Irlandia-Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Irlandia-Polska
Kupie jeden lub dwa bilety
-
Masakra z tymi biletami. po 15 minutach nie było nic. Jak ma ktoś do odstąpienia to potrzebuje 2 szt. Info na prv.
-
Kolego bilety były 45 minut wystarczyło zarezerwować i zapłacić na następny dzień.Poczekajcie bo jeszcze spłyną od tych co nie zapłacili tylko trzeba obczajać kupbilet w miarę często.
-
Zolpidem pisze:Będą zwroty od tych co nie przelali. Nie wiem skąd takie ciśnienie na ten piknikowy wyjazd w gronie kiboli.
Glupio pytasz skad? Irlandia a w szczegolnosci Dublin naladowany polskim Kibolstwem, dolicz do tego GB i juz jest zgrabna liczba.
Z polski tez sporo chlopakow ma chec polaczyc przyjemne z pozytecznym i wybrac sie na kilkudniowy wypad do ziomkow z ekip akurat przebywajacych na emigracji polaczony z fajnym melanzem.
Ja to widze tak, do tego dochodza wyjazdy ligowe ktorych praktycznie nie ma, bo sporo ekip zaliczy ich na wiosne moze 2-3( zakazy itp.) to i sianka za bardzo na taki wypad nie szkoda.
Na ostatnim meczu towarzyskim w Irlandii po miescie biegaly calkiem zgrabne nawet kilkudziesiecio osobowe bandy a i troszke sie dzialo na miescie.
RRR
-
Jest dużo Widzewa to jest zabawa piszę to jako kibic ZS
-
Oczywiście chodziło o Dublin
-
Być może wracały z porzuconych koszyków. Ja wchodziłem o 00.16 i była susza, później poszedłem w kime. Tak czy inaczej jeżeli ktoś ma coś luźnego to potrzebuje min. 2szt.D.G pisze:Kolego bilety były 45 minut wystarczyło zarezerwować i zapłacić na następny dzień.Poczekajcie bo jeszcze spłyną od tych co nie zapłacili tylko trzeba obczajać kupbilet w miarę często.
-
-
A według Ciebie ten nikomu nic nie dający bojkot Repry to dobre rozwiązanie? Jak dla mnie tracimy kolejną wizytówkę i okazje by się pokazać z naszej najlepszej strony światu. Belgrad, Praga, Kowno, Bratysława czy to były mniej piknikowe wyjazdy? Jak będzie dalej tak jak jest to gwarantuje Ci ze irole choćby dopingiem nas zjedzą. Ile można zlewać Reprę? Bojkot na czas Euro jako tako rozumiałem choć i tak każdy mecze oglądał w TV, ale jak długo jeszcze? Jak dalej dopuścimy do pikniku to już nie długo tam będzie siatkówka, a tego własnie oni (PZPN i psy) chcą. Jak jeden z drugim kibol będzie się bawił w bojkot i nie kupi biletu to myślcie że pikniki nie kupią? Kupią i zhańbią przez lata wypracowaną opinie o Polskich kibicach. Może by się tak obudzić i potwierdzić że to MY jesteśmy najlepsi w te klocki? Nie rozumiem co wnosi ten bojkot prócz kwarantanny i wysypu tych pajaców i flag z dziwnych miejscowości.Zolpidem pisze:Będą zwroty od tych co nie przelali. Nie wiem skąd takie ciśnienie na ten piknikowy wyjazd w gronie kiboli.
WIELKA POLSKA KIBOLSKA!
-
Józef Ankwicz: Na posiedzeniu 23 września wobec milczącego oporu izby przeciw wnioskowi o zgodę na nowy zabór pruski, oświadczył, że "milczenie oznacza zgodę". To myślę o tym śmiesznym bojkocie... nie bojkotuję meczów u siebie i wyjazdów i tam gdzie nas nie ma tam nie istniejemy... a pewien styl kibicowania na meczach Polski u siebie już nie wróci przez takie myślenie i wszyscy bojkotujący są temu winni i janusze już pozostaną... bojkot... gratulacje...
-
Witam Kupie Bilet na mecz IRL-PL. Prosze o kontakt na prv lub e-mail: [email protected]
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
4 wejsciówki na irolski sektor odstapie info na PW
-
[link]
Jutro o 10:00 czasu irlandzkiego rusza sprzedaż biletów, jak ktoś chce kupować radzę się pośpieszyć jutro, dużo ich nie zostało, a każdy je szybko zaatakuje. Z tego co wiem będą sektory blisko Polskiego.
Jutro o 10:00 czasu irlandzkiego rusza sprzedaż biletów, jak ktoś chce kupować radzę się pośpieszyć jutro, dużo ich nie zostało, a każdy je szybko zaatakuje. Z tego co wiem będą sektory blisko Polskiego.
j**** POlicje !
-
dziś kurier przywiózł bilet na mecz... przesyłka ubezpieczona, ekspresowa... nawet podpisu nie chciał... nie chcę myśleć co oni tam wyczyniają sami podpisując... mam nadzieję, że każdemu dojdzie i nie zaginie... samoloty kupione... wychodzi z biletem na mecz jak to ogarniałem 800 zł... najtaniej z Modlina do Londynu potem do Dublina, a powrót przez Paryż i jeszcze trzeba około 250 zł w euro na alko... wyjazd po taniości... 1050 zł... taniej chyba się nie dało...
-
Z alko przejebane, Polskie piwo 2 euro, nie raz drożej zależy też jakie. Tym co przyjeżdżają z PL przeliczając na złotówki to zajebiście się trza wykosztować by się upić. Już nie wspominając o piwach w pubach, ceny przeważnie 4,5e-5,5e są puby gdzie browar z 6-7 kosztuje. I to za te irlandzkie 4 procentowe szczochy.
j**** POlicje !
-
więc polskie piwo kupować w polskich sklepach? tam będzie najtaniej czy są tam może jakieś markety z "naszym"? i z lotniska na stadion i do centrum jest tania komunikacja miejska by nie pobłądzić, która kursuje też nocą w drogę powrotną na samolot?
-
Z tym też różnie. Z tymi browcami jest tak w takim tesko kupisz tyskie za np 1,60 problem w tym że te Polskie już nie smakuje jak nasze, rozlewane u angoli itp. W Polskich sklepach np w centrum w Polonezie, jest niezły wybór, i puszki po Polsku więc nic z tym piwem nie robili. Ogólnie w każdym irlandzkim sklepie znajdziesz nasz browar, jest on nieźle popularny, a ceny są naprawdę różne. Zależy gdzie kupujesz. Ogólnie PL browar dostępny wszędzie.ŁUKI1985 pisze:więc polskie piwo kupować w polskich sklepach? tam będzie najtaniej czy są tam może jakieś markety z "naszym"? i z lotniska na stadion i do centrum jest tania komunikacja miejska by nie pobłądzić, która kursuje też nocą w drogę powrotną na samolot?
Z busami to jest z lotniska prosto do centrum, taki niebieskawy zazwyczaj numer 747 tu masz rozpiskę
[link]
Bus ciśnie prosto do centrum, cena to chyba 6 euro w jedną stronę bilet kupujesz u kierowcy albo w maszynie, troche to kosztuje. Ostatnie busy z centrum na lotnisko i vice versa to ok 23:20. Nie wiem nic na temat czy jakieś busy w nocy kursują.
j**** POlicje !
-
Ogólnie busem ciśniesz na centrum i na stadion z buta ok 20-30 min. Dużo ludzi uderzy z buta, można autobusem czy pociągiem, ale to za dużo pierdolenia i następne koszty dochodzą. W c*** Polaków będzie szło, więc na stadion spokojnie trafisz.
j**** POlicje !
-
W marketach i Polskich sklepach Nasze browary sa nieco drozsze, najlepiej kupowac u ciapakow w sklepie z Polskimi produktami, tylko patrzcie na daty bo czasem chca sie pozbyc przeterminowanych

-
Barnet jakich ciapakow? chyba Ci sie anglia i irlandia pomylila lekko.
-
Szukam 2,3 biletów. W razie w, prosze o kontakt na [email protected]
-
Kupie 2 bilety. PW
-
Bilety na sektory irlandzkie sa na ticketmaster.ie 50€
-
Mam kupione bilety na sektor 528. Czy ktoś ma też bilety na ten sektor?
-
KUPIE 1 BILET NA POLSKI SEKTOR PRV. [email protected]
-
teraz chyba zostaly juz bilety na level premium po 120e za sztuke.rano sprzawdzalem to bylo troche po 50e na gorne sektory.ogolnie pisali przed uwolnieniem wolnej sprzedazy ze 44 tys sprzedanych mieli sezonowych dla klubow pilkarskich.wiec przy pojemnosci okolo 55 tys za wiele tych tanszych dzis nie bylo.i tak cud ze jakies do wolnej sprzedazy wrzucili.
-
Ktore to sa Polskie sektory ??????
-
[link] od 130 do 141 north stand
-
Już chyba tylko po 120e zostały, możliwe że coś dorzucą, Ogólnie szybko poszły już z rana.
j**** POlicje !
-
ksg_1946 pisze:Kupie jeden lub dwa bilety
-
Kupię 1 bilet na polski sektor
-
Panowie ktoś ląduje w Dublinie w sobotę w nocy ? Przy większej ilości osób może jakieś taxi do miasta lub coś podobnego ? Czekam na jakieś podpowiedzi bo startuje sam w sobotę z Poznania i fajnie się do kogoś dołączyć. Może być priv.
-
Kupię 3 bilety.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
2-4 bilety kupie kontakt na priv albo [email protected]
-
Ja tez kupie 2 bilety.Leci ktos samolotem z Lodzi ?
-
-
W********** przyglupie j***** jak nie masz nic sensownego do napisania.
-
Na kupbilet.pl wisi informacja, że "brak wolnych miejsc w tym sektorze".
Faktycznie oznacza to, że wszystko poszło, czy warto tam czasem jeszcze zajrzeć i odświeżyć?
Pytam, bo różnie z tym bywa.
Faktycznie oznacza to, że wszystko poszło, czy warto tam czasem jeszcze zajrzeć i odświeżyć?
Pytam, bo różnie z tym bywa.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.