KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
chodzi o to ze nie rozumiem tego jak ktos oczekuje od ZL zeby na mecze przychodzili w 20 tys. nowy stadion ktory ma byc wybudowany w Lubinie ma miec pojemnosc 19 tys.Poniwka pisze:To zeby taka Legia dorownala s.p HEKO to by musieli przychodzic po 3mln na mecz20 tys to 1/4 populacji Lubina
to tak jakby na Legie przychodziło 400 tys (liczac ze W-wa 1mln 600tys) a
na Widzew jak i na ŁKS po 112,5 tys (licząc ze Łodz ma 900tys)
jak oczekuje ktos ze na ZL ma przychodzic 20tys to niech oczekuj zeby Legia czy Wisła przychodziły po 40 tys. to jest nierealne na razie w naszym kraju, najwieksza frekwencja na Lech-Legia w tamtym sezonie.
nie powiem frekwencja z na ZL-Widzew (ponad 6000) taka sobie, te co najmniej 2 tys powinno byc wiecej.
Widzew bardzo fajnie sie zaprezentował, z tą sektorówka no i ładna liczba, pewnie tylko Leszek ich pobije bo przyjedzie w 1,5 - 2tys, nie wiadomo czy Legia da rade ostatnio byli w 400 ale na zakazie wiec czemu mieliby tego nie zrobic
http://www.kuszotv.plLisek_OE pisze:Wie ktos czy bedzie mozna obejrzec Legia-Craxa w internecie ??
Sciagnij program SopCastW_SG pisze:http://www.kuszotv.plLisek_OE pisze:Wie ktos czy bedzie mozna obejrzec Legia-Craxa w internecie ??
edit : lipa , chyba ani na KuszoTV , ani na MK_Sport nie ma transmisji :/
Ostatnio zmieniony 29.07.2007, 19:08 przez HunteR, łącznie zmieniany 1 raz.
HunteR pisze:Ale po Chinsku jest transmisja ? Jesli tak to podaj jakis namiar , dzwiek najwyzej wylacze i zoltych nie bede sluchacW_SG pisze:Na KUSZOTV.PL brałem jeszcze ten drugi program co jest ale nic mi sie nie właczaCos działa ale po chinsku
Pokazuje jakas wstawke czy cos a pozniej jest czarny ekran ;/
wejdz na www.kusztv.pl i wejdz na pilke nozna i niedziele i tam masz przy sopcasie program o nazwie TVAnts.
"Żyleta " oglądająca mecz na siedząco i bez śpiewu
http://www.legialive.pl/legiatvfotolive/DSC_7570.jpg
http://www.legialive.pl/legiatvfotolive/DSC_7570.jpg
Tak zrobiłem. Odpala się okno w TVAnts o nazwie OE LIVE i mogę sobie pooglądać czarny ekran. Ki diabeł?W_SG pisze: wejdz na www.kusztv.pl i wejdz na pilke nozna i niedziele i tam masz przy sopcasie program o nazwie TVAnts.
No i starciem 1 vs. 1 na nasza korzysc pod kasami(a dokladnie Milana), w co miesza sie psiarnia i nic wiekszego sie nie rozkreca.rm pisze:W skrócie:
W Łowiczu Znicza Pruszków 44 osoby z 3 flagami+4 Milan. Pelikan w zasadzie bez młyna, ale jak spiker coś zarzucił, to momentami śpiewali. Poza paroma kamykami w zasadzie brak "atrakcji". Widzów coś koło 2000 (czyli prawie tyle ile tam wejdzie).
encore pisze:Na żylecie pełno ochroniarzy którzy stoją porozstawiani w rządkach pomiędzy sektorami. Żyleta na siedząco i bez dopingu. Czasem słychać Ole ole z krytej i krótkie "Legia!" "Legia!".
Info kuszotv 2![]()
![]()
1-0
jaki program trzeba miec zeby odpalic mecz z tej strony, bo mi sie wyswietla ze nie moze sie otworzyc bo nigdzie nie jest zapisany czy cos takiego????
Drodzy Kibice Legii Warszawa.
2007-07-29 18:29
W nawiązaniu do komunikatu SKLW z dnia dzisiejszego ws. dopingu pragniemy wyjaśnić, że jest kłamstwem twierdzenie jakoby KP Legia Warszawa wyrzucił z pomieszczeń flagi i transparenty przed meczem z Cracovią.
KP Legia Warszawa wypowiedział umowę użyczenia lokalu na terenie stadionu Stowarzyszeniu Kibiców Legii Warszawa, która to umowa wygasa 17 października 2007 roku. Nawet po tej dacie nie mamy nic przeciwko przechowywaniu flag i transparentów na terenie klubu. Natomiast jedno pomieszczenie znajdujące się naprzeciwko biura SKLW, w którym przechowywana była większość flag, musiało zostać opróżnione ze względu na konieczną instalację urządzeń na potrzeby pierwszej drużyny. Zaproponowano przeniesienie flag do magazynu zajmowanego przez Nieznanych Sprawców. Niestety SKLW nie przyjęło tej propozycji. Flagi zostały wywiezione w sobotę 21 lipca br. o godz. 23.00. SKLW deklarowało, że nie będzie z tego robić problemu. Wydaje się, że opublikowanie tej informacji bezpośrednio przed meczem z Cracovią było działaniem celowym i zamierzonym na wywołanie niepokoju na trybunach Legii.
Informacja o nałożeniu zakazów na siedmiu ultrasów za odpalanie rac na meczu z Wisłą Kraków w maju 2006 roku jest kolejną i jak się wydaje celową dezinformacją. Wśród wyżej wymienionych osób jest jedna, która wnosiła na teren narkotyki, jedna, która zaatakowała członka służby porządkowej niebezpiecznym narzędziem oraz pięć osób, które w rundzie jesiennej sezonu 2006/2007 odpalały race mimo wielokrotnych rozmów i próśb o ich nie odpalanie. Legia za te race została ukarana przez Ekstraklasę, a materiały dowodowe zabezpieczyła Policja, celem skierowania wniosków o ukaranie do Sądu Grodzkiego.
Zarząd KP Legia Warszawa
zrodlo legia.com (to chyba oficjalka Legii)
--------------------------
nie zazdroszcze kibicom Legii... cos czuje ze teraz nie bedzie im tak latwo wygrac tej wojenki...
zwlaszcza ze zarzad ma przeciez "wspaniale argumenty" i chyba dolozy wszelkich staran aby ulozyc sobie trybuny po swojemu...
2007-07-29 18:29
W nawiązaniu do komunikatu SKLW z dnia dzisiejszego ws. dopingu pragniemy wyjaśnić, że jest kłamstwem twierdzenie jakoby KP Legia Warszawa wyrzucił z pomieszczeń flagi i transparenty przed meczem z Cracovią.
KP Legia Warszawa wypowiedział umowę użyczenia lokalu na terenie stadionu Stowarzyszeniu Kibiców Legii Warszawa, która to umowa wygasa 17 października 2007 roku. Nawet po tej dacie nie mamy nic przeciwko przechowywaniu flag i transparentów na terenie klubu. Natomiast jedno pomieszczenie znajdujące się naprzeciwko biura SKLW, w którym przechowywana była większość flag, musiało zostać opróżnione ze względu na konieczną instalację urządzeń na potrzeby pierwszej drużyny. Zaproponowano przeniesienie flag do magazynu zajmowanego przez Nieznanych Sprawców. Niestety SKLW nie przyjęło tej propozycji. Flagi zostały wywiezione w sobotę 21 lipca br. o godz. 23.00. SKLW deklarowało, że nie będzie z tego robić problemu. Wydaje się, że opublikowanie tej informacji bezpośrednio przed meczem z Cracovią było działaniem celowym i zamierzonym na wywołanie niepokoju na trybunach Legii.
Informacja o nałożeniu zakazów na siedmiu ultrasów za odpalanie rac na meczu z Wisłą Kraków w maju 2006 roku jest kolejną i jak się wydaje celową dezinformacją. Wśród wyżej wymienionych osób jest jedna, która wnosiła na teren narkotyki, jedna, która zaatakowała członka służby porządkowej niebezpiecznym narzędziem oraz pięć osób, które w rundzie jesiennej sezonu 2006/2007 odpalały race mimo wielokrotnych rozmów i próśb o ich nie odpalanie. Legia za te race została ukarana przez Ekstraklasę, a materiały dowodowe zabezpieczyła Policja, celem skierowania wniosków o ukaranie do Sądu Grodzkiego.
Zarząd KP Legia Warszawa
zrodlo legia.com (to chyba oficjalka Legii)
--------------------------
nie zazdroszcze kibicom Legii... cos czuje ze teraz nie bedzie im tak latwo wygrac tej wojenki...
zwlaszcza ze zarzad ma przeciez "wspaniale argumenty" i chyba dolozy wszelkich staran aby ulozyc sobie trybuny po swojemu...
Ja korzystam z programu Sopcast. Zawsze oglądałem przez kanał MK sport czy coś takiego, ale dzisiaj mi go coś nie mogło wyszukać więc włączyłem kuszotv.piter pisze:encore pisze:Na żylecie pełno ochroniarzy którzy stoją porozstawiani w rządkach pomiędzy sektorami. Żyleta na siedząco i bez dopingu. Czasem słychać Ole ole z krytej i krótkie "Legia!" "Legia!".
Info kuszotv 2![]()
![]()
1-0
jaki program trzeba miec zeby odpalic mecz z tej strony, bo mi sie wyswietla ze nie moze sie otworzyc bo nigdzie nie jest zapisany czy cos takiego????
Na początku II połowy chyba jakieś ożywienie na Legii i sporo bluzgów w strone Cracovii.
-
gimnazjalistawokularach
-
Zagłębiak z Legnicy
-
tomypiknikowcy
Wie ktoś ile Cracovii na Legii?
Komentarz identyczny jak na onecie dziś.Won SpołeczniakuZagłębiak z Legnicy pisze:Widzów w Warszawie aż 8000 buhaha . Reszta w Wilnie chyba została.
Ostatnio zmieniony 29.07.2007, 21:58 przez tomypiknikowcy, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajmij sie napinaczu swoim klubikiemdrazen pisze:No patrzcie jaki to tlum ludzi przyszedl na brazowego medaliste poprzedniego sezonuZaraz bedzie ze to i tak dobry wynik. My mamy problemy z zarzadem
Jak na stolice prezentujecie sie naprawde wysmienicie
8.000 to bardzo dobry wynik w obecnej sytuacji,wiele ekip jakos nie moze dojsc do takiego poziomu w swoich najlepszych momentach. Zarzad to jedno a wprowadzenie tuz przed startem ligi OBOWIAZKOWYCH identyfikatorow to drugie, do tego zakazy zerwanie wspolpracy ze stowarzyszeniem itd... ale po co ja to pisze jak i tak tego nigdy nie zrozumiesz
Jak na najwieksze miasto w Polsce , gdzie dominuje Legia ,na inauguracje 8000? Nie powiedzialbym aby to bylo duzo...Janek pisze:drazen pisze: 8.000 to bardzo dobry wynik w obecnej sytuacji,wiele ekip jakos nie moze dojsc do takiego poziomu w swoich najlepszych momentach. Zarzad to jedno a wprowadzenie tuz przed startem ligi OBOWIAZKOWYCH identyfikatorow to drugie, do tego zakazy zerwanie wspolpracy ze stowarzyszeniem itd... ale po co ja to pisze jak i tak tego nigdy nie zrozumiesz
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
podpisuje sie pod tym. jak na takie miasto jak warszawa w ktorym jest praktycznie jeden klub 8000 to smiech. a tlumaczenie ze problemy z zarzadam mnie nie przekonaja bo to moze wplynac na to ze mecz odpusci 200 osob czynnie zaangazowanych a nie 5tys chlopa ktorzy chcieli przyjsc na meczyk. chociaz mozna sie przezwyczaic ze polowa forum zawsze popiera legiunie.TSW1906 pisze:Janek pisze:Jak na najwieksze miasto w Polsce , gdzie dominuje Legia ,na inauguracje 8000? Nie powiedzialbym aby to bylo duzo...drazen pisze: 8.000 to bardzo dobry wynik w obecnej sytuacji,wiele ekip jakos nie moze dojsc do takiego poziomu w swoich najlepszych momentach. Zarzad to jedno a wprowadzenie tuz przed startem ligi OBOWIAZKOWYCH identyfikatorow to drugie, do tego zakazy zerwanie wspolpracy ze stowarzyszeniem itd... ale po co ja to pisze jak i tak tego nigdy nie zrozumiesz
-
(---)
powiem szczerze ze troszke nie rozkminiam napinki na temat frekwencji na polskich stadionach.
ile przyszlo to przyszlo i raczej powinno sie komentowac to co pokazala dana ekpia w danej ilosci a nie parszywie wysmiewac i napinac sie ze tych tak malo a tych jeszcze mniej bo kuzwa zarzad malo ludzi wakacje pada slonce swieci pilkarze zle graja..
zaraz dostane baty ze to przez Wisle wszystko, ale zbastujcie trochu...
ile przyszlo to przyszlo i raczej powinno sie komentowac to co pokazala dana ekpia w danej ilosci a nie parszywie wysmiewac i napinac sie ze tych tak malo a tych jeszcze mniej bo kuzwa zarzad malo ludzi wakacje pada slonce swieci pilkarze zle graja..
zaraz dostane baty ze to przez Wisle wszystko, ale zbastujcie trochu...
Ostatnio zmieniony 29.07.2007, 22:48 przez (---), łącznie zmieniany 1 raz.