Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
To ze zmian. Reszty nie wiem, zwłaszcza w Starej Hucie. W Mistrzejowicach jeszcze są Mistrzejowice Nowe - Wisła. Nie wiem jak na Kombatantów i Niepodległości
Kombatantów- Cracovia
Niepodległości- Cracovia ( jednostki Wisły i Hutnika)
Kombatantów- Cracovia
Niepodległości- Cracovia ( jednostki Wisły i Hutnika)
-
Wyliczanka nie ma sensu, Niepodległości nie porównasz do np. do Piastów jesli chodzi o kibiców w barwach i ludzi do bicia.
-
NIe ma po co podawać jednostek które są na każdym osiedlu. Kombatantów cracovia? :D Chyba jedyne osiedle w Krakowie które można określić pustynią kibicowską. Poza tym reszta ok.
-
Kombatantów to granica między osiedlami Cracovii: Bohaterów Września, Piastów, Tysiąclecia oraz wiślackimi Strusia i Kalinowym. Na Kombatantów jest chyba tylko z 11 bloków, do tego osiedle ma małą powierzchnie i często się tutaj coś dzieje pomiędzy dwoma ekipami.
-
Mistrzejowice Nowe - trochę już podzieloneSam Fisher pisze:Wzgórza - Cracovia/Hutnik
Przy Arce - Wisła
Albertyńskie - Cracovia/Wisła
Kościuszkowskie - Wisła
2 Pułku - Cracovia/Wisła
Os. Czyżyny - Hutnik/jednostki Wisły
Kolorowe - Hutnik/Wisła
Górali - Cracovia
To ze zmian. Reszty nie wiem, zwłaszcza w Starej Hucie. W Mistrzejowicach jeszcze są Mistrzejowice Nowe - Wisła. Nie wiem jak na Kombatantów i Niepodległości.
Albertyńskie - gdzie tam Wisła niby ?
Przy Arce - Podzielone, starzy Cracovia , młodzi TSW.
2 Pułku - Cracovia/Wisła - ciężko nazwać podzielonym. Jednostki Wisły, Cracovia na spokojnie w barwach
-
Clepardia Kraków-Hutnik ,dzisiejszy mecz Pucharu Polski na którym melduje się Zero kibiców Hutnika,dobrze ,że na tym forum jest ich ,aż tylu i zawsze coś napiszą co nie birkut,hutnicze,troublemaker i kilku innych pokemonów.Ale pewno autobusy i tramwaje dziś nie jeździły.
Co do śmiesznej rozkminy o osiedlach to widać,że całe miasto opanowały już pasy,odzwierciedleniem tego są tłumy u nich w młynie i na wyjazdach.Na które to zaczyna im powoli brakować biletów.
Co do śmiesznej rozkminy o osiedlach to widać,że całe miasto opanowały już pasy,odzwierciedleniem tego są tłumy u nich w młynie i na wyjazdach.Na które to zaczyna im powoli brakować biletów.
-
Kto mówi, że całe miasto ? Ktoś wam odbiera sukcesy ? Przy Arce macie przewagę wśród młodych. Tylko przesadzacie trochę z propagandą, bo nawet bezstronny koleś widział osoby w koszulkach Cracovii na Przy Arce, a czytał, że to wasze osiedle.A/J pisze:Clepardia Kraków-Hutnik ,dzisiejszy mecz Pucharu Polski na którym melduje się Zero kibiców Hutnika,dobrze ,że na tym forum jest ich ,aż tylu i zawsze coś napiszą co nie birkut,hutnicze,troublemaker i kilku innych pokemonów.Ale pewno autobusy i tramwaje dziś nie jeździły.
Doskonale wiemy, że frekwencja nie ma odzwierciedlenia co do rządzenia w mieście. A w Krk nadal jest i bedzie 50/50. Tyle, że co jakiś czas ktoś będzie miał mocniejszą ekipę.
-
Wisły jest więcej, to wiadomo, poza tym jest proste powiedzenie: raz na wozie, raz pod wozem. Raz jedna ekipa, raz druga, lecz nigdy nikt nikogo nie wybije do zera.
-
Frekwencja nie odzwierciedla sytuacji na mieście. Bielsko, Łódź ?Obiektywny1906 pisze:Wisły jest więcej, to wiadomo, poza tym jest proste powiedzenie: raz na wozie, raz pod wozem. Raz jedna ekipa, raz druga, lecz nigdy nikt nikogo nie wybije do zera.
-
Co do śmiesznej rozkminy o osiedlach to widać,że całe miasto opanowały już pasy,odzwierciedleniem tego są tłumy u nich w młynie i na wyjazdach.Na które to zaczyna im powoli brakować biletów.[/quote]
Az musialem sie zalogowac,czego nie robie czesto.Ty "Anty Jude",masz chociaz parenascie lat?Zapytaj wujka,taty,duuuzostarszych kolegow po szalu-jak sie to mialo wszystko w latach 90' do sytuacji na miescie.Na wasza Wisle chodzilo przynajmniej po 10 tys ,a w porywach wiecej.Na Cracovie chodzilo wowczas po 300-500 osob....i co?Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu.Robisz z siebie c*** wie kogo,a w d**** byles i gowno widziales w zyciu.Dobranoc.
Az musialem sie zalogowac,czego nie robie czesto.Ty "Anty Jude",masz chociaz parenascie lat?Zapytaj wujka,taty,duuuzostarszych kolegow po szalu-jak sie to mialo wszystko w latach 90' do sytuacji na miescie.Na wasza Wisle chodzilo przynajmniej po 10 tys ,a w porywach wiecej.Na Cracovie chodzilo wowczas po 300-500 osob....i co?Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu.Robisz z siebie c*** wie kogo,a w d**** byles i gowno widziales w zyciu.Dobranoc.
-
Rozumiem, że uważasz obecną sytuację za analogiczną?no to nieźle pisze: Az musialem sie zalogowac,czego nie robie czesto.Ty "Anty Jude",masz chociaz parenascie lat?Zapytaj wujka,taty,duuuzostarszych kolegow po szalu-jak sie to mialo wszystko w latach 90' do sytuacji na miescie.Na wasza Wisle chodzilo przynajmniej po 10 tys ,a w porywach wiecej.Na Cracovie chodzilo wowczas po 300-500 osob....i co?Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu.Robisz z siebie c*** wie kogo,a w d**** byles i gowno widziales w zyciu.Dobranoc.
No to nieźle....faktycznie.
-
wierzysz w te bajki kolegów o 300 krakowskich spartanach?wtedy chuliganem był zwykły pracownik, uczeń czy melanżownik z krawężnika, a nie bandyta na usługach czarnego rynku którego nikt taki dotknąć nie może, co właśnie było waszą domeną...no to nieźle pisze:
zalewaliście osiedla towarem przy okazji terroryzując ważniejsze osoby w celu przerzucenia terenu :)
-
Weź ty się kretynie pierdolij w pusty łeb na Przy Arce faktycznie macie większość ale w czapce spokojnie przejdziesz gwarantuje ci. Co do NPL i 2XL tam nic się nie zmieniło to są osiedla Pasiaste a paru małolatów które chciały zmienic kolory tego osiedla wylądowały w szpitalu.Obiektywny1906 pisze:No po Przy Arce z pasiastej czapce się nie przejde, ciężko o to też na Albertyńskim i Niepodległości. Już prędzej na 2PL, racja.

-
no to nieźle pisze:Co do śmiesznej rozkminy o osiedlach to widać,że całe miasto opanowały już pasy,odzwierciedleniem tego są tłumy u nich w młynie i na wyjazdach.Na które to zaczyna im powoli brakować biletów.
Az musialem sie zalogowac,czego nie robie czesto.Ty "Anty Jude",masz chociaz parenascie lat?Zapytaj wujka,taty,duuuzostarszych kolegow po szalu-jak sie to mialo wszystko w latach 90' do sytuacji na miescie.Na wasza Wisle chodzilo przynajmniej po 10 tys ,a w porywach wiecej.Na Cracovie chodzilo wowczas po 300-500 osob....i co?Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu.Robisz z siebie c*** wie kogo,a w d**** byles i gowno widziales w zyciu.Dobranoc.[/quote]
Niech się tak pani nie unosi z rana ,bo ciśnienie podskoczy i miesiączka przedwczesna nadejdzie.I w robocie od rana w niedziele, w kasie na tesco mogą być problemy ,bo ruch dziś duży będzie na sklepie.A ty się zapytaj jak było w latach 70 i 80 jak was praktycznie nie było nim innych będziesz pouczać przedstawicielu dziadostwa.
-
wiemy przecież co się działo, nie dając już rady wprowadziliście na ulice Krakowa sprzęt, mamy bic brawo?no to nieźle pisze:Na wasza Wisle chodzilo przynajmniej po 10 tys ,a w porywach wiecej.Na Cracovie chodzilo wowczas po 300-500 osob....i co?Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu
jesteś dumny z ofiar po obu stronach? pozujesz na jakiegoś gangsta madafakera, a chyba sam nie do konca poprawne wersje wydarzeń usłyszales
-
Na PA nie byłbym taki pewny, chociaż z 2 lata temu spotkałem 3 gości w wieku 30+ na Przy Arce jak szli na NPL, szyje przyozdobione w stare dobre szyte smyczki Cracovii. Mimo wszystko Albertyńskie i Niepodległości, to już nie to co dawniej, przy ulicy przekreślona tarcza Dawida trzyma się też około 2 lat, i nowe domalowali, trochę dalej od ok 3 tygodni wielki napis"j**** k**** Żydowskie" i nie ma kto tego zamalować. Chociaż mimo wszystko graf o Ś.P Makosie robi wrażenie.CRACOVIAPRZYARCE pisze:Weź ty się kretynie pierdolij w pusty łeb na Przy Arce faktycznie macie większość ale w czapce spokojnie przejdziesz gwarantuje ci. Co do NPL i 2XL tam nic się nie zmieniło to są osiedla Pasiaste a paru małolatów które chciały zmienic kolory tego osiedla wylądowały w szpitalu.Obiektywny1906 pisze:No po Przy Arce z pasiastej czapce się nie przejde, ciężko o to też na Albertyńskim i Niepodległości. Już prędzej na 2PL, racja.
Ps. Nie jestem psem, tylko Pasiakiem ;) i mówie z tego co widzę, iż mam rodzinę na 2XL i czasem tam bywam i barw żadnych nie uświadczyłem, oprócz tych gości na PA.
-
podobno w krakowie tylko cracovia i hutnik a wisla siedzi w wieliczce
-
Ja tylko z drobną dygresją.Obiektywny1906 pisze:z 2 lata temu spotkałem 3 gości w wieku 30+ na Przy Arce jak szli na NPL, szyje przyozdobione w stare dobre szyte smyczki Cracovii.
Czas zapieprza skoro smyczki, które pamiętam kilka lat temu były gadżetowym hitem-nowością awansowały już do miana "starych, dobrych"
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
-
Ochłońcie troche dzieciaki nikt nie będzie latał z puchami żeby zamalować gwiazdy dawida przecież każdy ma na to wyjebane natomiast jeśli chodzi o napisy na ŚP. Makosa to jest szczyt frajerstwa ze strony jagiellońskiego i wszelkiego rodzaju wrzuty są zamalowywane w ciągu kilku godzin.Obiektywny1906 pisze:Na PA nie byłbym taki pewny, chociaż z 2 lata temu spotkałem 3 gości w wieku 30+ na Przy Arce jak szli na NPL, szyje przyozdobione w stare dobre szyte smyczki Cracovii. Mimo wszystko Albertyńskie i Niepodległości, to już nie to co dawniej, przy ulicy przekreślona tarcza Dawida trzyma się też około 2 lat, i nowe domalowali, trochę dalej od ok 3 tygodni wielki napis"j**** k**** Żydowskie" i nie ma kto tego zamalować. Chociaż mimo wszystko graf o Ś.P Makosie robi wrażenie.CRACOVIAPRZYARCE pisze:Weź ty się kretynie pierdolij w pusty łeb na Przy Arce faktycznie macie większość ale w czapce spokojnie przejdziesz gwarantuje ci. Co do NPL i 2XL tam nic się nie zmieniło to są osiedla Pasiaste a paru małolatów które chciały zmienic kolory tego osiedla wylądowały w szpitalu.Obiektywny1906 pisze:No po Przy Arce z pasiastej czapce się nie przejde, ciężko o to też na Albertyńskim i Niepodległości. Już prędzej na 2PL, racja.
Ps. Nie jestem psem, tylko Pasiakiem ;) i mówie z tego co widzę, iż mam rodzinę na 2XL i czasem tam bywam i barw żadnych nie uświadczyłem, oprócz tych gości na PA.
-
Oczywiście, osiedla teraz raczej ciężkie są do przejęcia, co pokazały Azory.CRACOVIAPRZYARCE pisze:Weź ty się kretynie pierdolij w pusty łeb na Przy Arce faktycznie macie większość ale w czapce spokojnie przejdziesz gwarantuje ci. Co do NPL i 2XL tam nic się nie zmieniło to są osiedla Pasiaste a paru małolatów które chciały zmienic kolory tego osiedla wylądowały w szpitalu.Obiektywny1906 pisze:No po Przy Arce z pasiastej czapce się nie przejde, ciężko o to też na Albertyńskim i Niepodległości. Już prędzej na 2PL, racja.
Ogólnie Huta jest specyficznym miejscem. NPL i Albertyńskie - Cracovia i nic tu sie nie zmienia.
Jedyne zmiany na Hucie w ostatnich latach, to Przy Arce - z większości Pasów na większość TSW, ale bez dominacji oraz Hutnik trochę na + w starej.
-
frekwencja ma się nijak do sytuacji w mieście.. na Wiśle jest ładna frekwencja bo grają zawsze o mistrzostwo puchary itd a Cracovia co roku marazm walczenie o utrzymanie w lidze.. a co do miasta to MOIM ZDANIEM w krakowie chyba nawet jest lekka przewaga Pasów a Wisła ma wiele wiosek koło krk i tym przewarza tak czy inaczej obie ekipy w krakowie mają się dobrze. chyba tylko ten Hutnik czy jak mu tam przestaje istnieć
-
Po kiego takie bzdury piszesz? Wisła jest obecnie aktywniejszą ekipą więc to ona jest numerem jeden, być może za pare lat się to zmieni, być może nie. Fakty są jednak faktami.korkop pisze:frekwencja ma się nijak do sytuacji w mieście.. na Wiśle jest ładna frekwencja bo grają zawsze o mistrzostwo puchary itd a Cracovia co roku marazm walczenie o utrzymanie w lidze.. a co do miasta to MOIM ZDANIEM w krakowie chyba nawet jest lekka przewaga Pasów a Wisła ma wiele wiosek koło krk i tym przewarza tak czy inaczej obie ekipy w krakowie mają się dobrze. chyba tylko ten Hutnik czy jak mu tam przestaje istnieć
Śmieszne jest takie gadanie, bo złote lata Cracovii to czasy gdy grali w niższych ligach i piłkarsko stali znacznie słabiej niż teraz. Więc zawsze mnie śmieszyło to pierdolenie o piłce jakby miało jakikolwiek wpływ na to jak stoi dana ekipa.
-
pokolenia się zmieniająbnm pisze:Po kiego takie bzdury piszesz? Wisła jest obecnie aktywniejszą ekipą więc to ona jest numerem jeden, być może za pare lat się to zmieni, być może nie. Fakty są jednak faktami.korkop pisze:frekwencja ma się nijak do sytuacji w mieście.. na Wiśle jest ładna frekwencja bo grają zawsze o mistrzostwo puchary itd a Cracovia co roku marazm walczenie o utrzymanie w lidze.. a co do miasta to MOIM ZDANIEM w krakowie chyba nawet jest lekka przewaga Pasów a Wisła ma wiele wiosek koło krk i tym przewarza tak czy inaczej obie ekipy w krakowie mają się dobrze. chyba tylko ten Hutnik czy jak mu tam przestaje istnieć
Śmieszne jest takie gadanie, bo złote lata Cracovii to czasy gdy grali w niższych ligach i piłkarsko stali znacznie słabiej niż teraz. Więc zawsze mnie śmieszyło to pierdolenie o piłce jakby miało jakikolwiek wpływ na to jak stoi dana ekipa.
-
A dokładnie:no to nieźle pisze:Az musialem sie zalogowac,czego nie robie czesto.Ty "Anty Jude",masz chociaz parenascie lat?Zapytaj wujka,taty,duuuzostarszych kolegow po szalu-jak sie to mialo wszystko w latach 90' do sytuacji na miescie.Na wasza Wisle chodzilo przynajmniej po 10 tys ,a w porywach wiecej.Na Cracovie chodzilo wowczas po 300-500 osob....i co?
Cracovia, [link]
Wisła, [link]
Zwraca uwagę 12 000 na Cracovii ( z czego nas wg mnie ok, 3500-4000) i 16 000 na Wiśle (wg mnie Cracovii ok 2500 jeśli nie pomyliłem meczów).
Czy to powrót "jakdzieci" wpłynął na ciebie tak "mobilizująco"? :)
Chodzi ci o metody ubeckie? Tzn, wjazdy na chaty, szkół, pracy? Czy np. o przerzutów, którzy wystawiali nas jak na tacy (m.in w/w).Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu.Robisz z siebie c*** wie kogo,a w d**** byles i gowno widziales w zyciu.Dobranoc.
Czy może o te atakowane autobusy/tramwaje, wypełnione "ultrasami"?
Możesz wyjaśnić dokładnie co chciałeś przekazać?
Robisz z A/J dzieciaka, a ty masz faktycznie wiedze na temat lat 90? I na pewno całej dekady tych lat? Sprecyzujesz?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Ja Wisła, Ja Wisła!"
-
Nie żartuj nawet, to że nie macie do nas nawet startu jeśli chodzi o graffiti, to nie znaczy że macie wyjebane.Podaj mi jedno wasze osiedle, gdzie miesiącami utrzymują się obraźliwe dla was napisy?Przecież nawet na osiedlach przerzuconych gdzie jest w c*** Wiślaków(np Złoty wiek czy Tysiąclecia), działacie dosyć sprawnie, jeśli chodzi o mury.Ogólnie słabość 'na ścianach', świadczy o ogólnej słabości osiedla.b0xing pisze:
Ochłońcie troche dzieciaki nikt nie będzie latał z puchami żeby zamalować gwiazdy dawida przecież każdy ma na to wyjebane
-
Tysiąclecia nie jest osiedlem przerzuconym jeśli chodzi o osoby do ok 30 lat, czyli tych co teraz są "aktywni". A starsze pokolenie to starzy wiślacy, kilku Pasiaków, i zwykłe typy "z osiedla".
-
każdy to powie że są dwie k**** w Krakowie !

-
was też nie było na meczu z Clepardią w PP parę lat temu, czym bardzo rozczarowaliście koszernych, bo to bardzo mocno kojarzący się z nimi teren i musieli sobie szukać innego przeciwnika.A/J pisze:Clepardia Kraków-Hutnik ,dzisiejszy mecz Pucharu Polski na którym melduje się Zero kibiców Hutnika,dobrze ,że na tym forum jest ich ,aż tylu i zawsze coś napiszą co nie birkut,hutnicze,troublemaker i kilku innych pokemonów.Ale pewno autobusy i tramwaje dziś nie jeździły.
ale chyba jeszcze wtedy byłeś mały i nie pamiętasz.
-
zdaje mi się że mówisz o meczu rezerw 9 lat temu?a to wasze usprawiedliwienie? :)
-
Nikt sie nie zamierza przed nikim usprawiedliwiać. Tylko napisałem, że nie ma się co nas czepiać jak za uszami ma się to samo.
-
pierwsza drużyna i druga to dla Ciebie to samo?
-
Larkson cwelu zabity wydupcaj na swoje forum i skończ marne prowokacje.
-
Spróbuję Ci nakreślić sytuację, bo widać, że gówno wiesz:Larkson1908 pisze:pierwsza drużyna i druga to dla Ciebie to samo?
-Mecz odbywał się na osiedlu, które w tamtym okresie uchodziło za jedne z mocniejszych terenów Cracovii.
-Zerowa obstawa.
-Cracovia pojawia się mocną bandą czekając na Wisłę
-Resztę opisały gazety.
-
Poczekamy aż Hutnik II będzie grał z Prądniczanką, Wieczystą czy innymi klubami z Wiślackich osiedli jakich masa czy przyjedziecie na swoje rezerwy(o ile istnieją)
-
Nie brnijcie w takie chujowe rozkminki bo parę lat temu Hutnik grał na KS Borek i przyjechali tramwajem a Wisły nie było, więc jak zaczniemy takie wyliczanki to się okaże, że wszyscy są posrani przed wszystkimi.
-
zajebisty tok rozumowania - Wisła miała się wybrać na swoje rezerwy, na Szpilkę itp. co będzie nastęne Coke Live Festival? - bo może ktoś tam będzie?Nemo pisze:Spróbuję Ci nakreślić sytuację, bo widać, że gówno wiesz:Larkson1908 pisze:pierwsza drużyna i druga to dla Ciebie to samo?
-Mecz odbywał się na osiedlu, które w tamtym okresie uchodziło za jedne z mocniejszych terenów Cracovii.
-Zerowa obstawa.
-Resztę opisały gazety.
kto trzyma poziom kibicowski w mieście to wiadomo, całą reszta niech szuka szczęścia i wynajduje sobie akcje pocieszeń
-
Hutnik czy jego rezerwy? bo to istotne w porównaniu :)halodrol pisze:Nie brnijcie w takie chujowe rozkminki bo parę lat temu Hutnik grał na KS Borek i przyjechali tramwajem a Wisły nie było, więc jak zaczniemy takie wyliczanki to się okaże, że wszyscy są posrani przed wszystkimi.
-
Chyba przyznacie że zero policji i mecz "osiedlowy" to jest dobra sytuacja na awanturę, pozatym jakby banda się zebrała i by sie byli przejść na Prądnik czy inne okoliczne osiedle wiślackie, to co to za różnica czy się bijecie na PB czy XXX-Lecia?Larkson1908 pisze:zajebisty tok rozumowania - Wisła miała się wybrać na swoje rezerwy, na Szpilkę itp. co będzie nastęne Coke Live Festival? - bo może ktoś tam będzie?Nemo pisze:Spróbuję Ci nakreślić sytuację, bo widać, że gówno wiesz:Larkson1908 pisze:pierwsza drużyna i druga to dla Ciebie to samo?
-Zerowa obstawa.
-Resztę opisały gazety.
kto trzyma poziom kibicowski w mieście to wiadomo, całą reszta niech szuka szczęścia i wynajduje sobie akcje pocieszeń
A wiślacka młodzież przejmuje miasto od 15 lat, w Cracovii biją się sami 40+. Prawdą jest że aktualnie jesteście mocniejsi, lecz mimo wszystko też obrywacie od nas, nikt nie zaprzeczy.
-
zajebisty tok rozumowania - Wisła miała się wybrać na swoje rezerwy, na Szpilkę itp. co będzie nastęne Coke Live Festival? - bo może ktoś tam będzie?
kto trzyma poziom kibicowski w mieście to wiadomo, całą reszta niech szuka szczęścia i wynajduje sobie akcje pocieszeń[/quote]
no twoi koledzy po szalu dekade wczesniej szukali pocieszen w cricolandzie szukajac tam jednostek KSC
kto trzyma poziom kibicowski w mieście to wiadomo, całą reszta niech szuka szczęścia i wynajduje sobie akcje pocieszeń[/quote]
no twoi koledzy po szalu dekade wczesniej szukali pocieszen w cricolandzie szukajac tam jednostek KSC
"CHŁOPI"REYMONTA
-
Chodzi ci o metody ubeckie? Tzn, wjazdy na chaty, szkół, pracy? Czy np. o przerzutów, którzy wystawiali nas jak na tacy (m.in w/w).Zapytaj starszych kolegow "baku kozacki"co sie dzialo w tedy w Krakowie i dopiero sie wypowiadaj leszczu.Robisz z siebie c*** wie kogo,a w d**** byles i gowno widziales w zyciu.Dobranoc.
Czy może o te atakowane autobusy/tramwaje, wypełnione "ultrasami"?
no byly wasze ataki po hokeju na getta czy wjazdy na chate chocby nieudany pana DZ pare lat wstecz
"CHŁOPI"REYMONTA