Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jak piszesz o zakłamanej historii,to przypomnij może wszystkim kiedy to Łks przestał istnieć i komu to teraz kibicujecie?
-
a może ty przypomnisz wszystkim co się stało w 2004 roku, i komu tera kibicujecie?? My kibicujemy klubowi który powstał w 1908, jest rdzennie Łodzkim klubem, gra na swoim stadionie, ma herb przeplatanke i bcb barwy, coś Ci nie gra?
apropo postu forever1908young pozwolicie ze dopisze dalszy ciag tej historyjki
za rok podejmiecie próbe gry u nas , na stadionie tych '' żebraków '', '' bezdomnych'' , '' dajdajów'' i wogole, zawiesicie oczywiscie ten wasz śmieszny cichy protest , wybaczycie cackowi jego grzechy bo powie wam że za 5 lat to już LIga Mistrzow jak bumcykcyk, i na koniec zrobicie przemarsz i okaze się ze na stadion i tak nie wejdziecie, bo przed nim będą czekać chłopcy z 2 bram na Limance i Mielczarskiego. Chociaz nie, zagalopowałem się , jeśli do tego czasu budowa u was nie ruszy, to wejdziecie, a swój stadion przy ogólnym przyklasku władz miasta i mieszkańców, będziecie oglądać nadal jedynie na wizualizacjach . hahah TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI !
wrzuce jeszcze lepszą fotke grafa dla zolnierzy wyklętych , lepiej oddającą cały jej charakter.
[link]
apropo postu forever1908young pozwolicie ze dopisze dalszy ciag tej historyjki
za rok podejmiecie próbe gry u nas , na stadionie tych '' żebraków '', '' bezdomnych'' , '' dajdajów'' i wogole, zawiesicie oczywiscie ten wasz śmieszny cichy protest , wybaczycie cackowi jego grzechy bo powie wam że za 5 lat to już LIga Mistrzow jak bumcykcyk, i na koniec zrobicie przemarsz i okaze się ze na stadion i tak nie wejdziecie, bo przed nim będą czekać chłopcy z 2 bram na Limance i Mielczarskiego. Chociaz nie, zagalopowałem się , jeśli do tego czasu budowa u was nie ruszy, to wejdziecie, a swój stadion przy ogólnym przyklasku władz miasta i mieszkańców, będziecie oglądać nadal jedynie na wizualizacjach . hahah TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI !
wrzuce jeszcze lepszą fotke grafa dla zolnierzy wyklętych , lepiej oddającą cały jej charakter.
[link]
-
Nie pytałem żyda ale kibica Łks,no ale dzięki ze wszystkim wyjaśniłeś wasze podejście.Przypomnę tylko że Łks przestał istnieć a powstała Akademia.
-
Generalnie staram się nie brac udziału w takich przepychankach ale Widzew był zlikwidowany w 2004, później w 2007, a w 2010 to była chyba tylko zmiana nazwy. Abstrahując juz od tego, ze przed wojna ŁKS był traktowany jako polski klub, a Widzew jako niemiecki na co są dowody w postaci skanow starych gazet chociażby na stronie Wisły Kraków. Nie mówiąc juz o tym kto siedział wtedy w zarządzie Widzewa (tak, tak...to by sprytny wybieg)Wasteland pisze:Nie pytałem żyda ale kibica Łks,no ale dzięki ze wszystkim wyjaśniłeś wasze podejście.Przypomnę tylko że Łks przestał istnieć a powstała Akademia.
Takie pierdolenie które i tak nic nie zmieni...
Ps. Naczelny historyk Widzewa chyba by zszedł na zawał gdyby żydzi z Pomorskiej mieli wyjebane na antysemityzm i chcieli pokazać conieco na temat przedwojennych żydów angielskich w Łodzi, czego nie zniszczyli komunisci. ;-)
-
Przez lata waliliście propagandę o roku 1922, a teraz u was niby wszystko w porządeczku jest? Nie macie sobie nic do zarzucenia? Data się zgadza? Odpowiedzcie ale tak bez hipokryzji.
Zamknijcie rejestrację !
-
nie dziwne czerwony smieciu jeden z drugim ze tak was to boli, uratowaliśmy w ten sposób klub , mimo ze tak się cieszyliście ze upadniemy i nie wiem co k**** myślałyście , że na co będziemy chodzić ??? Kibice z niejednego miasta o czym nie macie pewnie pojęcia zrobili ten sam sposób. Wy taki patent robiliście pare razy w ostatnim czasie a prędzej robili to działacze i sprzedajni wlasciciele chcąc ratować wlasną dupe. Mało tego wasz smieszny twor Rts Widzew już na początku przy zakładaniu podpiął się pod inny, starszy klub i kontynuował nagle jego historie. W 2004 i 2007 r przez układy i znajomości upiekło się wam na tyle, że nie byliście zdegradowani do niższych lig ani nie musieliście tam grać
Ale wszystko do czasu, kiedy pierdolniecie o glebe że w całym województwie usłyszą. Na co drugi klub przypada takie cuś i was to na szczęście nie ominie. I wtedy jedna z drugą rurą zapomnisz co zes teraz pierdolił, wtedy już będzie gitara, jak zawsze ze wszystkim u was. Tak naprawde ylko ten cacek was ratuje i doskonalne o tym wiecie, gdyby nie on nie mielibyście ani szans na stadion ani ligi w której gracie. I nikogo nie dziwi juz nawet to ze jedzie z wami równo , a wy nabijacie mu kase w ostatnim meczu rundy , szczycąc się c*** wie jaką frekwencją i robiac mobilizacje miesiąc przed. wiecie jakim protestem było wyjebanie rac na murawe, i jaką sylwek dostał za to kare. Pierdolicie o czyms o czym nie macie pojęcia a jesteście goścmi, którzy stawiam tysiąc złociszy, że w takiej sytuacji jak są Zawiszacy, to robilibyscie fullserwis osuchowi, ze by pierdolony kobity nie potrzebował.
Jeszcze taki bałwan asdasd ma czelność pisać o hipokryzji. Może napiszesz '' ale tak bez hipokryzji'' czy nadal będziecie wieszać flage LUDZIE HONORU? wpisz se w gogle co to znaczy hipokryzja i odpowiedz na to pytanie.
Ale wszystko do czasu, kiedy pierdolniecie o glebe że w całym województwie usłyszą. Na co drugi klub przypada takie cuś i was to na szczęście nie ominie. I wtedy jedna z drugą rurą zapomnisz co zes teraz pierdolił, wtedy już będzie gitara, jak zawsze ze wszystkim u was. Tak naprawde ylko ten cacek was ratuje i doskonalne o tym wiecie, gdyby nie on nie mielibyście ani szans na stadion ani ligi w której gracie. I nikogo nie dziwi juz nawet to ze jedzie z wami równo , a wy nabijacie mu kase w ostatnim meczu rundy , szczycąc się c*** wie jaką frekwencją i robiac mobilizacje miesiąc przed. wiecie jakim protestem było wyjebanie rac na murawe, i jaką sylwek dostał za to kare. Pierdolicie o czyms o czym nie macie pojęcia a jesteście goścmi, którzy stawiam tysiąc złociszy, że w takiej sytuacji jak są Zawiszacy, to robilibyscie fullserwis osuchowi, ze by pierdolony kobity nie potrzebował.
Jeszcze taki bałwan asdasd ma czelność pisać o hipokryzji. Może napiszesz '' ale tak bez hipokryzji'' czy nadal będziecie wieszać flage LUDZIE HONORU? wpisz se w gogle co to znaczy hipokryzja i odpowiedz na to pytanie.
-
Po ostatniej ucieczce limankowej ferajny,było ponad 2 tygodnie spokoju patojudki lizały rany i temat przez tyle czasu nie ruszył o centymetr.I nagle bum od początku.
ps.To że pies ma nadal tu konto już mnie nawet nie dziwi w końcu to internet.
ps.To że pies ma nadal tu konto już mnie nawet nie dziwi w końcu to internet.
-
Chłopcze z podłódzkiej wsi sam wywołałeś temat swoimi głupimi wpisami.To ci koledzy odpowiedzieli...Ale cóż taka już wasza czerwona natura.

-
co takiego odpowiedzieli? Piszesz o tym debilu pato któremego wpisy rozumie tylko on sam? Ktory chce googlowac Ludzi Honuru? :)
Oszczedz sobie teksty o podlodzkich wsiach bo zdaje sie np. w Poddebicach macie jakis niedojebów mykających w koszulkach rodowitych.
Oszczedz sobie teksty o podlodzkich wsiach bo zdaje sie np. w Poddebicach macie jakis niedojebów mykających w koszulkach rodowitych.
-
głupi i głupszy znów w akcji, rekolekcje mają.....
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
jak nie rozumiesz cees o czym mowie to zacznij chodzic w koncu do tego gimnazjum zamiast uciekac z lekcji zeby wejsc na komputer jak mama nie widzi .
Panowie z eŁKSy nie dajcie sie wciagnac w te ich zagrania i nie rozpierdalajcie tematu i nie dawajcie im szansy od niego odbicia, bo k**** pisza o jednym , idzie riposta, pisza juz o drugim itp itd , tylko konkrety panowie piszemy .
Panowie z eŁKSy nie dajcie sie wciagnac w te ich zagrania i nie rozpierdalajcie tematu i nie dawajcie im szansy od niego odbicia, bo k**** pisza o jednym , idzie riposta, pisza juz o drugim itp itd , tylko konkrety panowie piszemy .
-
czytam ten twój post i tak zestawiam go sobie z kocopołami które wypociles w poprzednim i znajduje na określenie ciebie tylko jedno słowo - debil. bo juz nawet nie hipokrytapato1908gang pisze:jak nie rozumiesz cees o czym mowie to zacznij chodzic w koncu do tego gimnazjum zamiast uciekac z lekcji zeby wejsc na komputer jak mama nie widzi .
-
jestescie tak ograniczonymi debilami jak czytam co tu p******* osoby uwazajace sie za niewiadomo jak ogarnietych ze to jest szczyt po prostu. Nie dziwi mnie wcale że jaracie sie np nowymi produkcjami waszych młodych ultrasow, jara was że latają z butelką 1,5 litra z olejem i nagrywają jak robią jeden napis na naszym grafie i go zalewają, teraz to juz nie jest hipsterka, bo hipsterka to nasze filmy Wrw nagrane profesjonalnie które budzą szacunek u ludzi siedzacych w temacie, teraz zalewanie olejem, to tez nie jest to dziecianada, bo dziecinada to chlopaki od nas którzy wam opierdalają grafy tak że ich nie widać przez nastepne tygodnie.
Znowu jestescie drudzy w jakims temacie, znowu próbujecie nieudolnie podrabiac nasz styl ale nie wyjdzie wam to nigdy , bo wy jestescie Żydzew a my ŁKS.
I jesli wiesz co to hipokryzja Cees, to jak kontynuujesz temat Ludzi Honoru , to moze powiedz ćzy nie jest hipokryzją ta flaga i wogole to haslo?
Owszem moze bylo to aktualne 10 lat temu, ale nie teraz w sytuacji gdzie zostawiliscie na awanturze kolege który umarł, sami zaczeliscie trend na rozpierdalanie aut, wysmiewacie sie z nas non stop i z tego co robimy, zeby ogół nie myslal ze jestesmy za dobrzy, a pozniej robicie tak samo i stosujecie te same patenty jarając sie przy tym jacy to nie jestescie wielcy. Przerabiacie roznym ekipom patriotyczne grafy, a za stadion i puchary jestescie w stanie działaczowi zwalić konia całym składem, no i wisienka na torcie, od pół roku jak nie lepiej, jezdzicie po Łodzi tylko ze sprzętem. Faktycznie LUDZIE HONORU jak c*** w dupe hahaha, wartosci to macie wypisane tylko na flagach, a to co macie w głowach to tylko my wiemy bo widac sami nie wiecie juz o c*** wam chodzi tak sie zapętliliscie
Znowu jestescie drudzy w jakims temacie, znowu próbujecie nieudolnie podrabiac nasz styl ale nie wyjdzie wam to nigdy , bo wy jestescie Żydzew a my ŁKS.
I jesli wiesz co to hipokryzja Cees, to jak kontynuujesz temat Ludzi Honoru , to moze powiedz ćzy nie jest hipokryzją ta flaga i wogole to haslo?
Owszem moze bylo to aktualne 10 lat temu, ale nie teraz w sytuacji gdzie zostawiliscie na awanturze kolege który umarł, sami zaczeliscie trend na rozpierdalanie aut, wysmiewacie sie z nas non stop i z tego co robimy, zeby ogół nie myslal ze jestesmy za dobrzy, a pozniej robicie tak samo i stosujecie te same patenty jarając sie przy tym jacy to nie jestescie wielcy. Przerabiacie roznym ekipom patriotyczne grafy, a za stadion i puchary jestescie w stanie działaczowi zwalić konia całym składem, no i wisienka na torcie, od pół roku jak nie lepiej, jezdzicie po Łodzi tylko ze sprzętem. Faktycznie LUDZIE HONORU jak c*** w dupe hahaha, wartosci to macie wypisane tylko na flagach, a to co macie w głowach to tylko my wiemy bo widac sami nie wiecie juz o c*** wam chodzi tak sie zapętliliscie
-
no i c*** mnie obchodzi qb. co o mnie myslisz, a dla mnie ty nie jestes debilem, tylko zwykłą zakłamaną podmiejską kurwą, tak lepiej?
-
@pato
Coś wam ta miejskość słabo idzie - póki co wychujaliście miasto Łódź na 2 bańki... Zaiste, postawa godna klubu noszącego dumnie miano "łódzki" i powód do dumy dla najrodowitszych z najrodowitszych. Zamieniliście się w "Akademię" - w co uciekniecie przed długami które znów robicie? Co, Gimnazjum Piłkarskie ŁKS?
Tak się tu podniecasz "przeplatanką"... tylko jak was "herb" poszedł do lombardu to dumnie prezentowałeś zastępcze "logo".
[link]
Tylko nie pisz, że Widzew tez ma zaległości - ja o tym wiem. Wiem też, że są one płacone zgodnie z harmonogramem
Coś wam ta miejskość słabo idzie - póki co wychujaliście miasto Łódź na 2 bańki... Zaiste, postawa godna klubu noszącego dumnie miano "łódzki" i powód do dumy dla najrodowitszych z najrodowitszych. Zamieniliście się w "Akademię" - w co uciekniecie przed długami które znów robicie? Co, Gimnazjum Piłkarskie ŁKS?
Tak się tu podniecasz "przeplatanką"... tylko jak was "herb" poszedł do lombardu to dumnie prezentowałeś zastępcze "logo".
[link]
Tylko nie pisz, że Widzew tez ma zaległości - ja o tym wiem. Wiem też, że są one płacone zgodnie z harmonogramem
Wasn't it the truth I told ya
Lots of fun at Finnegan's wake...
---
"Mam tak samo jak ty... Ligę mistrzów w TV..."
---
-
[link]
Łódzka gazeta - nie żadna wyborcza ściema.
Łódzka gazeta - nie żadna wyborcza ściema.
Wasn't it the truth I told ya
---
---
-
Ronnie Drew pisze:@pato
http://www.-/3755313,dlugi-lodzkich-klubow-niektore-nie-do-odzyskania,id,t.html
Zobaczymy czy po dzisiejszej decyzji o zawieszeniu zostanie przelana rata 1,8 mln zgodnie z harmonogramem czyli również dzisiaj :)
-
nie wchodzcie w te gowniane linki
a tak na marginesie, jak tam czerwona armio, derby coraz blizej :)
a tak na marginesie, jak tam czerwona armio, derby coraz blizej :)
-
nie zaczynajmy tematu ich upadku, do momentu kiedy faktycznie nie pierdolną. Wtedy bedzie pora na znicze i taniec na grobie tego jebanego nowotworu , skazy na historii Łodzi. Nie popełnimy błedu który popełnili wieśniaki. karma do was wróci, predzej niz myslicie, zemsta jest słodka, i jest domeną silniejszych a patrzac na realia jakie panują tu i ówdzie w naszym miescie, ciezko wam bedzie z tego jakoś wyjsc z twarzą, co nam sie udało i suma sumarum obecnie sytuacja klubu jest znacznie lepsza niż np sam ja zakładałem jak wszystko sie sypało.
Napiszcie Czerwonoarmiści '' ale tak bez hipokryzji'' do czego namawiał wasz kolezka wczesniej, chcecie żeby Cacek stąd odszedł , czy nie ?? Zachecam osoby które wczesniej tutaj tak chetnie sie wypowiadały do krotkiej odpowiedzi.
Napiszcie Czerwonoarmiści '' ale tak bez hipokryzji'' do czego namawiał wasz kolezka wczesniej, chcecie żeby Cacek stąd odszedł , czy nie ?? Zachecam osoby które wczesniej tutaj tak chetnie sie wypowiadały do krotkiej odpowiedzi.
-
pato już ci kiedys proponowałem przejscie na priv jako ze bardzo chetnie ci udowodnie że c**** wiesz i w d**** byles. Caly czas odnosisz sie do awantury w poddebicach bo o niej uslyszales na tvn-ie w faktach. Poza tym wiesz tylko tyle i wyczytasz na forum wiec nie mam zamiaru z takim usmarkańcem dyskutowac.
PS. moja propozycja ciagle aktualna :)
PS. moja propozycja ciagle aktualna :)
-
Obiektywnie, jaka jest przewaga Widzewa na Żabie terenowo ?
Jak wyglądają sytuacja na 66 ?
-
@Stefan
Poszukaj w temacie, bo Żabieniec był często wałkowany. W skrócie - Widzew cały czas się trzyma, ale nie są już tacy silni jak kiedyś.Natomiast jeśli chodzi o 66 to czegoś takiego nie ma, jest to po prostu część Żubardzia, a mówiąc dokładniej kilka bloków. Czerwonych jest tam kilku latających głównie z puchami. Można się próbować silić na obiektywizm, ale jest to raczej niemożliwe, a jak chcesz dokładniejszy opis to poszukaj bo temat Żabieńca był wałkowany wiele razy.
Poszukaj w temacie, bo Żabieniec był często wałkowany. W skrócie - Widzew cały czas się trzyma, ale nie są już tacy silni jak kiedyś.Natomiast jeśli chodzi o 66 to czegoś takiego nie ma, jest to po prostu część Żubardzia, a mówiąc dokładniej kilka bloków. Czerwonych jest tam kilku latających głównie z puchami. Można się próbować silić na obiektywizm, ale jest to raczej niemożliwe, a jak chcesz dokładniejszy opis to poszukaj bo temat Żabieńca był wałkowany wiele razy.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
https://www.facebook.com/oskubac.buka jak ktos chce to polecam daja duzo wygrac
-
Wiem, wiem czytałem. Chodziło mi czy aktualnie coś sie zmieniło na czyjąś korzysć ;)Jarcar pisze:@Stefan
-
Dzięki bardzo. PozdrAWiam :)Wacław pisze:Na Żabieńcu tereny należą do Widzewa,to samo tyczy się 66. Nie jest to już tak mocny bastion jak kiedyś,ale w dalszym ciągu tereny WIdzewa.Stefan49 pisze:Obiektywnie, jaka jest przewaga Widzewa na Żabie terenowo ?
-
Chwali sie bo Wy podobnym sukcesem nie mozecie sie pochwalic w ostatnim czasie ale fakt jest taki ze temat walkowany milion razy i mozna smialo go zakonczyc.Wacław pisze:Chwalisz się czy żalisz? Ile można wałkować temat poddębic czy też potoku? Wasze zwycięstwa i tyle w temacie. Wy macie swoje wersje,My swoje i na tym temat zakończony.nikodem pisze:Poddębice?Wiemy bardzo dużo,wemy ze arkeczka dała wam info o ŁKS-ie,niestety LKS jak zawsze był 2 kroki do przodu i wiedział o was ;)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Tylko widzew dąbrowa na zawsze bez względu na wszystko PDG??? co tak ostatnio cichutko o was hehehe
-
Szacunek za ten post ! ! !Widzew Dąbrowa pisze:Tylko widzew dąbrowa na zawsze bez względu na wszystko PDG??? co tak ostatnio cichutko o was hehehe
-
W skrócie żeby nie prowokować kolejnych awantur, Teofilów/Rokicie bezapelacyjnie ŁKS, Piastów podzielony.vvv pisze:Mam pytanie czy opisy tych trzech osiedli okiem Widzewa maja cokowleik wspolnego z rzeczywistoscia ?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... eofilow_c/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-piastow/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-rokicie/
-
Stare Rokicie "pustynia kibicowska" hahaha kto to pisał...
-
Nie zagłębiam się w jednostki, tylko opisałem jak to wygląda, Teofilów/Rokicie należy do ŁKS tak samo jak np Zarzew do WidzewaWacław pisze:Teofilów tereny Łks-u,ale trzeba pamiętać,że Widzew też ma tam sporo kibiców w różnym wieku którzy są na obecni na meczach jak i wyjazdach,ale z wiadomych względów się nie wychylają. Nie zmienia to faktu,że Teofilów należy do Łks.DK08 pisze:W skrócie żeby nie prowokować kolejnych awantur, Teofilów/Rokicie bezapelacyjnie ŁKS, Piastów podzielony.vvv pisze:Mam pytanie czy opisy tych trzech osiedli okiem Widzewa maja cokowleik wspolnego z rzeczywistoscia ?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... eofilow_c/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-piastow/
-
Mógłby ktoś z Widzewiaków w kilku zdaniach streścić Wasze zarzuty pod adresem zarządu, oraz genezę konfliktu ? Ewentualnie podesłać jakiegoś linka który rozwiałby moje wątpliwości. Z tego co wyczytałem sytuacja jest tragiczna ale ja widzę tam też sporo policyjno-administracyjnych fanaberii, przy czym odnoszę wrażenie, że kibice całą winą obarczają zarząd. Wiem że tematy regionalne to wylęgarnia napinki, przez co ignorować będę odpowiedzi fanów ŁKS-u, chyba że ktoś napisze faktycznie coś merytorycznego(ale na to raczej nie liczę).
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
No to patrz :) głównie chodzi o doprowadzenie klubu do upadłości(zmiany trenerów na coraz słabszych , co poł roku wymiana zawodników , nieudolność w zarządzaniu i w znalezieniu stadionu zastępczego wiedząc od roku czasu że będzie taka konieczność , słaba jakość piłkarska doprowadziła do tego że normalnym kibicom odechciało sie przychodzenia na mecze i płacenia za porażki swoich piłkarzy , co przyczyniło się również do małych wpływów do kasy klubu z tak zwanego dnia meczowego) i obwinianie przez zarząd głownie o to Urzędu Miasta i PZPNu.wampirek pisze:Mógłby ktoś z Widzewiaków w kilku zdaniach streścić Wasze zarzuty pod adresem zarządu, oraz genezę konfliktu ? Ewentualnie podesłać jakiegoś linka który rozwiałby moje wątpliwości. Z tego co wyczytałem sytuacja jest tragiczna ale ja widzę tam też sporo policyjno-administracyjnych fanaberii, przy czym odnoszę wrażenie, że kibice całą winą obarczają zarząd. Wiem że tematy regionalne to wylęgarnia napinki, przez co ignorować będę odpowiedzi fanów ŁKS-u, chyba że ktoś napisze faktycznie coś merytorycznego(ale na to raczej nie liczę).
-
@up
Przewałkuj trochę stron i przypomnij sobie ile ujadaliście jak ŁKS zaczynał od IV ligi. Jakbyś nie zauważył to jeszcze od nas nawet jedno zdanie nie poleciało i chyba sam zgodzisz się z tymi co napisał w skrócie ŁKS1908ŁKS, bo przecież takie są wasze zarzuty :)
Przewałkuj trochę stron i przypomnij sobie ile ujadaliście jak ŁKS zaczynał od IV ligi. Jakbyś nie zauważył to jeszcze od nas nawet jedno zdanie nie poleciało i chyba sam zgodzisz się z tymi co napisał w skrócie ŁKS1908ŁKS, bo przecież takie są wasze zarzuty :)
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
-
Kolega zadał pytanie widzewiakom, jak zwykle szczekają nieudacznicy z kaliskiego.
Generalnie geneza konfliktu na linii kibice-działacze zrodziła od momentu problemów z wchodzeniem kibiców gości na Widzew, brak jakiejkolwiek współpracy z zarządem i chamskie zagrywki rudej Grażyny przy aprobacie pana Sylwestra, następnie wzięto się za wojenkę z własnymi kibicami za odpalanie piro (pretekst) we współpracy z policją, kary z d***,zakazy naloty na chate, uwłaczające ludzkiej godności kontrole przy wejściach (działy się tam nierzadko 'dantejskie" sceny), w tym samym czasie pan Sylwester tworzył bardzo zły PR dla Widzewa.
Skłócił się z dziennikarzami, byłymi piłkarzami ikonami Widzewa oraz miastem, to wszystko odbywało się przy równomiernym spadku sportowym klubu. To tak w skrócie. Podsumowując działalność pana C. Wygonienie kibiców ze stadionu, wygonienie ostatnich ludzi którzy Widzew mają w sercu byłych piłkarzy, słowne potyczki z lokalnymi dziennikarzami, totalna sportowa degrengolada.
Generalnie geneza konfliktu na linii kibice-działacze zrodziła od momentu problemów z wchodzeniem kibiców gości na Widzew, brak jakiejkolwiek współpracy z zarządem i chamskie zagrywki rudej Grażyny przy aprobacie pana Sylwestra, następnie wzięto się za wojenkę z własnymi kibicami za odpalanie piro (pretekst) we współpracy z policją, kary z d***,zakazy naloty na chate, uwłaczające ludzkiej godności kontrole przy wejściach (działy się tam nierzadko 'dantejskie" sceny), w tym samym czasie pan Sylwester tworzył bardzo zły PR dla Widzewa.
Skłócił się z dziennikarzami, byłymi piłkarzami ikonami Widzewa oraz miastem, to wszystko odbywało się przy równomiernym spadku sportowym klubu. To tak w skrócie. Podsumowując działalność pana C. Wygonienie kibiców ze stadionu, wygonienie ostatnich ludzi którzy Widzew mają w sercu byłych piłkarzy, słowne potyczki z lokalnymi dziennikarzami, totalna sportowa degrengolada.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
hahahahahPanTuNieStał pisze:Kolega zadał pytanie widzewiakom, jak zwykle szczekają nieudacznicy z kaliskiego.
Generalnie geneza konfliktu na linii kibice-działacze zrodziła od momentu problemów z wchodzeniem kibiców gości na Widzew, brak jakiejkolwiek współpracy z zarządem i chamskie zagrywki rudej Grażyny przy aprobacie pana Sylwestra, następnie wzięto się za wojenkę z własnymi kibicami za odpalanie piro (pretekst) we współpracy z policją, kary z d***,zakazy naloty na chate, uwłaczające ludzkiej godności kontrole przy wejściach (działy się tam nierzadko 'dantejskie" sceny), w tym samym czasie pan Sylwester tworzył bardzo zły PR dla Widzewa
WSZYSTKO ZACZELO SIE OD NIE WPUSZCZANIA GOSCI ?? A CO ZROBILISCIE PIZDY ZEBY TO ZMIENIC I WYWRZEC JAKĄS PRESJE NA CACKU?? PRZECIEZ WY NIE WPUSZCZACIE GOSCI JUZ W c*** CZASU , A CICHY BOJKOT ZEBY CZASEM CACEK O NIM NIE USLYSZAL, ZACZAL SIE POL ROKU TEMU. WIEC CO TY p********* WOGOLE.
SMIGALISCIE NA MECZE AZ SIE KURZYŁO MIMO ŻE DOSTAWALISCIE KLUBOWE ZAKAZY, OCHRONA NIE WPUSZCZAŁA WASZEJ ZGODY, MIELISCIE JEDNE Z NAJDROZSZYCH BILETÓW ITP ITD CO W WIEKSZOSCI INNYCH EKIP OZNACZA CIEZKA KOSE Z c*****, A TERAZ NAGLE WIELKI PŁACZ, MACIE CHOCIAZ TROSZKE HONORU ?
JESLI TOLEROWALISCIE WSZYSTKO CO ROBI Z MYŚLA, ZE POMOŻE WAM WRÓCIC NA SZCZYT TO NA c*** TERAZ TAKI PŁACZ, NIE UWAZASZ ZE JEST JUZ ZA PóZNO TROCHE?
NIECH KAZDY SOBIE ODPOWIE , JAK ZACHOWALI BY SIE CI WIELCY LUDZIE HONORU Z CZERWONEJ ARMII GDYBY BYLI W SYTUACJI ZAWISZY Z OSUCHEM, PO ZDOBYCIU PUCHARU SSALI BY MU LAGE PO SAME JAJCA , A ŻE ZGODY NIE WPUSCILI I SIE PRUJĄ DO KIBOLI, TO c*** TAM, NAJWAZNIEJSZE DOBRO WIDZEWKA.
NAOBIECYWAŁ WAM c*** WIE CO, LIGE MISTRZOW I PUCHARY I PRZY NASZEJ BARDZO TRUDNEJ SYTUACJI BYŁ WASZYM GWARANTEM STABILNOSCI I NIKOMU TO NIE PRZESZKADZAŁO, WRECZ WIELU SIE Z PEWNOSCIA CIESZYŁO ZE TAKI LOS JAK NASZ, WAM NIE GROZI, DO CZASU JAK WAS SAM ZE STADIONU NIE WYRZUCIŁ, MOWIAC ZE SOBIE WAS NIE ŻYCZY.
TAK NAPRAWDE NADSTAWILISCIE MU d*** A ON WAS PIĘKNIE WYRUCHAŁ , SPUSCIŁ SIE NA MORDE I KAZAŁ w********** Z TRYBUN , CO ZRESZTĄ BARDZO POSŁUSZNIE UCZYNILISCIE, MYSLAC ZE TO BĘDZIE WASZ BOJKOT PRZECIWKO NIEMU. A TAK NAPRAWDE WSTYD WAM JUZ BYLO SIE TAM POKAZYWAĆ. HAHAHA ku*** KABARET TRWA
MNIE NADAL NAJBARDZIEJ ZASTANAWIA CZY BARDZIEJ WOLICIE ZEBY ODSZEDŁ , CZY JEDNAK ZEBY ZOSTAŁ, DOKONCZYL BUDOWE STADIONU I ZAPEWNIŁ PEWIEN POZIOM SPORTOWY. OBAWIAM SIE ZE JESTESCIE MIMO WSZYSTKO ZA 2 OPCJĄ BO PIERWSZA ONACZA POJSCIE NASZYM SLADEM, A TO WAM SIE W GŁOWACH NIE MIESCI wsiURki , ZRESZTĄ ZADAŁEM WCZESNIEJ JUZ TAKIE PYTANIE, NIKT NIE PODJAL TEMATU.
-
i żeby nie było, wyciagajac wnioski na zaś od razu napisze , że gówno mnie obchodzi co o mnie myślą czerwonoarmiści, kim to wg nich jestem itp., a jeśli chcecie coś napisać to odniescie się do tego co ja napisałem , bo nie jesteście u siebie w gimnazjum i w chuju mam wasze przekminki na temat mojej osoby
-
Ty jesteś chyba jednak chory psychicznie, nawet sam sobie gamoniu odpisujesz, dziwie się że z ŁKSu nikt Ci jeszcze nie wjebał bo robisz przypał ale to akurat wszędzie sie tacy znajdą ale Ty jesteś na ich czele.Chyba dobrze ten Widzew Ci obił morde że żyć nie mozesz bez nich. Rozwalasz temat,Twoich idiotycznych postów już nikt nie czyta. Odpocznij idz na rekolekcje i pomódl sie żeby Widzew spadł do 4 ligi ;)pato1908gang pisze:i żeby nie było, wyciagajac wnioski na zaś od razu napisze , że gówno mnie obchodzi co o mnie myślą czerwonoarmiści, kim to wg nich jestem itp., a jeśli chcecie coś napisać to odniescie się do tego co ja napisałem , bo nie jesteście u siebie w gimnazjum i w chuju mam wasze przekminki na temat mojej osoby
-
opis Rokicia przez Widzewiaków prześmieszny, kibicowska pustynia? w miarę bezpiecznie ? kabaret.
Panowie nie oszukujcie się ale na Rokiciu nie spotkacie widzewiaka
opis Rokicia przez Widzewiaków prześmieszny, kibicowska pustynia? w miarę bezpiecznie ? kabaret.
Panowie nie oszukujcie się ale na Rokiciu nie spotkacie widzewiaka
-
Teraz wiecie czemu pato i czemu jakiś czas temu ktoś pisał ze on wcale nie jest z Łks.To zwykła gnida podszywająca się pod jednego z rodowitych.