Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Hutnik sprzętu nie wprowadził w Krakowie ,ale na pewno obciąga cRACOVII
-
SzachownicaZdarzen
Czego w Krakowie jest najwięcej bloków,wieżowców,kamienic? mógłby mi ktoś powysyłać jakieś aktualne fotki,mogą być priv
-
jebaćMedia
https://www.youtube.com/watch?v=U3kGqoA-5d0SzachownicaZdarzen pisze:Czego w Krakowie jest najwięcej bloków,wieżowców,kamienic? mógłby mi ktoś powysyłać jakieś aktualne fotki,mogą być priv
końcówka do Ciebie skunie
-
starysadeczanin
Temat dotyczy sytuacji na przestzreni ostatnich 30 lat a nie historii sprzed wojny po wojnie.
mam pytanie o osiedle Ruczaj bo cicho o nim w ostatnich czasach, czyzby pustynia kibicowska??
mam pytanie o osiedle Ruczaj bo cicho o nim w ostatnich czasach, czyzby pustynia kibicowska??
-
emigrantPB
to zabłysłeś, gratuluje!wisla nh pisze:Hutnik sprzętu nie wprowadził w Krakowie ,ale na pewno obciąga cRACOVII
Zanim zaczniecie dociekać czemu tyle Wisły przyszło na mecz Lechii, to podajcie może najpierw wasze liczby derbowe bo coś trąci farmazonem z waszej relacji, zwłaszcza że Tarnovia i Polonia określały swe liczby na 40+ z każdej stron.
-
19Cracovia06
No bo w takich byly. Gdzie tu masz farmazon? Tylko nie pisz ze jak Tarnovii bylo 40 to Lecha musialo byc 100 bo zrobisz z siebie glaba jeszcze wiekszego niz jestes.*** pisze:Zanim zaczniecie dociekać czemu tyle Wisły przyszło na mecz Lechii, to podajcie może najpierw wasze liczby derbowe bo coś trąci farmazonem z waszej relacji, zwłaszcza że Tarnovia i Polonia określały swe liczby na 40+ z każdej stron.
Tak samo jak u was i co mam sie kłócić jak dziecko ktory klub jest bardziej nieskazitelny? Nie uważasz że to bez sensu?
Będąc w zeszłym tygodniu na rynku w Krakowie, widziałem ekipę Resovii wraz z ekipą Wisły. mógłby mi ktoś z zorientowanych napisać czy coś oficjalnego między obiema ekipami jest, bo że dobre kontakty mają od dawna to tajemnicą nie jest.
Smieszne sa te tłumaczenie ze my i wy to co innego oczywiscie;) Ten ogr jak nazwałes jest powodem strachu wśród was, wg mnie jest czysty (tak tak wiem papier itd) tylko pytanie do was skoro Shrek jest taki zły czemu próbowaliście goprzekupic na swoja strone? Co do Resovii , mamy z nimi dobre stosunki ale czy skończy sie to jakimś układem oficjalnym tego nie jestem w stanie powiedziec
To czemu nie chcecie podać liczb zgód?
wstyd im to nie podają, wolą rozkminiać liczby Wisły z dokładnością do % osób z Krk.
-
obiektywnyFAN
Jakie liczby zgód z Wisłą w Białymstoku ?
-
Sam Fisher
"Do Białegostoku w Lany Poniedziałek udało się 362 sympatyków Białej Gwiazdy, wraz z nami na sektor zawitali nasi zgodowicze Unia 25, Lechia 6, Polonia 2 oraz gościnnie Resovia (28) którym dziękujemy za wsparcie."obiektywnyFAN pisze:Jakie liczby zgód z Wisłą w Białymstoku ?
-
króluzłoty
Tylko że to osoby od Was rozkiniają ile osób skąd było na wyjeździe. Jak organizatorzy wyjazdu nie będą klepać na prawo i lewo że więcej wsioków z Gdowa było niż z jakiekolwiek osiedla w Krk to nikt tego pisał nie będzie. To że przykładowy Bieżanów w Warszawie to w większości wioski Kokotów, Węgzce i Śledziejowice też było trudne do utrzymania w tajemnicy? Na przyszłość można ograniczyć liczbę osób która wie jak się robi takie czary mary i nikt pisał nie będzie ;-)*** pisze:wstyd im to nie podają, wolą rozkminiać liczby Wisły z dokładnością do % osób z Krk.
-
P141171215B
Wiesz z autopsji, jak się robi takie czary mary, czy poprostu kłapiesz to, co usłyszysz na prawo i lewo? Rozumiem, że na wasze wyjazdy( bądź co bądź liczbowo... Bo właśnie- dopowiedz sam;) ) jeżdżą tylko rodowici Krakowianie?króluzłoty pisze:Tylko że to osoby od Was rozkiniają ile osób skąd było na wyjeździe. Jak organizatorzy wyjazdu nie będą klepać na prawo i lewo że więcej wsioków z Gdowa było niż z jakiekolwiek osiedla w Krk to nikt tego pisał nie będzie. To że przykładowy Bieżanów w Warszawie to w większości wioski Kokotów, Węgzce i Śledziejowice też było trudne do utrzymania w tajemnicy? Na przyszłość można ograniczyć liczbę osób która wie jak się robi takie czary mary i nikt pisał nie będzie ;-)*** pisze:wstyd im to nie podają, wolą rozkminiać liczby Wisły z dokładnością do % osób z Krk.
gość się kieruje rankingami osiedli/fc ze strony skwk, było już mu tłumaczone ale nie dociera;)
Odpierdolcie się od władców Krakowa - W Szczecinie byli ponoć 100% 'Cracovskim' składem, nie to co my, wieśniaki.
-
vvvvvvvvvv

trans skierowany do cracovii.
a nie do ksg?
-
walka_o_przetrwanie2
No to już jest 3 kandydatów :) ,, Policjantki w skladzie macie '' więc chyba Cracovia .
Chyba logiczne ze do KSG a Wisła niech sobie tam u siebie robi porządki w młynie sami z komendy sztame z policją pewnie macie.nrth pisze:a nie do ksg?
Dzisiaj jakieś niezdrowo-morowe powietrze napłynęło nad germańską valhalle - oberszajsen. Daje się wyczuć sporo internetowej agResji u zaganiaR. Jeszcze tylko wpadnie pyskata z ziomkami ze slovana i pozamiatane na tydzień. aaaaaggggReeeeeeeesjjjjaaaaaa!
A teraz weź szybki wdech,wydech i odejdź od komputera,zacznij z kolegami się mobilizować na mecz z Koroną na ubek arena i daj sobie spokój z takimi tekstami bo ośmieszasz siebie i wsh:)
-
P141171215B
A ja mam pytanie. Byłem dzisiaj na 3xl i widziałem świeżutki napis "je..ć Azory". Na ostatnim wyjeździe do Chorzowa wisiała u was flaga Azorów- wiecie, która- ta odwagą i krwią blablabla. To jak to w końcu jest? Je..cie "zdobyte" osiedle?
-
P141171215B
A czy ja napisałem, że cała inteligencie? Bardziej konkretne osiedle, sąsiadujące z Azorami. I nie jakimś napisie bo pół 3xl jest w podobnej konwencji "upiększone". Zastanów się lepiej, na co odpowiadasz a nie, o co inni pytają, jeśli nie masz nic konkretnego do napisania.jebaćMedia pisze:wnioskujesz po jakimś napisie na bloku, że cała Cracovia je.bie Azory? Wy się czasem zastanowicie o co Wy ty ku rwa pytacie?
Pare pytań dotyczących aktualnych sytuacji , chciałbym usłyszec wasze opinie. 1 Bieżanów dalej potężny kryzys , jednak drobna poprawa widoczna. 2 Łagiewnik ostanio rozmawiałem z paroma osobami i narzekali ze cos tam cracovia działa 3 Kurdwanow wisła kolejny plus 4 Piaski , osiedle wiadomo cracovii ale Wisła lekka poprawa 5 Podgorze , coraz słabiej to wyglada z naszej strony. 6 Azory chyba juz nikt z cracovii sie nie łudzi czyje jest osiedle , ta flaga na meczach to jakas kpina 7 Huta tu także plus dla Wisły. Pytanie o w miare dokładny opis sytuacji na osiedlach 2pl xx lecia alberyńskim i Woli
W Łagiewnikach ksc cos zaczal dzialac, widac po murach. Wisla Szwoszowice na plus. Kliny - tam juz sie robi pustynia kibicowska. A jak Ruczaj? Jak te nowe osiedla za ruczajem 3 strona?
Nowe osiedla Wisła , Ruczaj Wisła na plus
-
Hercules Poirot
-
Obiektywny1906
Oświecenia - Wisła na plus, gonią każdego
Prokocim - Wisła na plus
Kozłówek - Wisła też na plus, bandy Cracovii już nie widać
itp itd
Prokocim - Wisła na plus
itp itd
-
Obiektywny1906
Nie wchodzić z link post wyżej ode mnie, link do jakiejś gry.
Skoro tak twierdziszObiektywny1906 pisze:Oświecenia - Wisła na plus, gonią każdego
Prokocim - Wisła na plus
itp itd
-
Obiektywny1906
Wisła tak twierdzi.
Powiedz mi gosciu co ci sie nie zgadza niby ? nie ruszyliscie d*** w łagiewnikach albo na podgorzu? w rejonach ktore opisalem wczesniej nie ruszyła sie Wisła? taka mała ciekawostka co do Wieliczki i brata jednego z polskich bokserow , nie przeszkadza wam chlopaki z cracovii ze to przezut ?
-
walka_o_przetrwanie2
Zespół poszukiwawczy wraz z Sekcją ds. Zwalczania Przestępczości Pseudokibiców Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie szybko ustalił, że „Metal” ukrywa się w miejscowości Rumia niedaleko Gdyni. Funkcjonariusze zatrzymali Roberta M. jeszcze tego samego dnia o godz. 23. Wychodził z kina ze swoją nową dziewczyną. Był kompletnie zaskoczony.Hercules Poirot pisze:Metal zatrzymany http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/ ... ,id,t.html
Szybko ustalił hehehe . Jakiś ,,kolega'' ze sztywnej gangsterskiej Cracovii go sprzedał.
-
Hercules Poirot
Kibice Cracovi donoszą na kibiców Pogoni do Komisji Ligi . Wysyłają maile do Komisji Ligi ze zdjęciami koszulek Pogoni
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php? ... 820,page=8
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php? ... 820,page=8
Generalnie nie zaglądam w ten wątek na kibice.net, ale z ciekawości wszedłem i widzę, że dalej nie ma sensu tu zaglądać :)Obiektywny1906 pisze:Oświecenia - Wisła na plus, gonią każdego
Prokocim - Wisła na plus
itp itd
No chyba, żeby się pośmiać. Dodatkowo Ruczaj wisla, podobno gdzieś jest, ale żeby ktoś to widział :)
-
Sam Fisher
Szkoda że na Ruczaju jesteście w mniejszościKRKoviac pisze:Generalnie nie zaglądam w ten wątek na kibice.net, ale z ciekawości wszedłem i widzę, że dalej nie ma sensu tu zaglądać :)Obiektywny1906 pisze:Oświecenia - Wisła na plus, gonią każdego
Prokocim - Wisła na plus
itp itd
No chyba, żeby się pośmiać. Dodatkowo Ruczaj wisla, podobno gdzieś jest, ale żeby ktoś to widział :)