Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms » 13.03.2015, 17:52

Dajcie mu spokój. Dzieciak jest fan clubowiczem Legii z Rodła i boli go to, że WfcG przejęło Kwidzyn i rządzi na mieście :)

iparts.pl
Wasteland

Post autor: Wasteland » 13.03.2015, 18:10

Pies jedał skąd takie cykory są.Liczy się to że na sam napis WfcG reaguje panicznym strachem,całe dnie w domciu przed kompem bo strach wyjść

Marek21

Post autor: Marek21 » 13.03.2015, 19:03

Ej dobra nie śmiejcie się już z niego. On doskonale zna sytuacje w ZFH i WFcG, pewnie zna lepiej niż osoby które tworzą te fan cluby. Więc on musi być być bardzo poważnym człowiekiem i jak się będziecie z niego śmiać to Was dopadnie i do lasu wywiezie.

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 13.03.2015, 19:45

Tak myślałem, że nie będzie ani jednego argumentu, co jest dla was typowe nie tylko odnośnie FC. Spoko, jutro gra Widzew i na pewno wasz mityczny WfcG udowodni, że chociaż licznie jeżdżą na mecze swojego klubu.
Mms jesli uważasz, że Widzew przejął Kwidzyn to serio zajmij się tylko wklejaniem bazgorłów ze ścian. I nie jestem z Rodła Sherlocku z Byczyny:)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 13.03.2015, 20:03

Więc co za problem się na nich ustawić!Mama nie pozwoli wyjść?

Marek21

Post autor: Marek21 » 13.03.2015, 21:48

Tuskotronic ja Ci napisze, że WFcG na ostatnim meczu z GKS Katowice przyjechali do Łodzi w 500 osób a na pozostałych meczach przyjeżdżało przynajmniej 100 osób. Jak masz dowody na to, że było inaczej to je przedstaw, a jak nie to się zamknij, bo kłótnia z Tobą przypomina kłótnię ateisty z katolikiem czy Bóg istnieje czy nie

cobytu

Post autor: cobytu » 14.03.2015, 11:17

bmjmtWŁ pisze:jeszcze żeby się nie zdziwiła druga strona jak cycek doprowadzi do upadłości naszego Widzewa obwiniając za to oczywiście pzpn oraz kiboli działających na szkodę klubu i dziwnym trafem posadzi dupe na fotelu prezesa klubu z Unii na nowo wybudowanej trybunie i powie, że kluby pomylił pare lat temu albo dobro łódzkiego sportu tego wymagało

bo te zawirowania z licencjami spłatami długów spotkaniami z łzpnem i picie szampanka ze zdanowska śmierdzi mi grubszym wałkiem

co raz wiecej ludzi pogina na ligi mistrzow w siatke i ogólnie na mecze Skry, sponsorzy inwestują w orła - kwestia czasu jak futbol w Łodzi upadnie doszczętnie bo nikomu na nim nie zależy

To ze na futbolu w naszym miescie nikomu poza kibicami nie zalezy to niestety smutna prawda.Mam tez nadzieje ze Twoja teoria o "grubszym walku" zostanie tylko teoria.Wystarczjaco duzo juz mielismy dzialaczy magikow w swojej historii.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

internet

Post autor: internet » 14.03.2015, 12:28

Mnie zastanawia jedno. Jak można twierdzić, ze wybudowanie stadionu cokolwiek zmieni na lepsze. W obecnej sytuacji ekonomicznej nic nie zmieni a jedynie pogorszy bo sponsorów jak nie było tak nie będzie a opłaty za korzystanie ze stadionu będą wyższe. W Łodzi piłka nożna sięgnęła DNA. Poważnych inwestorów, nawet tych lokalnych, nawet z bardzo dużym kapitałem zagranicznym w ogóle nie interesuje wsparcie jakiegokolwiek klubu piłkarskiego w Łodzi. Pamiętam jakie były śmiechy na spotkaniach łódzkich dyrektorów finansowych jak ŁKS i Widzew rozsylali ulotki zachęcające do finansowego wsparcia. Klimat w Łodzi jest jasny i żaden duzy gracz nie ma zamiaru, przynajmniej teraz, sypać groszem na łódzka piłkę. Jak juz się ktosnpojawi to kolejny cwaniak, albo firma która w zamian dostanie jakiś biznes od PO w Łodzi. Naszym wspólnym wrogiem jest Orzeł przede wszystkim i siatkówka po ostatnich sukcesach. Tutaj łódzcy CFO i CEO patrz z zainteresowaniem na rozwój sytuacji.

A jeżeli kibice Widzewa myślą, ze spadek do okręgówki cokolwiek zmieni w sytuacji na mieście to albo są organizacyjnie słabi i większość kibiców tam chodzi oglądać mecze (co by tłumaczyło masowe przerzutki w latach 90tych), albo nie są z Łodzi i nie znają sytuacji. Na ŁKS chodzi teraz 1000 osób. Sytuacja na mieście się nie zmienia i są dobre prognostyki na przyszłość.

Rozbawil mnie równie tekst kogoś tam ze nie jest tajemnica komu kibicuje łódzka PO. W większości maja wyjebane na oba kluby. Jet kiLka osób za ŁKS jest kilka za Widzewem. Kibicuja u to mocno Widzewowi w SLD (ale to tradycja w łódzkiej lewicy). PiS poza kilkoma wyjątkami ma równiez wyjebane.

Według mnie najlepsza droga dla Widzewa jest spadek w innym przypadku jeszcze kilka lat będą balansowac na skraju upadku jak ŁKS a i tak ie zjebia. W ŁKS chcieliśmy zacząć od 4 ligi bodaj w 2006 kiedy zaczęły się szopki z Goszczem, trzeba było...

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 14.03.2015, 13:01

internet pisze:Mnie zastanawia jedno. Jak można twierdzić, ze wybudowanie stadionu cokolwiek zmieni na lepsze. W obecnej sytuacji ekonomicznej nic nie zmieni a jedynie pogorszy bo sponsorów jak nie było tak nie będzie a opłaty za korzystanie ze stadionu będą wyższe. W Łodzi piłka nożna sięgnęła DNA. Poważnych inwestorów, nawet tych lokalnych, nawet z bardzo dużym kapitałem zagranicznym w ogóle nie interesuje wsparcie jakiegokolwiek klubu piłkarskiego w Łodzi. Pamiętam jakie były śmiechy na spotkaniach łódzkich dyrektorów finansowych jak ŁKS i Widzew rozsylali ulotki zachęcające do finansowego wsparcia. Klimat w Łodzi jest jasny i żaden duzy gracz nie ma zamiaru, przynajmniej teraz, sypać groszem na łódzka piłkę. Jak juz się ktosnpojawi to kolejny cwaniak, albo firma która w zamian dostanie jakiś biznes od PO w Łodzi. Naszym wspólnym wrogiem jest Orzeł przede wszystkim i siatkówka po ostatnich sukcesach. Tutaj łódzcy CFO i CEO patrz z zainteresowaniem na rozwój sytuacji.

A jeżeli kibice Widzewa myślą, ze spadek do okręgówki cokolwiek zmieni w sytuacji na mieście to albo są organizacyjnie słabi i większość kibiców tam chodzi oglądać mecze (co by tłumaczyło masowe przerzutki w latach 90tych), albo nie są z Łodzi i nie znają sytuacji. Na ŁKS chodzi teraz 1000 osób. Sytuacja na mieście się nie zmienia i są dobre prognostyki na przyszłość.

Rozbawil mnie równie tekst kogoś tam ze nie jest tajemnica komu kibicuje łódzka PO. W większości maja wyjebane na oba kluby. Jet kiLka osób za ŁKS jest kilka za Widzewem. Kibicuja u to mocno Widzewowi w SLD (ale to tradycja w łódzkiej lewicy). PiS poza kilkoma wyjątkami ma równiez wyjebane.

Według mnie najlepsza droga dla Widzewa jest spadek w innym przypadku jeszcze kilka lat będą balansowac na skraju upadku jak ŁKS a i tak ie zjebia. W ŁKS chcieliśmy zacząć od 4 ligi bodaj w 2006 kiedy zaczęły się szopki z Goszczem, trzeba było...
Z pierwszą częścią twojego postu nie sposób się nie zgodzić, taka jest niestety prawda o łódzkim biznesie. W Łodzi oprócz Widzewa i ŁKS
jest jeszcze Orzeł, siatkówka i rugbiści w Budowlanych. Szczególnie dużo smrodu i Widzewowi i ŁKS-owi robi grabarz ze swoim żużlem. Niestety kłopoty jakie władzą miasta sprawiają kibolu obydwu klubów powodują że lobby anty piłkarskie jest dość duże.

Resztę twojego wpisu można nie czytać bo zawarta tam jest wasza propaganda i o naszej organizacji i o jakiś przerzutkach z lat 90. Dla twojej informacji w latach 90 to w Widzewie zaczęli coś znaczyć ludzie wychowywani na sukcesach w latach 80 a wtedy to ich pierwsze kroki były kierowane na stadion Widzewa .

O polityce przemilczę.
:twisted:

internet

Post autor: internet » 14.03.2015, 13:26

Niechce ci sie czytac ale wiesz co tam naplodzilem.... Jaka propaganda? Stare Polesie polowa lat 90 tych cale kamienice i bloki przestawały kibicowac ŁKS. Dekadę wczesniej było to samo. Ludzie wybierali lepszy poziom sportowy. Inny klimat był wtedy. Mam znajomych którzy w latach 70tych jeździli na ŁKS i tworzyli niezłą ekipę z byłego sieradzkiego by później jeździć na Widzew bo widzieli jakie walki miały miejsce przy al. Unii. Mówili mi, ze oni jeżdżą na wszystkie mecze narażając zdrowie bo Legia, bo śląskie drużyny, itd a piłkarze w perfidny sposób odpuszczaja. Współcześni kibice Widzewa maja długa drogę do przejsca. Muszą się zmierzyć z demonami przeszłości i przestać wierzyć nadwornym propagandzistom, którzy swego czasu na każdym kroku dostawali becki i pisza historie na nowo. Oczywiście są również na Widzewie Ci dla których Widzew był od zawsze najważniejszy, ale nie można zamiatac pod dywan masy osób która się wtedy przerzuciła. Nie pisalbym o tym gdybym nie był naocznym świadkiem. Lata 90te pamiętam dobrze, wtedy prawie wszyscy wspierali Widzew. Lokalni politycy, biznesmeni, media. O Widzewie mówiono dobrze wszedzie. ŁKS to byli bandyci, nazi skini i mafia, Widzew studenci, sympatycy dobrego futbolu, kulturalni, kolorowi kibice. Taki przekaz z mediów szedł w Polskę, taki klimat był w Łodzi...

A jeżeli chcesz pograć o politykach to możemy przejść do konkretow i omowimy osobę po osobie jak się zachowywała np podczas walki o stadiony, he?

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 14.03.2015, 14:22

Marek21 pisze:Tuskotronic ja Ci napisze, że WFcG na ostatnim meczu z GKS Katowice przyjechali do Łodzi w 500 osób a na pozostałych meczach przyjeżdżało przynajmniej 100 osób. Jak masz dowody na to, że było inaczej to je przedstaw, a jak nie to się zamknij, bo kłótnia z Tobą przypomina kłótnię ateisty z katolikiem czy Bóg istnieje czy nie
Tylko Widzew RTS pisze:Północna Brać melduje się w Gdańsku w ponad 100 osób.

WFCG BANDA zalicza swój najliczniejszy wyjazd w historii. Jedziemy dwoma pełnymi autokarami, w tym bardzo liczna ekipa chłopaków z Kwidzyna! Dla statystyków dokładna nasza liczba to 91 osób. Dobre liczby również notuje PBW oraz FC Pomorze.

Grudziądz & Kwidzyn - Tylko Widzew !!!

Fota sprzed dworca (pare osób na żarciu w tym czasie):
[link]
Twierdzisz, że od pięciu lat nie pochwalili się tym, że pobili swój rekord wyjazdowy i było ich 500? Serio to zapytaj czy obecny rzad nie potrzebuje kogoś do spraw propagandy i zaklinania rzeczywistości, bo byście pasowali jak ulał to obecnej ekipy. Dla mnie temat zamknięty - pochwalcie się tylko że jest dziś ich w Tychach 1000 i po sprawie.

qb.

Post autor: qb. » 14.03.2015, 14:37

'Marek21' podał ci te liczby w troche innym celu ale biorąc pod uwage twój intelekt to mozesz tego nie rozumiec.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 14.03.2015, 14:47

Kolejny analfabeta,no ale tak to jest jak się szkoły nie ukończyło.A w Bydgoszczy kraty z furtką same wypadły pod naporem policji,po czym nikodem szybko w nocy je poprzykręcał by można było napisać że nic się nie działo.

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 14.03.2015, 15:01

qb. pisze:'Marek21' podał ci te liczby w troche innym celu ale biorąc pod uwage twój intelekt to mozesz tego nie rozumiec.
Tak, tak. W Japońskim parlamencie to nie był fotel Marszałka tylko podest, a Szogun to bardzo pozytywne określenie i pasuje do Kozieja. Ponadto bezrobocie spada i jesteśmy zieloną wyspą. Jak chciałeś błysnąć to musisz sobie uświadomić, że propaganda i sarkazm tez wymaga intelektu.

SH1910

Post autor: SH1910 » 14.03.2015, 16:09

internet pisze:Niechce ci sie czytac ale wiesz co tam naplodzilem.... Jaka propaganda? Stare Polesie polowa lat 90 tych cale kamienice i bloki przestawały kibicowac ŁKS. Dekadę wczesniej było to samo.
Podobnie było pod koniec lat 90- tych na Teofilowie ,,A,, czy Żubardziu. Tyle, że w drugą stronę. A co do polityków lewicy, to raczej większosć kibicuje ŁKS owi, jak chociażby szara eminencja lewicy w Łodzi Dyba. w PISie znajdziesz więcej osób sympatyzujących z Widzewem.

czajnik_widzew

Post autor: czajnik_widzew » 14.03.2015, 16:47

To normalne, że na wyjazdach klubów, które mają najwięcej kibiców w Polsce, tj. Legii, Lecha, Wisły czy Widzewa, większość kibiców jest spoza miasta, gdzie dany klub ma siedzibę.

Marek21

Post autor: Marek21 » 14.03.2015, 16:52

tuskotronic pisze:
qb. pisze:'Marek21' podał ci te liczby w troche innym celu ale biorąc pod uwage twój intelekt to mozesz tego nie rozumiec.
Tak, tak. W Japońskim parlamencie to nie był fotel Marszałka tylko podest, a Szogun to bardzo pozytywne określenie i pasuje do Kozieja. Ponadto bezrobocie spada i jesteśmy zieloną wyspą. Jak chciałeś błysnąć to musisz sobie uświadomić, że propaganda i sarkazm tez wymaga intelektu.
No Tobie tego intelektu wyraźnie brakuje jeżeli nie zrozumiałeś mojego wpisu. Jak masz jakieś dowody na to, że WFcG nie jeździ na mecze do Łodzi to je pokaż a jak nie masz to się nie wypowiadaj bo nikt nie będzie specjalnie się Tobie tłumaczył, bo Ty sobie coś uroiłeś

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 14.03.2015, 17:09

Np. dziś w Bełchatowie było ich więcej niż gospodarzy;) Serio to możemy skończyć temat - każdy po przeczytaniu tej wymiany "argumentów" sam wyrobi sobie zdanie na ten temat.

Marek21

Post autor: Marek21 » 14.03.2015, 17:24

Ale jakie argumenty Ty masz? Sobie coś wymyśliłeś i nie wiem czego Ty oczekujesz. Że ktoś z Grudziadza przyśle Ci listy wyjazdowe, faktury za wynajem autobusów? Masz coś nie tak z głową.

DK08

Post autor: DK08 » 14.03.2015, 17:34

Marek21 pisze:Ale jakie argumenty Ty masz? Sobie coś wymyśliłeś i nie wiem czego Ty oczekujesz. Że ktoś z Grudziadza przyśle Ci listy wyjazdowe, faktury za wynajem autobusów? Masz coś nie tak z głową.
Nikt Cię nie pyta o żadne faktury, koleżka zadał wam kilka pytań, i na ŻADNE (dosłownie żadne!), nie potraficie odpowiedzieć sensownie, ale tak jak napisał tuskotronic, każdy czytający wasze męki wyrobi sobie zdanie sam (albo już wyrobił).

Marek21

Post autor: Marek21 » 14.03.2015, 17:47

Nikt nie odpowiedział bo żadna poważna osoba nie odwiedza tego forum, a tym bardziej nie będzie się tłumaczył dzieciakom z gimnazjum co robią na mieście w ile osób jeżdżą na mecze. Jeżeli tego nie potraficie zrozumieć to tylko wam współczuję.

WITAM2

Post autor: WITAM2 » 14.03.2015, 18:01

tuskotronic pisze:Tak myślałem, że nie będzie ani jednego argumentu, co jest dla was typowe nie tylko odnośnie FC. Spoko, jutro gra Widzew i na pewno wasz mityczny WfcG udowodni, że chociaż licznie jeżdżą na mecze swojego klubu.
Mms jesli uważasz, że Widzew przejął Kwidzyn to serio zajmij się tylko wklejaniem bazgorłów ze ścian. I nie jestem z Rodła Sherlocku z Byczyny:)
Teraz to ty udowodniłeś jaką masz wiedzę. Podpowiem Ci, że w Jaworznie nie przyjmują gości a po drugie mam zakaz na pół roku.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 14.03.2015, 18:08

tuskotronic to gość który za wszelką cenę próbuje pokazać jakie to słabe są te fan-cluby na Widzewie i wszystko co widzewskie. A jego ofiarą padło właśnie głownie WfcG. Czemu akurat oni to chyba on sam wie, ciekawe też jakie to FC innych ekip uważa za najlepsze???
Chętnie się dowiem pewnie Legii Chełmża i Brodnica :)
trudno żeby w oczach Widzewiaków WfcG wyglądali słabo skoro potrafią w blisko 100 osób(dobrej ekipy) jechać na wyjazdy, sporo też ich w na meczach w Łodzi oddalonej o ponad 200km a do tego panują w Grudziądzu i całkiem sporo ich w Kwidzyniu(gdzie jeszcze parę lat temu praktycznie sama Legia była). Tyle od mnie z punktu widzenia kibica z Łodzi, z resztą na tym forum byli kibice z WfcG ale chyba nie mają ochoty się tłumaczyć.

mms

Post autor: mms » 14.03.2015, 18:22

Zawisza ma podobno protest, a tu 5 tys osób i jakiś tam doping oraz flagi. To kto teraz z ełkaesiaków będzie się nabijał, na temat protestów? :)

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 14.03.2015, 19:03

mms pisze:Zawisza ma podobno protest, a tu 5 tys osób i jakiś tam doping oraz flagi. To kto teraz z ełkaesiaków będzie się nabijał, na temat protestów? :)
Był taki film "skrzydlate świnie" w odpowiedzi na Twoje pytanie...

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 14.03.2015, 22:15

[*]
mms pisze:Zawisza ma podobno protest, a tu 5 tys osób i jakiś tam doping oraz flagi. To kto teraz z ełkaesiaków będzie się nabijał, na temat protestów? :)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja się będe nabijał, bo z pseudopikoli i innych wynalazkow trzeba się nabijać i szydzić. Frekwencje robia na pewno ci sami ludzie którzy pojechali na finał pucharu polski, ludzie którym rozdawane są bilety free w szkołach, społeczniacy, janusze itp itd. Nikt normalny tam nie chodzi, osuch to ku*** i nawet opłaci jakiś baranow byle śpiewali, a Bydgoszcz to duże miasto , z jednym klubem, grającym po latach nieobecności w najwyższej lidze.
Widzisz, Zawiszacy mieli na tyle HONORU żeby pocisnąć frajera osucha i nie uczestniczyć w jego cyrku. Jeśli on na nich pluł, to nie udawali że pada deszcz i jest wszystko ok.Nawet jeśli protest idzie nie do końca po ich myśli, bo coraz więcej baranów uczestniczy w tym komercyjnym cyrku, mają przynajmniej satysfakcje, że zareagowali od razu jak coś się działo nie tak, i w tym nie uczestniczą. Dla Ciebie to nic, dla mnie w takiej sytuacji w jakiej jest ich klub, to naprawdę MEGA HONOROWE zachowanie.

To teraz odbije piłke, mam nadzieje że którys z was odpowie tak samo merotorycznie i bez pierdolenia jak odpowiedziałem powyżej!

Fakty. Cacek na was pluje, zachowuje się podobnie jak Osuch. DOKŁADNIE TO SAMO mowi, że nie zyczy sobie was na trybunach, że to on stworzył ten klub , że klub ma być maszynką do zarabiania pieniędzy i dobrym przedsiębiorstwem, a nie folwarkiem kibiców itp itd. Wy oficjalnego protestu nie prowadzicie, przychodzicie na mecze, z tamtej rundy NIEOFICJALNIE bojkotowane były bodajże 3, a decyzje zostawiliście dla każdego do rozpatrzenia. Na ostatnim meczu dobrze się bawicie, jest was 8 koła , uczestniczycie w tym całym cyrku.

MOJE PYTANIE .

JAK WY ZACHOWALIBYŚCIE SIĘ W SYTUACJI ZAWISZAKÓW ?? Czy bojkotowalibyście prezesa który zachowuje się tak samo jak Cacek lecz dał wam Puchar Polski, Europejskie Puchary i niezłą stabilizacje piłkarską??

JA ZNAM ODPOWIEDZ, I KAZDY INNY TEZ ZNA, NAWET JESLI TO GDYBANIE, SYTUACJE SĄ ANALOGICZNE

WIEC KU**WA MACIE CZELNOŚC SIE JESZCZE Z NIMI PORÓWNYWAĆ !?

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 15.03.2015, 00:08

Szybkie pytanie do tuskotronic czy jak ci tam jesli wasze wszechmocne fc to Wocławek to co oni takiego zrobili ostatnio lub hmm kiedykolwiek? Bo plujesz sie strasznie o FCWG ze nie robia nic smigaja tylko na Elane itp A wasz fc Wocławek zamiast do was to woli smigac po Bydgoszczy z Zawisza wiec o c*** chodzi?

mms

Post autor: mms » 15.03.2015, 00:36

pato1908gang pisze:[*]
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja się będe nabijał, bo z pseudopikoli i innych wynalazkow trzeba się nabijać i szydzić. Frekwencje robia na pewno ci sami ludzie którzy pojechali na finał pucharu polski, ludzie którym rozdawane są bilety free w szkołach, społeczniacy, janusze itp itd. Nikt normalny tam nie chodzi, osuch to ku*** i nawet opłaci jakiś baranow byle śpiewali, a Bydgoszcz to duże miasto , z jednym klubem, grającym po latach nieobecności w najwyższej lidze.
Widzisz, Zawiszacy mieli na tyle HONORU żeby pocisnąć frajera osucha i nie uczestniczyć w jego cyrku. Jeśli on na nich pluł, to nie udawali że pada deszcz i jest wszystko ok.Nawet jeśli protest idzie nie do końca po ich myśli, bo coraz więcej baranów uczestniczy w tym komercyjnym cyrku, mają przynajmniej satysfakcje, że zareagowali od razu jak coś się działo nie tak, i w tym nie uczestniczą. Dla Ciebie to nic, dla mnie w takiej sytuacji w jakiej jest ich klub, to naprawdę MEGA HONOROWE zachowanie.

To teraz odbije piłke, mam nadzieje że którys z was odpowie tak samo merotorycznie i bez pierdolenia jak odpowiedziałem powyżej!

Fakty. Cacek na was pluje, zachowuje się podobnie jak Osuch. DOKŁADNIE TO SAMO mowi, że nie zyczy sobie was na trybunach, że to on stworzył ten klub , że klub ma być maszynką do zarabiania pieniędzy i dobrym przedsiębiorstwem, a nie folwarkiem kibiców itp itd. Wy oficjalnego protestu nie prowadzicie, przychodzicie na mecze, z tamtej rundy NIEOFICJALNIE bojkotowane były bodajże 3, a decyzje zostawiliście dla każdego do rozpatrzenia. Na ostatnim meczu dobrze się bawicie, jest was 8 koła , uczestniczycie w tym całym cyrku.

MOJE PYTANIE .

JAK WY ZACHOWALIBYŚCIE SIĘ W SYTUACJI ZAWISZAKÓW ?? Czy bojkotowalibyście prezesa który zachowuje się tak samo jak Cacek lecz dał wam Puchar Polski, Europejskie Puchary i niezłą stabilizacje piłkarską??

JA ZNAM ODPOWIEDZ, I KAZDY INNY TEZ ZNA, NAWET JESLI TO GDYBANIE, SYTUACJE SĄ ANALOGICZNE

WIEC KU**WA MACIE CZELNOŚC SIE JESZCZE Z NIMI PORÓWNYWAĆ !?
A u nas to uważasz, że tacy sami pikole nie chodzą. Frekwencje mieliśmy podobną, a czasem mniej bo i nawet pikole mieli dosyć cacka i tej padaki na boisku. Są też tacy ludzie dla których Widzew jest ważniejszy niż cacek, i przychodzą z miłości do klubu. Na Zawiszy pewnie też się tacy znajdą, a nie jak próbujesz wmawiać że wszyscy oni kupieni. I co najważniejsze Bydgoszcz to miasto z jednym klubem, ale też z nowym dużym stadionem. Jakby u nas był ciągle pusty stadion bo protest, to by wam to było na rękę. Bo nam by nie wybudowali stadionu, a kasa by poszła do was na pozostałe 3 trybunki. Więc nie próbuj zgrywać cwaniaka wielce honorowego :)

Sytuacja Widzewa i Zawiszy nie jest taka sama, więc po co gdybać? Zadaj jeszcze pytanie, jakbyśmy się zachowali w sytuacji gdybyśmy mieli voighta, klejmana i całą tą nową generację, którą zbojkotowaliście udanie :)

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 15.03.2015, 01:41

Pato i reszta kiboli Łksu, Wielka prośba do Was!
Pokażcie swój MEGA Honor i zbojkotujcie ten wasz klubik!

DK08

Post autor: DK08 » 15.03.2015, 09:01

Czerwona Armia Widzewa pisze:Pato i reszta kiboli Łksu, Wielka prośba do Was!
Pokażcie swój MEGA Honor i zbojkotujcie ten wasz klubik!
To się kolega armia czerwona wyprodukował, my nie mamy podstaw żeby bojkotować NAJSTARSZY ŁÓDZKI KLUB. TO nie nas właściciel rucha w d*** (tak jak was rucha Cacek), to nie nam właściciel zwiększa ceny biletów na sektor w którym jest młyn, to nie nam właściciel wypowiada "wojnę z kibolstwem", i to nie nasz właściciel paraduje w szaliku jednego z największych wrogów (tak jak u was Cacek w szaliku Legii), sprawy upadku waszego podłódzkiego klubu zostawię bez komentarza. Niektóre ekipy mają honor, w przypadku Zawiszy taka postawa właściciela spotkała się z bojkotem, który trwa w najlepsze, nikt z ogarniętych nie chodzi, nie dopinguje itd itp. A u was? A no jedni chodzili, inni stali pod stadionem, jedni (z samego stowarzyszenia!) pisali że protest jest, inni pisali że protestu nie ma, w sumie to chyba sami nie wiecie jak to nazwać, ale trzeba było znaleźć wymówkę na marną frekwencję, to takie widzewskie przecież.

A kolega wyżej pytający co ostatnio zrobił Włocławek, właśnie udowodnił swoją kibolską wiedzę.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 15.03.2015, 09:57

No wybacz uważasz że wszystko jest u was ok, to że ŁKs upadł na pysk został zlikwidowany oraz przemianowany na Akademie Piłkarską to nic, gdzie byliście wtedy co wówczas zrobiliście aby do tego nie dopuścić, mordę sobie wycierasz gamoniy Zawiszą a sam co zrobiłeś. Aptopo szlików i innych pamiątek. Hanka jawnie z wami tańcuje wraz ze swoimi przydupasami wy jeszcze fotki cykacie, komendant policji ma na biurku proporczyk Łksu i co mają myśleć inni. Odnośnie fc Grudziądz, to takie miasto w którego położenie sprawia że można kibicować np Arce/Lechii/Zawiszy cz Elanie chłopaki kibicują Widzewowi i prężnie działają mają w swoim mieście dużo do powiedzenia, to wręcz fenomen że tak jest, ale jeden parch z drugim musi się przypierdolić bo tak trzeba, trzeba zatrzeć jakoś ten obraz marnych wyjazdów chujowej frekwencji u siebie. Mimo miernoty jaka od lat u nas panuje jako kibice radzimy sobie bardzo dobrze zdecydowanie lepiej niż wy a sposób protestu bądź jego brak są naszą prywatną sprawą, nie wasz ból głowy tylko nasz.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 15.03.2015, 10:37

Joja Ty to jesteś taki baran że aż szkoda gadać ja na tym zdjęciu widzę zero barwi średnią wieku 30+ , ale lepiej się przyjebać do kogoś i te teksty typu "kałes" nie zrobią z ciebie "hóligana" ... proponuje skończyć gimnazjum,nawet zaocznie...

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 15.03.2015, 11:13

WITAM2 pisze:
Teraz to ty udowodniłeś jaką masz wiedzę. Podpowiem Ci, że w Jaworznie nie przyjmują gości a po drugie mam zakaz na pół roku.[/quote]

I Wy serio piszecie cokolwiek o tym, że ktoś nie zrozumiał "intelektualnego sarkazmu" waszych wypowiedzi o 500 wyjazdowiczach z WfcG a sami niekumacie ewidentnej beki? Przecież to taki zarabisty FC, że na zakazie pojadą w 1000 osób do Jaworzna jak będzie trzeba:) Jak nie ma dowodów, ze nie to znaczy że to prawda:) Serio skończcie już te uniki i zakończmy ten temat najlepszego FC Widzewa...

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 15.03.2015, 11:50

jojo1910h pisze:i to jest kolejny przykład jak przeinaczacie fakty:
na zdjęciach widoczne są:
2 flagi,
trochę szalików, czapek klubowych

średnia wieku 30+ to ty jesteś jakiś ku*** fenomen żeby na takich zdjęciach obliczyć średnią wieku gdzie większości nie widać twarzy :))))

macie duży kompleks Widzewa i w tym temacie można to zauważyć, przeinaczanie faktów, dopierdalanie się o tematy w Widzewie które u was są na porządku dziennym, wyzywanie od żydów mając hebrajskie korzenie, śmiejąc się z fan clubów a później z dumą chwaleniem się Włocławkiem i Piotrkowem można by tak wymieniać ale nie ma to sensu.

Tym bardziej że nie ma tu z kim dyskutować, a patrząc na wypowiedzi pato, dk09, tuskotronic to w tych przypadkach bez lekarza się nie obejdzie...
z frekwencji na Zawiszy do kompleksu Widzewa , i kto tu ma kompleksy że musi sie dowartościowywać na kibice.net...

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 15.03.2015, 12:03

Kibolom bydgoskiego Zawiszy życzymy jak najszybszego pozbycia się Pinokia i powrotu na trybuny. Mam nadzieję ze spadek z ekstraklasy zakonczy byt i chodzenie na mecze wszystkich pikoli którym nie przeszkadza zmiana herbu oraz wypowiedzenie wojny przez osucha ludziom ktorzy uratowali kilka lat temu ten klub oraz wspierajacych tych pseudo piłkarzyn. Piłka nożna dla kiboli i nie ma tu miejsca na naśmiewania się chyba że ktoś jest na prawdę jebniety i zapomnial o co tu w tym wszystkim chodzi

My mamy swoje problemy i sytuacji naszej do protestu Zawiszy czy w ostatnich latach Wisly czy Legii porównywac nie można. I każdy normalny kibol to wie. . A to forum dawno sie zrobilo bardziej kumate niz tu zaglądający ludzie. Pozdro dla normalnych
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

Wasteland

Post autor: Wasteland » 15.03.2015, 12:27

Z jakiej słabiutkiej ekipy musi być tuskoszczylek że wstydzi się nawet do tego przyznać i do tego tak słaby WfcG sprawia ze nie mogą się pokazać nigdzie po za netem.

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 15.03.2015, 12:33

Masz rację, strasznie się ich boję bo każdy z nich wygląda tak:
https://www.facebook.com/StrzemiecinTyl ... =1&theater

Wasteland

Post autor: Wasteland » 15.03.2015, 12:36

Ty na tej grafice też nieźle wyglądasz,blondyneczko.

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 15.03.2015, 12:58

To, że podobają ci się chłopcy mnie nie dziwi pedziu:)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 15.03.2015, 13:08

Nie pochlebiaj sobie przy tak rozwalonej d**** jaką ci zafundowali koledzy.

ODPOWIEDZ