Płock 17 września, 19:15 (7.503)

' :lol: co za typ nie moge....Co sie tej Legii tak dojebales?ogarnij sie troche bo robisz przypal swojej ekipie.A swoja droga to My na wyjazdy jezdzimy nie raz w takiej liczbie jak wy u siebie przychodzicie wiec z jakimis swoimi statystykami to nie wyskakuj,

K_JB

Post autor: K_JB » 30.07.2007, 09:52

Krotka pilka wszystkim napinaczom co do frekwencji bany !!!!
To juz zal czytac po ran n-ty ze te miasto ma tylu mieszkancow a tamte tylu - a na mecz przyszlo tylu. Modow na forum sporo wiec walcie bany ile wlezie moze sie opanuja ludzie a jak nie to niech wypier.... z forum !!!!!

Kubal

Post autor: Kubal » 30.07.2007, 10:15

Frekwencja może i słaba,ale to,co dzieje się na Łazienkowskiej to cyrk.Uważam,że mecz obejrzała by,dużo większa liczba kibiców,ale wczoraj można było wejść posiadając kartę kibica (cena ok 20zł),do tego bilet (30zł),więc za tanio nie jest.Poza tym,do wyrabiania kart kolejka jak skórwysyny,a potem stać trzeba jeszcze w kolejce po bilet (jakby nie mogli sprzedawać od razu)około godziny,więc sami zobaczcie,jak to wygląda od środka,a dopiero komentujcie.Nie wiem jak Wy,ale ja nie zapłaciłbym 50 zł,tylko po to,żeby zobaczyć na żywo drugą połowę meczu :?

Z naszej strony piknik,Craxa lipa,zero dopingu,jakieś 3 flagi,z czego tylko jedna ich,w dodatku osób ze śląska,dwie pozostałe to GKS-u Tychy i Korony Kielce.
Obrazek
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa

pit bull

Post autor: pit bull » 30.07.2007, 10:30

Większość z Was nabija się z Zagłębie L. jaka to u Nich frekwencja, 6-7 tys luda jqak na Mistrza Polski. A co było na Legii? 8000 ? przecież to żenada, klub w największym mieście w Polsce na 8000 kibiców na stadionie?
I nie zmieni tego fakt że narozrabialiście w Wilnie i macie problem z zarządem.

Kubal

Post autor: Kubal » 30.07.2007, 10:37

pit bull pisze:Większość z Was nabija się z Zagłębie L. jaka to u Nich frekwencja, 6-7 tys luda jqak na Mistrza Polski. A co było na Legii? 8000 ? przecież to żenada, klub w największym mieście w Polsce na 8000 kibiców na stadionie?
I nie zmieni tego fakt że narozrabialiście w Wilnie i macie problem z zarządem.
Możesz pisać co chcesz,ja się usprawiedliwiać nie mam zamiaru,frekwencja była do d*** i to fakt,ale jak pisałem wcześniej,nie znacie sytuacji od środka.
Obrazek
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa

Lelek

Post autor: Lelek » 30.07.2007, 10:42

Myślę, że Widzew dobrze się zaprezentował w Lubinie. Dobra liczba szczególnie, że to wakacje. W II połowie na stadionie słychać tylko Widzew, jak zwykle kibice Widzewa udowadniają, że - czy Widzew przegrywa czy wygrywa to doping ma być, a nie jak u kibiców sukcesu gdy drużyna przegrywa to są gwizdy i wyzwiska.

Mocno zaskoczyła mnie flaga Zawiszy wisząca na Zagłębiu :shock:

ps. "Kibicom" PGE gratulujemy kserokopiarki :roll:

Zagłębiak z Legnicy

Post autor: Zagłębiak z Legnicy » 30.07.2007, 10:48

Napisałem to co myśle i tyle. Całe dwie strony były na Zagłębie, że na otwarcie przyszło 6000. Jeżdzicie po Lubinie i Bełchatowie,że frekwencja do d***,że na puchar w Bełchatowie przyszło tylko 4000 a czy ktoś wam wytykał,że w Warszawie na UEFA z Zurychem było 7000 a z Donieckiem 10000. Też mieliście wtedy protesty ???? Po meczu ze Steua będzie, że w Lubinie przyszło tylko 7300 na mecz i co to wogole jest,że kibicowsko do d*** itp. . Ogólnie mówienie o frekwencji jest do d*** bo poza Poznaniem wszedzie mało kibiców przychodzi i dla mnie 7000 czy 10000 to jest wielki h..

Hutniczy

Post autor: Hutniczy » 30.07.2007, 10:49

Normalnie k**** idzie zwariować czytając te posty na temat frekwencji Legii i Zagłębia...po ch** pisać to samo przez różnych ludzi i innymi słowami?
HUTNIK
NOWA
HUTA

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 30.07.2007, 10:53

drazen pisze:Oczywiscie jak nas jest 6500 tys na inauguracji to to jest wg Was smiech na sali. No ale jak was przychodzi 8 tys to nalezy rzeczywiscie tylko gratulowac :D Ile to Lubin ma mieszkanców 85 tys, a Warszawa? Nie rozsmieszajcie mnie nawet ze to dobry wynik

ok warszawa ma duzo wiecej mieszkancow zgodze sie tu z toba ,ale jest jedna kwestja w tej sprawie mjanowicie taka ze 62% mieszkajacych ludzi w warszawie nie sa rodowitymi warszawiakami to znaczy, ze przyjezdzaja wiesniaki za praca ktorej unas tez nie ma . i tu jest ten bul nie ma co patrzec ile kto mam w swoim miescie mieszkancow bo to tez jest idiotyczne
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****

19(R)20

Post autor: 19(R)20 » 30.07.2007, 10:53

podsumowując weekend można powiedzieć
"+"
liczba Zagłębia w Poznaniu
liczba Widzewa w Lubinie
prezentacje w Poznaniu, Lublinie i Białym
"-"
słaba liczba Cracovii
słaba liczba ŁKS
słabiutka frekwencja Legii

więcej grzechów nie pamiętam

PS
nie odpowiadajcie i nie kłóćcie się - to moja osobista opinia ;)
serwis kibiców Ruchu Chorzów [link]

Kubal

Post autor: Kubal » 30.07.2007, 11:03

jarus_warszawa_ pisze:
drazen pisze:Oczywiscie jak nas jest 6500 tys na inauguracji to to jest wg Was smiech na sali. No ale jak was przychodzi 8 tys to nalezy rzeczywiscie tylko gratulowac :D Ile to Lubin ma mieszkanców 85 tys, a Warszawa? Nie rozsmieszajcie mnie nawet ze to dobry wynik

ok warszawa ma duzo wiecej mieszkancow zgodze sie tu z toba ,ale jest jedna kwestja w tej sprawie mjanowicie taka ze 62% mieszkajacych ludzi w warszawie nie sa rodowitymi warszawiakami to znaczy, ze przyjezdzaja wiesniaki za praca ktorej unas tez nie ma . i tu jest ten bul nie ma co patrzec ile kto mam w swoim miescie mieszkancow bo to tez jest idiotyczne
Dobry argument,ale wątek na oddzielny temat 8) Każdy miałby pewnie coś do powiedzenia w tej kwestii.
Dlatego proponuję kolegą po szalu o niewypowiadanie się już w tym temacie na temat frekwencji i naszych wewnętrznych spraw :!:

Z góry dzięki 8)
Obrazek

Sweet focie

Post autor: Sweet focie » 30.07.2007, 11:03

Lelek dlaczego tak cię niby zaskoczyła flaga Zawiszy na Zagłębiu?
Jarus naucz się pisać.
Max for you
mic pisze:
wasik pisze:Gdzie punkt numer 3 :roll:
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko 8) :lol:
:lol: :lol: :lol:

kilian

Post autor: kilian » 30.07.2007, 11:06

Ludzie zastanówcie się trochę. Co was właściwie obchodzi jakaś tam frekwencja :?: Niechby nawet na mecze chodziło po 2 tys. ludzi i no i co z tego jeśli to będą ci najwierniejsi? Krytykujecie Legie że mało ludzi. A co ku*** mają zrobić kibice żeby było więcej? Każdy z Żylety ma wziąć na swój koszt jakiegoś piknika? :wink: Liczba kibiców zależy od zarządu i nie dziwię się że tak mało ludzi tam było. Lepiej zajmijcie się tym że Legia to kolejny klub który ma takie problemy z zarządem. Bardzo źle to wróży nam, kibicom, jeśli nawet tak dobrze zorganizowana grupa kibiców jak Legii przegrywa w walce z zarządem. (Bo niestety z tego co widzę to na razie zarząd jest górą). :evil:

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 30.07.2007, 11:26

Co to sie porobilo na tym swiecie
Zaglebie Lubin porownuje sie do Slaska Wroclaw i smieje sie z kibicow Legii.
W ogole ten typ "zaglebiak z Leginicy" dam sobie reke ucica wyglada jak ich przesmieszny prezes Pietryszyn - wlosy na zel, lekki garb i marzenia o potedze Zaglebia w Polcse po tak naprawde jednym udanym sezonie(cudem zdobyte mistrzostwo). Juz nawet nie pisze o kibicach ZL bo tym to sie naprawde poprzewracalo w glowie :shock:
Ludzie trzeba znac swoje miejsce w szeregu.
To samo kibice Dyskobolii - skrojone 2 szale Ruchu - ciekawe ile Was sie pojawi w Chorzowie ? nie wiem czy nawet te 100(tylu bylo kibicowRuchu) ? pewnie te 100 osob rozgonilo bo caly stadion w Grodzisku.
Ogolnie rzecz biorac to liczba Zaglebia Lubin dobra jak nie bardzo dobra 6-7 tys to jest przeciez nawet nawet liczba jak na Polskie realia i przedewszystkim Zaglebie Lubin.
Podobala mi sie rowniez liczba Zaglebia w Poznaniu. Lech jak zwykle na swietnym poziomie.
Tylko Wisla przegiela.....ymmoT(?) ciekawy jestem Twoich postow jesli identycznie postapila by Cracovia :lol:

ps zdenerwowalem sie czytajac wypociny niektorych forumowiczow. ech i tak jadac na dolny slask zaspiewam "gdzie ten slynny WKS ?" a nie Zaglebie, a jadac na Dyskobolie bede myslal o kibicach Lecha :shock:

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 30.07.2007, 11:34

Sweet focie pisze:Lelek dlaczego tak cię niby zaskoczyła flaga Zawiszy na Zagłębiu?
Jarus naucz się pisać.

pocaluj mnie w.....odbyt i bede pisal jak chcial i bede robil tyle bledow ile bede chcal
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 30.07.2007, 11:37

kilian pisze:Ludzie zastanówcie się trochę. Co was właściwie obchodzi jakaś tam frekwencja :?: Niechby nawet na mecze chodziło po 2 tys. ludzi i no i co z tego jeśli to będą ci najwierniejsi? Krytykujecie Legie że mało ludzi. A co ku*** mają zrobić kibice żeby było więcej? Każdy z Żylety ma wziąć na swój koszt jakiegoś piknika? :wink: Liczba kibiców zależy od zarządu i nie dziwię się że tak mało ludzi tam było. Lepiej zajmijcie się tym że Legia to kolejny klub który ma takie problemy z zarządem. Bardzo źle to wróży nam, kibicom, jeśli nawet tak dobrze zorganizowana grupa kibiców jak Legii przegrywa w walce z zarządem. (Bo niestety z tego co widzę to na razie zarząd jest górą). :evil:
narazie nikt nie jest gora a my i tak bedziemy robic swoje :d pozdro dla kumatych

Jot
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Jot » 30.07.2007, 11:42

West pisze:wszystko fajnie nie ciekawie na Legii,
Potwierdzi ktoś??

Jarus tego co piszesz czytać się nie da...... :roll:
1920 pomysłów na życie....(J)

PARANOJA

Post autor: PARANOJA » 30.07.2007, 11:56

Ludzie naprawdę ogarnijcie się. Po co te ataki na Legię?
Mimo to, że nie przepadam za tym klubem(delikatnie mówiąc) to chyba nikomu nie życzy się źle? Fakt faktem, że po części kibice Legii są sami sobie winni ale trzeba przyznać, że zarząd mógłby inaczej zareagować. Nie jestem "w środku" tej całej spawy dlatego nie powiem, że wszystko to wina zarządu albo, że wszystko to wina kibiców. Po prostu nastały ciężkie czasy dla Legii.
Co do frekwencji. Każda wie jaka i gdzie była i nie ma sensu tego komentować. Dobra było mało ale co z tego? Ich sprawa?! Dotyczy to i Zagłębia i Legii.

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 30.07.2007, 11:57

Jot pisze:
West pisze:wszystko fajnie nie ciekawie na Legii,
Potwierdzi ktoś??

Jarus tego co piszesz czytać się nie da...... :roll:

nikt tego narazie nie potwierdza moim zdaniem to jest farmazon . Bede sie staral pisac wyraźniej . i nie poprawiac mnie :D :D :lol:

fcb

Post autor: fcb » 30.07.2007, 12:03

Lelek pisze:Myślę, że Widzew dobrze się zaprezentował w Lubinie. Dobra liczba szczególnie, że to wakacje. W II połowie na stadionie słychać tylko Widzew, jak zwykle kibice Widzewa udowadniają, że - czy Widzew przegrywa czy wygrywa to doping ma być, a nie jak u kibiców sukcesu gdy drużyna przegrywa to są gwizdy i wyzwiska.

Mocno zaskoczyła mnie flaga Zawiszy wisząca na Zagłębiu :shock:

ps. "Kibicom" PGE gratulujemy kserokopiarki :roll:
yyy... mozna wiedziec dlaczego?
Zgody ZL: Arka Gdynia, Lech Poznań, Odra Opole, Zawisza Bydgoszcz (kolejnosc alfabetyczna)
no a mecz był z Widzewem wiec to że był Zawisza to takie dziwne ? moim zdaniem nie
mapa_fizyczna_polski pisze:Co to sie porobilo na tym swiecie
Zaglebie Lubin porownuje sie do Slaska Wroclaw i smieje sie z kibicow Legii.
my sie do Śląska porównywac nie musimy, to raczej oni do nas, troche teraz inaczej sytuacja wyglada niz w latach 80 czy 90 na DŚ, no ale wiem ze ludzi co na mecze jezdza od 10 i wiecej lat to trudno przekonac bo oni co innego pamietają.
a to ze na Legie przychodzi mało ludzi to nie jest tak ze przez konflikt tylko bo na innych meczach w tamtym sezonie tez tyle było publiki, ale tu nie nie ma co sie smiac bo wszedzie tyle ludzi przychodzi mniej wiecej, tylko chyba Leszek ucieka z frekwencją reszcie Polski ale wiadomo jaki tam zarząd, jaki merketing, idzie to wszystko w zupełnie inną strone niz na Legii
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 12:25 przez fcb, łącznie zmieniany 1 raz.

maciej!

Post autor: maciej! » 30.07.2007, 12:14

zgodowiczu... ten Zawisza...
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 30.07.2007, 12:14

Dobra, moze inaczej.
ok 75 % stadionu bylo na Legii zapelnione
z czego sa dwa luki z ktorych gowno widac (w tym jeden dla gosci).
Poczekajmy na nowy stadion, inny zarzad ktory nie bedzie odstraszal kibicow od przychodzenia na mecze przez karty itp. (bo juz o promowaniu chodzenia na mecze nie marze). Wtedy sie posmiejemy.

(L)egion

Post autor: (L)egion » 30.07.2007, 12:26

Z mojej perspektywy po wczorajszym meczu :
Ad.1 Frekwencja fakt hujowo bo co tej 8 tyś. powinno być 11 tyś bez gadania tak to wygląda na 1 rzuta oka ale po kolei - (niechce tu usprawiedliwiac naszej liczby jednak trzeba wziąść poprawką na kilka rzeczy) i tak: na Ł3 bezkarty kibica nie wejdziesz wieć zakładając przyjeżdza sobie fan klub autokarem w 50 osób i na mecz nie wchodzi bo nie ma karty oczywiście system wyrabiania owych kart nie działa sam wchodząc na mecz widziałem z 50-70 osób którzy nie weszli niemając karty tylko pod jedną z kas.
- Akcja Wilno niektórzy po tym wszystkim sobie odpuścili rożnie to argumentujac jeden pierdoli ITI drugi grę kopaczy itp itd cóż takie podejście :roll:
- Bilety na mecz z Cracovią były z najdroższej kategorii na Żylete 30 zł na krytą jeszcze drozej :roll:
- Ogólny bałagan jaki dzieje się w życiu kibicowskim na Legii - dzilania ITI , sprawa SKLW czy NS to kolejny czynnik
Jka powiedziałem nie chce nas usprawiedliwiac bo pomimo tego i tak powinno byćnas więcej ale niech wszyscy inni którzy tak jadą po Legii pomyslą gdyby u nich pojawily się takie czynniki czy frekwencja bylaby lepsza? każdy niech odpowie sobie na to pytanie sam

Ad2. Co do samego meczu Cracovii na moje ok max.250 osób na tyle ich szacuje (moge sie mylić ale nei duzo) dopingują troche , co jakiś czas bluzgajac na Legię
Dopingu Legiia wąłsciwie jego braku nie ma co komentować, Żyleta piknik z ochroną która mówi że mam zajać sektor 13 :shock: ku*** gdzie jest sektor 13 hehe smieszne sytuacje powstawały ogólnie to atmosfera jak na stypie dobrze że Jacek był z nami to troszkę rozweselało towarzystwo.Podsumowując na Łazienkowskiej mecz conajmniej dziwny oby ostatni (w co niestety wątpie)przy takiej atmosferze i frekwencji :wink:
Ad3.Co do flagi Cracovii nie wypowiadam się jeśli coś było na rzeczy to wypowiedzą sie kompetentne do tego osoby
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!

fcb

Post autor: fcb » 30.07.2007, 12:26

co jest z tym forum nie mozna posta edytowac bo i tak jest stary wpis
oczywiscie obecny BYŁ Zawisza

rm

Post autor: rm » 30.07.2007, 12:48

fcb - nie "na innych meczach było tyle" tylko "na 3 meczach w sezonie było tyle, albo niewiele więcej". Było kilka meczów z kompletem, kilka, na których tylko łuk nie był zapełniony (przypomnę średnią frekwencję, 2. w lidze: 10.800, czyli trochę daleko od 7500-8000). Ale cóż, klubowi nie zależy na frekwencji, a raczej na wykurzeniu WSZYSTKICH którzy dotąd na Legię chodzili (stąd represje wobec żylety,wywalenie flag, zakaz wstępu dla nieletnich bez opiekuna dorosłego, spisywanego na bramce, stąd podwyżka cen karnetów o 15-30% dla krytej - nawet do blisko 900 zł- i wyrzucenie karneciarzy w ogóle z jednego z sektorów tejże, obowizkowe identyfikatory dla wszystkich - dotąd i tak wstęp był imienny, czyli zgodny z nową ustawą i tak).

[link]

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 30.07.2007, 13:40

ku*** 10 stron pierdolenia o d**** marynie i jakies chore rozkminki na temat frekwencji.A co do kibiców Zagłebia [szczególnie tego lolka z Legnicy] ,to wam sie juz w dupskach poprzewracało.To,ze zdobyliscie[kupiliscie] mistrza Polski,nie robi z was najlepszej bandy w kraju.Z Legi sie smieja,bo frekwencja c******,nam mówi od kogo sie mamy uczyc,Ślask jest cienki itd...no ku*** swiat staje do góry nogami ! Trzeba znac swoje miejsce w szeregu,i nie pierdolic farmazony na lewo i prawo.A co do tej frekwencji,to ja jestem ciekawy,jak tak sie juz tym Lubinki jaracie,to ile tam było wiernych kibiców,a ilu popapranych pikników,co pewnie na pierwszym meczu byli?? Lepiej czasami,jak jest mniej wiary na meczu,gdzie wiekszosc to kumate towarzystwo,niz jak jest od c****,gdzie połowa nie ma zadnego pojecia,na dupach siedza , wpierdalaja kiełbachy i bija brawa policji...
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 30.07.2007, 13:55

Kolejna akcja KSG&GKS tym razem chcieliśmy umilić powrót Tychom wracającym z meczu Legia-Cracowia (podobno mieli ze sobą flage) nastawienie jak i siły z naszej strony były duże, ale z tego co się dowiedzieliśmy to pojechało ich tylko jedno auto a więc nie było sensu aby wszyscy jechali, pojechały tylko 2 auta. O godz. 5,15 nad ranem przejmujemy to auto na bramkach w Mysłowicach po czym atakujemy ich na zjeździe z A4 na S1. Jedno auto czekało z przodu i próbowało na mówić Tychy do zatrzymania lecz jednak Tyszanie wybrali opcje desperacką i o mało nie przejechali by typów od nas w wyniku czego została rozbita jedna boczna szyba (wg konwencji Poznańskiej o rozwalaniu aut jest to możliwe gdy po uprzednim nawoływaniu ekipa nie chce wysiąść, chyba dobrze pamiętam.) Ruszamy w pościk za nimi, po przejechaniu kilku kilometrów doganiamy ich lecz jednak widząc ich desperacką ucieczke(na blacie 160,padający deszcz a oni robią manewry żebyśmy nie mogli ich wyprzedzić) stwierdziliśmy że odpuszczamy! Nie chcieliśmy aby się powtórzyła sytuacja z Grudziądza.. Mimo tego że flaga Tyszan nie jest w naszym posiadaniu akcja wydaje mi się udana…

Buszmen

Post autor: Buszmen » 30.07.2007, 13:58

Łks 1908 pisze:ku*** 10 stron pierdolenia o d**** marynie i jakies chore rozkminki na temat frekwencji.A co do kibiców Zagłebia [szczególnie tego lolka z Legnicy] ,to wam sie juz w dupskach poprzewracało.To,ze zdobyliscie[kupiliscie] mistrza Polski,nie robi z was najlepszej bandy w kraju.Z Legi sie smieja,bo frekwencja c******,nam mówi od kogo sie mamy uczyc,Ślask jest cienki itd...no ku*** swiat staje do góry nogami ! Trzeba znac swoje miejsce w szeregu,i nie pierdolic farmazony na lewo i prawo.A co do tej frekwencji,to ja jestem ciekawy,jak tak sie juz tym Lubinki jaracie,to ile tam było wiernych kibiców,a ilu popapranych pikników,co pewnie na pierwszym meczu byli?? Lepiej czasami,jak jest mniej wiary na meczu,gdzie wiekszosc to kumate towarzystwo,niz jak jest od c****,gdzie połowa nie ma zadnego pojecia,na dupach siedza , wpierdalaja kiełbachy i bija brawa policji...
Chwała ci z ten post...100% poparcia
Bezapelacyjnie...do samego końca...LEGIA WARSZAWA !!

Skladak

Post autor: Skladak » 30.07.2007, 14:13

Lelek pisze:ps. "Kibicom" PGE gratulujemy kserokopiarki :roll:
PGE ma na pewną ładną kserokopiarkę w biurze i to pewnie nie jedną. Widziałem dużo rzeczy ale żeby chwalić firmy na forum kibicowskim, to dla mnie nowość...

Bez odbioru!
GKS BEŁCHATÓW!

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 30.07.2007, 15:45

Lelek pisze:ps. "Kibicom" PGE gratulujemy kserokopiarki :roll:
c*** pewnie dostane ostrzeżenie albo bana ale i tak to forum schodzi na psy, a jak będę chciał pooglądać foty z innych stadionów w danej kolejce to pójdę do sąsiada

A teraz do sedna:

Lelkowi "gratulujemy" Neostrady na 12 urodziny :roll:
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 16:18 przez Torfiorz, łącznie zmieniany 1 raz.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

maciej!

Post autor: maciej! » 30.07.2007, 15:58

Łks 1908 pisze:ku*** 10 stron pierdolenia o d**** marynie i jakies chore rozkminki na temat frekwencji.A co do kibiców Zagłebia [szczególnie tego lolka z Legnicy] ,to wam sie juz w dupskach poprzewracało.To,ze zdobyliscie[kupiliscie] mistrza Polski,nie robi z was najlepszej bandy w kraju.Z Legi sie smieja,bo frekwencja c******,nam mówi od kogo sie mamy uczyc,Ślask jest cienki itd...no ku*** swiat staje do góry nogami ! Trzeba znac swoje miejsce w szeregu,i nie pierdolic farmazony na lewo i prawo.A co do tej frekwencji,to ja jestem ciekawy,jak tak sie juz tym Lubinki jaracie,to ile tam było wiernych kibiców,a ilu popapranych pikników,co pewnie na pierwszym meczu byli?? Lepiej czasami,jak jest mniej wiary na meczu,gdzie wiekszosc to kumate towarzystwo,niz jak jest od c****,gdzie połowa nie ma zadnego pojecia,na dupach siedza , wpierdalaja kiełbachy i bija brawa policji...
chcąc, nie chcąc. 100% racji masz.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

drazen

Post autor: drazen » 30.07.2007, 16:14

Proponuje ten temat zamknac, pomimo ze tez sie w nim wypowiadalem. Ale az sie zygac chce od tych glupot. W tym i nawet moich :D

Zablokowany