ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
gangolsena1908
autor: gangolsena1908 » 28.04.2015, 13:34
Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
to zdjęcie jest zrobione po ucieczce przed naszą furą pod komendę (nikt nie bedzie sie wpierdalał na muke i grzał gościa pod psiarnią) to zrobione zostało zdjęcie, jakoś mnie nie dziwi bo zawsze macie coś na swoje usprawiedliwienie :)
o reszte sie spytaj swoich koleszków z Chojen gdzie i po co byli
ŚŻK 1922!
-
tuskotronic
mms pisze:Nie odpowiadajcie temu smarkowi, który spina poślady zza monitora i wali teksty typowo gimnazjalne. Przypucowałeś się że jesteś Grudziądza/Kwidzyna, więc tak jak mówiłem albo Gkm albo Rodło/Legia :)
I jeszcze jedno ponoć WfcG jeździ według ciebie tylko na Elanę, a tymczasem na 150 przyznanych biletów, delegacja WfcG obecna w Świnoujściu. A teraz twoja chwila, napnij się :)
A jak ich "delegacja obecna" w Byczynie w ten weekend? Mistrzowie propagandy podajecie liczby tam gdzie wygodnie. W Świnoujściu Trzy osoby z WfcG, najlepszego FC na ziemi? Nie ma się nad czym napinać.
RTS 1910 pisze:podobnie do tuscotronica pisal kiedys legionista z grudziadza, nick chyba mial Gajowy, albo lesniczy. to on napewno:P
Aleś rozkminił kto, co był. A może jestem leśniczy albo myśliwy? Wniesiesz coś jeszcze do tematu?
zdeptany trawnik pisze:
tuskopedale tłumana to sobie zrob i wychowaj gilu j***** piszacy z jakies ku*** nory co mu sie wstyd przyznac komu kibicuje a gwint w d**** to chyba miales regularnie zrywany az dupsko cie piecze do tej pory . Jestes zwyklym kundlem co ujada z za monitora a w realu jestes zwykla gnida nic nie warta pospolitym gamoniem osiedlowym i tyle . Jak masz problem wal na priv to ci pokaze co jestes wart smarku !
Na privie mi pokażesz co jesteś wart? Hahaha. Nie musisz. Już wystarczająco się upokarzasz klepiąc te marne bluzgi ale widać, że coś jest na rzeczy bo kwestia zerwanego gwintu w d**** wyjątkowo cię ubodła. Wsiadaj w PKS i w jakimś mieście znajdzie się specjalista, który ogarnie twoją traumę.
-
Cees
gangolsena1908 pisze:Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
to zdjęcie jest zrobione po ucieczce przed naszą furą pod komendę (nikt nie bedzie sie wpierdalał na muke i grzał gościa pod psiarnią) to zrobione zostało zdjęcie, jakoś mnie nie dziwi bo zawsze macie coś na swoje usprawiedliwienie :)
Nawet jeśli chłopak zachował się chujowo to wy coraz częściej pozwalacie sobie na wklejanie/robienie zdjec/vlepek z twarzówkami co jest zwykłym kurewstwem. Uwierz mi że jest wielu gości od was którzy jebia łks w obliczu wpierdolu i jesli zapoczątkujecie taki trend to zawsze istnieje duża szansa że pójdzie to w dwie strony. Ale co by nie mówić pewne rzeczy są dla was wygodne tak jak naprzykład sprzęt...
-
pato1908gang
haha i napisał to gosc z Rtsu, który mial na swoim forum baze informacji o ŁKSie zdjecia adresy i inne juz z 6 lat temu, wtedy to nie było przypałowe i nie było to kurestwo.
Jesli nie orientujesz sie , to zdarzalo sie wam tez wykrecac łapy chlopakom od nas i nagrywac na telefon wiec jak to dla ciebie nowosc to chyba kibicujesz 2 lata . Kazdy tu sie przyzwyczaił do waszych ciaglych tlumaczen, naprawde nie musicie tego robic bo sie osmieszacie, wiadomo że wszystko co robicie jest git i nie ma sie do czego dojebac a to co robi ŁKS jest najgorsze , i wogole no szczyt niehonorowych zachowan haha spojrzcie na siebie LUDZIE HONORU wiekszej hipokryzji nie znam w PL niz tej co sie u was odpierdala.
-
Cees
pato1908gang pisze:haha i napisał to gosc z Rtsu, który mial na swoim forum baze informacji o ŁKSie zdjecia adresy i inne juz z 6 lat temu, wtedy to nie było przypałowe i nie było to kurestwo.
Jesli nie orientujesz sie , to zdarzalo sie wam tez wykrecac łapy chlopakom od nas i nagrywac na telefon wiec jak to dla ciebie nowosc to chyba kibicujesz 2 lata . Kazdy tu sie przyzwyczaił do waszych ciaglych tlumaczen, naprawde nie musicie tego robic bo sie osmieszacie, wiadomo że wszystko co robicie jest git i nie ma sie do czego dojebac a to co robi ŁKS jest najgorsze , i wogole no szczyt niehonorowych zachowan haha spojrzcie na siebie LUDZIE HONORU wiekszej hipokryzji nie znam w PL niz tej co sie u was odpierdala.
Kto z RTSu w ostani czasie publikował takie rzeczy na ogólno dostępnych stronach? Widzisz różnicę między ukrytym forum a forum gdzie co trzeci uzytkownik to ukryty pies? Czytaj ośle ze zrouzmieniem albo nie odpisuj wogóle.
-
DK08
Cees pisze:gangolsena1908 pisze:Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
Nawet jeśli chłopak zachował się chujowo to wy coraz częściej pozwalacie sobie na wklejanie/robienie zdjec/vlepek z twarzówkami co jest zwykłym kurewstwem. Uwierz mi że jest wielu gości od was którzy jebia łks w obliczu wpierdolu i jesli zapoczątkujecie taki trend to zawsze istnieje duża szansa że pójdzie to w dwie strony. Ale co by nie mówić pewne rzeczy są dla was wygodne tak jak naprzykład sprzęt...
Myślę ze jest różnica pomiędzy typami co stają do walki, a typami co spierdalają pod komendę, i szczerzą japę pod drzwiami komisariatu. Jak koleżka ma zapędy policyjne, to co za problem wrzucać jego fotkę?
-
gangolsena1908
autor: gangolsena1908 » 28.04.2015, 15:15
Cees pisze:gangolsena1908 pisze:Łódź Śródmieście pisze:haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie
boli Cie shift pajacu?
a za sprzęt możesz podziękować kolegą ze starego miasta
ŚŻK 1922!
-
gangolsena1908
autor: gangolsena1908 » 28.04.2015, 15:18
a zdjęcie jest zrobione żeby wam pokazać kolejne frajerstwo z waszej strony czarno na białym chociaż i tak macie jakieś wytłumaczenie :)
ŚŻK 1922!
-
WITAM2
Nie dziwi was nic w tym zdjęciu? Ktoś chłopakowi robi zdjęcie, a on nawet nie próbuje zakryć twarzy tylko jeszcze się uśmiecha. Wy to nawet chorego potraficie chłopaka na vlepkach umieszczaliście.
-
pato1908gang
Mi sie wydaje, że ciebie to jeszcze duzo rzeczy zdziwi, w waszych wlasnych szeregach oczywiscie./
-
WITAM2
Wiem, że ty mnie już nie zdziwisz. Pisałeś kilka razy, że już więcej nie będziesz się udzielał na forum. Robisz to dalej, do tego drugie konto założyłeś.
-
Łódź Śródmieście
autor: Łódź Śródmieście » 28.04.2015, 18:13
Moje zdanie odnośnie tego zdjecia jest takie ze jest to ewidentny farmazon...przeciez ten typ nawet nie wyglada na przestroszonego itp.już nie pierdolcie takich bzdur przeciez nikt o zdrowych zmysłach spierdalając na psiarnie nie pozowałby do zdjęć bedąc przd chwilą goniony.
pato gang:dobrze że jestes chetnie wymienie sie z toba na argumenty.
zarzucasz nam że na forum internetowym były wasze ksywki i namiary na was a sami takie informacje macie/mieliscie na swoich forach widziałem na własne oczy w kompie chłopaka od was mojego serdecznego przyjaciela,zreszta w miastacxh derbowych to chyba standard taka baza informacji o przeciwnej ekipie,.kolejna sprawa,kto opierdolil do tvn kasete video z ustawkami i jeździł po Łodzi opowiadając co i jak?słaba pamięć?co do sprzetu to nawet szkoda gadać bo to oczywista oczywistoś i chyba do dzis na Tuwima sa pozdrowienia dla morderców z Krakowa
-
gangolsena1908
autor: gangolsena1908 » 28.04.2015, 18:15
WITAM2 pisze:Nie dziwi was nic w tym zdjęciu? Ktoś chłopakowi robi zdjęcie, a on nawet nie próbuje zakryć twarzy tylko jeszcze się uśmiecha. Wy to nawet chorego potraficie chłopaka na vlepkach umieszczaliście.
nasza wina że pajacuje i szczerzy mordę pod komendą? macie jego ryj to sobie wyjaśnijcie tą kwestię.
Każdy niech sam sobie z tego wszystkiego wyciągnie wnioski.
ŚŻK 1922!
-
Łódź Śródmieście
autor: Łódź Śródmieście » 28.04.2015, 18:27
mam nadziej że czytaja ten watek osoby nie zwiazane z Lodzią i obiektywnie sie wypowiedzą co myslą na temat tego zdjęcia.Znamy sie przeciez nie od dziś i nikt od was i od nas udzielający sie nie pozowałby pod komendą z usmiechem na mordzie bedąc przd chwilą gonionym,przecież oznaczałoby to dla niego koniec jakiegokolwiek kibicowania i dobrze wszyscy o tym wiemy więc jak dla mnie to tylko źle swiadczy o was ze siejecie taki koper.ku*** czy wy nie potraficie rywalizować z nami w sposób honorowy i godny?traktujmy sie powaznie
-
bialy08
Pierwszy i ostatni post do kolesie z nickiem Łódź Śródmieście nie wypowiadaj się już na tym forum ww d**** byleś gówno wiesz ,fotka jest z waszej kolejnej zajebistej akcji jak wjechaliście w 30 osób na jedną z ulic na Górnej ,dowiedz się której i po tym wjeżdzie spierdaliście ze strachu pod komende na Górniaku .W Łodzi aktualnie doradzam treningi bo ośmieszacie się coraz bardziej i internet tego nie zmieni.
-
Wasteland
Kolejny frajer zarejestrował się tylko po to by siać ferment i farmazony wypisywać.No chyba że sam pato po raz kolejny na kilku nickach jedzie.Biały zastanów się co piszesz,bo to świadczy o twojej niewiedzy bądź krótkiej pamięci jak to na limance do radiowozu uciekliście a reszta zatrzaskiwała bramy.
-
Santa Marta
moda na wynajdowanie zdjęć z portali społecznościowych i dopisywanie głupot.
Zdjęcie widać że zrobione dla Jaj na luzie.
-
Łódź Śródmieście
autor: Łódź Śródmieście » 28.04.2015, 18:50
przyznaje że nie raz i nie dwa pogoniliście ostatnimi czasy Widzew po c*** wymyślacie takie bajki jak ten biały co sie tu pręży.troche powagi...
-
bialy08
Internetowi pajace z Widzewa ,akcja to wasz wjazd z ostatnich dni na ulice Korzeniowskiego ,kojarzycie jak nie to znajdzcie na mapie ,po informacji zbiera się ŁKS podjeżdza tam i spierdalacie pod komendę na Wólczańskiej.I to jest 100% prawda i nie zabierajcie już głosy w tej sprawie.
-
cmb1910
@biały08
pewien czas dla pewnych spraw i pewnej sytuacji dobiegł końca.
Widzew odwiedził pewną ulice na górnej w jasnym celu.
co się tam działo - to nie miejsce na internet.
po wszystkim RTS rozjeżdza się. nikt z Łksu nie pogonił nikogo będącego w tamtym miejscu.
Łks po wszystkim zebrał się w pare osób i wyczaił auto małolatów które nie uczestniczyło w tym wydarzeniu.
prawdą jest, że gnoje uciekły tam gdzie uciekły.
na Widzew już nie wejdą.
tyle w temacie.
dziękujemy, dobranoc
-
Sjordskold
Tak, faktycznie "malolat" na zdjęciu - to raz. A czy srodmiescie, santa maria i inni widzewiacy twierdzacy ze to zdjecie mistyfikacja z facebooka - zrezygnuja teraz ze swojego hobby forum? - to dwa. Prawda, zarejestrowalem sie przed chwila, ale nie moge zniesc klamstwa polaczonego z niekumatoscia. Nie wiesz = siedz cicho. Akcja gruby minus dla RTS, nie wiem juz jak trzeba je dokumentowac.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
gangolsena1908
autor: gangolsena1908 » 28.04.2015, 19:34
cmb1910 pisze:@biały08
pewien czas dla pewnych spraw i pewnej sytuacji dobiegł końca.
Widzew odwiedził pewną ulice na górnej w jasnym celu.
co się tam działo - to nie miejsce na internet.
po wszystkim RTS rozjeżdza się. nikt z Łksu nie pogonił nikogo będącego w tamtym miejscu.
Łks po wszystkim zebrał się w pare osób i wyczaił auto małolatów które nie uczestniczyło w tym wydarzeniu.
prawdą jest, że gnoje uciekły tam gdzie uciekły.
na Widzew już nie wejdą.
tyle w temacie.
dziękujemy, dobranoc
myślę że to powinno zakończyć rozkminę na ten temat. a Rts którzy na samym początku stwierdzili że cała sytuacja to farmazon proponuje się najpierw rozeznać się w temacie i dopiero później zabierać głos, bo to nie jest pierwszy raz gdzie wychodzicie na durni :)
ŚŻK 1922!
-
cobytu
Jako ciekawostke trzeba dodac fakt ze gosc na zdjeciu dostal pod sama komenda nawet propozycje walki ale zabraklo odwagi.Mysle ze umieszczenie zdjecia bylo dobrym ruchem bo to mogl byc potencjalny nowy jedras.Juz wczoraj poszla informacja ze dla tych koleisi po tej akcji koniec kariery i widac ze tak sie stalo.To dobrze dla wszystkich.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie

-
pato1908gang
czerwono-armisci !! - idzćie na studia adwokackie, przecież wy jesteście do tego stworzeni , takich tłumaczeń, wymówek i odwracania kota ogonem byle wyszło na wasze nigdzie indziej nie widziałem , a ostatnia strona tego tematu to najlepszy na to przykład. Coo, tym razem znowu małolaci nie majacy z wami nic wspólnego, tak jak na Limance poprzednio, szkoda ze jak te same osobniki jezdza po naszych rejonach i polują na przypadkowych ludzi to są Widzewiakami, a jak dostają na pizde albo uciekają to nie mają z wami nic wspólnego , czyżby nowa taktyka na obecne trudne czasy ?
a apropo sprzętu , do tego dzbana wcześniej co pisał że jest to ŁKSowi na ręke. Spojrz na realia , dowiedz się co się dzieje, pogadaj z młodymi od was którzy bez sprzętu boją się wjechać w naszą czesc miasta a później zabieraj glos , i pomysl wtedy komu to jest na ręke. Owszem u nas zawsze były osoby dla których nie było miejsca na honorowe zachowania wobec Rtsiaków, ale nie robcie z siebie znowu najswietszych i najbardziej honorowych bo to w obliczu waszej obecnej sytuacji i zagrań jakich się imacie, jest po prostu śmieszne.
-
Sjordskold
niedługo podobna cisza wsrod kibiców RTS (jak teraz, po udowodnieniu powyzszego) zapanuje kiedy wyjdzie na jaw prawda w sprawie innego skandalu, wiadomego - o którym wszyscy słyszeli ale uznają za tak nieprawdopodobny dla świata kibicowskiego że nie wierzą (jedni) albo świadomie kłamia że to farmazon (drudzy)......... Tyle.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Jak widać zdjęcia to dobra metoda, żeby ogarnąć łódzkie podwórko. Bo inaczej wszystkiego się wyprą z podobnymi uśmieszkami, jak "małolat" przed komisariatem. W pierwszych wersjach z portalu społecznościowego;)
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
cmb1910
Dla wyjaśnienia.
Osoba na zdjęciu jest osobą z nikłym doświadczeniem kibicowskim.
Osoba ta również nie brała udziału w żadnej akcji.
Wiek równieź nie przekracza lat nastu. Stąd określenie 'małolat' .
Sytuacja nt. której toczy się dyskuja nie jest żadnym minusem dla Widzewa.
RTS wyraźnie zaznaczył o co chodzi. W trakcie to rodowici palili wrotki.
Łodzka akcja jakich wiele. Łks - nie róbcie niepotrzebnej propagandy i paniki :-)
Reszta wyjaśniona została w poprzednim poście.
Wątek wyczerpany. Do zobaczenia
-
cobytu
cmb1910 pisze:Dla wyjaśnienia.
Łodzka akcja jakich wiele. Łks - nie róbcie niepotrzebnej propagandy i paniki :-)
Ta akcja nie jest zadnym minusem dla Widzewa.ŁKS w trakcie pali wrotki itd Wniosek? Widzew na plus ŁKS lipa.To faktycznie temat wyczerpany...
Przypomina mi sie taki okres wiele lat temu gdzie ŁKS mial duza przewage na miescie a Widzew ciagle sie tego wypieral az do momentu kiedy zabralismy ze soba aparat na spotkanie... Slynna ucieczka na dachy... Nie twierdze ze teraz jest taka sama przewaga ale analogia ewidentna.

-
Sjordskold
cmb1910 pisze:Dla wyjaśnienia.
No to porażka ŁKS-u, bo następnym razem powinni kręcić filmy HD z lektorem Czubówną i komentarzami uczestników jak w tych życiowych dokumentach Polsatu "co czułeś kiedy spierdoliłeś pod komendę, choć nie musiałeś bo udzielasz się kibicowsko i koledzy z bandy Widzewa po pięćdziesiątce mają cię za małolata, a tylko nosisz bluzę Hooligan". ŁKS łapie zupełnie przypadkowe osoby i upokarza przed obiektywem! ;)
-
opel
Na koniec dodam - fajnie, że na Korzeniowskiego musi wjeżdżać 30 osób Widzewa z Chojen, aby ustawić ŁKS do pionu :-).
Do tej pory przecież wszędzie widziałem wpisy, że ŁKS na Kuraku kończy się przy Tęczy, dalej do Rzgowskiej już tylko Widzew.
Nawet na Piastowie tylko czerwoni, a białych nie ma już w ogóle.
A tu taka niespodzianka :-).
Łódzki Klub Sportowy
-
rdg80
Bardzo dobrze ze Lks wstawil to zdjecie zreszta widac ze w aucie jeszcze ktos siedzi jak dla mnie porazka teraz niedosc ze pogonieni to jeszcze w******* powinni dostac jak ktos nie wezmie za ryj tych malolatow to bedzie jak jest i tyle w temacie
-
rdg80
cobytu pisze:cmb1910 pisze:Dla wyjaśnienia.
Ta akcja nie jest zadnym minusem dla Widzewa.ŁKS w trakcie pali wrotki itd Wniosek? Widzew na plus ŁKS lipa.To faktycznie temat wyczerpany...
Przypomina mi sie taki okres wiele lat temu gdzie ŁKS mial duza przewage na miescie a Widzew ciagle sie tego wypieral az do momentu kiedy zabralismy ze soba aparat na spotkanie... Slynna ucieczka na dachy... Nie twierdze ze teraz jest taka sama przewaga ale analogia ewidentna.
Co do twojej wypowiedzi wszystko sie zgadza tylko dodaj jeszcze ze wkoncu sie zebraliscie ze sprzetem no i aparat jak byles to wieszvtez jakie proporcje byly i ucieczka na dach ujmy nie przynosi prawda nie chce mi sie pisac gdzie wy uciekaliscie no i wtedy zdjec juz nie robiliscie prosze cie akcji jakich wiele wtedy wjazdy czasami po 2 razy w tyg na zbiorki osiedla inne czasy a co do zdjec teraz w******* wyjebac tych malolatow i tyle
-
cobytu
Korzeniowskiego to ile ma z 500 merow? Chyba nawet nie.Ile tam jest naszych aktywnych fanow?z kim oni tam chcieli toczyc boje? Ulica jest na Chijnach a Chojny=Widzew i zeby bylo ciekawiej po saiedzku jest Czerwony rynek a Czerwony rynek=Widzew.Potem sie pisze ze ŁKS pali wrotki.Brzmi dobrze? To jest wlasnie sianie. "propagandy i paniki" To ze obsrai koledzy uciekaja na parking pod komende policji to tak naprawde nic bo to malolaci i malo co wspolnego maja z RTS.Za kilka dni pewnie sie dowiemy ze to tak naprawde nie sa fani a ŁKS zgapil.No i fajnie...

-
rdg80
cobytu pisze:Korzeniowskiego to ile ma z 500 merow? Chyba nawet nie.Ile tam jest naszych aktywnych fanow?z kim oni tam chcieli toczyc boje? Ulica jest na Chijnach a Chojny=Widzew i zeby bylo ciekawiej po saiedzku jest Czerwony rynek a Czerwony rynek=Widzew.Potem sie pisze ze ŁKS pali wrotki.Brzmi dobrze? To jest wlasnie sianie. "propagandy i paniki" To ze obsrai koledzy uciekaja na parking pod komende policji to tak naprawde nic bo to malolaci i malo co wspolnego maja z RTS.Za kilka dni pewnie sie dowiemy ze to tak naprawde nie sa fani a ŁKS zgapil.No i fajnie...
Ku..skonczcie juz Widzew podjechal pod ta ulice ale nie tylko Lks nie skory do walki a pozniej juz wiemy co bylo i konsekwencje zostana wyciagniete jak wy wjezdzacie na jakies ulice to juz naleza do nas prosze cie i zakonczcie juz poszlo wiadomo co trzeba zrobic i tyle na Widzewie juz nie maja sie co pokazywac end
-
cobytu
rdg80 pisze:cobytu pisze:Korzeniowskiego to ile ma z 500 merow? Chyba nawet nie.Ile tam jest naszych aktywnych fanow?z kim oni tam chcieli toczyc boje? Ulica jest na Chijnach a Chojny=Widzew i zeby bylo ciekawiej po saiedzku jest Czerwony rynek a Czerwony rynek=Widzew.Potem sie pisze ze ŁKS pali wrotki.Brzmi dobrze? To jest wlasnie sianie. "propagandy i paniki" To ze obsrai koledzy uciekaja na parking pod komende policji to tak naprawde nic bo to malolaci i malo co wspolnego maja z RTS.Za kilka dni pewnie sie dowiemy ze to tak naprawde nie sa fani a ŁKS zgapil.No i fajnie...
Ku..skonczcie juz Widzew podjechal pod ta ulice ale nie tylko Lks nie skory do walki a pozniej juz wiemy co bylo i konsekwencje zostana wyciagniete jak wy wjezdzacie na jakies ulice to juz naleza do nas prosze cie i zakonczcie juz poszlo wiadomo co trzeba zrobic i tyle na Widzewie juz nie maja sie co pokazywac end
Fajnie ze konsekwencje zostana wyciagniete i zrobicie z nimi porzadek ale te wpisy o malolatach i paleniu wrotek jak by nie wiem jak awantura byla sa poprostu prowokacyjne i dlatego pojawiaja sie wpisy.

-
rdg80
Jest jak jest jak dla mnie niewazne malolat czy nie bawisz sie w sporty to ponosisz konsekwencje a niektorzy widac bawic sie nie umia
-
cobytu
Gosc z Widzewa napisal postaze to foto to prawda ze kolesie pogonieni itd Bo tam jakies historie o portalach spolecznosciowych lecialy.. Po ty poscie wszystko bylo jasne i bylo po temacie.Ale nie po kilku godzinach wyskoczyl z wyjasnieniami.Wyjsnienia przez ktore ciagnie sie nie potrzebnie temat.Koniec koncow trzeba uznac ze spraw jest zakonczona i zalatwiona jak trzeba.

-
White1910Pride
autor: White1910Pride » 29.04.2015, 10:30
cobytu pisze:Gosc z Widzewa napisal postaze to foto to prawda ze kolesie pogonieni itd Bo tam jakies historie o portalach spolecznosciowych lecialy.. Po ty poscie wszystko bylo jasne i bylo po temacie.Ale nie po kilku godzinach wyskoczyl z wyjasnieniami.Wyjsnienia przez ktore ciagnie sie nie potrzebnie temat.Koniec koncow trzeba uznac ze spraw jest zakonczona i zalatwiona jak trzeba.
Leciały pewnie bo słyniecie z farmazonów i bajkach byle zaszkodzić komuś od nas co w tym temacie wielokrotnie było widoczne.
Dla mnie wstawianie twarzówki to nadal krzywa akcja, normalnie to powinno być załatwione w ten sposób, że zdjęcie leci do osób decyzyjnych od nas i one wyjaśniają sytuacje. Wniosek jest taki, że na przyszłość takim cwaniakom z limanki w policyjnym radiowozie albo grupującym się "przypadkiem " pod Ciesielską też trzeba strzelać zdjęcia, do tej pory nikt o tym nie myślał. Ciekawe, czy ŁKS zachowa się wtedy równie stanowczo ;)
Co do zdjęć to dla mnie to chory klimat, choć w miastach derbowych to niestety norma z obu stron. Ktoś z ŁKS wspomniał o zdjęciach sprzed lat - śmieszne bo to właśnie ŁKS w Łodzi rozpoczął strzelanie fotek Widzewiakom, takie zdjęcia krążyły i pewnie nadal krążą po sieci, dla was fotki to nam robiła nawet i Cracovia przy okazji wyjazdów chociażby na Lecha, że nie wspomnę o nie aż tak dawnym waszym gościnnym wypadzie Limanki na Cracovie, gdzie aparat to aż szalał GKS Tychy na Cracovii też działał.
Temat "garaży" wyciągnięty przez ciebie zabawny - tak jakby nie było akcji w drugą stronę, gdzie to ŁKS ratował się ucieczką gdzie się da.
[link]