KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Proszę, powiedzcie, że to tylko takie żarty
Jak można napisać, że na Kaiserslautern chodzi pół miasta... Nie zastanawialiście się może, że jeżeli w małym mieście powstaje klub nieproporcjonalny do wielkości miasta to zasięg jego "wpływów" musi sięgać daleko poza dane miasto i zawierać okoliczne miasteczka podobnych rozmiarów?
Co do Zagłębia Lubin to oczywiście, że pozostaje niesmak, bo każdy z nas chciałby mistrza Polski takiego, który godnie prezentowałby w Europie siłe kibicowską naszego kraju, ale liczby, które padają na Zagłebiu wcale nie są takie najgorsze biorąc pod uwage ich warunki. Poza tym nie do końca jestem przekonany czy jakby przyszło te 2000 pikników więcej to byłby to jakiś wielki krok naprzód. Powinni maksymalnie zmobilizować tych którzy przychodzą, jak im się spodoba to przyjdą znowu i może kogoś ze sobą wezmą 

Bóg - Honor - Ojczyzna
90 lat Sarmacji Będzin! (1917-2007)
Polska Walczy!
Polska Walczy!
-
-
Eee no przestań po co mają z dużej pisac..tylko spróbuj przekręcić ich nazwe Dyskobolia na Groclin..qurwa pół wsi zacznie szczekać że to że owo, "..TAKA TO WIARA.." :] co to skrojenia szali..bez sensowna napinka..widocznie okazali się lepsi..no coż co zrobić, w końcu było ich 3 tyś nas 10 osób !!Jot pisze:Nauczcię się k...a pisać nazwy drużyn z dużej litery, a nie wysyp małolatów nie wiem gdzie mają shift na klawiaturze. Ciężko....?
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
Nie rozumiem, po co ta dyskusja. Fakt skrojenia jest faktem. Przecież mogli to "Niebiescy" wziąźć pod uwage kiedy wyjeżdżali w barwach (pod warunkiem, że ci których skrojono nie byli kobietami lub dziećmi, ale mogli się bronić
). Pewnie nie sądzili, że mogą stracić barwy w Grodzisku Wlkp. Chyba, że ci taka sytuacja nie pasuje i wolałbyś sympatyczną, siatkarską atmosfere
"Żebyśmy doczekali czasów, kiedy policjant mógłby przyjść na mecz..." 

Bóg - Honor - Ojczyzna
Polska Walczy!
Polska Walczy!
-
- ostatnie ostrzeżenie
Skoro Ty nie umiesz pisać nazw klubów poprawnie to nie oczekuj tego od innych.Dudi-Dyskobolia pisze:Jaka napinka ? TY pnaipsal,ze przed meczem skroilismy 2 szale i tyle. Ktos zaczal szczekac to odpowiadamy. Co do przekrecania nazwy,widze,ze siedzisz w klimacieBarto pisze:Eee no przestań po co mają z dużej pisac..tylko spróbuj przekręcić ich nazwe Dyskobolia na Groclin..qurwa pół wsi zacznie szczekać że to że owo, "..TAKA TO WIARA.." :] co to skrojenia szali..bez sensowna napinka..widocznie okazali się lepsi..no coż co zrobić, w końcu było ich 3 tyś nas 10 osób !!Jot pisze:Nauczcię się k...a pisać nazwy drużyn z dużej litery, a nie wysyp małolatów nie wiem gdzie mają shift na klawiaturze. Ciężko....?tobie by to c*** robilo gdyby zamiast nazy Twojej druzyn widniala nazwa sponsora ---> gratuluje
1920 pomysłów na życie....(J)
-
Dobrze wiesz o co mi chodzi...nazwe nie przekręcam za względu na szacunek dla każdego zespołu jak i przeciwnika..ale ty sapiesz chłopie jakgdyby DYSKOBOLIA zdobyła przynajmniej 8 mistrzów Polski ( NIE MYLIĆ Z vice MISTRZAMI) !!:] co do sponsora w nazwie mojej drużynie i mojej obojętności chyba coś ci nie wyszło...my nigdy by się nie zgodziliśmy na sponsora w nazwie..chyba wiesz że Tradycja zobowiązuje...ja skończyłem polemike w tym temacie !!;] P.S Moje dojebanie i wkurwienie sie bierze, z waszego nei docenienia przeciwnika w tym meczu itd. patrząc nawet na bilety jakie mieliście w tym meczu..jeżeli byłes sam wiesz..a wynik tylko wszystkim ukrucił nosy i z tego sie najbardziej cieszę..nie mam pretencji do ciebie żeby nie było..Dudi-Dyskobolia pisze:Jaka napinka ? TY pnaipsal,ze przed meczem skroilismy 2 szale i tyle. Ktos zaczal szczekac to odpowiadamy. Co do przekrecania nazwy,widze,ze siedzisz w klimacieBarto pisze:Eee no przestań po co mają z dużej pisac..tylko spróbuj przekręcić ich nazwe Dyskobolia na Groclin..qurwa pół wsi zacznie szczekać że to że owo, "..TAKA TO WIARA.." :] co to skrojenia szali..bez sensowna napinka..widocznie okazali się lepsi..no coż co zrobić, w końcu było ich 3 tyś nas 10 osób !!Jot pisze:Nauczcię się k...a pisać nazwy drużyn z dużej litery, a nie wysyp małolatów nie wiem gdzie mają shift na klawiaturze. Ciężko....?tobie by to c*** robilo gdyby zamiast nazy Twojej druzyn widniala nazwa sponsora ---> gratuluje

Pyrsk
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
Na Cracovii bez oprawy
Redakcja
Drodzy Kibice! W związku z ostatnimi decyzjami KP Legia Warszawa, wyrzuceniu wszystkich flag z budynku klubowego oraz materiałów służących do robienia opraw z pomieszczeń, w których Nieznani Sprawcy je przygotowywali, z przykrością informujemy, że na inaugurację ligi z przyczyn obiektywnych, na naszym stadionie zabraknie niestety oprawy ultras oraz zorganizowanego dopingu.
Stadion nie będzie także w ogóle oflagowany.
Nie zgadzamy się z siedmioma zakazami stadionowymi, nałożonymi na ultrasów, którzy zostali tak naprawdę ukarani za odpalenie rac podczas spotkania z Wisłą Kraków, kończącego mistrzowski sezon 2005/2006 - które to odpalenie było de facto uzgodnione z klubem. Klub w ten sposób potraktował na równi bandytów z Wilna i ludzi, którzy współtworzyli oprawy i doping na naszym stadionie.
Mimo to, wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do przybycia na Łazienkowską i wspierania naszej drużyny w walce o tytuł mistrzowski.
Kibice Legii Warszawa
żródło: [link]
Redakcja
Drodzy Kibice! W związku z ostatnimi decyzjami KP Legia Warszawa, wyrzuceniu wszystkich flag z budynku klubowego oraz materiałów służących do robienia opraw z pomieszczeń, w których Nieznani Sprawcy je przygotowywali, z przykrością informujemy, że na inaugurację ligi z przyczyn obiektywnych, na naszym stadionie zabraknie niestety oprawy ultras oraz zorganizowanego dopingu.
Stadion nie będzie także w ogóle oflagowany.
Nie zgadzamy się z siedmioma zakazami stadionowymi, nałożonymi na ultrasów, którzy zostali tak naprawdę ukarani za odpalenie rac podczas spotkania z Wisłą Kraków, kończącego mistrzowski sezon 2005/2006 - które to odpalenie było de facto uzgodnione z klubem. Klub w ten sposób potraktował na równi bandytów z Wilna i ludzi, którzy współtworzyli oprawy i doping na naszym stadionie.
Mimo to, wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do przybycia na Łazienkowską i wspierania naszej drużyny w walce o tytuł mistrzowski.
Kibice Legii Warszawa
żródło: [link]
-
chodzi o to ze nie rozumiem tego jak ktos oczekuje od ZL zeby na mecze przychodzili w 20 tys. nowy stadion ktory ma byc wybudowany w Lubinie ma miec pojemnosc 19 tys.Poniwka pisze:To zeby taka Legia dorownala s.p HEKO to by musieli przychodzic po 3mln na mecz20 tys to 1/4 populacji Lubina
to tak jakby na Legie przychodziło 400 tys (liczac ze W-wa 1mln 600tys) a
na Widzew jak i na ŁKS po 112,5 tys (licząc ze Łodz ma 900tys)
jak oczekuje ktos ze na ZL ma przychodzic 20tys to niech oczekuj zeby Legia czy Wisła przychodziły po 40 tys. to jest nierealne na razie w naszym kraju, najwieksza frekwencja na Lech-Legia w tamtym sezonie.
nie powiem frekwencja z na ZL-Widzew (ponad 6000) taka sobie, te co najmniej 2 tys powinno byc wiecej.
Widzew bardzo fajnie sie zaprezentował, z tą sektorówka no i ładna liczba, pewnie tylko Leszek ich pobije bo przyjedzie w 1,5 - 2tys, nie wiadomo czy Legia da rade ostatnio byli w 400 ale na zakazie wiec czemu mieliby tego nie zrobic

-
-
Sciagnij program SopCastW_SG pisze:[link]Lisek_OE pisze:Wie ktos czy bedzie mozna obejrzec Legia-Craxa w internecie ??

edit : lipa , chyba ani na KuszoTV , ani na MK_Sport nie ma transmisji :/
Ostatnio zmieniony 29.07.2007, 19:08 przez HunteR, łącznie zmieniany 1 raz.
I Am Energy !
-
-
HunteR pisze:Ale po Chinsku jest transmisja ? Jesli tak to podaj jakis namiar , dzwiek najwyzej wylacze i zoltych nie bede sluchacW_SG pisze:Na KUSZOTV.PL brałem jeszcze ten drugi program co jest ale nic mi sie nie właczaCos działa ale po chinsku
Pokazuje jakas wstawke czy cos a pozniej jest czarny ekran ;/
wejdz na [link] i wejdz na pilke nozna i niedziele i tam masz przy sopcasie program o nazwie TVAnts.
-
No i starciem 1 vs. 1 na nasza korzysc pod kasami(a dokladnie Milana), w co miesza sie psiarnia i nic wiekszego sie nie rozkreca.rm pisze:W skrócie:
W Łowiczu Znicza Pruszków 44 osoby z 3 flagami+4 Milan. Pelikan w zasadzie bez młyna, ale jak spiker coś zarzucił, to momentami śpiewali. Poza paroma kamykami w zasadzie brak "atrakcji". Widzów coś koło 2000 (czyli prawie tyle ile tam wejdzie).
-
encore pisze:Na żylecie pełno ochroniarzy którzy stoją porozstawiani w rządkach pomiędzy sektorami. Żyleta na siedząco i bez dopingu. Czasem słychać Ole ole z krytej i krótkie "Legia!" "Legia!".
Info kuszotv 2![]()
![]()
1-0
jaki program trzeba miec zeby odpalic mecz z tej strony, bo mi sie wyswietla ze nie moze sie otworzyc bo nigdzie nie jest zapisany czy cos takiego????
-
-
ponieważ zaraz posypia się ochy, achy i "szacunki" to chciałbym wyrazić swoją niechęć wobec wybiórczego patriotyzmu prezentowanego przez Legię.S.J. pisze:"Żyleta " oglądająca mecz na siedząco i bez śpiewu![]()
[link]
Gdy trzeba walnąć transparent, czy nawet oprawę (czy flagę!), odwołujący sie do Powstania Warszawskiego czy innych wydarzeń historycznych, Legioniści są pierwsi.
Nie będę tu pisał o Wilnie, gdzie wybijano szyby w sklepach bogu ducha winnym Litwinom, bo jak wiadomo zostaliście sprowokowani...
Najbardziej interesowało mnie stanowisko Legionistów w obliczu panów: Korzyma i Grosickiego. Ci piłkarze opluli polskiego orzełka. Odmówili gry w kadrze.
Gdy Kaczorowski opluł "eLkę" nie było problemu - był wygwizdywany, były transpareny, aż w końcu głównie dlatego musiał odejść.
Dlaczego nie było podobnej reakcji wobec tych dwóch grajków? A może była tylko coś przegapiłem?
można się było spodziewać, że kibice bekną skoro klub straci dochody na dwa najbliższe lata, plus w c*** kar...kiwa jako tako pisze:Na Legii ochrona stoi jak w jakiejś AngliiJebniety zarzad jak dla mnie