Żyda to właśnie kilka godzin temu wykopali wam na budowie stadionu. Dobrze, że się odezwałeś - trochę się martwiłem.Wasteland pisze:Widzę że po raz kolejny na temat Legii i Widzewa najwięcej do powiedzenia ma żyd.

Komentarze 15-17 maja
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 15-17 maja
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
A możesz wyjaśnić nam wszystkim w czym się Legia kompromituje?obiektywnyFAN pisze:Legia to już kompromituje się na maksa. Jak was wyrzucili po akcji z Celticiem to płakaliście jak dzieci, nawet oprawy i inne akcje robiliście.. a teraz nagle się śmiejecie?
-
nie wiem co wy tam z Jagą i Lechem ale o was to i my i oni wybierają raczej opcję "nie mam zdania" :)(S) pisze:no ojojooo ta nienawiść :)
bo my tu wszyscy kochamy Jagę i Lecha heeee
Let Football Win
let football win :)
-
A to ktoś z twojej rodziny tam zakopany był,sory nie wiedziałem.A ja się cieszę ze taki żydek jak ty wpisuje się w każdym możliwym temacie.Pokazujesz przed wszystkimi odwiedzającymi to forum kim są moderatorzy tu przebywający.Po wyzwiskach w temacie Łódzkim,durnych zdjęciach w temacie o awanturach po przez założenie tematu o oddawaniu czci jakiejś trybunie.
-
Płacz, lamentuj i skarż się.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
heee co za gość...ta Lomży 15, Poloni 23, Petry 18 Hutnika 32 i gościnnie Lechia w 50 ... Jeziorak w 100 nie dojechał bo się Motoru Lubawa wytrykali...
-
najciekawsze momenty z Legia-Jaga
https://www.youtube.com/watch?v=kB_-Uuy ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=kB_-Uuy ... e=youtu.be
-
tajskiboks a mi chodzi o to że mecze które jak ze Śląskiem dałeś jako przykład w sezonie zdarzają się czasem ale o dziwo policz ile dla Legii było + a ile dla innych i wyjdzie Ci że Legioniści powinni już godzić się z tym że nie wywalczą mistrzostwa.
-
p********* od rzeczy , ja bym nie chciał zgody89piotrekski pisze:Ja znam ,bo prawda jest taka ,że tak nienawidzicie klub z Łazienkowskiej ,a pierwsi zapieprzacie do kolejki po bilety ,nie mówiąc już o tym ,że jeden z drugim byście chcieli zgodę z Legią.
a tak w ogóle , walki były sa i beda , kazdy orze jak moze , jedni lepiej drudzy gorzej ;) , ajesli chodzi o poziom sportowy i organizacyjny to na chwile obecną jedynie Legia rokuje nadzieje ze nie bedzie kompromitacji w Europie , wiec niech maja mistrza :D
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Obsada sędziowska 34. kolejki T-ME
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków, godz. 20:30, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa)
Mam pytanie czy Piłkarski Poker dwa to już kręcą czy na razie tylko ktoś przygotowuje scenariusz?
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków, godz. 20:30, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa)
Mam pytanie czy Piłkarski Poker dwa to już kręcą czy na razie tylko ktoś przygotowuje scenariusz?
-
- ostatnie ostrzeżenie
Przypominam ze to dzial kibicowski. Przestancie sie ku*** mazac dziewczyny, kto bedzie sedzia w jakims meczu.
W meczu Slask vs Legia sedzia pokazal czerwona kartke Brzyskiemu za jajco. 7 zoltych kartek Legii, 1 zolta Slaskowi za takie same faule. I nikt tu nie plakal o nieuczciwym sedziowaniu.
Legia zapewne i tak nie bedzie mistrzem Polski, bo gra padake i ma pseudotrenera. Mozecie spac spokojnie.
Mam nadzieje ze to zakonczy watek pilkarski w tym dziale. Sorry za brak polskich liter.
W meczu Slask vs Legia sedzia pokazal czerwona kartke Brzyskiemu za jajco. 7 zoltych kartek Legii, 1 zolta Slaskowi za takie same faule. I nikt tu nie plakal o nieuczciwym sedziowaniu.
Legia zapewne i tak nie bedzie mistrzem Polski, bo gra padake i ma pseudotrenera. Mozecie spac spokojnie.
Mam nadzieje ze to zakonczy watek pilkarski w tym dziale. Sorry za brak polskich liter.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Przestańcie się tak juz podniecam ta Legia bo jak na 2mln ludzi są ciency jak piard trzmiela.
-
-
dobra żeby nie było, że tylko pociski w stronę Legii...
skurwyństwem jest kara za świeczki na meczu z Jagielonią w postaci...zakazu wyjazdowego! Widać że komuna dalej rządzi
skurwyństwem jest kara za świeczki na meczu z Jagielonią w postaci...zakazu wyjazdowego! Widać że komuna dalej rządzi
-
Trzeba było jechać z Bońkiem na wyjazd, to może kary by były łagodniejsze.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
Nooooo i wy ten "piard trzmiela" bardzo blisko poznaliście....J_ag pisze:Przestańcie się tak juz podniecam ta Legia bo jak na 2mln ludzi są ciency jak piard trzmiela.
-
Może któryś z modów pofatygowałby się do działu polityki i ogarnął niejakiego "roiwoia"?!
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
3 mecze zakazu, więc Szczecin, Gdańsk i coś w nowym sezonie zapewne Podbeskidzie,Zabrze , w każdym razie raczej tam gdzie nie ma sektora gości.
-
ten artysta już nawet przyszły terminarz zna..89piotrekski pisze:3 mecze zakazu, więc Szczecin, Gdańsk i coś w nowym sezonie zapewne Podbeskidzie,Zabrze , w każdym razie raczej tam gdzie nie ma sektora gości.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Najbliższy wyjazd na Jagę bez względu na terminarz.89piotrekski pisze:3 mecze zakazu, więc Szczecin, Gdańsk i coś w nowym sezonie zapewne Podbeskidzie,Zabrze , w każdym razie raczej tam gdzie nie ma sektora gości.
-
Falbany to raz , ale dziarę robił przecież nie po to aby była zasłonięta - gorzej zimą.Mogerator pisze:Ale dojebał falbany...WhiteStarPower pisze:Mam racje pisze:Ulubieniec Żylety
Rzygać mi się chcę jak jestem w Warszawie i widzę coś takiego, albo chłopa wyjebanego za babę, idącego po ulicy i cieszącego mordę, to nie może się wymknąć spod kontroli, bo nas wchłoną.
Przybić takiemu "pionę" to wymioty pewne.
Padło na Legię, ale tak może być wszędzie.
-
Jaka przybliżona (bo wiadomo, że o dokładniejszą w takim przypadku trudno) liczba Wisły w Gdańsku i liczba Arki w Siedlcach?
www.ultrasshop.com