KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Legia zawsze ma jakies ale, i nalezy sie do tego przyzwyczaic. Nikt im nie kazal robi cmrodu na Vetrze, ale nie wracajmy juz do tego. * tysi to zajebiscie slaby wynik, i nalezy sie do tego przyznac i tyle. Pewnie jakby przyszlo 12 k ludzi, to by bylo "zobaczcie jacy jestesmy wierni, pomimo klopotow jestesmy z druzyna". Slabo i tyle. Zycie. Zawsze wszedzie Legii pelno, zawsze sa naj, wiec nie tlumaczcie sie teraz. Smutne, ale prawdziwe.
stary... czytasz co piszesz? 6,5mln ... na jakiej sali sie zmiescicie?drazen pisze:Oczywiscie jak nas jest 6500 tys na inauguracji to to jest wg Was smiech na sali. No ale jak was przychodzi 8 tys to nalezy rzeczywiscie tylko gratulowacIle to Lubin ma mieszkanców 85 tys, a Warszawa? Nie rozsmieszajcie mnie nawet ze to dobry wynik
-
gimnazjalistawokularach
Jakosc ekipy moze i tak, ale frekwencjeVJ pisze:cóż więcej dodać - 100% racji. Żal dupe ściska niektórym i tyle. Nie tylko przez frekwencje ale i jakość ekipy.chora_krowa pisze:Wy bez WARSZAWY to zyc nie umiecie,
polowa ekip zersalaby sie ze szczescia gdyby miala taka "kiepska" frekwencje jak LEGIA
Przyznam szczerze, z wypiekami na twarzy oczekiwałem meczu na Łazienkowskiej. Od tygodni śledziłem rozwój sytuacji na lini zarząd - kibice Legii. Specjalnie wcześniej wróciłem z wakacji. Równo o 19 odpaliłem komputerek, gryząc paznokcie wbiłem na legialive.pl i.............. jest ku*** jest tylko 8 tysięcy!! Zachlapałem monitor. Mój klub co prawda wpierdolił w ten weekend ale czy to jest ważne ? 8 koła ha ha. Jestem taki szczęśliwy, cały w skowronkach. A wzwód niech trwa la la la
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 00:32 przez droid, łącznie zmieniany 1 raz.
No i pierwsza kolejka za nami
Jak dla mnie to:
- Świetne prezentacje Lecha i Jagi
- Dobra liczba Zagłębia S. w Poznaniu
- Troche słabo Łks w Wodzisławiu
- Pomimo całej nienawiści współczuje legionistom, bo zapowiada się dłuuuuugi konflikt na linii klub-kibice, który na dobre im raczej nie wyjdzie
I chyba tyle, takie moje zdanie
Jak dla mnie to:
- Świetne prezentacje Lecha i Jagi
- Dobra liczba Zagłębia S. w Poznaniu
- Troche słabo Łks w Wodzisławiu
- Pomimo całej nienawiści współczuje legionistom, bo zapowiada się dłuuuuugi konflikt na linii klub-kibice, który na dobre im raczej nie wyjdzie
I chyba tyle, takie moje zdanie
-
Zagłębiak z Legnicy
Kogo ta Legia bojkotuje brakiem dopingu zarząd czy piłkarzy. Działacze nie potrzebują dopingu tylko piłkarze więc akcja uderza w piłkarzy a nie działaczy. Na działaczy mogą coś innego wymyśleć. Zastanówcie się czy gdyby w u was była taka sytułacja to czy byście nie poszli na mecz własnej drużyny. Dla mnie tłumaczenie frekwencji akcją jest bez sensu. Widzów tylko 3000 więcej niż w Bełchatowie. Zresztą na średnia na Legii 10000 w sezonie czyli muszą zdarzać się mecze po 8000.
Dla pryzkadu początek zeszłego sezonu:
Legia Warszawa 3-1 Cracovia 29 lipca, 20:00 (10.000)
Legia Warszawa 1-2 GKS Bełchatów 12 sierpnia, 19:00 (7.000)
Legia Warszawa 3-2 Górnik Zabrze 26 sierpnia, 20:15 (7.083)
Legia Warszawa 5-0 Wisła Płock 17 września, 19:15 (7.503)
Dla pryzkadu początek zeszłego sezonu:
Legia Warszawa 3-1 Cracovia 29 lipca, 20:00 (10.000)
Legia Warszawa 1-2 GKS Bełchatów 12 sierpnia, 19:00 (7.000)
Legia Warszawa 3-2 Górnik Zabrze 26 sierpnia, 20:15 (7.083)
Legia Warszawa 5-0 Wisła Płock 17 września, 19:15 (7.503)
Frekwencja może i słaba,ale to,co dzieje się na Łazienkowskiej to cyrk.Uważam,że mecz obejrzała by,dużo większa liczba kibiców,ale wczoraj można było wejść posiadając kartę kibica (cena ok 20zł),do tego bilet (30zł),więc za tanio nie jest.Poza tym,do wyrabiania kart kolejka jak skórwysyny,a potem stać trzeba jeszcze w kolejce po bilet (jakby nie mogli sprzedawać od razu)około godziny,więc sami zobaczcie,jak to wygląda od środka,a dopiero komentujcie.Nie wiem jak Wy,ale ja nie zapłaciłbym 50 zł,tylko po to,żeby zobaczyć na żywo drugą połowę meczu
Z naszej strony piknik,Craxa lipa,zero dopingu,jakieś 3 flagi,z czego tylko jedna ich,w dodatku osób ze śląska,dwie pozostałe to GKS-u Tychy i Korony Kielce.
Z naszej strony piknik,Craxa lipa,zero dopingu,jakieś 3 flagi,z czego tylko jedna ich,w dodatku osób ze śląska,dwie pozostałe to GKS-u Tychy i Korony Kielce.
Myślę, że Widzew dobrze się zaprezentował w Lubinie. Dobra liczba szczególnie, że to wakacje. W II połowie na stadionie słychać tylko Widzew, jak zwykle kibice Widzewa udowadniają, że - czy Widzew przegrywa czy wygrywa to doping ma być, a nie jak u kibiców sukcesu gdy drużyna przegrywa to są gwizdy i wyzwiska.
Mocno zaskoczyła mnie flaga Zawiszy wisząca na Zagłębiu
ps. "Kibicom" PGE gratulujemy kserokopiarki
Mocno zaskoczyła mnie flaga Zawiszy wisząca na Zagłębiu
-
Sweet focie
Ludzie zastanówcie się trochę. Co was właściwie obchodzi jakaś tam frekwencja
Niechby nawet na mecze chodziło po 2 tys. ludzi i no i co z tego jeśli to będą ci najwierniejsi? Krytykujecie Legie że mało ludzi. A co ku*** mają zrobić kibice żeby było więcej? Każdy z Żylety ma wziąć na swój koszt jakiegoś piknika?
Liczba kibiców zależy od zarządu i nie dziwię się że tak mało ludzi tam było. Lepiej zajmijcie się tym że Legia to kolejny klub który ma takie problemy z zarządem. Bardzo źle to wróży nam, kibicom, jeśli nawet tak dobrze zorganizowana grupa kibiców jak Legii przegrywa w walce z zarządem. (Bo niestety z tego co widzę to na razie zarząd jest górą). 
Ludzie naprawdę ogarnijcie się. Po co te ataki na Legię?
Mimo to, że nie przepadam za tym klubem(delikatnie mówiąc) to chyba nikomu nie życzy się źle? Fakt faktem, że po części kibice Legii są sami sobie winni ale trzeba przyznać, że zarząd mógłby inaczej zareagować. Nie jestem "w środku" tej całej spawy dlatego nie powiem, że wszystko to wina zarządu albo, że wszystko to wina kibiców. Po prostu nastały ciężkie czasy dla Legii.
Co do frekwencji. Każda wie jaka i gdzie była i nie ma sensu tego komentować. Dobra było mało ale co z tego? Ich sprawa?! Dotyczy to i Zagłębia i Legii.
Mimo to, że nie przepadam za tym klubem(delikatnie mówiąc) to chyba nikomu nie życzy się źle? Fakt faktem, że po części kibice Legii są sami sobie winni ale trzeba przyznać, że zarząd mógłby inaczej zareagować. Nie jestem "w środku" tej całej spawy dlatego nie powiem, że wszystko to wina zarządu albo, że wszystko to wina kibiców. Po prostu nastały ciężkie czasy dla Legii.
Co do frekwencji. Każda wie jaka i gdzie była i nie ma sensu tego komentować. Dobra było mało ale co z tego? Ich sprawa?! Dotyczy to i Zagłębia i Legii.
-
jarus_warszawa_
- ban
- Kontakt:
yyy... mozna wiedziec dlaczego?Lelek pisze:Myślę, że Widzew dobrze się zaprezentował w Lubinie. Dobra liczba szczególnie, że to wakacje. W II połowie na stadionie słychać tylko Widzew, jak zwykle kibice Widzewa udowadniają, że - czy Widzew przegrywa czy wygrywa to doping ma być, a nie jak u kibiców sukcesu gdy drużyna przegrywa to są gwizdy i wyzwiska.
Mocno zaskoczyła mnie flaga Zawiszy wisząca na Zagłębiu![]()
Zgody ZL: Arka Gdynia, Lech Poznań, Odra Opole, Zawisza Bydgoszcz (kolejnosc alfabetyczna)
no a mecz był z Widzewem wiec to że był Zawisza to takie dziwne ? moim zdaniem nie
my sie do Śląska porównywac nie musimy, to raczej oni do nas, troche teraz inaczej sytuacja wyglada niz w latach 80 czy 90 na DŚ, no ale wiem ze ludzi co na mecze jezdza od 10 i wiecej lat to trudno przekonac bo oni co innego pamietają.mapa_fizyczna_polski pisze:Co to sie porobilo na tym swiecie
Zaglebie Lubin porownuje sie do Slaska Wroclaw i smieje sie z kibicow Legii.
a to ze na Legie przychodzi mało ludzi to nie jest tak ze przez konflikt tylko bo na innych meczach w tamtym sezonie tez tyle było publiki, ale tu nie nie ma co sie smiac bo wszedzie tyle ludzi przychodzi mniej wiecej, tylko chyba Leszek ucieka z frekwencją reszcie Polski ale wiadomo jaki tam zarząd, jaki merketing, idzie to wszystko w zupełnie inną strone niz na Legii
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 12:25 przez fcb, łącznie zmieniany 1 raz.
-
chora_krowa
Dobra, moze inaczej.
ok 75 % stadionu bylo na Legii zapelnione
z czego sa dwa luki z ktorych gowno widac (w tym jeden dla gosci).
Poczekajmy na nowy stadion, inny zarzad ktory nie bedzie odstraszal kibicow od przychodzenia na mecze przez karty itp. (bo juz o promowaniu chodzenia na mecze nie marze). Wtedy sie posmiejemy.
ok 75 % stadionu bylo na Legii zapelnione
z czego sa dwa luki z ktorych gowno widac (w tym jeden dla gosci).
Poczekajmy na nowy stadion, inny zarzad ktory nie bedzie odstraszal kibicow od przychodzenia na mecze przez karty itp. (bo juz o promowaniu chodzenia na mecze nie marze). Wtedy sie posmiejemy.
Z mojej perspektywy po wczorajszym meczu :
Ad.1 Frekwencja fakt hujowo bo co tej 8 tyś. powinno być 11 tyś bez gadania tak to wygląda na 1 rzuta oka ale po kolei - (niechce tu usprawiedliwiac naszej liczby jednak trzeba wziąść poprawką na kilka rzeczy) i tak: na Ł3 bezkarty kibica nie wejdziesz wieć zakładając przyjeżdza sobie fan klub autokarem w 50 osób i na mecz nie wchodzi bo nie ma karty oczywiście system wyrabiania owych kart nie działa sam wchodząc na mecz widziałem z 50-70 osób którzy nie weszli niemając karty tylko pod jedną z kas.
- Akcja Wilno niektórzy po tym wszystkim sobie odpuścili rożnie to argumentujac jeden pierdoli ITI drugi grę kopaczy itp itd cóż takie podejście
- Bilety na mecz z Cracovią były z najdroższej kategorii na Żylete 30 zł na krytą jeszcze drozej
- Ogólny bałagan jaki dzieje się w życiu kibicowskim na Legii - dzilania ITI , sprawa SKLW czy NS to kolejny czynnik
Jka powiedziałem nie chce nas usprawiedliwiac bo pomimo tego i tak powinno byćnas więcej ale niech wszyscy inni którzy tak jadą po Legii pomyslą gdyby u nich pojawily się takie czynniki czy frekwencja bylaby lepsza? każdy niech odpowie sobie na to pytanie sam
Ad2. Co do samego meczu Cracovii na moje ok max.250 osób na tyle ich szacuje (moge sie mylić ale nei duzo) dopingują troche , co jakiś czas bluzgajac na Legię
Dopingu Legiia wąłsciwie jego braku nie ma co komentować, Żyleta piknik z ochroną która mówi że mam zajać sektor 13
ku*** gdzie jest sektor 13 hehe smieszne sytuacje powstawały ogólnie to atmosfera jak na stypie dobrze że Jacek był z nami to troszkę rozweselało towarzystwo.Podsumowując na Łazienkowskiej mecz conajmniej dziwny oby ostatni (w co niestety wątpie)przy takiej atmosferze i frekwencji
Ad3.Co do flagi Cracovii nie wypowiadam się jeśli coś było na rzeczy to wypowiedzą sie kompetentne do tego osoby
Ad.1 Frekwencja fakt hujowo bo co tej 8 tyś. powinno być 11 tyś bez gadania tak to wygląda na 1 rzuta oka ale po kolei - (niechce tu usprawiedliwiac naszej liczby jednak trzeba wziąść poprawką na kilka rzeczy) i tak: na Ł3 bezkarty kibica nie wejdziesz wieć zakładając przyjeżdza sobie fan klub autokarem w 50 osób i na mecz nie wchodzi bo nie ma karty oczywiście system wyrabiania owych kart nie działa sam wchodząc na mecz widziałem z 50-70 osób którzy nie weszli niemając karty tylko pod jedną z kas.
- Akcja Wilno niektórzy po tym wszystkim sobie odpuścili rożnie to argumentujac jeden pierdoli ITI drugi grę kopaczy itp itd cóż takie podejście
- Bilety na mecz z Cracovią były z najdroższej kategorii na Żylete 30 zł na krytą jeszcze drozej
- Ogólny bałagan jaki dzieje się w życiu kibicowskim na Legii - dzilania ITI , sprawa SKLW czy NS to kolejny czynnik
Jka powiedziałem nie chce nas usprawiedliwiac bo pomimo tego i tak powinno byćnas więcej ale niech wszyscy inni którzy tak jadą po Legii pomyslą gdyby u nich pojawily się takie czynniki czy frekwencja bylaby lepsza? każdy niech odpowie sobie na to pytanie sam
Ad2. Co do samego meczu Cracovii na moje ok max.250 osób na tyle ich szacuje (moge sie mylić ale nei duzo) dopingują troche , co jakiś czas bluzgajac na Legię
Dopingu Legiia wąłsciwie jego braku nie ma co komentować, Żyleta piknik z ochroną która mówi że mam zajać sektor 13
Ad3.Co do flagi Cracovii nie wypowiadam się jeśli coś było na rzeczy to wypowiedzą sie kompetentne do tego osoby
fcb - nie "na innych meczach było tyle" tylko "na 3 meczach w sezonie było tyle, albo niewiele więcej". Było kilka meczów z kompletem, kilka, na których tylko łuk nie był zapełniony (przypomnę średnią frekwencję, 2. w lidze: 10.800, czyli trochę daleko od 7500-8000). Ale cóż, klubowi nie zależy na frekwencji, a raczej na wykurzeniu WSZYSTKICH którzy dotąd na Legię chodzili (stąd represje wobec żylety,wywalenie flag, zakaz wstępu dla nieletnich bez opiekuna dorosłego, spisywanego na bramce, stąd podwyżka cen karnetów o 15-30% dla krytej - nawet do blisko 900 zł- i wyrzucenie karneciarzy w ogóle z jednego z sektorów tejże, obowizkowe identyfikatory dla wszystkich - dotąd i tak wstęp był imienny, czyli zgodny z nową ustawą i tak).
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=16047
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=16047
c*** pewnie dostane ostrzeżenie albo bana ale i tak to forum schodzi na psy, a jak będę chciał pooglądać foty z innych stadionów w danej kolejce to pójdę do sąsiadaLelek pisze:ps. "Kibicom" PGE gratulujemy kserokopiarki
A teraz do sedna:
Lelkowi "gratulujemy" Neostrady na 12 urodziny
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 16:18 przez Torfiorz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Morpheus05
-
KomentującyInaczej
-
**pRiMoSz**
Odnośnie akcji na Cracovie ... koleś który podał to info o stracie fany przez Craxe (w relacjach dodając, że to info telefoniczne) edytował post i usunął ten wpis. Tak więc teraz już nie wiadomo czy swoje info mial prawdziwe czy mu się to śniło.
A co do frekwencji to jest to już nudne te ciągłe wytykanie kto gdzie w ilu był. Inna sprawa to, że popieram Legię w walce z zarządem jednak jest małe ale ... sami ten zarząd sprowokowali do takich działań więc niech za wiele nie narzekają.
POZDR
A co do frekwencji to jest to już nudne te ciągłe wytykanie kto gdzie w ilu był. Inna sprawa to, że popieram Legię w walce z zarządem jednak jest małe ale ... sami ten zarząd sprowokowali do takich działań więc niech za wiele nie narzekają.
POZDR