sory za offtop ale ja nie widze w tej sytuacji jakis wielkich kontrowersji , karny dla L prawidlowytajskiboks pisze:Ja rozumiem, że to temat kibicowski ale widać, że paru osobom wszystko co gwizdane jest Legii to skandal, kupowanie meczów itp. dlatego niech to będzie ostatni post na ten temat. Jak admin uzna, że do wyjebania to najwyżej wyjebie, z całą resztą postów płaczących o "przekręcie sędziowskim".
Sytuacja sprzed roku, Śląsk dostaje z Legią karnego po takiej "ręce". Nikt nie płakał jaki to skandal itp.
https://www.youtube.com/watch?v=i6yEsziKSB8
Sytuacja z wczoraj - ręka po zagraniu gościa z Legii. Bardziej ewidentna niż we Wrocławiu.
http://legionisci.com/zdjecia2/2015/1432199511.jpg
Ręka tu nie jest przy ciele i na pewno nie jest ułożona w sposób naturalny. Ale oczywiście cała Polska płacze, że skandal. Ok, niech im będzie.
Sytuacja z niby karnym dla Jagiellonii to już w ogóle kosmos. Gość za przyaktorzenie to powinien żółtko dostać.
https://vine.co/v/eA0HqQt0Je2
No ale wiadomo, Legii można łamać nogi bez kartek, gwizdać przeciw niej byle jakie karne, dawać kartki z d***. Ale w drugą stronę byle lekko kontrowersyjna sytuacja urasta do rangi skandalu sędziowskiego. Ta nienawiść robi ludziom wodę z mózgu i nie pozwala logicznie myśleć...
Komentarze 15-17 maja
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze 15-17 maja
-
19Cracovia06
To pisal chlopak z Naprzodu. Reszty nawet nie ma co komentowac.300 pisze:Że tak spytam KSZO:
19 vs 9 nazywacie honorowo? :)
Rozumiem, że pewnie chodzi o to, że bez sprzętu czy katowania ale kurde faja Panowie, co się dzieje z tym HONOREM?
Pozdrawiam
To chyba pisał gość z Naprzodu .Co w tym niehonorowego? Wszystkie akcje maja być po równo ? trafili rywala skroii flagę +dla nich .Zresztą z tego co widać nikt z Naprzodu nie ma pretensji300 pisze:Że tak spytam KSZO:
19 vs 9 nazywacie honorowo? :)
Rozumiem, że pewnie chodzi o to, że bez sprzętu czy katowania ale kurde faja Panowie, co się dzieje z tym HONOREM?
Pozdrawiam
ps. Nie jestem z Kszo
-
wtajemniczony
tajskiboks co Ty usprawiedliwiasz Legie? ona przez cały sezon ma pomoc od sędziów pokazujesz jeden jakiś przypadkowy karny dla Śląska w jak ważnym meczu? jakby tak mecz był sprawiedliwie sedziowany to Boniek by nie zawiesił sędziego i nie dał nagany.
-
zdeptany trawnik
Gdzie ty flagi widzisz ? Ty myslisz ze ktos ogarniety by takie foto wstawil ?Sjordskold pisze:Uspokój się i pisz na temat. Spalicie te zdobyte flagi? Tylko kiedy macie najbliższy mecz z Legią?
-
tajskiboks
Ja tylko pokazuję, że sędziowie mylą się w różnych meczach ale jakieś kontrowersje z meczów Legii są zawsze najgłośniej komentowane i wyciągane na wierzch.wtajemniczony pisze:tajskiboks co Ty usprawiedliwiasz Legie? ona przez cały sezon ma pomoc od sędziów pokazujesz jeden jakiś przypadkowy karny dla Śląska w jak ważnym meczu? jakby tak mecz był sprawiedliwie sedziowany to Boniek by nie zawiesił sędziego i nie dał nagany.
Rozumiem, że mecz ze Śląskiem nie był ważny. Nie no zajebisty argument. ;)
Widzę że po raz kolejny na temat Legii i Widzewa najwięcej do powiedzenia ma żyd.
-
holendrowie i beldzy
pamiętam mecz Legii, który sędziował jakiś drukarz
drukował niemiłosiernie,a mimo to Legia nie osiągała na murawie tego za co miał zapłacone bo piłkarzole tego dnia musieli być chyba na potężnym kacu
legijne kibolstwo podsumowało to bardzo trafnie, skandując "drukuj rysiu, drukuj"
drukował niemiłosiernie,a mimo to Legia nie osiągała na murawie tego za co miał zapłacone bo piłkarzole tego dnia musieli być chyba na potężnym kacu
legijne kibolstwo podsumowało to bardzo trafnie, skandując "drukuj rysiu, drukuj"
-
obiektywnyFAN
Legia to już kompromituje się na maksa. Jak was wyrzucili po akcji z Celticiem to płakaliście jak dzieci, nawet oprawy i inne akcje robiliście.. a teraz nagle się śmiejecie?
-
tajskiboks
A możesz wyjaśnić nam wszystkim w czym się Legia kompromituje?obiektywnyFAN pisze:Legia to już kompromituje się na maksa. Jak was wyrzucili po akcji z Celticiem to płakaliście jak dzieci, nawet oprawy i inne akcje robiliście.. a teraz nagle się śmiejecie?
nie wiem co wy tam z Jagą i Lechem ale o was to i my i oni wybierają raczej opcję "nie mam zdania" :)(S) pisze:no ojojooo ta nienawiść :)
bo my tu wszyscy kochamy Jagę i Lecha heeee
Let Football Win
let football win :)
-
Sjordskold
Płacz, lamentuj i skarż się.
heee co za gość...ta Lomży 15, Poloni 23, Petry 18 Hutnika 32 i gościnnie Lechia w 50 ... Jeziorak w 100 nie dojechał bo się Motoru Lubawa wytrykali...
najciekawsze momenty z Legia-Jaga
https://www.youtube.com/watch?v=kB_-Uuy ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=kB_-Uuy ... e=youtu.be
-
wtajemniczony
tajskiboks a mi chodzi o to że mecze które jak ze Śląskiem dałeś jako przykład w sezonie zdarzają się czasem ale o dziwo policz ile dla Legii było + a ile dla innych i wyjdzie Ci że Legioniści powinni już godzić się z tym że nie wywalczą mistrzostwa.
Obsada sędziowska 34. kolejki T-ME
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków, godz. 20:30, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa)
Mam pytanie czy Piłkarski Poker dwa to już kręcą czy na razie tylko ktoś przygotowuje scenariusz?
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków, godz. 20:30, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa)
Mam pytanie czy Piłkarski Poker dwa to już kręcą czy na razie tylko ktoś przygotowuje scenariusz?
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Przypominam ze to dzial kibicowski. Przestancie sie ku*** mazac dziewczyny, kto bedzie sedzia w jakims meczu.
W meczu Slask vs Legia sedzia pokazal czerwona kartke Brzyskiemu za jajco. 7 zoltych kartek Legii, 1 zolta Slaskowi za takie same faule. I nikt tu nie plakal o nieuczciwym sedziowaniu.
Legia zapewne i tak nie bedzie mistrzem Polski, bo gra padake i ma pseudotrenera. Mozecie spac spokojnie.
Mam nadzieje ze to zakonczy watek pilkarski w tym dziale. Sorry za brak polskich liter.
W meczu Slask vs Legia sedzia pokazal czerwona kartke Brzyskiemu za jajco. 7 zoltych kartek Legii, 1 zolta Slaskowi za takie same faule. I nikt tu nie plakal o nieuczciwym sedziowaniu.
Legia zapewne i tak nie bedzie mistrzem Polski, bo gra padake i ma pseudotrenera. Mozecie spac spokojnie.
Mam nadzieje ze to zakonczy watek pilkarski w tym dziale. Sorry za brak polskich liter.
-
Druga Strona Medalu
Tylko nie zapominaj ze sa dwa kluby:d
-
imperium311
Trzeba było jechać z Bońkiem na wyjazd, to może kary by były łagodniejsze.
Może któryś z modów pofatygowałby się do działu polityki i ogarnął niejakiego "roiwoia"?!
-
89piotrekski
3 mecze zakazu, więc Szczecin, Gdańsk i coś w nowym sezonie zapewne Podbeskidzie,Zabrze , w każdym razie raczej tam gdzie nie ma sektora gości.
-
Wnuk Edwarda
ten artysta już nawet przyszły terminarz zna..89piotrekski pisze:3 mecze zakazu, więc Szczecin, Gdańsk i coś w nowym sezonie zapewne Podbeskidzie,Zabrze , w każdym razie raczej tam gdzie nie ma sektora gości.
-
spacerowicz
Najbliższy wyjazd na Jagę bez względu na terminarz.89piotrekski pisze:3 mecze zakazu, więc Szczecin, Gdańsk i coś w nowym sezonie zapewne Podbeskidzie,Zabrze , w każdym razie raczej tam gdzie nie ma sektora gości.
-
Ultrasshop
Jaka przybliżona (bo wiadomo, że o dokładniejszą w takim przypadku trudno) liczba Wisły w Gdańsku i liczba Arki w Siedlcach?