Irlandia-Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Irlandia-Polska
Wyjazdowy mecz eliminacji ME 2016r. w Irlandii coraz bliżej.Piszcie kto się tam wybiera i w jaki sposób.
-
Re: Irlandia-Polska
Na wyjazdach są zawsze te same twarze, jedynie co się tam pozmienia to wplątane twarze irlandzkiej emigracji.pompa pisze:Wyjazdowy mecz eliminacji ME 2016r. w Irlandii coraz bliżej.Piszcie kto się tam wybiera i w jaki sposób.
Z racji terminu świątecznego, jeśli ktoś jeszcze nie ma biletów, polecam szukać połączeń, głównie powrotnych przez inne państwa z przesiadkami - wychodzi SPORO taniej.
-
No pewnie nie tylko irlandzkiej, ale ogólnie "wyspiarskiej". Kto poleci jakiś hostel w Dublinie? Najlepiej nie daleko stadionu.DreHu pisze:Na wyjazdach są zawsze te same twarze, jedynie co się tam pozmienia to wplątane twarze irlandzkiej emigracji.pompa pisze:Wyjazdowy mecz eliminacji ME 2016r. w Irlandii coraz bliżej.Piszcie kto się tam wybiera i w jaki sposób.
Z racji terminu świątecznego, jeśli ktoś jeszcze nie ma biletów, polecam szukać połączeń, głównie powrotnych przez inne państwa z przesiadkami - wychodzi SPORO taniej.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
Święta są tydzień pózniejDreHu pisze:Na wyjazdach są zawsze te same twarze, jedynie co się tam pozmienia to wplątane twarze irlandzkiej emigracji.pompa pisze:Wyjazdowy mecz eliminacji ME 2016r. w Irlandii coraz bliżej.Piszcie kto się tam wybiera i w jaki sposób.
-
jedziemy z Olsztyna autem, chyba busem, jest nas trzech i jeszcze 4 miesjca wolne:)
ktoś chętny?
ktoś chętny?
-
oficjalnie jesteś nie normalny, z całym szacunkiem do Wrogów z Olimpii ale zróbcie z nim coś...nazawszeolimpia pisze:jedziemy z Olsztyna autem, chyba busem, jest nas trzech i jeszcze 4 miesjca wolne:)
ktoś chętny?
-
ma ktoś jakiś hotel nie drogi do polecenia w dublinie ?
-
czy najtańszą opcją jadąc samochodem jest zostawienie fury w Holyhead i przeprawa promem bez niej do Dublina?... i tak sporo to kosztuje... są lepsze alternatywy (inny port)?
-
Uwazajcie na jakiekolwiek nie pewne parkowanie samochodow w najblizszej okolicy stadionu. Do dzis mam przed oczami widok chyb z 40- stu samochodow Polskich kibicow zaparkowanych w jednym rzedzie, kazdy z mandatem na szybie. Tak ze jak nie chcecie dodatkowych kosztow, dokladnie sprawdzajcie tabliczki przy miejscach paekowania, bo moze byc tak jak na Wembley, ze nawet tam gdzie na codzien mozna parkowac za oplata lub za darmo, w dniu rozgrywania meczu moze obowiazywac specjalny " event permit".

-
Wybiera się ktoś ze Śląska?Chętnie bym do kogoś dołączył.
-
mozliwe aze ja bede leciał z KTW , lub KRA
-
My lecimy z Pragi. Rezerwowaliśmy bilety wyszły nas po 450 zł. na osobę. Wylot 28-31 powrót.
-
Jak wygląda sytuacja z opalaniem rac w Irlandii ??
-
Co to w ogóle za pytanie jest? Podobnie jakrcn2 pisze:Jak wygląda sytuacja z opalaniem rac w Irlandii ??
w Londynie

Hamburgu

Faro

oraz Tbilisi

odpalanie było zabronione..... Kumasz?
Jeśli będziesz pytał o palenie fajek na sektorze gości to odpowiadam nie wiem bo sam nie palę ale byli koło mnie tacy co "ryzykowali życie"

-
Wyjazd autokarowy na mecz IRLANDIA-POLSKA 29.03.2015 z Londynu we wczesnych godzinach porannych,powrot kolo 10am-11am w poniedzialek 30.03.ilosc miejsc ograniczona ,wiecej info pw.
-
Ktoś wie kiedy ruszy sprzedaż otwarta biletów? przez irlandzką federację?
j**** POlicje !
-
A czy ktoś wie czy sprawdzają dokumenty razem z biletem przy wejściu na mecz ?
-
Jak byłem w lutym 2013 na towarzyskim to nie sprawdzali, bilety nie musza być imienne.
j**** POlicje !
-
Sprzedaż otwarta na kupbilet.pl rusza jutro, zapewne już od północy. Federacja irlandzka w dalszym ciągu sprzedaje tylko pakiety na 3 mecze (z Polską, Anglią i Szkocją) i nie widzę żadnej informacji o tym, czy i kiedy będą sprzedawać bilety na pojedyncze mecze.Emigrant'92'KS pisze:Ktoś wie kiedy ruszy sprzedaż otwarta biletów? przez irlandzką federację?
-
Osobiście nie liczyłbym na otwartą sprzedaż ze strony irlandzkiej federacji. Od jutra zaczyna się sprzedaż otwarta na kupbilet.pl na polski sektor więc jeśli ktoś chce kupić bilet to proponowałbym się pośpieszyć, żeby potem nie było gadki, że dla prawdziwych kibiców nie starczyło biletów. Bilety nie będą imienne i nikt nie będzie sprawdzał tożsamości przez wejściem, Irlandia to jest cywilizowany kraj, tam nie sprawdzają obywatela na każdym kroku.
-
Ruszyla sprzedaz ogolna. Poza szybkim sciaganiem peselow smsami od reszty towarzystwa zaklepalem bilety bez problemu. Od jutra moze byc gorzej jak wasacze sie pobudza ;)
-
45 minut sprzedaży otwartej minęło i wygląda na to, że wszystkie bilety już są sprzedane. To się wąsacze zdziwią, jak się obudzą :-)
-
bilety poszły szybko. Ja sie zgapiłem i zasiadłem do kupowania 45 min po otwarciu sprzedazy, oczywiście wszystko poszło, ale przez połtorej godz.odswieżania strony ,mozolnie, po jednym bilecie, udało mi sie skompletować 5 sztuk. Teraz widze że znów jakieś sie pojawiają bo minęły 2 godz na ogarnięcie koszyka, więc kto chetny próbować, pewnie na dniach jeszcze troche osób nie zapłaci za zamówienia i znów cos sie pojawi.
Z irlandzkiego zwiazku bilety będą podobno w wolnej sprzedaży, ale myśle że około miesiąc przed meczem sie pojawią.
do zobaczenia w Irlandii.
Z irlandzkiego zwiazku bilety będą podobno w wolnej sprzedaży, ale myśle że około miesiąc przed meczem sie pojawią.
do zobaczenia w Irlandii.
-
Kupbilet.pl wysyła bilety również za granicę? Nie mogę znaleźć info.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Wysyla na pewno na wyspy wiec mysle ze normalnie wszedzie wysyla.Peoes pisze:Kupbilet.pl wysyła bilety również za granicę? Nie mogę znaleźć info.
World went crazy...
...War has changed.....
...War has become routine...
... still threatens

-
wysyłka do Irlandii kosztuje 140 zł.masakra jakaś!
-
Do UK podobnie. Zdzierstwo jakby nie patrzeć i to grube...PiSki pisze:wysyłka do Irlandii kosztuje 140 zł.masakra jakaś!
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Do Danii nie wysyła.Solid Snake pisze:Wysyla na pewno na wyspy wiec mysle ze normalnie wszedzie wysyla.
-
wielu januszy i tak ogarnęło bilety dzięki nowej karcie, a jest ona bardzo promowana... wiele osób miało z nią problemy, by zamówić... ale jak czytam komentarze na laczynaspilka.pl to wielu ma bilety już na mecz w Dublinie i są wniebowzięci...LechitaDK pisze:45 minut sprzedaży otwartej minęło i wygląda na to, że wszystkie bilety już są sprzedane. To się wąsacze zdziwią, jak się obudzą :-)
-
Niestety ale jak lesne dziadki wyczuly biznes to nie dziwota... A pamietam jak w Belgii kosztowaly cos 20 euro ;)PiSki pisze:wysyłka do Irlandii kosztuje 140 zł.masakra jakaś!
W moim przypadku z wysylka (do UK) jeszcze jako tako sie oplacalo bo bralem 4 sztuki, ale pojedynczo to troche przejebane. Teraz zaluje ze nie wzialem piatej zeby komus ogarnietemu odsprzedac.
Dla chetnych z UK z okolic Londynu i regionu płd.-wschodniego co chca leciec z Gatwick dodam tylko, ze najtansze loty tez szybko ida. Dzis w pracy patrzylem to byly Aerlingusem za 55 funtow (niedziela rano - pndz rano), a przed chwila zabukowalem juz tylko za 71 ryanairem. W takim tempie szybko zejda a i linie sie kapna ze to na mecz, wiec kto ogarnal bilet na mecz a nie chce sie turlac 8 godzin albo dluzej autem to niech lepiej juz poluje na skyscannerze.
-
Przeciez irlandzka federacja nie wyda biletow imiennych.D.G pisze:A czy ktoś wie czy sprawdzają dokumenty razem z biletem przy wejściu na mecz ?
ACAB
-
Wysyłka za granice droga. Ale przecież można ogarnąć tak, ze bilety na mecz przywioza ziomki z Polski tym co siedzą na emigracji. Wystarczy brac bilety na polskie adresy...
Prosze na priv o kontakt kogos z Torcidy, z którymi tułałem się ostatnio po Tbilisi.
Prosze na priv o kontakt kogos z Torcidy, z którymi tułałem się ostatnio po Tbilisi.
Nigdy Się Nie Poddawaj !!!
-
Słusznie. Natomiast nasze leśne dziadki mogą zachcieć nadrukowywać dane na tych biletach, co to dla nich. We wrześniu w Faro pokazali swoją "przyjazną" twarz, więc nic mnie już nie zdziwi.Flow17 pisze:Przeciez irlandzka federacja nie wyda biletow imiennych.D.G pisze:A czy ktoś wie czy sprawdzają dokumenty razem z biletem przy wejściu na mecz ?
-
W Tibilisi nawet na biletach kupowanych w Polsce nie było żadnych danych imiennych. Teraz pewnie będzie tak samo.
Nigdy Się Nie Poddawaj !!!
-
Nie ma takiej opcji zeby cos dodrukowywac na biletach, jezdze juz troche na wyjazdy repry i nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek byly bilety imienneLechitaDK pisze:Słusznie. Natomiast nasze leśne dziadki mogą zachcieć nadrukowywać dane na tych biletach, co to dla nich. We wrześniu w Faro pokazali swoją "przyjazną" twarz, więc nic mnie już nie zdziwi.Flow17 pisze:Przeciez irlandzka federacja nie wyda biletow imiennych.D.G pisze:A czy ktoś wie czy sprawdzają dokumenty razem z biletem przy wejściu na mecz ?
ACAB
-
Będę miał 4 bilety na sprzedaż. Tylko poważne propozycje na maila: [email protected]
.....
-
Kolega ma racje. Liczy sie sprzedany bilet, a idiotyczne sprawdzanie = dluzsze wchodzenie = tlok przed wejsciami = ryzyko zastrzezen od policji, strazy pozarnej itp. Wiec jak ktos tak kombinuje to bez obaw ;)Flow17 pisze:LechitaDK pisze:Flow17 pisze: Nie ma takiej opcji zeby cos dodrukowywac na biletach, jezdze juz troche na wyjazdy repry i nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek byly bilety imienne
-
Kupie 2 bilet na mecz podaje email [email protected]