Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
mokry_john
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
W temacie zgody/kosy zrobiło się poruszenie na temat zgody Wisła - Lazio - szczerze mnie to j****. Zaciekawiła mnie inna informacja z tamtego tematu odnośnie Krakowa a mianowicie, tam ludzie pisali że Cracovia wyciągła z magazynu Wisły jakieś tam flagi, może ktoś opisać ta sytuacje tzn jakie flagi i kiedy ewentualnie zawisły do góry kołami.
-
Hercules Poirot
Znany kibic Cracovii w akcji : http://www.tvn24.pl/krakow,50/z-maczeta ... 38245.html
-
Hercules Poirot
Zaczyna się proces w sprawie ś.p. Dziekana niedawno pojmanego kibica Cracovii http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3 ... ,id,t.html
Ten dla odmiany nie przyznaje się , przynajmniej na razie .
Ten dla odmiany nie przyznaje się , przynajmniej na razie .
-
P141171215B
Żyduś Chytrus nie spinaj tak c.pki bo ci żyłka pęknie. Ten mecz był opisywany kilka stron wcześniej. Poszukaj
-
P141171215B
Ale to ciebie interesują liczby, więc- szukaj!
-
SzachownicaZdarzen
Dużo w Krakowie zostało jeszcze kamienic?
-
Obiektywny1906
łał chyba przejeliscie Biezanów!!!
Czemu Cracovia nie jedzie do Łęcznej?
z tego co piszą na swoim forum, było małe zainteresowanie :)
-
króluzłoty
hola hola. Kajstag nigdy nie był kanarem! on tylko sprawdzał bilety a po pracy zarządzał prądnicką Wisłą, zresztą na Wiśle raz można więc w przypadku tego klubu się nie liczy. Problem pojawia się jeśli bilety sprawdza kibic innego klubu.
Lata! Śmigłowiec odbiera go wprost ze spacerniaka na loże VIP.gnuj pisze:Aha. A Metal na mecze chodzi?
Na derbach byl.
Ps. Graf na Dąbiu rozjebany
Ps. Graf na Dąbiu rozjebany
XD XXD nie dodaleśJeŻuS C-trus pisze: CRACOVIA - LECH 4EVER 2 GETHER
-
Sjordskold
Węgrzce - takie wojskowe osiedle, nie wiem czy w obrębie miasta czy tuż obok granicy - to tylko Wisła, czy jest też KSC?
Przecież to jest ten przećpany daun ptzr a Wy mu odpisujecie....
DO Typa wyżej, skoro jest taki zabawowy.
ad 1. służba nie drużba, wiem - sam sie przyznałeś ze wiesz czym jest "s n d" :)
ad 2. dalszą częścią "głodnemu chleb na myśli" jest "głodny głodnemu wypomni"
ad 3. dosc duzo wiesz o policji.
Co do Twoich pytań:
Działa jeszcze na Bieżanowie (w podstawówce na południu) słynne dojo sanseya Jacka.Kiedyś techniki bokserskie i mawashi geri,ćwiczyli tam obok siebie znani chuligani z Cracovii i mniej znani,ale lubiani,miejscowi hool's Wisły.Sparują jeszcze chłopaki,pod okiem pana ze świetlicy?
ODPOWIEDŹ : Wystarczy pojść i zobaczyć. Ewentualnie w dzisiejszych czasach można zadzwonić telefonem.
Moja sugestia jest taka: Nastepnym razem rzeczowe pytania kończ znakiem zapytania. Będzie łatwiej.
Teraz, możesz te pytanie nawet raz jeszcze przepisac i je wkleić z powrotem jesli naprawde zalezy Ci by poznać odpowiedź.Jeśli Ci nie zależy to nie truj d***, bo to czy ktoś odpowie czy nie, to jest kwestia chęci. Ale gwaratnuje Ci ze jesli wbiłbys na stadion przy ulicy Reymonta 22 NA PEWNO znajdziesz osobę która odpowie Ci na wszystkooooo
ad 1. służba nie drużba, wiem - sam sie przyznałeś ze wiesz czym jest "s n d" :)
ad 2. dalszą częścią "głodnemu chleb na myśli" jest "głodny głodnemu wypomni"
ad 3. dosc duzo wiesz o policji.
Co do Twoich pytań:
Działa jeszcze na Bieżanowie (w podstawówce na południu) słynne dojo sanseya Jacka.Kiedyś techniki bokserskie i mawashi geri,ćwiczyli tam obok siebie znani chuligani z Cracovii i mniej znani,ale lubiani,miejscowi hool's Wisły.Sparują jeszcze chłopaki,pod okiem pana ze świetlicy?
ODPOWIEDŹ : Wystarczy pojść i zobaczyć. Ewentualnie w dzisiejszych czasach można zadzwonić telefonem.
Moja sugestia jest taka: Nastepnym razem rzeczowe pytania kończ znakiem zapytania. Będzie łatwiej.
Teraz, możesz te pytanie nawet raz jeszcze przepisac i je wkleić z powrotem jesli naprawde zalezy Ci by poznać odpowiedź.Jeśli Ci nie zależy to nie truj d***, bo to czy ktoś odpowie czy nie, to jest kwestia chęci. Ale gwaratnuje Ci ze jesli wbiłbys na stadion przy ulicy Reymonta 22 NA PEWNO znajdziesz osobę która odpowie Ci na wszystkooooo
-
niktpoprostunikt
nie wiem co masz na mysli , nie znam sie na tym waszym kibicowskim zbójowaniu znalazłem cóś w necie to myśle popytam, niech ktoś sie obiektywnie odniesie do tego co jest napisane
ale czemu ktoś ma sie odnosic?
Skoro znalazłeś w necie, z pewnością możesz odnaleźć date wstawienia tego a reszta to juz dedukcja.
Albo możesz wstawić linka, skąd to niby "znalazłeś"...
czy się zapodział ?
Skoro znalazłeś w necie, z pewnością możesz odnaleźć date wstawienia tego a reszta to juz dedukcja.
Albo możesz wstawić linka, skąd to niby "znalazłeś"...
czy się zapodział ?
-
niktpoprostunikt
znalazłem w necie, wkleiłem tu ponieważ widzę tu żywą dyskusję pomiędzy kibicami Cracovii i Wisły , jak znajde w necie coś na kibiców Cracovii lub Hutnika to wam wkleję, tak jak powiedziałem nie znam sie na klimacie kibicowskim w m.Kraków
Hehe ten M...a z stoków to się z rodzonym bratem sprzedali
Dodajmy jeszcze byłego własciciela fany Nowy wisnicz ktory po stracie dal na psy
Dodajmy jeszcze byłego własciciela fany Nowy wisnicz ktory po stracie dal na psy
-
ALBRECHT KRZYSZTOF
buraku doping wczoraj szedł na dwa młyny,ale co rolnik który nie ma nawet nc+ może o tym wiedzieć. U was dzisiaj całe 8 tysięcy. miszcz miszcz gts.Józek Chrzanów pisze:Cracovia - Zawisza Bydgoszcz 19.05.2015
Młyn dalej godny bandy meneli a na kibice.net ich coraz więcej
jak to co robią? Wisząnie potrafiła swego czasu napisać co robią fany Lazio na ich gnieździe .
uśmiałem się. 500 osób na młyn przychodzi, więc trzeba zrobić dwa.buraku doping wczoraj szedł na dwa młyny,ale co rolnik który nie ma nawet nc+ może o tym wiedzieć
Ale czemu ktoś ma się odnosić do tych rewelacji sprzed 3, 4 lat? Odkopał gość jakiś staroć, sto razy wyjaśnione, bo połowa z tego to brednie, to niech te odpowiedzi tu też wklei. To wy tańczycie jak wam zagramy d****.
Kariere tu robicie wojownicy?
Kariere tu robicie wojownicy?
to wy od powstania ruchu kibicowskiego robicie z siebie Najsztywniejszych w galaktyce, właśnie w myśl opozycji do milicyjnej Wisły ;)Taki zbudowaliście sobie kibolski fundament za który teraz bekacie, zresztą pisanie tu nie jest potrzebne sami przed sobą się chowacie, nie ma chętnych na młyn, nie ma chętnych by zapełnić jeden autokar a parę dni później na meczu u siebie 5khaha. a śmiali się z Wisły kibiców sukcesu:)
ten konkurs z fundowaniem flagi dla najlepszej grupy chodzącej na młyn to jakiś kawał?
ten konkurs z fundowaniem flagi dla najlepszej grupy chodzącej na młyn to jakiś kawał?
a u was 8k hahhah*** pisze:na meczu u siebie 5khaha. a śmiali się z Wisły kibiców sukcesu:)
przecież się śmieje że z tych 5k nie mogą zebrać nawet jednego procenta żeby wynająć autokar na mecz, nie o liczbie bo w gruncie rzeczy złą nie jest.pytanie takie kto tam chodzi na mecze?
cyrankiewicz ponoć wszedł u was za friko
a ty jaki klub reprezentujesz, jak już się tak często tu wypowiadasz?
-
niepodjebywalny
- ostatnie ostrzeżenie
Proponuje zamknąć ten temat.
Obie strony się tylko błaźnią, zacznijmy udowadniać swoją wartość na trybunach a nie na forum.
Obie strony się tylko błaźnią, zacznijmy udowadniać swoją wartość na trybunach a nie na forum.
Delegacja WSH (60 osób) na dzisiejszych derbach Rzymu:
"Na sektor Lazio wchodzimy przeprowadzeni przez środek młyna, towarzyszy temu owacja na stojąco pozostałej ok. 20 tysięcznej części stadionu."

"Na sektor Lazio wchodzimy przeprowadzeni przez środek młyna, towarzyszy temu owacja na stojąco pozostałej ok. 20 tysięcznej części stadionu."

JeŻuS C-trus pisze:Hau!Hau!Hau!
Podaj łapę.
Hau!Hau!Hau!
Podaj łapę!

-
szwadron97
kosacki pisze:Delegacja WSH (60 osób) na dzisiejszych derbach Rzymu:
mozna dodawac zdjecia z twarzowkami???
SKWK pajacu to dodało więc pomyśl :)
pytanie do piesków ale bez spiny:
znaczy coś to Lazio w Rzymie? bywam w Rzymie i wakacyjnie i służbowo i ku*** wszędzie Roma chociaż osobiście zawsze wolałem Lazio ( do teraz ;)
Proszę o kilka słów wyjaśnienia
znaczy coś to Lazio w Rzymie? bywam w Rzymie i wakacyjnie i służbowo i ku*** wszędzie Roma chociaż osobiście zawsze wolałem Lazio ( do teraz ;)
-
Obiektywny1906
czy ktoś ciebie pyta o zdanie. Co ty myślisz, że oni się o pieski obrażają?Sam Fisher pisze:Bez spiny a nazwy klubu nie wymienisz tylko rzucasz "pieskami" kompleksiarzukemot79 pisze:pytanie do piesków ale bez spiny:
A rzecznik prasowy gdzie zostawili go w autobusie?:-/
obsesja, natręctwo?shanti pisze:A rzecznik prasowy gdzie zostawili go w autobusie?:-/