Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
tacy dwaj

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: tacy dwaj » 17.05.2015, 05:07

jakdzieci pisze:Weź piździelcu, jeden z drugim gwardzista będzie pisał gdzie kto ma grafy :D ty pizdo z gdowa.
Szkoda was nawet kompentować milicyjne patałachy. Siorbnijcie pisiora cupiałowi. Wszak cinkciarz i przyjaciel komuny. Niech któryś z waszych dendrofili zajedzie tekstem o cyrankiewiczy ubeckie łajzy.

Ciekawe, który ormowiec skomentuje, że boli Cracovie ta gwardyjska wisła/ Jakby ktoś się wypierał to -> [link]
Prawda ,że po wsiach są grafy boli i ma boleć,a te bzdury o gtsie jarają tylko takich debili jak ty i paru innych ,chłopie ze wsi.

iparts.pl
WOB

Post autor: WOB » 17.05.2015, 07:42

jakdzieci pisze:Weź piździelcu, jeden z drugim gwardzista będzie pisał gdzie kto ma grafy :D ty pizdo z gdowa.
Szkoda was nawet kompentować milicyjne patałachy. Siorbnijcie pisiora cupiałowi. Wszak cinkciarz i przyjaciel komuny. Niech któryś z waszych dendrofili zajedzie tekstem o cyrankiewiczy ubeckie łajzy.

Ciekawe, który ormowiec skomentuje, że boli Cracovie ta gwardyjska wisła/ Jakby ktoś się wypierał to -> [link]
Już ci to kiedyś pisałem, W********** stąd szmato i nie rozwalaj tego tematu.

P141171215B

Post autor: P141171215B » 17.05.2015, 10:42

Oj Żydusiu Chytrusku nie wywołuj wilka z lasu ;) wróciłeś już z Łęcznej, czy zabrakło dla Ciebie miejsca w autokarze? I zdecyduj się, czy to mój numer legitymacji, czy numer boczny bo sam już się gubię :)
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.

króluzłoty

Post autor: króluzłoty » 17.05.2015, 20:56

hola hola. Kajstag nigdy nie był kanarem! on tylko sprawdzał bilety a po pracy zarządzał prądnicką Wisłą, zresztą na Wiśle raz można więc w przypadku tego klubu się nie liczy. Problem pojawia się jeśli bilety sprawdza kibic innego klubu.

grabarz1906

Post autor: grabarz1906 » 17.05.2015, 21:24

u was za to sielana,żadnych problemów.
Marek pomieszanie osła z klaczą.ochroniarz z justusa.żaden problem,pozdrowienia na derbowej sektorówce
konfident z bojek.ale głupie te żydy hahaha sprzedał do sprawy za kilkadziesiąt złotych, aferę kręcą,a przecież to żaden problem.
gwałciciel z huty.młody był,niepołnoletni,więc też się nie liczy.żaden problem oczywiście przekaz z derbowej sektorówki idzie też do niego.
i ostani,paweł s. z derbowej sektorówki,c*** z wielkopolskiej puchy.no problem...

h-k

Post autor: h-k » 17.05.2015, 21:45

Marek ochroniarz, chyba cie pojebało

jck

Post autor: jck » 18.05.2015, 15:06

gnuj pisze:Aha. A Metal na mecze chodzi?
Lata! Śmigłowiec odbiera go wprost ze spacerniaka na loże VIP.

pytong

Post autor: pytong » 18.05.2015, 15:27

Na derbach byl.
Ps. Graf na Dąbiu rozjebany

walka_o_przetrwanie2

Post autor: walka_o_przetrwanie2 » 18.05.2015, 16:11

JeŻuS C-trus pisze:Tak chodzi, z oddziałowym na łańciuszku.
Mam pytanie do Związku Patriotów Polskich z Reymonta. Sracie się strasznie do gumofili, że się kumają z banderowcami.A czy wam nie przeszkadza, że na Lechii pielęgnuje się tradycję Wolnego Miasta Gdańska (czy jak to oni nazywają Freie Stadt Danzig). Nie przeszkadza wam, że honorowym obywatelem Gdańska jest Günter Grass, członek zbrodniczej organizacji Waffen-SS (odpowiedzialnej za mordy na polskiej ludności cywilnej), do której wstąpił na ochotnika.
I jeszcze taka mała zagadka na koniec. W mieście Wrocławiu stoi piękna hala widowiskowa. Kiedyś nazywana ludową,dziś Hala Stulecia.Stulecia czego?

A co ty masz do tradycji Wolnego Miasta? Tylko nie odpisuj , ze Lechia to naziści bo czasy skinheadow NS na Lechii i w Gdansku juz dawno minęły. Rozumiem,ze 10-15 lat temu na Cracovię i Hutnik przychodziły same brudasy , anarchiści i zydzi , u was nie było skinheadów ? :) Co to ma wspólnego z dzisiejszym brataniem się Hutnika z banderowcami czy Cracovii z żydami z Ajaxu ?

walka_o_przetrwanie2

Post autor: walka_o_przetrwanie2 » 18.05.2015, 17:13

To chyba normalne,że Polski żyd woli innych żydów a nie faszystów. Szalom :)

W-G

Post autor: W-G » 19.05.2015, 10:12

dziwne wrażenie że wrócił ptzr tylko an silniejszych lekach...
Woli żydow z ajaxu niż faszystów z Rzymu, hehe. Do tego patriota taki, że ważne dla niego jest kto jest honorowym obywatelem miasta Gdańsk i stulecia czego jest hala we Wrocku na której bywają kibice Śląska. Sami rozumiecie Gdańszczanie i Wrocławianie że nie możecie już zwać się patriotami. Nawet Wasza mocna obecność na Marszach Niepodległości w Warszawie od lat tego nie zmieni. Co innego żydzi z Krakowa (lepiej być żydem z Krakowa niż Polakiem z Gdańska bo tam, o zgrozo, Gunter Grass jest honorowym obywatelem miasta) którzy na marsze odpalają się od dwóch lat.
A jak tam kosa z Lechem,jest już?W Łęcznej tylko jedna Pyrka(buziaki), to chyba kosa.
Znowu kundelki nasrały sobie na posłanie.
to rozwiń na spokojnie, twoje stosunki poza boiskowe z Pyrką nas nie interesują...
Dla was lajtowo, dla sprawSów niezbyt.
lajtowo jak lajtowo, zwykłe osiedlowe pijusy i u nas ich już nie ma. U was bardziej zakręcona sytuacja. My nie mamy problemu konfiora nazwać po imieniu, wy nagminnie ksywke waszego naczelnego łobuza mażecie jak obok jest napisane konfident. Ale jak coś to j**** konfidentów tylko nie tego bo on taki fajny i pasom oddany.

W-G

Post autor: W-G » 19.05.2015, 15:39

JeŻuS C-trus pisze:Ten wasz patriotyzm,taki sam jak wasz antysemityzm -gównem w kiblu na ścianie malowany.Jakoś Betonowi J.Kurskiemu,G.Grass przeszkadza.Wam nie.
Nam za to nie pasuje cyrankiewicz a wam tak. Ten wasz patriotyzm jest jak caly wasz klub, gownem w kiblu na scianie malowany. A c*** mnie kurski obchodzi. Tusk co na to?
JeŻuS C-trus pisze:A co do moich stosunków z Pyrką,na oczy tej laski nie widziałem. Rozczarowany? Wiem miałeś ochotę na gejowski romans(głodnemu chleb na myśli, a ty taki wypuszczony,że pewnie wilczurowi byś szmine opędzlował).A tu zonk ,Pyrka w Ł. to dziewuszka.
O ja
CRACOVIA - LECH 4EVER 2 GETHER
o c*** tu chodzi dalej nei wiem, cięzki pajac z ciebie, psu to nawet bym nie dal to opędzlowania, a ty baw sie dalej tak jak lubisz
grabarz06 pisze:a jak nazywacie shreka?:)
Shreku lub po imieniu, a pamiętnik psizesz?
grabarz06 pisze:c***,konfident,gwałciciel i ochroniarz z supermarketu to dla was nie problem,najważniejsza jest przeciez ta tylko przez was rozumiana wierność.
tylko w waszym mniemaniu, my wam caly czas majciarza i kanara wypominalismy i co? to samo
grabarz06 pisze:O Marszu Niepodległości i pijusach piszesz,więc sobie przypomnij jak sie zaprezentowaliście na przedostatnim,no chyba,że byleś to zapewne, ze wzgledu na stan nie pamietasz.
Na przedostatnim zgnoilsimy wasz mocny fc w Proszowicach, wiec na marszu mnie wyjatkowo nie było, później dołek, ale poopowiadaj wszystkim, po tym zyskacie w oczach Polski.

W-G

Post autor: W-G » 19.05.2015, 15:40

JeŻuS C-trus pisze: CRACOVIA - LECH 4EVER 2 GETHER
XD XXD nie dodaleś

Sjordskold

Post autor: Sjordskold » 19.05.2015, 18:09

Węgrzce - takie wojskowe osiedle, nie wiem czy w obrębie miasta czy tuż obok granicy - to tylko Wisła, czy jest też KSC?
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)

W-G

Post autor: W-G » 19.05.2015, 18:11

Sjordskold pisze:Węgrzce - takie wojskowe osiedle, nie wiem czy w obrębie miasta czy tuż obok granicy - to tylko Wisła, czy jest też KSC?
JeŻuS C-trus pisze:Jak Kurski pisał,że zgoda z GTSem, to nie była nieświadomka, to wtedy był autorytet. Teraz Wiślackiego Gwardziste Kurski c**** obchodzi (nawet słabo go odróżnia od innego betonowego patrioty Tuska)Ustalcie może wspólną linie,bo każdy szczeka swoje,trudno coś wyłowić z tego jazgotu.
Miał rację pan weterynarz, że wścieklizna to głównie mózg atakuje u zarażonych osobników.
Nie odpowiedziałeś na żadne z pytań. A Wiślacki Gwardzista to pewnie twój ojczym, spijałeś mu mleko z kija stad ta złość.
JeŻuS C-trus pisze:A jak tam kosa z Lechem,jest już?W Łęcznej tylko jedna Pyrka(buziaki), to chyba kosa.
Znowu kundelki nasrały sobie na posłanie.
JeŻuS C-trus pisze:trudno coś wyłowić z tego jazgotu.
Raz sie zgodze
Sjordskold pisze:Węgrzce - takie wojskowe osiedle, nie wiem czy w obrębie miasta czy tuż obok granicy - to tylko Wisła, czy jest też KSC?
Wisła

JN95

Post autor: JN95 » 19.05.2015, 21:33

No zydus jestem pod wrazeniem, p****** sobie dalej jaka Wisla jest beee a my i tak robimy swoje. Tak z ciekawosci chcialbym posluchac co to sie dzieje z waszymi grafami ostatnio?;) A do reszty chcialbym zrobic mala zabawe jak obstawiacie jakie osiedle moze najszybciej zmienic barwy? Ja stawiam na 2pl

halodrol

Post autor: halodrol » 19.05.2015, 22:15

Przecież to jest ten przećpany daun ptzr a Wy mu odpisujecie....

P141171215B

Post autor: P141171215B » 20.05.2015, 06:55

ŻyduŚ ewidentne masz psi kompleks. Od trzech stron walisz posta za postem najczęściej dotyczące obciągania itp. Twoja historia jest pewnie taka, że najebusie zasnąłeś przy śmietniku i cię bezdomne psy prze..chały. Odwracasz kota ogonem, gdy zadane pytanie ci nie leży, do tego wolisz Żydów niż Polaków kretynko. Ode mnie ostatni post do ciebie fajo. Teraz czekam na pociski o numerach bocznych i legitymacji
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.

p.

Post autor: p. » 20.05.2015, 15:29

DO Typa wyżej, skoro jest taki zabawowy.

ad 1. służba nie drużba, wiem - sam sie przyznałeś ze wiesz czym jest "s n d" :)
ad 2. dalszą częścią "głodnemu chleb na myśli" jest "głodny głodnemu wypomni"
ad 3. dosc duzo wiesz o policji.

Co do Twoich pytań:
Działa jeszcze na Bieżanowie (w podstawówce na południu) słynne dojo sanseya Jacka.Kiedyś techniki bokserskie i mawashi geri,ćwiczyli tam obok siebie znani chuligani z Cracovii i mniej znani,ale lubiani,miejscowi hool's Wisły.Sparują jeszcze chłopaki,pod okiem pana ze świetlicy?

ODPOWIEDŹ : Wystarczy pojść i zobaczyć. Ewentualnie w dzisiejszych czasach można zadzwonić telefonem.

Moja sugestia jest taka: Nastepnym razem rzeczowe pytania kończ znakiem zapytania. Będzie łatwiej.
Teraz, możesz te pytanie nawet raz jeszcze przepisac i je wkleić z powrotem jesli naprawde zalezy Ci by poznać odpowiedź.Jeśli Ci nie zależy to nie truj d***, bo to czy ktoś odpowie czy nie, to jest kwestia chęci. Ale gwaratnuje Ci ze jesli wbiłbys na stadion przy ulicy Reymonta 22 NA PEWNO znajdziesz osobę która odpowie Ci na wszystkooooo
miasto nocą..i o to mi chodziło

mundiHKS

Post autor: mundiHKS » 20.05.2015, 17:09

JeŻuS C-trus pisze:
P141171215B pisze:ŻyduŚ ewidentne masz psi kompleks. Od trzech stron walisz posta za postem najczęściej dotyczące obciągania itp. Twoja historia jest pewnie taka, że najebusie zasnąłeś przy śmietniku i cię bezdomne psy prze..chały. Odwracasz kota ogonem, gdy zadane pytanie ci nie leży, do tego wolisz Żydów niż Polaków kretynko. Ode mnie ostatni post do ciebie fajo. Teraz czekam na pociski o numerach bocznych i legitymacji
Wcześnie wstałeś,służba nie drużba,wiem.Dokładnie w jednym poście napisałem o pędzlowaniu szminy, ale pisałem też,że głodny ma non stop chleb na myśli,co jak widać tyczy się też Twojej osoby.Na wszystkie pytania staram się odpopowiadać rzeczowo,z wyjątkiem pytań typu:Co na to Tusk.Wy z braku argumentów, jedziecie z inwektywami,pajacu,fajo,typ wypisuje jakieś bzdury o ojczymie, którego nigdy nie miałem. Ty znów zmyślasz jakieś historie z pod śmietnika,żenada. Może wam się trauma z dzieciństwa na rzeczywistość nakłada.Materiał dla psychologa(wiem,znowu psy).
Jak czytam te wszystkie twoje wpisy to mogę tylko powiedzieć " lecz się chłopie na nogi bo na głowę już za późno"
MY CHŁOPCY Z CICHEJ

WOB

Post autor: WOB » 20.05.2015, 17:12

JeŻuS C-trus pisze:
P141171215B pisze:ŻyduŚ ewidentne masz psi kompleks. Od trzech stron walisz posta za postem najczęściej dotyczące obciągania itp. Twoja historia jest pewnie taka, że najebusie zasnąłeś przy śmietniku i cię bezdomne psy prze..chały. Odwracasz kota ogonem, gdy zadane pytanie ci nie leży, do tego wolisz Żydów niż Polaków kretynko. Ode mnie ostatni post do ciebie fajo. Teraz czekam na pociski o numerach bocznych i legitymacji
Wcześnie wstałeś,służba nie drużba,wiem.Dokładnie w jednym poście napisałem o pędzlowaniu szminy, ale pisałem też,że głodny ma non stop chleb na myśli,co jak widać tyczy się też Twojej osoby.Na wszystkie pytania staram się odpopowiadać rzeczowo,z wyjątkiem pytań typu:Co na to Tusk.Wy z braku argumentów, jedziecie z inwektywami,pajacu,fajo,typ wypisuje jakieś bzdury o ojczymie, którego nigdy nie miałem. Ty znów zmyślasz jakieś historie z pod śmietnika,żenada. Może wam się trauma z dzieciństwa na rzeczywistość nakłada.Materiał dla psychologa(wiem,znowu psy).
Ciebie chłopie matka chyba upuściła za niemowlaka.

WOB

Post autor: WOB » 20.05.2015, 17:39

JeŻuS C-trus pisze:WOB :
Ciebie chłopie matka chyba upuściła za niemowlaka.
Twoja matka rozdaje klientom,choroby weneryczne w promocji. Reszcie błaznów nie chce mi się odpisywać.[/quote]
Czyli jednak jesteś debilem. Bez odbioru.

niktpoprostunikt

Post autor: niktpoprostunikt » 20.05.2015, 17:52

nie wiem co masz na mysli , nie znam sie na tym waszym kibicowskim zbójowaniu znalazłem cóś w necie to myśle popytam, niech ktoś sie obiektywnie odniesie do tego co jest napisane

p.

Post autor: p. » 20.05.2015, 18:11

ale czemu ktoś ma sie odnosic?
Skoro znalazłeś w necie, z pewnością możesz odnaleźć date wstawienia tego a reszta to juz dedukcja.
Albo możesz wstawić linka, skąd to niby "znalazłeś"...

czy się zapodział ?
miasto nocą..i o to mi chodziło

niktpoprostunikt

Post autor: niktpoprostunikt » 20.05.2015, 18:38

znalazłem w necie, wkleiłem tu ponieważ widzę tu żywą dyskusję pomiędzy kibicami Cracovii i Wisły , jak znajde w necie coś na kibiców Cracovii lub Hutnika to wam wkleję, tak jak powiedziałem nie znam sie na klimacie kibicowskim w m.Kraków

H_C

Post autor: H_C » 20.05.2015, 19:07

P. ale co ma do rzeczy kiedy to było pisane? A czemu ktos sie ma do tego nie odnieść? Prawda w oczy kole? WOB cwelu to są w większości znane fakty, które od lat wam są nie na rękę stąd taka reakcja? Jak ktos siedział np. za majty to już nie można o tym napisać z konkretną ksywą czy imieniem i nazwiskiem bo co? bo tobie i twoim dziewczyną się to nie podoba? Konfidentów masz wymienionych w tej krótkiej notce więc możesz personalnie (jeśli w ogóle wiesz o kim mowa) podjechać i pojechać od k**** i konfidentów.

pytong

Post autor: pytong » 20.05.2015, 19:55

Jakby wymienić żydowskich konfidentow to by stron zabraklo

shanti

Post autor: shanti » 20.05.2015, 20:06

Hehe ten M...a z stoków to się z rodzonym bratem sprzedali
Dodajmy jeszcze byłego własciciela fany Nowy wisnicz ktory po stracie dal na psy
"CHŁOPI"REYMONTA

ALBRECHT KRZYSZTOF

Post autor: ALBRECHT KRZYSZTOF » 20.05.2015, 21:53

Jak myslicie,że te parówy z gtsu coś na ten temat napiszą to jesteście w błędzie, ani jedna ciota z gtsu nie potrafiła swego czasu napisać co robią fany Lazio na ich gnieździe . powód? nie wiedzieli = gtsy na forum to zwykłe łby. Tyle.

ALBRECHT KRZYSZTOF

Post autor: ALBRECHT KRZYSZTOF » 20.05.2015, 22:16

Józek Chrzanów pisze:Cracovia - Zawisza Bydgoszcz 19.05.2015

Obrazek

Młyn dalej godny bandy meneli a na kibice.net ich coraz więcej
buraku doping wczoraj szedł na dwa młyny,ale co rolnik który nie ma nawet nc+ może o tym wiedzieć. U was dzisiaj całe 8 tysięcy. miszcz miszcz gts.

shanti

Post autor: shanti » 20.05.2015, 22:27

ALBRECHT KRZYSZTOF pisze:Jak myslicie,że te parówy z gtsu coś na ten temat napiszą to jesteście w błędzie, ani jedna ciota z gtsu nie potrafiła swego czasu napisać co robią fany Lazio na ich gnieździe . powód? nie wiedzieli = gtsy na forum to zwykłe łby. Tyle.
Po cichu licze ze rzecznik prasowy towarzystwa odniesie sie do calego tekstu z powaga godna piastowanego stanowiska
"CHŁOPI"REYMONTA

Kamol

Post autor: Kamol » 20.05.2015, 23:18

Ten wyżej(cweluś c-trus) to przećpane yeti pztr który w pewnym momencie przestał się tutaj pod tym nickiem udzielać było to w przeddzień derbów a potem nastąpił wysyp jego nowych kont.Myślał że zabłyśnie po tym jak opowiadał o krojeniu małolatów w galeriach handlowych ale na nikim to nie zrobiło wrażenia więc pozakładał nowe konta debil.

Regis

Post autor: Regis » 21.05.2015, 00:24

nie potrafiła swego czasu napisać co robią fany Lazio na ich gnieździe .
jak to co robią? Wiszą
buraku doping wczoraj szedł na dwa młyny,ale co rolnik który nie ma nawet nc+ może o tym wiedzieć
uśmiałem się. 500 osób na młyn przychodzi, więc trzeba zrobić dwa.

19Cracovia06

Post autor: 19Cracovia06 » 21.05.2015, 01:11

Regis pisze:
nie potrafiła swego czasu napisać co robią fany Lazio na ich gnieździe .
jak to co robią? Wiszą
buraku doping wczoraj szedł na dwa młyny,ale co rolnik który nie ma nawet nc+ może o tym wiedzieć
uśmiałem się. 500 osób na młyn przychodzi, więc trzeba zrobić dwa.
Jak juz skonczyles sie smiac, to moze teraz odniesiesz sie do tych waszych sztywniakow? Czy tu juz nie jest tak do smiechu i panuje grobowa cisza? Teraz wleci tu trzydziesci wscieklych psow, beda po kolei kopiowac inne posty, dopisywac swoje zabawne historyjki aby tylko nie wygodna prawda gdzies szybko znikla.

W-G

Post autor: W-G » 21.05.2015, 09:53

Ale czemu ktoś ma się odnosić do tych rewelacji sprzed 3, 4 lat? Odkopał gość jakiś staroć, sto razy wyjaśnione, bo połowa z tego to brednie, to niech te odpowiedzi tu też wklei. To wy tańczycie jak wam zagramy d****.
Kariere tu robicie wojownicy?

W-G

Post autor: W-G » 21.05.2015, 13:21

No właśnie nie, zostało to wyjaśnione kilka lat temu już. Ci z nich o się r******** to są pedałami i nikt tego nie przykrywa. Może u was takie obyczaje są, nie wiem, nie znam nie wypowiadam się, tobie też polecam.

19Cracovia06

Post autor: 19Cracovia06 » 21.05.2015, 14:35

W-G pisze:Ale czemu ktoś ma się odnosić do tych rewelacji sprzed 3, 4 lat? Odkopał gość jakiś staroć, sto razy wyjaśnione, bo połowa z tego to brednie, to niech te odpowiedzi tu też wklei. To wy tańczycie jak wam zagramy d****.
Kariere tu robicie wojownicy?
shreku, dzynek,cinek, brat fujina. Wyjasnione? Jak dla was to jest wyjasnione to jak wam nie wstyd wypominac komus dpk? Dziwek to se w domu poszukaj, zabraklo argumentow to mame tu wywolujesz? Ostatni moj post tutaj. Reszcie Cracovii tez proponuje tu nic nie pisac. Niech ten temat toczy sie bez Nas. Szkoda ze sprawa za Czlowieka byla taka glosna bo i miejsce dla gestego by sie jeszcze znalazlo, tak jak w przypadku rozjebusow z pod multikina i Biezanowa.

JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » 21.05.2015, 17:59

No o tych rozjebusach z pod multikina to juz cała Polska wie. Jaką to oprawe miał kiedys wielki lech ,,nigdy się nie przyznawaj"
no to ich zgodowidze przyznali się tylko 20 razy w tym pan metal ich guru. Pozdrowionka dla cracovia criminals znaczy się konfidents.
Szkoda tylko chłopa od was co go ostatnio złapali i się nie przyznaje do winy bo posiedzi troche, tacy z was koledzy.

Post autor: *** » 21.05.2015, 18:11

to wy od powstania ruchu kibicowskiego robicie z siebie Najsztywniejszych w galaktyce, właśnie w myśl opozycji do milicyjnej Wisły ;)Taki zbudowaliście sobie kibolski fundament za który teraz bekacie, zresztą pisanie tu nie jest potrzebne sami przed sobą się chowacie, nie ma chętnych na młyn, nie ma chętnych by zapełnić jeden autokar a parę dni później na meczu u siebie 5khaha. a śmiali się z Wisły kibiców sukcesu:)

ten konkurs z fundowaniem flagi dla najlepszej grupy chodzącej na młyn to jakiś kawał?

first2005

Post autor: first2005 » 21.05.2015, 19:00

*** pisze:na meczu u siebie 5khaha. a śmiali się z Wisły kibiców sukcesu:)
a u was 8k hahhah

ODPOWIEDZ