Widać c**** wiesz. Sprzedane zostały wszystkie bilety. Natomiast ilość biletów równała się liczbie krzesełek dostępnych na 3 trybunach. Ponieważ ludzie stali a nie siedzieli na krzesełkach to faktycznie nie wyglądało to na komplet ludzi.Inna sprawa, że wpuszczanie ludzi na trybuny to jak zwykle był komediodramat, a ilość policji wokół stadionu sprawiała wrażenie, że za chwilę odbędą się derby z rodowitymi łodzianami z Włocławka czy innego Piotrkowa a nie mecz bez udziału gości.forever1908young pisze:Przecież to że dzisiaj będzie was sporo było pewne,tak spinaliście poślady że hoho.A i tak jak widać na zdjęciach żadnego kompletu nie było i wasze zaklinanie rzeczywistości nic nie zmieni.Wiochy się zjechały pożegnać kurnik.I nie wiem czy jest się czym tak chwalić bo na tak rozdmuchane przez was wydarzenie powinno was być dwa razy tyle z tymi waszymi fan clubami w każdym mieście.
PS. Wiem na zdjęciach ludzie byli w kiblach, na kiełbasce, część jeszcze nie weszła, część już była na następnym wyjeździe.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
forever1908young
To czy były bilety czy nie były c**** mnie obchodzi.Na meczu nie było kompletu i tyle.Ta to może siedzieliscie sobie na kolanach...
Był komplet, NA zegarze było nawet nadkomplet, bo ludzie przechodzili przez ogrodzenie z sektora C. A na C bilety były sprzedawane na sekotry C2-C7. NA C1, C8, C9 nie było sprzedaży , a klub wytłumaczył , że może się coś komuś stać. A teraz spójrzmy na trybuny ludzie stoja również na tych skrajnych sektorach C.
Czytanie ze zrozumieniem, wchodzili przez płot z innego sektora czyli mieli bilety na C, a nie jak wy przez płot mimo, że bilety normalnie można było kupić.
-
pato1908gang
Widzew zaczął mobilizacje na ten mecz sezonu - równo miesiąc przed nim (ogłoszone zostały min. pochody roznych Łodzkich dzielnic). Wiadomo także było ze kibice z FC maja spore ciśnienie na mecze, bo ogłosozny był nieoficjalny bojkot, no a dla nich jak wiadomo kibicowanie to głownie pojawianie się na meczach. Dodatkowo nałożyła się cheć pokazania Cackowi swojej "siły" i co najważniejsze , był to ostatni mecz na starym stadionie, więc i oprawa gwarantowana. I wg mnie , jak na taki splot różnych wydarzeń, termin meczu, i z pewnoscią dużą rzesze kibiców jednomeczowych tzw. "derbowych" - liczba 7 tysięcy to na dzień dzisiejszy widzewskie maximum .
Teraz czekają was 2 lata grania nie wiadomo w jakim mieście, co najmniej lige niżej . Będzie tylko gorzej ;)
Teraz czekają was 2 lata grania nie wiadomo w jakim mieście, co najmniej lige niżej . Będzie tylko gorzej ;)
Pisałem o nadkomplecie na zegarze a nie na stadionie. A z czego wynikał nadkomplet na zegarze już wcześniej pisałem .Ludzie przechodzili z innej trybuny lub na bramkach probowali wchodzic z biletami z innych sektorów.
-
forever1908young
Dobra dobra nadkomplet tu bez kompletu tam plus 500 osób pod stadionem.Zaczyna się wasza gadka.Kończ waść wstydu oszczędź.
Każdy kto zobaczy fotki oceni sam jak napisałem.Nara wielki Widzewie...
Każdy kto zobaczy fotki oceni sam jak napisałem.Nara wielki Widzewie...
O c*** Ci chodzi ? Waszego bełkotu, płaczu nie da sie czytać.pato1908gang pisze:Widzew zaczął mobilizacje na ten mecz sezonu - równo miesiąc przed nim (ogłoszone zostały min. pochody roznych Łodzkich dzielnic). Wiadomo także było ze kibice z FC maja spore ciśnienie na mecze, bo ogłosozny był nieoficjalny bojkot, no a dla nich jak wiadomo kibicowanie to głownie pojawianie się na meczach. Dodatkowo nałożyła się cheć pokazania Cackowi swojej "siły" i co najważniejsze , był to ostatni mecz na starym stadionie, więc i oprawa gwarantowana. I wg mnie , jak na taki splot różnych wydarzeń, termin meczu, i z pewnoscią dużą rzesze kibiców jednomeczowych tzw. "derbowych" - liczba 7 tysięcy to na dzień dzisiejszy widzewskie maximum .
To maksimum wynika z ograniczenia pojemności stadionu. Jakie jest wasze maksimum ?
forever1908young - z 200 osób, które pisałem zrobiłeś 500 osób. Brawo :)
Trzeba było przyjść po 15 i zobaczyć ile osób zostało pod stadionem. Głownie z Górnej.
-
forever1908young
Komplet na Widzewie...Niech sobie każdy oceni.
-
PolnocnaStrona
przestańcie się tu licytować ilu było kibiców na meczu. Każdy wie że biletów brakło już 3-4 dni przed meczem nawet koledzy zza miedzy teraz robią sobie tylko jajka w Wy się tłumaczycie. Stadion na ten mecz mógł pomieścić ok 7tys osób. Chętnych było na tyle dużo że i 10 koła by poszło na miękko. Atmosfera na meczu bardzo dobra i godnie został pożegnany stary stadion teraz przenosiny do Piotrkowa.
-
White1910Pride
Piszesz o swoim klubie? to dopisz jeszcze, że ma tradycje od lat, taki grala czy sztywny z abramki albo paru innych z którymi cały czas przybijacie sobie piony.Łódzki Klub Sportowy pisze:Frajerska Elita Skurwiałych Towarzyszy.
jak się ma charakterny przerzut ?
mistrzowie ściemy, propagandy i hipokryzji
-
does.not.matter
- Kontakt:
ale co ty chcesz oceniać? było w kasach ok 7.000 biletów, zostały WSZYSTKIE sprzedane. tzn. że był KOMPLET.forever1908young pisze:
Komplet na Widzewie...Niech sobie każdy oceni.
to że na otwarte trybuny weszłoby więcej ludzi niż to dopuszcza ustawa każdy wie, ale biletów można sprzedać maksymalnie tyle ile jest krzesełek.
-
berserk1908
Szczyt hipokryzji to jest wypominanie radnego z PO jak jeszcze 2 miesiące temu miało się radnego w SLD.
Czy radny Markwant i Ci co z nim przybijali piony śpiewali "precz z komuną" i GNLS? :D
Czy radny Markwant i Ci co z nim przybijali piony śpiewali "precz z komuną" i GNLS? :D
No szczyt hipokryzji to jaka afere robiliście 4 lata temu,wszędzie pisaliście z jakiej partii nasi kandydaci startują. Teraz wasi z PO i na kazdym kroju podkreślacie ze to niezalezny kandydat,a u nas było inaczej?
Twoja wypowiedź obaliła mit, który stworzyliście dotyczący derbów na którym było was ponoć 3500. Przypomnę, że sektor na Niciarce mieści 1504 miejsc - i tyle w takim razie was byłoforever1908young pisze:To czy były bilety czy nie były c**** mnie obchodzi.Na meczu nie było kompletu i tyle.Ta to może siedzieliscie sobie na kolanach...
No chyba, że siedzieliście sobie na kolanach....
-
jestesmyzawszetam
Ty wiecznie młody, odejdź wkoncu od komputera i wyjdź i zobacz co sie dzieje na mieście....
-
CosaNostra1908
- Kontakt:
Filmik z wczoraj ;)
https://www.youtube.com/watch?v=CNRbAuYd6CU
Ciężko wytrzymać do końca buhahaha..
https://www.youtube.com/watch?v=CNRbAuYd6CU
Ciężko wytrzymać do końca buhahaha..
-
Master2000
białe końcówki to jak gówno, zawsze z prądem.
Sami kilka lat temu oficjalnie poparli SLD w wyborach,a teraz się o jakiegoś radnego czepiają.
Teraz jak Hanka galerianka jest na topie to oczywiście na PO głosują
Sami kilka lat temu oficjalnie poparli SLD w wyborach,a teraz się o jakiegoś radnego czepiają.
Teraz jak Hanka galerianka jest na topie to oczywiście na PO głosują
Troche śmieszne jak ktoś z ŁKSu wytyka frekwencje Widzewowi.
-
forever1908young
Tu nie chodzi o wytykanie frekwencji tylko ktos kolejny juz raz chce pokazac jak tego Widzewa jest niesamowicie dużo na stadionie...A jak widać na zdjęciu żadnego kompletu nie było.Juz kiedys przerabiany był podobny temat z wyjazdem na Wisłe Płock gdzie wsiurów ponoć było wiecej niz nas a zdjecia pokazały jak zwykle co innego.
To że jestescie mega zakłamaną i frajerską ekipą to wszyscy dokładnie wiemy...
Ilu was by tu się nie zleciało mam na was wyjebane,mozecie sobie ubliżać wiekszość z was to mega barany z jakis wichur co nie wiedza nawet gdzie jest Piotrkowska w Łodzi.
To że jestescie mega zakłamaną i frajerską ekipą to wszyscy dokładnie wiemy...
Ilu was by tu się nie zleciało mam na was wyjebane,mozecie sobie ubliżać wiekszość z was to mega barany z jakis wichur co nie wiedza nawet gdzie jest Piotrkowska w Łodzi.
-
forever1908young
I widzisz oczywiscie kłamiesz:TAIPAN pisze:Twoja wypowiedź obaliła mit, który stworzyliście dotyczący derbów na którym było was ponoć 3500. Przypomnę, że sektor na Niciarce mieści 1504 miejsc - i tyle w takim razie was byłoforever1908young pisze:To czy były bilety czy nie były c**** mnie obchodzi.Na meczu nie było kompletu i tyle.Ta to może siedzieliscie sobie na kolanach...
Trybuna B (sektory B1 – B10: trybuna za bramką od strony północnej, tzw. Niciarka):
Sektory B1 – B9: liczba miejsc – 2 183
Sektor B10 (dla kibiców drużyny przyjezdnej): liczba miejsc – 800
Bez sektora gosci ma 2200 prawie.No wy ponoć byliście w 7, 8 a nawet dobijaliście do 9 tyś.
Na Widzew przychodzi na jeden mecz tyle osob na ŁKS przez cala runde, a ŁKS jeszcze docina ze nie bylo wczoraj kompletu.. czeski film ;)
-
forever1908young
Jak było was po 1500 osób tez pisaliscie że sprzedaliście 4500 biletów.O czym mowa?Zobaczymy ile was bedzie przychodzic na B klase jak Krosniewice nie przyjadą...
Tu nie ma co tłumaczyć bo oni sami nie wiedzą o co chodzi. Przykład; wyniki wyborów samorządowych w Łodzi: kandydat łks ~700 głosów, kandydaci RTSu ~4000 głosów ale to Widzewa nie ma w Łodzi i dojeżdża z wiosek :)
Cieszę się, że odpisałeś i popisałeś się niestety brakiem informacji. W końcu "na zawsze młody" do czegoś zobowiązuje.forever1908young pisze:I widzisz oczywiscie kłamiesz:TAIPAN pisze:Twoja wypowiedź obaliła mit, który stworzyliście dotyczący derbów na którym było was ponoć 3500. Przypomnę, że sektor na Niciarce mieści 1504 miejsc - i tyle w takim razie was byłoforever1908young pisze:To czy były bilety czy nie były c**** mnie obchodzi.Na meczu nie było kompletu i tyle.Ta to może siedzieliscie sobie na kolanach...
Trybuna B (sektory B1 – B10: trybuna za bramką od strony północnej, tzw. Niciarka):
Sektory B1 – B9: liczba miejsc – 2 183
Sektor B10 (dla kibiców drużyny przyjezdnej): liczba miejsc – 800
Bez sektora gosci ma 2200 prawie.No wy ponoć byliście w 7, 8 a nawet dobijaliście do 9 tyś.
Widocznie nie pamiętasz tych czasów....
I mała zagadka dla ciebie - czy to podczas tego meczu kibice ŁKS-u, którzy są znani z nieużywania sprzętu rzucili siekierę na sektory zajmowane przez kibiców Widzewa?
Na szczęście ta siekiera "odbiła" się od kraty.....
No więc jak kibicu klubu wytykający używanie sprzętu?
Masz już prawo wyborcze?
Głosowałeś na Hankę?
O Krośniewice się nie martw.forever1908young pisze:Jak było was po 1500 osób tez pisaliscie że sprzedaliście 4500 biletów.O czym mowa?Zobaczymy ile was bedzie przychodzic na B klase jak Krosniewice nie przyjadą...
Jak tam FC ŁKS INOWŁÓDZ - który sprzedał kilka osób (między innymi z FC Tomaszów). To też Rodowici czy już jednak nie?
Tak wiem - Rodowici Łodzianie to stan umysłu......
-
Łódź-Andrzejów
forever, awansował dzisiaj na największego zjeba forum, już nawet postronne ekipy mają z niego polewkę.
-
forever1908young
Łódź-Andrzejów zobacz czy ci się strzecha na dachu nie kopci...
-
forever1908young
Cieszę się, że odpisałeś i popisałeś się niestety brakiem informacji. W końcu "na zawsze młody" do czegoś zobowiązuje.
I mała zagadka dla ciebie - czy to podczas tego meczu kibice ŁKS-u, którzy są znani z nieużywania sprzętu rzucili siekierę na sektory zajmowane przez kibiców Widzewa?
Masz już prawo wyborcze?
Głosowałeś na Hankę?[/quote]
Ten post twój to zupełnie nie odnosi się do tematu.A pamiętam pewnie dużo więcej niż ty...
A S. z Pomorskiej kojarzysz czy oni nie byli od was???Latali ze sprzętem czy jak???Wielu takich było i coś z tym zrobiliście?
A ty głosowałeś na Markwanta?Czy na ziomków Millera?
Masz już prawo wyborcze?
Głosowałeś na Hankę?[/quote]
Ten post twój to zupełnie nie odnosi się do tematu.A pamiętam pewnie dużo więcej niż ty...
A S. z Pomorskiej kojarzysz czy oni nie byli od was???Latali ze sprzętem czy jak???Wielu takich było i coś z tym zrobiliście?
A ty głosowałeś na Markwanta?Czy na ziomków Millera?
Różnica jest taka, że Markwant, podobnie jak inni kandydaci byli bezpartyjni a jedynie startowali z list partii. Zdanowska chyba nie jest bezpartyjna więc nie porównuj. Poparliście PO i tyle, na marszach pokrzyczycie jacy jesteście antysystemowi. Za PRLu pupilek władzy, teraz PO - widać, że pewne rzeczy się nie zmieniają :)
Ten post twój to zupełnie nie odnosi się do tematu.A pamiętam pewnie dużo więcej niż ty...forever1908young pisze:Cieszę się, że odpisałeś i popisałeś się niestety brakiem informacji. W końcu "na zawsze młody" do czegoś zobowiązuje.
Masz już prawo wyborcze?
Głosowałeś na Hankę?
A ty głosowałeś na Markwanta?Czy na ziomków Millera?[/quote]
Znowu mój post nie odnosi się do tematu
Pamiętasz S.....a ja latał ze sprzętem? A pamiętasz jak wasz wodzirej sprzedawał was?
A jak tam wasz kolega z Chechła (rodowity - ale to stan umysłu), który teraz wami "zarządza"
Jak tam Rambo z Retkinii, który sprzedał kilkanaście osób ( z ŁKS-u i z Widzewa)? Cały czas na emigracji? Kasę wam oddał? ( nie pytaj za co).
Jak tam było na marszu? Anty system - czy głosowanie na Hankę?
Hipokryzja.....
I co temat 1504 osób z ŁKS-u na derbach skończony?
Czyżby brak argumentów?
kibice Widzew nigdy oficjalnie nie poparli SLD czy jakiejkolwiek innej partii.
kibice Lks poparli SLD, konkretniej Jagielle na prezydenta Lodzi, bodajże w 2002 r.
kibice Lks poparli SLD, konkretniej Jagielle na prezydenta Lodzi, bodajże w 2002 r.
i jeszcze jedno
Zakup sobie książkę "50 lat ŁKS-U". Ciężko będzie ale może dasz radę
Tam sobie poczytasz o "macaniu" się z PZPR...
Zakup sobie książkę "50 lat ŁKS-U". Ciężko będzie ale może dasz radę
Tam sobie poczytasz o "macaniu" się z PZPR...
Trochę z innej beczki, żeby zbytnio nie odbiegać od tematu. Czy to prawda, że na grobie Ludwika Sobolewskiego pojawiły się odchody, które śmierdzą po prostu nie do wytrzymania? Proszę o w miarę potwierdzone info, z góry dzięki i pozdro. Bez napinki.
-
jestesmyzawszetam
Forever1908young .."żeczywiscie".
-
jacekrossonero
I najszczą...
Nie wiem czy takie pytanie wczesniej padlo mam nadzieje ze nie....
Gdzie Widzew bedzie gral na wiosne i czy ewentualnie bedzie przyjmowal kibicow gosci?
Gdzie Widzew bedzie gral na wiosne i czy ewentualnie bedzie przyjmowal kibicow gosci?
Widzew będzie grał w Piotrkowie Trybunalskim. Co do gości to nie mam pojęcia.maystero pisze:Nie wiem czy takie pytanie wczesniej padlo mam nadzieje ze nie....
W państwie policyjnym wszystko jest możliwe.
Klatka na stadionie Concordii Piotrków jest, stadion spełnia warunki bezpieczeństwa, więc kibice gości powinni być bez problemu wpuszczani. Jest jedno duże ALE psy mogę ot tak sobie nie wyrazić zgody i pozamiatane.
Co do klatki to wydaje mi się, że ma 200 miejsc ale pewny nie jestem.
No i wiadomo jak jest na linii klub-kibice więc tak naprawdę to może nie być nawet imprezy masowej..
Klatka na stadionie Concordii Piotrków jest, stadion spełnia warunki bezpieczeństwa, więc kibice gości powinni być bez problemu wpuszczani. Jest jedno duże ALE psy mogę ot tak sobie nie wyrazić zgody i pozamiatane.
Co do klatki to wydaje mi się, że ma 200 miejsc ale pewny nie jestem.
No i wiadomo jak jest na linii klub-kibice więc tak naprawdę to może nie być nawet imprezy masowej..