Jeszcze dodac mozna uklady miedzy Polonia a Realem Zaragossa.Sven pisze:[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Miłego czytania

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Siarka nie ma obecnie żadnej zgody .Jest natomiast układ z Wisłoką od 2006 roku . Jeśli chodzi o Raków , to z tego co mi wiadomo mają zgode tylko ze Stalówką ..Sevi pisze:1.Jakie zgody uklady ma Siarka Tarnobrzeg,Rakow Czestochowa?
2.Czy wizyty na linii Marsylia - Gdynia sa regularne?
3.Jakie relacje lacza Lech i Korone i jak do tego odnosi sie Cracovia?
-
stsunki Lecha i Korony są takie że kibice Lecha mają mocną grabę z KSZO, więc sam sobie odpowiedz, a co na to Cracovia? Staramy się równo traktować zgodowiczówSevi pisze:1.Jakie zgody uklady ma Siarka Tarnobrzeg,Rakow Czestochowa?

AC<Nie masz ambicji - pracujesz k**** w policji>AB
-
A Góral Żywiec?S.J. pisze:Siarka nie ma obecnie żadnej zgody .Jest natomiast układ z Wisłoką od 2006 roku . Jeśli chodzi o Raków , to z tego co mi wiadomo mają zgode tylko ze Stalówką ..Sevi pisze:1.Jakie zgody uklady ma Siarka Tarnobrzeg,Rakow Czestochowa?
-
Z tego co mi wiadomo ta zgoda już nie istnieje ,ale najlepiej niech wypowie sie ktoś z Rakowa na ten tematFighting Dragon Tokyo pisze:A Góral Żywiec?S.J. pisze:Siarka nie ma obecnie żadnej zgody .Jest natomiast układ z Wisłoką od 2006 roku . Jeśli chodzi o Raków , to z tego co mi wiadomo mają zgode tylko ze Stalówką ..Sevi pisze:1.Jakie zgody uklady ma Siarka Tarnobrzeg,Rakow Czestochowa?

-
No to teraz mnie szczerze zaskoczyłeś, bo nie wiedziałem nawet. Z drugiej strony przypominam sobie, że jak oglądałem zdjęcia z meczu Raków Częstochowa-GKS Katowice i Raków Częstochowa-GKS Jastrzębie to na płocie nie wisiało żadne płótno z Żywca. Była podana oficjalnie przyczyna rozpadu, czy zachowana w tajemnicy?S.J. pisze:Z tego co mi wiadomo ta zgoda już nie istnieje ,ale najlepiej niech wypowie sie ktoś z Rakowa na ten tematFighting Dragon Tokyo pisze:A Góral Żywiec?S.J. pisze: Siarka nie ma obecnie żadnej zgody .Jest natomiast układ z Wisłoką od 2006 roku . Jeśli chodzi o Raków , to z tego co mi wiadomo mają zgode tylko ze Stalówką ..
-
Około 2001 r. powody- praktycznie rozpad kibicowania na Polonii, wymiana pokoleniowa (niektórzy z tego pokolenia nie chcieli kontynuować zgody i wyszło jak wyszło). Bodaj rok czy dwa później (niestety do dat nigdy nie miałem pamięci) było blisko odnowienia zgody jednak "z winy" kilku osób z naszej strony i ich frajerskiego zachowania ostatecznie zgoda nie została odnowiona.Kiedy rozpadła się zgoda Polonia Przemyśl Siarka Tarnobrzeg?
Ps. mogłem się jebnąć o jeden rok, bo do dat nigdy nie miałem pamięci.
-
Lechia-Legia
Kiedy rozpadła sie zgoda Lechia-Legia?
-
na priv sobie wyjasniajcie a nie kolejny temat musi zostac rozje...Mr Q pisze:Frajerskiego powiadasz?, to skąd ta nieustanna pucka do Siarki przez kolejne lata? Tylko nie mów mi że to udział wyłącznie paru osób od was.MlodyPP pisze:i ich frajerskiego zachowania ostatecznie zgoda nie została odnowiona.

-
Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Widać te dzisiejsze wspaniałe szkoły co pomagają sie uwsteczniać.Mr Q pisze:Frajerskiego powiadasz?, to skąd ta nieustanna pucka do Siarki przez kolejne lata? Tylko nie mów mi że to udział wyłącznie paru osób od was.MlodyPP pisze:i ich frajerskiego zachowania ostatecznie zgoda nie została odnowiona.
Btw. chodziło o zachowanie kibiców Polonii.
Nienawidzę komunistów, anarchistów, ekologów oraz innej maści lewicowych degeneratów.

-
Kiedyś w Częstochowie była zupelnie inna sytuacja jak obecnie. Ekipy Włokniarza, AZSu oraz FC Widzewa z Częstochowy razem urządzali chuligańskie akcje na Raków i całkiem dobrze sobie radzili. To był taki jakby układ na zasadzie wszyscy przeciw Rakowowi. Aktualnie FC Widzewa tam nie ma. AZS to co najwyżej ultrasi. Gartskę hools ma jeszcze Włókniarz Częstochowa który od czasu do czasu coś tam zmontuje na żużlu. Walki w Częstochowie zanikły całkowicie do tegos topnia że jakiś czas temu postaniono że o oficjalnym zawieszeniu broni na lini Raków- Włókniarz oraz robieniu czasami wspólnych akcji.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
w takim razie po c*** sie wpisujesz napinaczu nawet niewiesz czy twoj klub ma uklad czy nie, nazwy wrogow piszesz mala litera a na dodatek zle, nieznamy takiego klubu jak czuwj lub polnia.Czub pisze:JKS JAROSŁAW
Zgody:Stal Sanok
Uklady:Chyba Nie MA
Kosy:Psy,czuwj przemysl,polnia przemys,stal rzeszow,itd.[/b]
nie pozdrawiam!

Broń Radom
-
A ja mam pytanie... czy Rakow, Azs i Wlokniarz maja ze soba kosy wszystkie nawzajem?? Jak tak to dlaczego??
Rok temu przybity został pakt o nieagresji na lini Raków - AZS.Kiedyś w Częstochowie była zupelnie inna sytuacja jak obecnie. Ekipy Włokniarza, AZSu oraz FC Widzewa z Częstochowy razem urządzali chuligańskie akcje na Raków i całkiem dobrze sobie radzili. To był taki jakby układ na zasadzie wszyscy przeciw Rakowowi. Aktualnie FC Widzewa tam nie ma. AZS to co najwyżej ultrasi. Gartskę hools ma jeszcze Włókniarz Częstochowa który od czasu do czasu coś tam zmontuje na żużlu. Walki w Częstochowie zanikły całkowicie do tegos topnia że jakiś czas temu postaniono że o oficjalnym zawieszeniu broni na lini Raków- Włókniarz oraz robieniu czasami wspólnych akcji.
Tak więc został zakopany ostatni topur wojenny w mieście.
-
A ja mam pytanie... czy Rakow, Azs i Wlokniarz maja ze soba kosy wszystkie nawzajem?? Jak tak to dlaczego??
Rok temu przybity został pakt o nieagresji na lini Raków - AZS.Kiedyś w Częstochowie była zupelnie inna sytuacja jak obecnie. Ekipy Włokniarza, AZSu oraz FC Widzewa z Częstochowy razem urządzali chuligańskie akcje na Raków i całkiem dobrze sobie radzili. To był taki jakby układ na zasadzie wszyscy przeciw Rakowowi. Aktualnie FC Widzewa tam nie ma. AZS to co najwyżej ultrasi. Gartskę hools ma jeszcze Włókniarz Częstochowa który od czasu do czasu coś tam zmontuje na żużlu. Walki w Częstochowie zanikły całkowicie do tegos topnia że jakiś czas temu postaniono że o oficjalnym zawieszeniu broni na lini Raków- Włókniarz oraz robieniu czasami wspólnych akcji.
Tak więc został zakopany ostatni topur wojenny w mieście.
-
-
-
Mam pytanie odnośnie stosunków na linii Polonia P. - Siarka.
Co Wisłoka o tym myśli (pomiędzy Polonią a Wisłoką jest kosa, a bynajmniej jeszcze była parę lat temu)? Czy wszyscy w TBG akceptują wypady na mecze Polonii?
Oraz pytanie do kibiców Polonii: Czego typ od was na derbach prowadził młyn w bluzie Siarki?
Z napinką, pozdro
Co Wisłoka o tym myśli (pomiędzy Polonią a Wisłoką jest kosa, a bynajmniej jeszcze była parę lat temu)? Czy wszyscy w TBG akceptują wypady na mecze Polonii?
Oraz pytanie do kibiców Polonii: Czego typ od was na derbach prowadził młyn w bluzie Siarki?
Z napinką, pozdro
-
- ban
-
Re: Stilon
Widzew ŁódźSven pisze:Czy mógłby ktoś opisać stare zgody Stilonu Gorzów
Chrobry Głogów
( więcej o historii http://www.3ligowcy.fora.pl/uwaga-t23.html )
19_ZKS STILON_47