Tyle masz lat ale o slowie szcunek to chyba jeszcze nie slyszales.To uwaga w kontekscie pisania nazwy klubu z malej litery.Wes to sobie gleboko do swojego widzewskiego serducha i nie lekcewaz rywala ktory nie raz i nie dwa sprowadzal was na ziemie.Widzew Dąbrowa pisze:Przepraszam ale te posty łks-u czasami to dramat czy fc czy Łódź itd kibicowsko ja mieszkam od urodzenia w mieście Łodzi tzn.29 lat i od zawsze widzewskie serducho mam ale no ja wiem łks jest wszędzie tam gdzie ich niema bez odbioru
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Ty to akurat gówno wiesz, co już ci udowodniłem na tym forum. Więc przestań zgrywać kumatego :)DK08 pisze:a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
Jedyne co udowodniłeś to że musiałeś nicki zmieniać z pomidorów i innych na mmsy bo cię koleżcy po szalu na ewidzewie wyszydzali. Ot cała twoja kumatość.mms pisze:Ty to akurat gówno wiesz, co już ci udowodniłem na tym forum. Więc przestań zgrywać kumatego :)DK08 pisze:a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
ku***, Wy to jednak jesteście jacyś niedojebani. Napisałem o FC Widzewa, które osłabły lub przestały istnieć, jedyne czego oczekiwałem to napisanie przez konkretne osoby jak sytuacja tam wygląda czy cos sie tam jeszcze dzieje. Ale najkumatsi z kumatych w ŁKSu i Widzewa musieli oczywiscie sie ponapinac. Umowcie sie gdzies na miescie, dajcie sobie po ryju a nie tworzycie swoja rzeczywistosc na internecie
@mms
Ogarnij się w końcu. Wypowiadasz się w każdym temacie gdzie Widzew ma jakieś fc. Jak tutaj nie błyszczysz, to piszesz w temacie o Wielkopolsce, jak nie o Wielkopolsce, to ostatnio Grudziądz i Kwidzyn a i w śląskim temacie coś tam pisałeś.
Ogarnij się w końcu. Wypowiadasz się w każdym temacie gdzie Widzew ma jakieś fc. Jak tutaj nie błyszczysz, to piszesz w temacie o Wielkopolsce, jak nie o Wielkopolsce, to ostatnio Grudziądz i Kwidzyn a i w śląskim temacie coś tam pisałeś.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
stachuzrdg
To chyba logiczne jest że Widzewiak wypowiada się o FC Widzewa , widocznie ma na ten temat dużą wiedzę. Ty ogarnij swoich ziomków którzy w kwestii FC Widzewa maja tyle do powiedzenia a c**** wiedzą.Jarcar pisze:@mms
Widzewiak może się wypowiadać nawet o Burkina Faso, jeśli tam jest wasz rzeczywisty fan club. W Wielkopolsce takiego czegoś nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Autopsja, a nie wirtualny pedał z jakiegoś Kutna czy Żyrardowa pierdoli o sile waszych wirtualnych fc w Wlkp. Nie odpisuj. Nie ten temat.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
Takie bajeczki to opowiadaj sobie w szkole :) Ja przynajmniej wiem co się w Łodzi dzieje, a na moje pytania o daną akcję nie wiedziałeś co masz powiedzieć. Taki jesteś kumacz nad kumacze :)DK08 pisze:Jedyne co udowodniłeś to że musiałeś nicki zmieniać z pomidorów i innych na mmsy bo cię koleżcy po szalu na ewidzewie wyszydzali. Ot cała twoja kumatość.
Co do sytuacji w Łodzi po obu stronach moda na kibicowanie osłabła na tyle, że światła w tunelu póki co nie widać. Klimat z przed ponad dekady czy nawet ostatnich 5 lat prędko nie wróci więc kogo chcecie oszukać. Piłka nożna w naszym mieście wymiera za to co raz więcej ludzi jara się skrą Bełchatów grającą w atlas arenie albo śmiga opierdolić giętą na orle i pooglądać co raz bardziej popularny żużel w który inwestują lokalni sponsorzy zamiast ładować złotówki w was czy nas
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... 3220_o.jpg
treść waszego transu mówi chyba sama za siebie o czym pisałem wcześniej no chyba, że znów ma jakieś ukryte dno a wcale nie ma mobilizować ludzi którzy obecnie mają wyjebke na łażenie na mecze nie mówiąc o robieniu czegoś więcej, jakichś akcji itd.
Co do porównywania liczb wyjazdowych z waszej wizyty w Białobrzegach a naszej w Świnoujściu to trochę nie halo bo wy macie wyjazdy na legalu a tym razem nie wykorzystujecie przyznanej puli choć odległośc kosmiczna nie była pogoda była kozacka i coś tam ci wasi grajkowie grają. Od nas pojechała wyselekcjonowana kapela w dodatku mieliśmy 150 biletów od Floty więc każdy pojechać nie mógł. I po co tu pierdolić o siłach fc itd. ku*** weźcie się wszyscy za robote napinacze z jednej i drugiej strony
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... 3220_o.jpg
treść waszego transu mówi chyba sama za siebie o czym pisałem wcześniej no chyba, że znów ma jakieś ukryte dno a wcale nie ma mobilizować ludzi którzy obecnie mają wyjebke na łażenie na mecze nie mówiąc o robieniu czegoś więcej, jakichś akcji itd.
Co do porównywania liczb wyjazdowych z waszej wizyty w Białobrzegach a naszej w Świnoujściu to trochę nie halo bo wy macie wyjazdy na legalu a tym razem nie wykorzystujecie przyznanej puli choć odległośc kosmiczna nie była pogoda była kozacka i coś tam ci wasi grajkowie grają. Od nas pojechała wyselekcjonowana kapela w dodatku mieliśmy 150 biletów od Floty więc każdy pojechać nie mógł. I po co tu pierdolić o siłach fc itd. ku*** weźcie się wszyscy za robote napinacze z jednej i drugiej strony
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Panowie, coś na rozluźnienie klimatu. Kanał spłeczno - polityczny ziomka, co ma dobre rozkminy, mówi jak jest i powinno być w tej naszej Polsce.
Nowy odcinek na temat kibiców: https://www.youtube.com/watch?v=Skmi8RFypGo
Są smaczki typowo łódzkie. Polecam przejrzeć cały kanał, bo jest naprawdę sensowny i treściwy światopoglądowo.
Nowy odcinek na temat kibiców: https://www.youtube.com/watch?v=Skmi8RFypGo
Są smaczki typowo łódzkie. Polecam przejrzeć cały kanał, bo jest naprawdę sensowny i treściwy światopoglądowo.
https://pbs.twimg.com/media/CDhf1RGUMAAKuij.jpg:large
To o czym mowa wyżej, nie tylko u nas jest dołek kibicowski ;)
To o czym mowa wyżej, nie tylko u nas jest dołek kibicowski ;)
-
tuskotronic
Wy macie jakiś dołek? Od kiedy?
Podobno wczoraj w Bycyznie tylu was było, że krowy przestały się cielić.Łódź Śródmieście pisze: w d**** byłes i gówno widzialeś...Widzew z Łksem ma w ciagu miesiąca mniejszych lub większych starć,solówek,osiedlowych akcji itp.tyle ile wy macie przez rok jak nie lepiej więc przestań sie osmieszać...Co do wyjazdów do Widzew zazwyczaj ma komplet i nie ma znaczenia aktualna liga itp,o zakazach nie wspominając,jak jest ze Sląskiem chyba kaźdy widzi...z reszta Widzew Śląsk upokorzył wielokrotnie i jakoś rewnzu sie nie doczekał.
-
Łódź Śródmieście
Odpowiedz mi w jakim celu udzielasz sie w temacie Widzewa,co cie boli,jakich krzywd doznałeś że tak sie spinasz wiecznie?Nie chcesz sie ujawnić,zastanawiam sie czemu...wstydzisz sie,nie kibicujesz żadnemu klubowi i swoje doświadczenia i wiedze czerpiesz z internetu?może jestes zakompleksionym i sfrustrowanym psem?Jedno wydaje mi sie pewne,musiałes zostać konkretnie przetyrany przez kogoś z Widzewa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że kompromitujesz sie.
-
zdeptany trawnik
Tuskotronic albo ci stary wchodził do wanny albo ja juz nie wiem bo masz ostro przypalony czajnik gdzie Widzew to i ty byle cos pierdolic
-
tuskotronic
Odpowiem Ci - udzielam się, bo wasza propaganda sięga zenitu i czas usłyszeć kilka słów prawdy. Zmyślaj sobie dalej czy jestem psem czy mam kompleksy. akurat w zmyślonych historiach jak FC Wałcz itp. jesteście mistrzami. Twoje argumenty, że WfcG rządzi w Grudziądzu, bo chodzisz w koszulce RTSu i nikt Cię nie tyka. I pudło, bo jak dotąd żaden Twój czerwony kolega mnie nie przetargał. Kompromituj się dalej kompletami w Byczynie i pouczaniem Śląska jak ma jeździć (920 osób to dla Was mało).Łódź Śródmieście pisze:Odpowiedz mi w jakim celu udzielasz sie w temacie Widzewa,co cie boli,jakich krzywd doznałeś że tak sie spinasz wiecznie?Nie chcesz sie ujawnić,zastanawiam sie czemu...wstydzisz sie,nie kibicujesz żadnemu klubowi i swoje doświadczenia i wiedze czerpiesz z internetu?może jestes zakompleksionym i sfrustrowanym psem?Jedno wydaje mi sie pewne,musiałes zostać konkretnie przetyrany przez kogoś z Widzewa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że kompromitujesz sie.
Wracaj na ławkę pod blok tumanie, bo p********* jakby ci stary gwint z d*** zerwał a w szkole starsi koledzy srali do tornistra.zdeptany trawnik pisze:Tuskotronic albo ci stary wchodził do wanny albo ja juz nie wiem bo masz ostro przypalony czajnik gdzie Widzew to i ty byle cos pierdolic
Nie odpowiadajcie temu smarkowi, który spina poślady zza monitora i wali teksty typowo gimnazjalne. Przypucowałeś się że jesteś Grudziądza/Kwidzyna, więc tak jak mówiłem albo Gkm albo Rodło/Legia :)
I jeszcze jedno ponoć WfcG jeździ według ciebie tylko na Elanę, a tymczasem na 150 przyznanych biletów, delegacja WfcG obecna w Świnoujściu. A teraz twoja chwila, napnij się :)
I jeszcze jedno ponoć WfcG jeździ według ciebie tylko na Elanę, a tymczasem na 150 przyznanych biletów, delegacja WfcG obecna w Świnoujściu. A teraz twoja chwila, napnij się :)
-
gangolsena1908
A moze wszystko wiedzący mms powiesz coś ciekawego na temat spierdalania waszych chuliganów z chojen pod komende?
ŚŻK 1922!
-
Łódź Śródmieście
kolejny farmazon lub jak zwykle trafiliście jakiś dzieciaków a pierdolicie o chuliganach...
podobnie do tuscotronica pisal kiedys legionista z grudziadza, nick chyba mial Gajowy, albo lesniczy. to on napewno:P
-
gangolsena1908
-
zdeptany trawnik
tuskopedale tłumana to sobie zrob i wychowaj gilu j***** piszacy z jakies ku*** nory co mu sie wstyd przyznac komu kibicuje a gwint w d**** to chyba miales regularnie zrywany az dupsko cie piecze do tej pory . Jestes zwyklym kundlem co ujada z za monitora a w realu jestes zwykla gnida nic nie warta pospolitym gamoniem osiedlowym i tyle . Jak masz problem wal na priv to ci pokaze co jestes wart smarku !tuskotronic pisze:Odpowiem Ci - udzielam się, bo wasza propaganda sięga zenitu i czas usłyszeć kilka słów prawdy. Zmyślaj sobie dalej czy jestem psem czy mam kompleksy. akurat w zmyślonych historiach jak FC Wałcz itp. jesteście mistrzami. Twoje argumenty, że WfcG rządzi w Grudziądzu, bo chodzisz w koszulce RTSu i nikt Cię nie tyka. I pudło, bo jak dotąd żaden Twój czerwony kolega mnie nie przetargał. Kompromituj się dalej kompletami w Byczynie i pouczaniem Śląska jak ma jeździć (920 osób to dla Was mało).Łódź Śródmieście pisze:Odpowiedz mi w jakim celu udzielasz sie w temacie Widzewa,co cie boli,jakich krzywd doznałeś że tak sie spinasz wiecznie?Nie chcesz sie ujawnić,zastanawiam sie czemu...wstydzisz sie,nie kibicujesz żadnemu klubowi i swoje doświadczenia i wiedze czerpiesz z internetu?może jestes zakompleksionym i sfrustrowanym psem?Jedno wydaje mi sie pewne,musiałes zostać konkretnie przetyrany przez kogoś z Widzewa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że kompromitujesz sie.
Wracaj na ławkę pod blok tumanie, bo p********* jakby ci stary gwint z d*** zerwał a w szkole starsi koledzy srali do tornistra.zdeptany trawnik pisze:Tuskotronic albo ci stary wchodził do wanny albo ja juz nie wiem bo masz ostro przypalony czajnik gdzie Widzew to i ty byle cos pierdolic
-
Łódź Śródmieście
i co to ma być?o czym ma swiadczyc to zdjęcie?gangolsena1908 pisze:
-
White1910Pride
To ma świadczyć o tym, że jakiś łeb spod kaliskiego dworca wrzuca sobie oficjalnie zdjęcie z odkrytą twarzą (pomijając osobę na zdjęciu) na forum kibicowskie, żenada
co do tusca to szczaw który wstydzi się przyznać komu kibicuje i tłumaczy to na jakieś durne sposoby powinien być zwyczajnie ignorowany i nie wiem po co są z nim jakieś dyskusje :)
co do tusca to szczaw który wstydzi się przyznać komu kibicuje i tłumaczy to na jakieś durne sposoby powinien być zwyczajnie ignorowany i nie wiem po co są z nim jakieś dyskusje :)
-
gangolsena1908
jeden z tych waszych dzieciaków który ukrył się pod komendą (po prawej stronie masz komendę).Łódź Śródmieście pisze:i co to ma być?o czym ma swiadczyc to zdjęcie?gangolsena1908 pisze:
ŚŻK 1922!
Niech lepiej zapyta gdzie reszta koleżków :)
-
Łódź Śródmieście
haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
-
gangolsena1908
to zdjęcie jest zrobione po ucieczce przed naszą furą pod komendę (nikt nie bedzie sie wpierdalał na muke i grzał gościa pod psiarnią) to zrobione zostało zdjęcie, jakoś mnie nie dziwi bo zawsze macie coś na swoje usprawiedliwienie :)Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
o reszte sie spytaj swoich koleszków z Chojen gdzie i po co byli
ŚŻK 1922!
-
tuskotronic
A jak ich "delegacja obecna" w Byczynie w ten weekend? Mistrzowie propagandy podajecie liczby tam gdzie wygodnie. W Świnoujściu Trzy osoby z WfcG, najlepszego FC na ziemi? Nie ma się nad czym napinać.mms pisze:Nie odpowiadajcie temu smarkowi, który spina poślady zza monitora i wali teksty typowo gimnazjalne. Przypucowałeś się że jesteś Grudziądza/Kwidzyna, więc tak jak mówiłem albo Gkm albo Rodło/Legia :)
Aleś rozkminił kto, co był. A może jestem leśniczy albo myśliwy? Wniesiesz coś jeszcze do tematu?RTS 1910 pisze:podobnie do tuscotronica pisal kiedys legionista z grudziadza, nick chyba mial Gajowy, albo lesniczy. to on napewno:P
Na privie mi pokażesz co jesteś wart? Hahaha. Nie musisz. Już wystarczająco się upokarzasz klepiąc te marne bluzgi ale widać, że coś jest na rzeczy bo kwestia zerwanego gwintu w d**** wyjątkowo cię ubodła. Wsiadaj w PKS i w jakimś mieście znajdzie się specjalista, który ogarnie twoją traumę.zdeptany trawnik pisze: tuskopedale tłumana to sobie zrob i wychowaj gilu j***** piszacy z jakies ku*** nory co mu sie wstyd przyznac komu kibicuje a gwint w d**** to chyba miales regularnie zrywany az dupsko cie piecze do tej pory . Jestes zwyklym kundlem co ujada z za monitora a w realu jestes zwykla gnida nic nie warta pospolitym gamoniem osiedlowym i tyle . Jak masz problem wal na priv to ci pokaze co jestes wart smarku !
Nawet jeśli chłopak zachował się chujowo to wy coraz częściej pozwalacie sobie na wklejanie/robienie zdjec/vlepek z twarzówkami co jest zwykłym kurewstwem. Uwierz mi że jest wielu gości od was którzy jebia łks w obliczu wpierdolu i jesli zapoczątkujecie taki trend to zawsze istnieje duża szansa że pójdzie to w dwie strony. Ale co by nie mówić pewne rzeczy są dla was wygodne tak jak naprzykład sprzęt...gangolsena1908 pisze:to zdjęcie jest zrobione po ucieczce przed naszą furą pod komendę (nikt nie bedzie sie wpierdalał na muke i grzał gościa pod psiarnią) to zrobione zostało zdjęcie, jakoś mnie nie dziwi bo zawsze macie coś na swoje usprawiedliwienie :)Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
-
pato1908gang
haha i napisał to gosc z Rtsu, który mial na swoim forum baze informacji o ŁKSie zdjecia adresy i inne juz z 6 lat temu, wtedy to nie było przypałowe i nie było to kurestwo.
Jesli nie orientujesz sie , to zdarzalo sie wam tez wykrecac łapy chlopakom od nas i nagrywac na telefon wiec jak to dla ciebie nowosc to chyba kibicujesz 2 lata . Kazdy tu sie przyzwyczaił do waszych ciaglych tlumaczen, naprawde nie musicie tego robic bo sie osmieszacie, wiadomo że wszystko co robicie jest git i nie ma sie do czego dojebac a to co robi ŁKS jest najgorsze , i wogole no szczyt niehonorowych zachowan haha spojrzcie na siebie LUDZIE HONORU wiekszej hipokryzji nie znam w PL niz tej co sie u was odpierdala.
Jesli nie orientujesz sie , to zdarzalo sie wam tez wykrecac łapy chlopakom od nas i nagrywac na telefon wiec jak to dla ciebie nowosc to chyba kibicujesz 2 lata . Kazdy tu sie przyzwyczaił do waszych ciaglych tlumaczen, naprawde nie musicie tego robic bo sie osmieszacie, wiadomo że wszystko co robicie jest git i nie ma sie do czego dojebac a to co robi ŁKS jest najgorsze , i wogole no szczyt niehonorowych zachowan haha spojrzcie na siebie LUDZIE HONORU wiekszej hipokryzji nie znam w PL niz tej co sie u was odpierdala.
Kto z RTSu w ostani czasie publikował takie rzeczy na ogólno dostępnych stronach? Widzisz różnicę między ukrytym forum a forum gdzie co trzeci uzytkownik to ukryty pies? Czytaj ośle ze zrouzmieniem albo nie odpisuj wogóle.pato1908gang pisze:haha i napisał to gosc z Rtsu, który mial na swoim forum baze informacji o ŁKSie zdjecia adresy i inne juz z 6 lat temu, wtedy to nie było przypałowe i nie było to kurestwo.
Myślę ze jest różnica pomiędzy typami co stają do walki, a typami co spierdalają pod komendę, i szczerzą japę pod drzwiami komisariatu. Jak koleżka ma zapędy policyjne, to co za problem wrzucać jego fotkę?Cees pisze:Nawet jeśli chłopak zachował się chujowo to wy coraz częściej pozwalacie sobie na wklejanie/robienie zdjec/vlepek z twarzówkami co jest zwykłym kurewstwem. Uwierz mi że jest wielu gości od was którzy jebia łks w obliczu wpierdolu i jesli zapoczątkujecie taki trend to zawsze istnieje duża szansa że pójdzie to w dwie strony. Ale co by nie mówić pewne rzeczy są dla was wygodne tak jak naprzykład sprzęt...gangolsena1908 pisze:to zdjęcie jest zrobione po ucieczce przed naszą furą pod komendę (nikt nie bedzie sie wpierdalał na muke i grzał gościa pod psiarnią) to zrobione zostało zdjęcie, jakoś mnie nie dziwi bo zawsze macie coś na swoje usprawiedliwienie :)Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
-
gangolsena1908
Cees pisze:Nawet jeśli chłopak zachował się chujowo to wy coraz częściej pozwalacie sobie na wklejanie/robienie zdjec/vlepek z twarzówkami co jest zwykłym kurewstwem. Uwierz mi że jest wielu gości od was którzy jebia łks w obliczu wpierdolu i jesli zapoczątkujecie taki trend to zawsze istnieje duża szansa że pójdzie to w dwie strony. Ale co by nie mówić pewne rzeczy są dla was wygodne tak jak naprzykład sprzęt...gangolsena1908 pisze:to zdjęcie jest zrobione po ucieczce przed naszą furą pod komendę (nikt nie bedzie sie wpierdalał na muke i grzał gościa pod psiarnią) to zrobione zostało zdjęcie, jakoś mnie nie dziwi bo zawsze macie coś na swoje usprawiedliwienie :)Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
boli Cie shift pajacu?
a za sprzęt możesz podziękować kolegą ze starego miasta
ŚŻK 1922!
-
gangolsena1908
a zdjęcie jest zrobione żeby wam pokazać kolejne frajerstwo z waszej strony czarno na białym chociaż i tak macie jakieś wytłumaczenie :)
ŚŻK 1922!
Nie dziwi was nic w tym zdjęciu? Ktoś chłopakowi robi zdjęcie, a on nawet nie próbuje zakryć twarzy tylko jeszcze się uśmiecha. Wy to nawet chorego potraficie chłopaka na vlepkach umieszczaliście.
-
pato1908gang
Mi sie wydaje, że ciebie to jeszcze duzo rzeczy zdziwi, w waszych wlasnych szeregach oczywiscie./
Wiem, że ty mnie już nie zdziwisz. Pisałeś kilka razy, że już więcej nie będziesz się udzielał na forum. Robisz to dalej, do tego drugie konto założyłeś.
-
Łódź Śródmieście
Moje zdanie odnośnie tego zdjecia jest takie ze jest to ewidentny farmazon...przeciez ten typ nawet nie wyglada na przestroszonego itp.już nie pierdolcie takich bzdur przeciez nikt o zdrowych zmysłach spierdalając na psiarnie nie pozowałby do zdjęć bedąc przd chwilą goniony.
pato gang:dobrze że jestes chetnie wymienie sie z toba na argumenty.
zarzucasz nam że na forum internetowym były wasze ksywki i namiary na was a sami takie informacje macie/mieliscie na swoich forach widziałem na własne oczy w kompie chłopaka od was mojego serdecznego przyjaciela,zreszta w miastacxh derbowych to chyba standard taka baza informacji o przeciwnej ekipie,.kolejna sprawa,kto opierdolil do tvn kasete video z ustawkami i jeździł po Łodzi opowiadając co i jak?słaba pamięć?co do sprzetu to nawet szkoda gadać bo to oczywista oczywistoś i chyba do dzis na Tuwima sa pozdrowienia dla morderców z Krakowa
pato gang:dobrze że jestes chetnie wymienie sie z toba na argumenty.
zarzucasz nam że na forum internetowym były wasze ksywki i namiary na was a sami takie informacje macie/mieliscie na swoich forach widziałem na własne oczy w kompie chłopaka od was mojego serdecznego przyjaciela,zreszta w miastacxh derbowych to chyba standard taka baza informacji o przeciwnej ekipie,.kolejna sprawa,kto opierdolil do tvn kasete video z ustawkami i jeździł po Łodzi opowiadając co i jak?słaba pamięć?co do sprzetu to nawet szkoda gadać bo to oczywista oczywistoś i chyba do dzis na Tuwima sa pozdrowienia dla morderców z Krakowa
-
gangolsena1908
nasza wina że pajacuje i szczerzy mordę pod komendą? macie jego ryj to sobie wyjaśnijcie tą kwestię.WITAM2 pisze:Nie dziwi was nic w tym zdjęciu? Ktoś chłopakowi robi zdjęcie, a on nawet nie próbuje zakryć twarzy tylko jeszcze się uśmiecha. Wy to nawet chorego potraficie chłopaka na vlepkach umieszczaliście.
Każdy niech sam sobie z tego wszystkiego wyciągnie wnioski.
ŚŻK 1922!
-
Łódź Śródmieście
mam nadziej że czytaja ten watek osoby nie zwiazane z Lodzią i obiektywnie sie wypowiedzą co myslą na temat tego zdjęcia.Znamy sie przeciez nie od dziś i nikt od was i od nas udzielający sie nie pozowałby pod komendą z usmiechem na mordzie bedąc przd chwilą gonionym,przecież oznaczałoby to dla niego koniec jakiegokolwiek kibicowania i dobrze wszyscy o tym wiemy więc jak dla mnie to tylko źle swiadczy o was ze siejecie taki koper.ku*** czy wy nie potraficie rywalizować z nami w sposób honorowy i godny?traktujmy sie powaznie