Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Łódź Śródmieście
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
kilka?raczej kilkanascie.W miescie Łodzi tzw.wojny osiedlowe(bez tematów kibicowskich) to bardzo odległa przeszłość i osiedla jeśli już ze soba wojują to jest to na zasadzie rywalizacji klubowej.Widzew Wschód wszystkie kolory żyja ze soba w komitywie bez animozji w poszanowaniu i godnosci wspólnie kibicując Widzewowi.
-
PanTuNieStał
Zgodzę się z przedmówcą tak samo jak i wojenki Olechów Janów należą już do odległej przeszłości, podobnie "Dzikie" i "Kanada" na Retkini
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Podsumowania rundy jesiennej Górnika Łęczyca, ŁKS-u, a także wywiad z Galernikiem w nr 2 zina "Football Fanatics". Więcej informacji - http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=29705
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
-
TheySawTheLight
Jak wygląda pozycja Orła w Łodzi? Są powiązani z ŁKS-em ,lub Widzewem?
Stadion leży na terenach ŁKS, ale w związku że to bardziej piknikowy klub, można na meczach spotkać jednych jak i drugich, przy czym tylko ŁKS/Orzeł pokazuje się w barwach klubowych. Identyczna sytuacja co do Budowlanych, z tym że tam w drugą stronę.TheySawTheLight pisze:Jak wygląda pozycja Orła w Łodzi? Są powiązani z ŁKS-em ,lub Widzewem?
-
ŁódźMoimMiastem

Ełksa na ostatnim wyjeździe.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
gdzie to było ?
-
RKS AGRESIVE
białobrzegi
W jakich miastach Widzew stracił dużo na sile FC?
Mi do głowy przychodzą:
-Piotrków
-Siedlce (już go chyba nie ma)
-Aleksandrów
-Bełchatów
-Częstochowa (też już go brak)
-Turek
-Chełm
-Wałcz
Jeżeli się myle to poprawcie, tylko bez spiny panowie
Mi do głowy przychodzą:
-Piotrków
-Aleksandrów
-Bełchatów
-Turek
-Chełm
-Wałcz
Kiedyś byli jeszcze na pewno w Radomsku
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
emigrant112
W Radomsku nadal są ale jest ich garstka.
-
czajnik_widzew
z tych 8 miast 5 jest spoza województwa łódzkiego, do niektórych z Łodzi jest kilkaset kilometrów, wiele klubów chciałoby tak tracić :)Marek21 pisze:W jakich miastach Widzew stracił dużo na sile FC?
Mi do głowy przychodzą:
-Piotrków
-Aleksandrów
-Bełchatów
-Turek
-Chełm
-Wałcz
-
pato1908gang
z pewnoscią, cała Polska chciałaby być w waszej przezajebistej obecnej sytuacji.
-
Łódź Śródmieście
Uważasz że wy jestescie w lepszej?pato1908gang pisze:z pewnoscią, cała Polska chciałaby być w waszej przezajebistej obecnej sytuacji.
-
ŁKS1908ŁKS
Przecież Pato nie chodzi o to w jakiej jesteście sytuacji tylko Wy ze wszystkich "zarzutów" robicie tak żeby jeszcze wyszło na Waszą korzyść... "straciliście tereny tu i tu" , "ale przecież nie w województwie Łódzkim , zajebiście jest stracić tereny nie w województwie Łódzkim..." i tak ze wszystkim...
Jesteście niemożliwi.Wystarczył jeden wpis debila,po tym jak zdjęto mu gips i jest znowu zdolny do siania fermentu na forach.A wy od razu r************* temat.
-
tuskotronic
Jak już ci zdjęli gips to wszystko się prawidłowo zrosło?
-
zdeptany trawnik
Gips mu zdjeli ale nadal ma druty w szczece ehh zycie jest ciezkie:p
Ze Świnoujścia nadajesz?
-
zdeptany trawnik
N1908 pisze:Ze Świnoujścia nadajesz?
A ty nie na maczu ? Pewnie z tel napierdalasz
-
Łódź Śródmieście
haha nie pojmuje waszego toku myslenia...przecież patus wyraźnie napisał ironizując że cała Polska chciałaby być w naszej prze zajebistej sytuacji tylko pozostaje sie domysleć czy kibicowskiej czy sportowej tj.piłkarskiej.Piłkarsko jak na razie jestesmy o 2 ligi wyżej niż wy,mamy druzyne kiboli która cieszy sie coraz to wiekszym zainteresowaniem zarówno kibicow jak i ew.sponsorów,jak bedzie czas pokarze ale na tu i teraz w jestesmy nad wami.Kibicowsko też mysle że nie odstajemy od siebie mimo wiadomych kłopotów Widzewa nie raz i nie dwa zaliczacie bęcki bo jesli chodzi o wyjazdy to wiadome jest od lat że w tym temacie nie macie prawa sie z nami równać i tyle wiec darujcie sobie te uszczypliwości bo ośmieszacie sie ta spinąŁKS1908ŁKS pisze:Przecież Pato nie chodzi o to w jakiej jesteście sytuacji tylko Wy ze wszystkich "zarzutów" robicie tak żeby jeszcze wyszło na Waszą korzyść... "straciliście tereny tu i tu" , "ale przecież nie w województwie Łódzkim , zajebiście jest stracić tereny nie w województwie Łódzkim..." i tak ze wszystkim...
ps.o nasze fan-cluby sie nie martwcie raz lepiej raz gorzej,wiadomo ale ogólnie wy mozecie o tak aktywnych fc.jedynie pomażyć
-
Romuś Makieła
W takim derbowym mieście jak Łódź raz jedna ekipa jest pod wozem raz druga i nie zmieni tego pierdolenie na k.net.To samo Kraków czy GŚ.Nie wiem po co tyle stron niepotrzebnej napinki.
Jaki Romuś?To jakiś twój wafel jest czy jak?
Przecież fc Widzewa by lepiej pojechałWacław pisze:http://zapodaj.net/f5e1904700ee5.png.html Wy na ostatnim meczu wyjazdowym.pato1908gang pisze:z pewnoscią, cała Polska chciałaby być w waszej przezajebistej obecnej sytuacji.
http://zapodaj.net/b7107b6df8595.jpg.html Widzew na zakazie w Świnoujściu.
jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
Jest coś takiego jak internet w telefonie i przy piwku przed meczem można napisać. No to ze Swinoujścia z telefonu? Czy może mama nie puściła na mecz?zdeptany trawnik pisze:N1908 pisze:Ze Świnoujścia nadajesz?
-
zdeptany trawnik
Haha mama ? Synku jak ja zaczynalem chodzic na mecze to ty jeszcze w ojca jajach sie bujałes ewentualnie siedziales w piaskownicy
-
Łódź Śródmieście
No nie osmieszaj sie...Widzew jeździ na wyjazdy raz na pól roku???Przecież my co chwile mamy jakiś zakaz a mimo to gdzie sie da jeździmy i w ogólnym rozrachunku co sezon mamy duzo lepsze liczby wyjazdowe od was w tym także kibiców z Łódzkich osiedli?Na ta chwile mamy zakaz wyjazdowy i oczywiste jest że nie da rady jeździć na zakazach tak jak jeszcze pare lat temu ale co wy możecie wiedziec o jeźdzeniu na zakazach...to razwid08 pisze:jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Fan-cluby jeżdzą na mecze i reprezentują Widzew tak jak np.wczoraj z Ruchem w Kielcach...to dwa.
Czego wiecej oczekujesz od fan-clubów?Co takiego robia wasze fc. czego nie robią fan-cluby Widzewa?
-
zdeptany trawnik
Chcesz tu wcisnac bajere ze siedzisz przy piwku przed meczem i czytasz kibice net ? Sam siebie okłamujesz ..ps nie nie jestem na wyjezdzie a ty byłes w Bialobrzegach daje lape ze nieN1908 pisze:Jest coś takiego jak internet w telefonie i przy piwku przed meczem można napisać. No to ze Swinoujścia z telefonu? Czy może mama nie puściła na mecz?zdeptany trawnik pisze:N1908 pisze:Ze Świnoujścia nadajesz?
Tak się składa,że byłem. Jak człowiek mieszka 10minut od stadionu to może walnąc piwo godzine przed meczem i poczytać Twoje posty. Koniec tematu.
-
Łódź Śródmieście
no to jak tam wypadły te wasze osiedlowe pochody?
Stare Polesie w liczbie większej niż pół Waszej Polski w Świnoujściu. Teofilów i Śródmieście też zdecydowanie na plus.
-
Łódź Śródmieście
mam nadzieje ze wrzucicie jakies fotki na potwierdzenie,szczególnie tego Śródmieścia bo cos mi sie zdaje że traci farmazonem...
-
zdeptany trawnik
smiem twierdzic ze nas na zakazie wiecej pojechalo przez cala Polske niz was do Bialobrzegow czy innych miejscowosci o Swinoujsciu nie wspomne bo pewnie 50 os jesli by zakazu nie byłoN1908 pisze:Stare Polesie w liczbie większej niż pół Waszej Polski w Świnoujściu. Teofilów i Śródmieście też zdecydowanie na plus.
-
PanTuNieStał
Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Jesteśmy od wielu lat jedną z najlepiej jeżdżących ekip w tym kraju czy to ci się podoba czy nie, ale z drugiej strony nie ma nas w Łodzi nie mamy fan clubów to kto ku*** jeździ? Wejście sobie ustalcie jedną wersje bo albo nie ma nas w Łodzi i Widzew to same fan cluby, albo jesteśmy w Łodzi i nie mamy fan clubów ,tak się kindziorki zakręciliście że już chyba argumentów brak.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.PanTuNieStał pisze:Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Jesteśmy od wielu lat jedną z najlepiej jeżdżących ekip w tym kraju czy to ci się podoba czy nie, ale z drugiej strony nie ma nas w Łodzi nie mamy fan clubów to kto ku*** jeździ? Wejście sobie ustalcie jedną wersje bo albo nie ma nas w Łodzi i Widzew to same fan cluby, albo jesteśmy w Łodzi i nie mamy fan clubów ,tak się kindziorki zakręciliście że już chyba argumentów brak.
-
PanTuNieStał
Przeczytaj sobie jeszcze raz post swojego funfla po szalu, może uda ci się go jakoś logicznie zinterpretować inteligencie.A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.

-
PanTuNieStał
Tu z innej beczki
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/popa ... id,tm.html
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/popa ... id,tm.html

-
Łódź Śródmieście
No jak wyglada ta sytuacja,co sugerujesz?dawaj te fotki z tych pochodów bo np.mobilizacja Teofilowa to dla mnie kupa smiechu jedno z waszych najlepszych osiedli i ile tam osób było 30,40?DK08 pisze:A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.PanTuNieStał pisze:Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
-
Widzew Dąbrowa
Przepraszam ale te posty łks-u czasami to dramat czy fc czy Łódź itd kibicowsko ja mieszkam od urodzenia w mieście Łodzi tzn.29 lat i od zawsze widzewskie serducho mam ale no ja wiem łks jest wszędzie tam gdzie ich niema bez odbioru