Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
I od początku to samo.Wystarczyło że zdjęli gips z ręki i od razu do kompa pisać swoje pato19..-logiczne fantazję.I tak do następnego wpi..lu pod blokiem.Byle rozj..ć temat.
Może mi ktoś podesłać aktualną mapę kibicowską Łodzi, a jeśli takowej nie ma to wypisać wszystkie dzielnice/osiedla z podziałem na kluby? Może byc na priv ;)
Wasza zgoda z Ruchem to najwieksza konidencka zgoda w Polsce jaka mogla byc Jedrasek i Grudzien[/quote]
Boli Was ta zgoda, zwłaszcza że do tej zgody nikt nie ma podjazdu i są tworzone ze strachu przeciw W&R jakieś śmieszne zgody i układy.[/quote]
Co ma nas bolec to ze jestescie zgoda kofiturek i nic tego niezmieni wszyscy wiedza o tym.
A i dawaj te zgody co sa tworzone ze strachu przeciwko RW i niepisz mi o Gorniku i Gieksie bo to juz nawet zabawne n iejest
Boli Was ta zgoda, zwłaszcza że do tej zgody nikt nie ma podjazdu i są tworzone ze strachu przeciw W&R jakieś śmieszne zgody i układy.[/quote]
Co ma nas bolec to ze jestescie zgoda kofiturek i nic tego niezmieni wszyscy wiedza o tym.
A i dawaj te zgody co sa tworzone ze strachu przeciwko RW i niepisz mi o Gorniku i Gieksie bo to juz nawet zabawne n iejest
U nas w Pce to nie ma warunków na grę. No chyba, że w golfa. Stadionów nie stwierdzono
-
tuskotronic
Widzew dopiero po siedmiu miodowych latach z Cackiem nagle się na nim poznał:) Ale jak już się poznali, to nie potrafili nawet zrobić skutecznego bojkotu jak np. Wisła. Robicie coś w tej sprawie, że Cacek nie chce żadnego z wymienionych stadionów? Tak, mam kompleks, mam zająć się swoim klubem i nabijam posty:)
wyp.....z tym linkiem gamoniu
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Widzew w ponad 150 osób na Remi Cup w Radlinie
debiut zgodowej fany:

debiut zgodowej fany:

-
jestesmyzawszetam
-
CRaCoviak79
czy na zdjęciach są osoby tylko z Konstantynowa?
ostatnie zdanie to strzal w stope bo sami się sapiecie na internecie i apropo honoru i bycia patriotą, to z tego co wiem wy podpisywaliście się pod tym muralem który zrobili w konstatnynowie ŁKSiacy, nie wstyd wam, swoich tam nie macie bo pod tym względem prezentujecie poziom gimnazjum, ale to taki wasz standard, normalnośc i bycie honorowym, bo nie jest to 1 raz gdzie podpisujecie się pod czyimiś patriotycznymi grafami. Ciekawe kiedy dojdzie ten trend do Łodzi i kto na kogo będzie zwalal wine.
AAA i jeszcze cos, bo piszecie ze przegoniliscie jakiś tam typow bo się ''spinali'' . Z waszego opisu wynika że nie było tam bardziej spiętych dup niż wy, i tylko czekaliście żeby kogos trafic w niedobrych barwach. Szkoda ze ŁKS tak zamulił i nie zjechał się tam ekipą i nie rozgonił tej czerwonej choloty, bo z tego opisu wynika ze dopiero wtedy by udowodnili że są prawdziwymi patriotami. Tyle że każdy wie i może się domyslec jaka była wtedy wersja RTSu
ostatnie zdanie to strzal w stope bo sami się sapiecie na internecie i apropo honoru i bycia patriotą, to z tego co wiem wy podpisywaliście się pod tym muralem który zrobili w konstatnynowie ŁKSiacy, nie wstyd wam, swoich tam nie macie bo pod tym względem prezentujecie poziom gimnazjum, ale to taki wasz standard, normalnośc i bycie honorowym, bo nie jest to 1 raz gdzie podpisujecie się pod czyimiś patriotycznymi grafami. Ciekawe kiedy dojdzie ten trend do Łodzi i kto na kogo będzie zwalal wine.
AAA i jeszcze cos, bo piszecie ze przegoniliscie jakiś tam typow bo się ''spinali'' . Z waszego opisu wynika że nie było tam bardziej spiętych dup niż wy, i tylko czekaliście żeby kogos trafic w niedobrych barwach. Szkoda ze ŁKS tak zamulił i nie zjechał się tam ekipą i nie rozgonił tej czerwonej choloty, bo z tego opisu wynika ze dopiero wtedy by udowodnili że są prawdziwymi patriotami. Tyle że każdy wie i może się domyslec jaka była wtedy wersja RTSu
-
forever1908young
W dniu 1 marca obchodziliśmy Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, w którym wspominaliśmy partyzantów biorących udział w walce z okupantem sowieckim w ramach tzw. drugiej konspiracji. Łódzką część uroczystości patronowanych przez funkcję Wolność i Demokracja koordynowało Stowarzyszenie Kibiców ŁKS-u. Zasadnicza część obchodów dnia pamięci odbyła się na terenie przy al. Unii 2 – w bezpośrednim sąsiedztwie hali Atlas Arena, stadionu piłkarskiego ŁKS-u oraz w Parku im. Józefa Piłsudskiego.
Początek atrakcji zaplanowano już na godzinę 10:30 – wtedy przy stadionie ŁKS-u rozpoczęła się rowerowa gra miejska. Cykliści aktywnie uczcili pamięć Żołnierzy Wyklętych, wykonując zaplanowane dla nich zadania w ruchu miejskim na ulicach Łodzi.
Niedługo po amatorach dwóch kółek swoją rywalizację rozpoczęli uczestnicy biegu na 1963 metry, którego dystans symbolizował datę śmierci ostatniego z polskich partyzantów – sierżanta Józefa Franczaka, pseudonim Lalek. Warto podkreślić, że do trasę wytyczoną po Parku na Zdrowiu pokonało kilkudziesięciu sportowców reprezentujących na co dzień ŁKS – byli to piłkarze, koszykarze, koszykarki, bokserzy oraz siatkarki. Zawodnicy nie byli jedynymi przedstawicielami swoich sekcji – biegli z nimi także kierownicy drużyn oraz wiceprezes sekcji piłki nożnej – Tomasz Salski. Udział w zawodach wieźli również wychowankowie Domu Dziecka nr 1 oraz łódzkich szkół podstawowych.
Niedługo po tym, jak ostatni zawodnicy biegu na 1963 metry przekroczyli linię mety, przy Atlas Arenie rozpoczął się bieg główny na dystansie 5 km z profesjonalnym pomiarem czasu. Wzięło w nim udział niemal 400 osób w różnym wieku, które oprócz zainteresowania historią łączy sportowa pasja. Największy entuzjazm i podziw wśród widzów wzbudzali członkowie Polskiej Organizacji Wojskowej oraz rekonstruktorzy ze stowarzyszenia historycznego Strzelcy Kaniowscy, którzy wystartowali w umundurowaniu wojskowym, dźwigając na plecach pełny rynsztunek bojowy!
Wszyscy uczestnicy zawodów otrzymali szereg upominków – koszulki z wizerunkami partyzantów, pamiątkowe medale oraz pakiet informacji o Żołnierzach Wyklętych. Najlepsi biegacze – trzech mężczyzn oraz trzy kobiety – zostali obdarowani książkami historycznymi oraz albumami wydanymi na 100-lecie ŁKS-u.
Na nudę nie mogli narzekać także widzowie zgromadzeni przy mecie biegu. Na wszystkich czekała gorąca grochówka wojskowa, można było także porozmawiać z rekonstruktorami, zrobić sobie z nimi zdjęcie oraz zapoznać się z planszami informującymi o działaniach partyzantów w latach 1944-1963.
Przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców ŁKS-u zapewnili, że duże zainteresowanie mieszkańców miasta jest dla nich najlepszą nagrodą za starania przy organizacji obchodów Dnia Pamięci. Wszystko wskazuje na to, ze podobna akcja zostanie zorganizowana także w marcu przyszłego roku. Oznacza to, że dzięki kibicom z al. Unii 2 Łódź na stałe dołączyła do grona 81 polskich miast, które celebrują dzień 1 marca.
.
Stowarzyszenie Kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego pragnie złożyć serdeczne podziękowania wszystkim, którzy dopomogli w organizacji Dnia Pamięci o Żołnierzach Wyklętych

Armio Wyklęta ŁKS o Was PAMIĘTA!!!
Początek atrakcji zaplanowano już na godzinę 10:30 – wtedy przy stadionie ŁKS-u rozpoczęła się rowerowa gra miejska. Cykliści aktywnie uczcili pamięć Żołnierzy Wyklętych, wykonując zaplanowane dla nich zadania w ruchu miejskim na ulicach Łodzi.
Niedługo po amatorach dwóch kółek swoją rywalizację rozpoczęli uczestnicy biegu na 1963 metry, którego dystans symbolizował datę śmierci ostatniego z polskich partyzantów – sierżanta Józefa Franczaka, pseudonim Lalek. Warto podkreślić, że do trasę wytyczoną po Parku na Zdrowiu pokonało kilkudziesięciu sportowców reprezentujących na co dzień ŁKS – byli to piłkarze, koszykarze, koszykarki, bokserzy oraz siatkarki. Zawodnicy nie byli jedynymi przedstawicielami swoich sekcji – biegli z nimi także kierownicy drużyn oraz wiceprezes sekcji piłki nożnej – Tomasz Salski. Udział w zawodach wieźli również wychowankowie Domu Dziecka nr 1 oraz łódzkich szkół podstawowych.
Niedługo po tym, jak ostatni zawodnicy biegu na 1963 metry przekroczyli linię mety, przy Atlas Arenie rozpoczął się bieg główny na dystansie 5 km z profesjonalnym pomiarem czasu. Wzięło w nim udział niemal 400 osób w różnym wieku, które oprócz zainteresowania historią łączy sportowa pasja. Największy entuzjazm i podziw wśród widzów wzbudzali członkowie Polskiej Organizacji Wojskowej oraz rekonstruktorzy ze stowarzyszenia historycznego Strzelcy Kaniowscy, którzy wystartowali w umundurowaniu wojskowym, dźwigając na plecach pełny rynsztunek bojowy!
Wszyscy uczestnicy zawodów otrzymali szereg upominków – koszulki z wizerunkami partyzantów, pamiątkowe medale oraz pakiet informacji o Żołnierzach Wyklętych. Najlepsi biegacze – trzech mężczyzn oraz trzy kobiety – zostali obdarowani książkami historycznymi oraz albumami wydanymi na 100-lecie ŁKS-u.
Na nudę nie mogli narzekać także widzowie zgromadzeni przy mecie biegu. Na wszystkich czekała gorąca grochówka wojskowa, można było także porozmawiać z rekonstruktorami, zrobić sobie z nimi zdjęcie oraz zapoznać się z planszami informującymi o działaniach partyzantów w latach 1944-1963.
Przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców ŁKS-u zapewnili, że duże zainteresowanie mieszkańców miasta jest dla nich najlepszą nagrodą za starania przy organizacji obchodów Dnia Pamięci. Wszystko wskazuje na to, ze podobna akcja zostanie zorganizowana także w marcu przyszłego roku. Oznacza to, że dzięki kibicom z al. Unii 2 Łódź na stałe dołączyła do grona 81 polskich miast, które celebrują dzień 1 marca.
.
Stowarzyszenie Kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego pragnie złożyć serdeczne podziękowania wszystkim, którzy dopomogli w organizacji Dnia Pamięci o Żołnierzach Wyklętych

Armio Wyklęta ŁKS o Was PAMIĘTA!!!
to graf czy tylko grafika ?
-
forever1908young
To dzis namalowany patrioryczy graf ŁKSu.Byla to czesc dzisiejszych wydarzen.
to konkret , pozdrawiam : )
Około 100 osobowa grupa Widzewa pod łódzką Katedrą, oddała hołd Żołnierzom Wyklętym.

Armio Wyklęta, RTS o Was pamięta!

Armio Wyklęta, RTS o Was pamięta!
-
jebać cenzure
zajebisty ten graf EŁKsy, szacuneczek!
CRaCoviak79 pisze:czy na zdjęciach są osoby tylko z Konstantynowa?
tia, patriotyczny konstatnynowski łks wyskakuje do Widzewa idącego na marsz, krzyczy chodźcie, po czym okazuje się że to było zaproszenie chyba jedynie do biegania za nimi bo gdy Widzew rusza w ich strone oni uciekają, a ty mówisz o tym że to Widzew jest nie honorowy? warto dodać że łks na marszu się nie pojawia tylko w okół próbuję krążyć a jedyne ich podejście do głównej grupy tak jak napisałem skończyło się ucieczką. jeśli nadal widzisz tutaj coś nie honorowego ze strony Widzewa to musisz mieć kompleks :)
co do graffu to w ogole nie rozumiem o co chodzi, ktoś przerobił barwy łks na barwy Widzewa, płacz w całym necie że Widzew zniszczył graffa/podpisał się pod graffem. niech ktoś z Wisły walnie Ci pod blokiem patriotycznego graffa ze swoimi barwami, albo jeszcze lepiej pod Waszym stadionem zobaczymy czy nie będzie przeszkadzało.
-
forever1908young
Dobrze że wy znacie historie swojego...To jedna z bardziej zakłamanych opowiesci w historii sportu.Dobrze że coraz więcej wydawnictw zaczyna prostować te kłamstwa.A teraz szykujcie wędki i gumofilce bo czas na epizod nad stawem ze stodołą w tle...Za kilka lat i tak powiecie że graliście na pięknym obiekcie w centrum miasta Byczyna...Nikt w mieście Łodzi nie będzie tęsknił za tym RTSem czy tam TMRFem czy jak wy tam go sobie nazywacie.
Jak piszesz o zakłamanej historii,to przypomnij może wszystkim kiedy to Łks przestał istnieć i komu to teraz kibicujecie?
Nie pytałem żyda ale kibica Łks,no ale dzięki ze wszystkim wyjaśniłeś wasze podejście.Przypomnę tylko że Łks przestał istnieć a powstała Akademia.
Przez lata waliliście propagandę o roku 1922, a teraz u was niby wszystko w porządeczku jest? Nie macie sobie nic do zarzucenia? Data się zgadza? Odpowiedzcie ale tak bez hipokryzji.
Po ostatniej ucieczce limankowej ferajny,było ponad 2 tygodnie spokoju patojudki lizały rany i temat przez tyle czasu nie ruszył o centymetr.I nagle bum od początku.
ps.To że pies ma nadal tu konto już mnie nawet nie dziwi w końcu to internet.
ps.To że pies ma nadal tu konto już mnie nawet nie dziwi w końcu to internet.
-
Ronnie Drew
@pato
Coś wam ta miejskość słabo idzie - póki co wychujaliście miasto Łódź na 2 bańki... Zaiste, postawa godna klubu noszącego dumnie miano "łódzki" i powód do dumy dla najrodowitszych z najrodowitszych. Zamieniliście się w "Akademię" - w co uciekniecie przed długami które znów robicie? Co, Gimnazjum Piłkarskie ŁKS?
Tak się tu podniecasz "przeplatanką"... tylko jak was "herb" poszedł do lombardu to dumnie prezentowałeś zastępcze "logo".
http://www.#.pl/artyku ... ,id,t.html
Tylko nie pisz, że Widzew tez ma zaległości - ja o tym wiem. Wiem też, że są one płacone zgodnie z harmonogramem
Coś wam ta miejskość słabo idzie - póki co wychujaliście miasto Łódź na 2 bańki... Zaiste, postawa godna klubu noszącego dumnie miano "łódzki" i powód do dumy dla najrodowitszych z najrodowitszych. Zamieniliście się w "Akademię" - w co uciekniecie przed długami które znów robicie? Co, Gimnazjum Piłkarskie ŁKS?
Tak się tu podniecasz "przeplatanką"... tylko jak was "herb" poszedł do lombardu to dumnie prezentowałeś zastępcze "logo".
http://www.#.pl/artyku ... ,id,t.html
Tylko nie pisz, że Widzew tez ma zaległości - ja o tym wiem. Wiem też, że są one płacone zgodnie z harmonogramem
-
Ronnie Drew
-
ŁKS1908ŁKS
Ronnie Drew pisze:@pato
http://www.-/3755313,dlugi-lodzkich-klubow-niektore-nie-do-odzyskania,id,t.html
Zobaczymy czy po dzisiejszej decyzji o zawieszeniu zostanie przelana rata 1,8 mln zgodnie z harmonogramem czyli również dzisiaj :)
nie wchodzcie w te gowniane linki
a tak na marginesie, jak tam czerwona armio, derby coraz blizej :)
a tak na marginesie, jak tam czerwona armio, derby coraz blizej :)
Obiektywnie, jaka jest przewaga Widzewa na Żabie terenowo ?
Jak wyglądają sytuacja na 66 ?
@Stefan
Poszukaj w temacie, bo Żabieniec był często wałkowany. W skrócie - Widzew cały czas się trzyma, ale nie są już tacy silni jak kiedyś.Natomiast jeśli chodzi o 66 to czegoś takiego nie ma, jest to po prostu część Żubardzia, a mówiąc dokładniej kilka bloków. Czerwonych jest tam kilku latających głównie z puchami. Można się próbować silić na obiektywizm, ale jest to raczej niemożliwe, a jak chcesz dokładniejszy opis to poszukaj bo temat Żabieńca był wałkowany wiele razy.
Poszukaj w temacie, bo Żabieniec był często wałkowany. W skrócie - Widzew cały czas się trzyma, ale nie są już tacy silni jak kiedyś.Natomiast jeśli chodzi o 66 to czegoś takiego nie ma, jest to po prostu część Żubardzia, a mówiąc dokładniej kilka bloków. Czerwonych jest tam kilku latających głównie z puchami. Można się próbować silić na obiektywizm, ale jest to raczej niemożliwe, a jak chcesz dokładniejszy opis to poszukaj bo temat Żabieńca był wałkowany wiele razy.
https://www.facebook.com/oskubac.buka jak ktos chce to polecam daja duzo wygrac
Wiem, wiem czytałem. Chodziło mi czy aktualnie coś sie zmieniło na czyjąś korzysć ;)Jarcar pisze:@Stefan
Dzięki bardzo. PozdrAWiam :)Wacław pisze:Na Żabieńcu tereny należą do Widzewa,to samo tyczy się 66. Nie jest to już tak mocny bastion jak kiedyś,ale w dalszym ciągu tereny WIdzewa.Stefan49 pisze:Obiektywnie, jaka jest przewaga Widzewa na Żabie terenowo ?
Chwali sie bo Wy podobnym sukcesem nie mozecie sie pochwalic w ostatnim czasie ale fakt jest taki ze temat walkowany milion razy i mozna smialo go zakonczyc.Wacław pisze:Chwalisz się czy żalisz? Ile można wałkować temat poddębic czy też potoku? Wasze zwycięstwa i tyle w temacie. Wy macie swoje wersje,My swoje i na tym temat zakończony.nikodem pisze:Poddębice?Wiemy bardzo dużo,wemy ze arkeczka dała wam info o ŁKS-ie,niestety LKS jak zawsze był 2 kroki do przodu i wiedział o was ;)
-
Widzew Dąbrowa
Tylko widzew dąbrowa na zawsze bez względu na wszystko PDG??? co tak ostatnio cichutko o was hehehe
Szacunek za ten post ! ! !Widzew Dąbrowa pisze:Tylko widzew dąbrowa na zawsze bez względu na wszystko PDG??? co tak ostatnio cichutko o was hehehe
W skrócie żeby nie prowokować kolejnych awantur, Teofilów/Rokicie bezapelacyjnie ŁKS, Piastów podzielony.vvv pisze:Mam pytanie czy opisy tych trzech osiedli okiem Widzewa maja cokowleik wspolnego z rzeczywistoscia ?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... eofilow_c/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-piastow/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-rokicie/
-
ŁKS1908ŁKS
Stare Rokicie "pustynia kibicowska" hahaha kto to pisał...
Nie zagłębiam się w jednostki, tylko opisałem jak to wygląda, Teofilów/Rokicie należy do ŁKS tak samo jak np Zarzew do WidzewaWacław pisze:Teofilów tereny Łks-u,ale trzeba pamiętać,że Widzew też ma tam sporo kibiców w różnym wieku którzy są na obecni na meczach jak i wyjazdach,ale z wiadomych względów się nie wychylają. Nie zmienia to faktu,że Teofilów należy do Łks.DK08 pisze:W skrócie żeby nie prowokować kolejnych awantur, Teofilów/Rokicie bezapelacyjnie ŁKS, Piastów podzielony.vvv pisze:Mam pytanie czy opisy tych trzech osiedli okiem Widzewa maja cokowleik wspolnego z rzeczywistoscia ?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... eofilow_c/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-piastow/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-rokicie/
Mógłby ktoś z Widzewiaków w kilku zdaniach streścić Wasze zarzuty pod adresem zarządu, oraz genezę konfliktu ? Ewentualnie podesłać jakiegoś linka który rozwiałby moje wątpliwości. Z tego co wyczytałem sytuacja jest tragiczna ale ja widzę tam też sporo policyjno-administracyjnych fanaberii, przy czym odnoszę wrażenie, że kibice całą winą obarczają zarząd. Wiem że tematy regionalne to wylęgarnia napinki, przez co ignorować będę odpowiedzi fanów ŁKS-u, chyba że ktoś napisze faktycznie coś merytorycznego(ale na to raczej nie liczę).
-
ŁKS1908ŁKS
No to patrz :) głównie chodzi o doprowadzenie klubu do upadłości(zmiany trenerów na coraz słabszych , co poł roku wymiana zawodników , nieudolność w zarządzaniu i w znalezieniu stadionu zastępczego wiedząc od roku czasu że będzie taka konieczność , słaba jakość piłkarska doprowadziła do tego że normalnym kibicom odechciało sie przychodzenia na mecze i płacenia za porażki swoich piłkarzy , co przyczyniło się również do małych wpływów do kasy klubu z tak zwanego dnia meczowego) i obwinianie przez zarząd głownie o to Urzędu Miasta i PZPNu.wampirek pisze:Mógłby ktoś z Widzewiaków w kilku zdaniach streścić Wasze zarzuty pod adresem zarządu, oraz genezę konfliktu ? Ewentualnie podesłać jakiegoś linka który rozwiałby moje wątpliwości. Z tego co wyczytałem sytuacja jest tragiczna ale ja widzę tam też sporo policyjno-administracyjnych fanaberii, przy czym odnoszę wrażenie, że kibice całą winą obarczają zarząd. Wiem że tematy regionalne to wylęgarnia napinki, przez co ignorować będę odpowiedzi fanów ŁKS-u, chyba że ktoś napisze faktycznie coś merytorycznego(ale na to raczej nie liczę).
@up
Przewałkuj trochę stron i przypomnij sobie ile ujadaliście jak ŁKS zaczynał od IV ligi. Jakbyś nie zauważył to jeszcze od nas nawet jedno zdanie nie poleciało i chyba sam zgodzisz się z tymi co napisał w skrócie ŁKS1908ŁKS, bo przecież takie są wasze zarzuty :)
Przewałkuj trochę stron i przypomnij sobie ile ujadaliście jak ŁKS zaczynał od IV ligi. Jakbyś nie zauważył to jeszcze od nas nawet jedno zdanie nie poleciało i chyba sam zgodzisz się z tymi co napisał w skrócie ŁKS1908ŁKS, bo przecież takie są wasze zarzuty :)
-
PanTuNieStał
Kolega zadał pytanie widzewiakom, jak zwykle szczekają nieudacznicy z kaliskiego.
Generalnie geneza konfliktu na linii kibice-działacze zrodziła od momentu problemów z wchodzeniem kibiców gości na Widzew, brak jakiejkolwiek współpracy z zarządem i chamskie zagrywki rudej Grażyny przy aprobacie pana Sylwestra, następnie wzięto się za wojenkę z własnymi kibicami za odpalanie piro (pretekst) we współpracy z policją, kary z d***,zakazy naloty na chate, uwłaczające ludzkiej godności kontrole przy wejściach (działy się tam nierzadko 'dantejskie" sceny), w tym samym czasie pan Sylwester tworzył bardzo zły PR dla Widzewa.
Skłócił się z dziennikarzami, byłymi piłkarzami ikonami Widzewa oraz miastem, to wszystko odbywało się przy równomiernym spadku sportowym klubu. To tak w skrócie. Podsumowując działalność pana C. Wygonienie kibiców ze stadionu, wygonienie ostatnich ludzi którzy Widzew mają w sercu byłych piłkarzy, słowne potyczki z lokalnymi dziennikarzami, totalna sportowa degrengolada.
Generalnie geneza konfliktu na linii kibice-działacze zrodziła od momentu problemów z wchodzeniem kibiców gości na Widzew, brak jakiejkolwiek współpracy z zarządem i chamskie zagrywki rudej Grażyny przy aprobacie pana Sylwestra, następnie wzięto się za wojenkę z własnymi kibicami za odpalanie piro (pretekst) we współpracy z policją, kary z d***,zakazy naloty na chate, uwłaczające ludzkiej godności kontrole przy wejściach (działy się tam nierzadko 'dantejskie" sceny), w tym samym czasie pan Sylwester tworzył bardzo zły PR dla Widzewa.
Skłócił się z dziennikarzami, byłymi piłkarzami ikonami Widzewa oraz miastem, to wszystko odbywało się przy równomiernym spadku sportowym klubu. To tak w skrócie. Podsumowując działalność pana C. Wygonienie kibiców ze stadionu, wygonienie ostatnich ludzi którzy Widzew mają w sercu byłych piłkarzy, słowne potyczki z lokalnymi dziennikarzami, totalna sportowa degrengolada.