Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
ess - c*** w to, nie rozwijaj juz kolejnych wątkow - Rtsiacy odniescie sie do tego co napisalem wyzej , a nie znowu rozbicie tematu.
Apropo pytania 1 z tego co wypisałem taka dygresja : Starsi przegladajacy ten temat , jak cos kiedys działali na Widzewie - napewno mieli dostep do tajnego podforum na waszym infocentrum pare lat temu. Pochwalcie sie młodym swoim tematem METODY eŁKSy (jednym z wielu dotyczących ŁKSu) - i tym co tam wypisywaliscie, jak zmieniacie taktyke działania wobec nas, rozkminialiscie co i jak robimy, jakie gadzety, jakimi sposobami was tepimy i co z tego mozna wprowadzic u was . Moze czegos sie dowiedzą. I nie wkrecajcie kitu ze to nic nie znaczace forum i ze jestem internetowcem, bo swoje podforum mieli tam nawet wasi H. Chyba zdajecie sobie sprawe ile tam mielismy wjazd, ze przegladalismy z rok co tam wypisujecie, i ile przez to mieliscie lipy . Wiec pochwalcie sie co tam pisaliscie i skad taka wasza nagła zmiana strategii. Moze młodzi wtedy zrozumieją kto sie na kim wzoruje i to że branie przykładu z ŁKSu mają we krwi i wyssali z melkiem na stadionie od starszych kibiców.
Apropo pytania 1 z tego co wypisałem taka dygresja : Starsi przegladajacy ten temat , jak cos kiedys działali na Widzewie - napewno mieli dostep do tajnego podforum na waszym infocentrum pare lat temu. Pochwalcie sie młodym swoim tematem METODY eŁKSy (jednym z wielu dotyczących ŁKSu) - i tym co tam wypisywaliscie, jak zmieniacie taktyke działania wobec nas, rozkminialiscie co i jak robimy, jakie gadzety, jakimi sposobami was tepimy i co z tego mozna wprowadzic u was . Moze czegos sie dowiedzą. I nie wkrecajcie kitu ze to nic nie znaczace forum i ze jestem internetowcem, bo swoje podforum mieli tam nawet wasi H. Chyba zdajecie sobie sprawe ile tam mielismy wjazd, ze przegladalismy z rok co tam wypisujecie, i ile przez to mieliscie lipy . Wiec pochwalcie sie co tam pisaliscie i skad taka wasza nagła zmiana strategii. Moze młodzi wtedy zrozumieją kto sie na kim wzoruje i to że branie przykładu z ŁKSu mają we krwi i wyssali z melkiem na stadionie od starszych kibiców.
-
Z tamtego ich forum pamiętam wpisy, że "Widzew niestety często przegrywa, bo mamy w ekipie sporo młodych, którzy obawiają się walczyć ze sprzętem tylko nim machają z daleka i musimy podchodzić do tego tak, jak ŁKS to robi", hahahaha :)
-
Bzdura goni bzdurę, a wpis powyżej to przebija wszystko.
-
i co - cisza???
wtedy tez wypisywaliscie takie rzeczy mysląc że nikt inny tego nie przeczyta ze wiekszość osob tutaj sie spinających pokroju bmjmtWŁ, czy mms to by zrownali te wpisy z gimnazjum , ojszczancami , farmazoniarzami itd - tyle ze osoby ktore sie tam wpisywały anonimowe nie były, b. aktywny był min śp Jędras, i dziesiątki innych osob które wjazd tam miały raczej nie za sam nick. I to wy jestescie internetowcami, zakladając podfora i komentujac wszystko w necie, tak jak to wtedy miało miejsce.
najsmieszniejsze jest to ze mimo wyraznych sygnałów, i roznych dziwnych sytuacji , przez wasza megalomanie nie wiazaliscie nas w hackowanie waszego forum, sprzedawaliscie bajke, że to niby jacys hakerzy zza granicy ;) bo do glowy wam nie wpadło że te ''patusy'' z limanki i polesia takie rzeczy robią. A jak wszystko wyszlo na jaw, to forum wyjebaliscie w pizdu i po kilkumiesiecznej przerwie zalozyliscie nowe.
mms- jakie bzdury ?? popytaj starszych kolegów jak to swoja taktyke na lata, ustalali na internetowych forach
wtedy tez wypisywaliscie takie rzeczy mysląc że nikt inny tego nie przeczyta ze wiekszość osob tutaj sie spinających pokroju bmjmtWŁ, czy mms to by zrownali te wpisy z gimnazjum , ojszczancami , farmazoniarzami itd - tyle ze osoby ktore sie tam wpisywały anonimowe nie były, b. aktywny był min śp Jędras, i dziesiątki innych osob które wjazd tam miały raczej nie za sam nick. I to wy jestescie internetowcami, zakladając podfora i komentujac wszystko w necie, tak jak to wtedy miało miejsce.
najsmieszniejsze jest to ze mimo wyraznych sygnałów, i roznych dziwnych sytuacji , przez wasza megalomanie nie wiazaliscie nas w hackowanie waszego forum, sprzedawaliscie bajke, że to niby jacys hakerzy zza granicy ;) bo do glowy wam nie wpadło że te ''patusy'' z limanki i polesia takie rzeczy robią. A jak wszystko wyszlo na jaw, to forum wyjebaliscie w pizdu i po kilkumiesiecznej przerwie zalozyliscie nowe.
mms- jakie bzdury ?? popytaj starszych kolegów jak to swoja taktyke na lata, ustalali na internetowych forach
-
rozumiem ze dzieki sledzeniu i wjazdom na wszystkie fora łącznie z forum romanum i widzewiak.pl byliscie na troche mniejszej kupie wracajac ze swoich wyjazdów te pare lat temu do którego to okresu sie tak ochoczo odnosisz? juz ku*** nie wspominajac o 'metodach Łksu' co brzmi przekomicznie patrząc chociazby na ilustracje zdjęciowe opraw zamieszczone pare postów wyżej.
-
widac ze c**** macie do powiedzenia - i wjazdu tam tez nie mieliscie, a apropo kupy na powrocie z wyjazdu akurat w tamtym czasie wasi chlopcy z ozorkowa płakali na podforum że ich ŁKS dojechał po wyjezdzie. Pamietasz tamten czas? jak wroce do domu z checia wrzuce opis co tam sie działo, wszyscy sie posmiejemy. Wrzuce Ci tez 1 strone tematu METODY eŁKSy bo widac w szoku jestes ze cos takiego twoje kumatsze ziomki stworzyly.
niech ktos z Rtsu ogarnie swoich braci po szalu i im napisze na pw - ze takie cos faktycznie mialo miejsce , po co ma sie cała Polska z was smiac, wystarczy ze my to wiemy i wy
I znowu kurw***ska sie nie odnosicie do tego co napisalem wczesniej tylko walicie sciemy i mnie dyskredytujecie
niech ktos z Rtsu ogarnie swoich braci po szalu i im napisze na pw - ze takie cos faktycznie mialo miejsce , po co ma sie cała Polska z was smiac, wystarczy ze my to wiemy i wy
I znowu kurw***ska sie nie odnosicie do tego co napisalem wczesniej tylko walicie sciemy i mnie dyskredytujecie
-
Koledzy po szalu ,dajcie im już wieczny odpoczynek.To tylko internety ,a zobaczcie ilu ich się tu zleciało.W sumie ,nie oszukując realiów ,trudno wymagać by jakiś widzewiak przyznał Wam rację choć w jednej rzeczy którą poruszyliście.Robi się bezsensowna pyskówka,a chyba nie po to ten temat.
Odbijając od tematu,czy w Radomsku są wciąż aktywni widzewiacy???Na tyle aktywni by można ich nazwać fc.FC czyli nie pojedyńcze sztuki ,jak choćby nasi w Końskich.
Odbijając od tematu,czy w Radomsku są wciąż aktywni widzewiacy???Na tyle aktywni by można ich nazwać fc.FC czyli nie pojedyńcze sztuki ,jak choćby nasi w Końskich.
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
Że wam się dalej chce ciągnąć tą bajkę o łksie w Końskich...HazardzistA08 pisze:Odbijając od tematu,czy w Radomsku są wciąż aktywni widzewiacy???Na tyle aktywni by można ich nazwać fc.FC czyli nie pojedyńcze sztuki ,jak choćby nasi w Końskich.
-
pato1909

i niech ci chupa chups w gardle stanie.
Do zobaczyska na mieście zakuty łbie
Ja wiem, że w dziewczynce z zapałkami dla takich jak ty zawsze mają miejsce i internet na polesiu w końcu hula jak należy, ale bądź choć raz konsekwentny w tym co mówisz. Ja z tobą nie zamierzam dyskutowaćpato1908gang pisze:ostatni moj wpis

i niech ci chupa chups w gardle stanie.
Do zobaczyska na mieście zakuty łbie
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-

Stare dobre czasy ale teraz wyglądacie tak...W grudniu zwijacie do B klasy!

-

...cała Polska o tym wie, że czerwona armia ta, zmieści się do malucha!
-
Świetna napinka trwa, to dorzucę coś od siebie:
[link]
Taka ciekawostka. Jedyny polski klub to ŁKS a Widzew niemiecki i przed 1922 na TMRF też mówili Widzew. ŁKS!
[link]
Taka ciekawostka. Jedyny polski klub to ŁKS a Widzew niemiecki i przed 1922 na TMRF też mówili Widzew. ŁKS!
Stylowe koszulki imprezowe TomiShop.pl | Bezpłatne Porady Kredytowe TomKredyt.pl
-
no jakoś bałwanie nie wystarcza i po pizdach łapiecieazoRy pisze:hahaha na was wystarczy
ja kiedyś mówiłem że skrót ŚŻK jest proroczy, no i popatrzcie, sprawdza się...
-
sprawdza sie w c***, przeciez wy pierdolicie te same farmazony juz z 15 lat jak nie dluzej, dopisz jeszcze 1922, Widzewa nie ma w Łodzi, dodaj cos o poddebicach czy potoku i odmów modlitwe zeby jakis postronny kibol to przeczytal. chlopaki na poprzedniej stronie tematu mieli chociaz troche polotu i dodali wątek o akcjach hakerskich i obciazajacych nas tam wpisach wiec moze idz w tą strone bedzie smieszniej.DK08 pisze:no jakoś bałwanie nie wystarcza i po pizdach łapiecieazoRy pisze:hahaha na was wystarczy
ja kiedyś mówiłem że skrót ŚŻK jest proroczy, no i popatrzcie, sprawdza się...
-
Ciekawe kiedy? może podasz jakieś przykłady? :) tylko nie mów mi o Potoku czy Poddębicach, albo o akcjach 20 na 1.DK08 pisze:no jakoś bałwanie nie wystarcza i po pizdach łapiecie
-
Krośniewice, Żychlin czy Błaszki?bmjmtWŁ pisze:Do zobaczyska na mieście zakuty łbie
-
Nie ma co pieprzyc głupot !!!! drobne potyczki a ekipa na ekipę przegrane Widzewa i sprawa jest otwarta plus dla nas ... W kwestii miasta różnie nie ośmieliłbym się określić kto gdzie i w jakich procentach bardziej każdy by sobie życzył po swojemu czyli 50 do 50 i niech tak zostanie, Fakt faktem że my żyjemy dzięki nim i odwrotnie :) bo tak naprawdę z kim się tu było by napierdalać
-
Chyba pojęcia Ci się mylą. Hipokryzja to jest wtedy, jak ich lejemy i po wszystkim jeden czy drugi zdycha na trawniku, ale jeszcze jęczy: "Ee, chłopaki, po wszystkim już chyba, nie? To którędy na dworzec?" Żebyś dobrze rozumiał, nikt nie poniża ludzi ze wsi, tylko niech mi się burak nie odgraża "do zobaczenia na mieście" albo na wakacjach widzewski chłopek z Bedonia niech nie udaje łodzianina.
-
jesteś kurwą i c***** pisząc o drugim człowieku że zdycha ...kiedyś jak tu umrzesz człowieku /chrześcijaninie(żydzie?) to nasram na twój grób .Hess08 pisze:Chyba pojęcia Ci się mylą. Hipokryzja to jest wtedy, jak ich lejemy i po wszystkim jeden czy drugi zdycha na trawniku, ale jeszcze jęczy: "Ee, chłopaki, po wszystkim już chyba, nie? To którędy na dworzec?" Żebyś dobrze rozumiał, nikt nie poniża ludzi ze wsi, tylko niech mi się burak nie odgraża "do zobaczenia na mieście" albo na wakacjach widzewski chłopek z Bedonia niech nie udaje łodzianina.
A na koniec taka dygresja. Nie noście już koszulek i bluz patriotycznych bo trzeba być debilem i nieukiem , który nie wie jak się ta nasza Polska rozwijała na przestrzeni wieków . przeczytaj parę książek to zrozumiesz że Łódź nie jest centrum wszechświata i dowiesz sie jeden z drugim że w wiekach średnich na waszych retkiniach i innych dzielnicach to zające kopulowały , bo tam były pola pola pola . A te Bedonie Wielunie Sochaczewy Sieradze i inne jak to nazywacie wsie to miasta gdzie historia pisała losy tego kraju.
zrozumiałeś żydowski nieuku?! Pewnie nie ! Bo twój kraj powstał całkiem niedawno na wzgórzach Golan k**** jebana
-
-
miastuchy takie, a jarają się czymś takim u siebie
[link]
jeszcze w 2007 roku Piotrków to wsiury godni oprawy, a teraz jak się chłopaczki poprzerzucali to już są ok?
[link]
zamiast napinać się w necie wyjdź jeden z drugim w tych swoich przeplatankach na Chojny, Radogoszcz, Zarzew, czy Stare Baluty i się przekonacie jakie to miasto jest "wasze" i jak ten Widzew jest na "wymarciu".
[link]
jeszcze w 2007 roku Piotrków to wsiury godni oprawy, a teraz jak się chłopaczki poprzerzucali to już są ok?
[link]
zamiast napinać się w necie wyjdź jeden z drugim w tych swoich przeplatankach na Chojny, Radogoszcz, Zarzew, czy Stare Baluty i się przekonacie jakie to miasto jest "wasze" i jak ten Widzew jest na "wymarciu".
[link]
-
daleko mi do Widzewa ale jaką kurwą trzeba być żeby napisac coś takiego?Hess08 pisze:Chyba pojęcia Ci się mylą. Hipokryzja to jest wtedy, jak ich lejemy i po wszystkim jeden czy drugi zdycha na trawniku
-
White1910Pride pisze:miastuchy takie, a jarają się czymś takim u siebie
[link]
[link]
Ok jeśli ty wyjdziesz z "kapusta" na piersi na SP,Kozinach,Limance albo Retkini bez PoZdrowień
Ps.ciekwe bo nas podobno już od dawna w Łodzi nie ma haha"wiejski charakterze"bo wsiok to styl bycia a nie miejsce zamieszkania
NASZE MIASTO,NASZ KLUB,NASZA MIŁOŚĆ-ŁKS ŁÓDŹ
-

a mnie się wydaje że hipokryzja to robienie opraw o nokautach i honorowej grze a na każdym mozliwym kroku wpajanie w przećpane łby o zabawie maczetami brodowity hesie
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
My game is fair play to oprawa zrobiona dość dawno...Jeszcze przed zmianą zasad jakiej sami chcieliście.A teraz nagle sie jej brzydzicie.To jest hipokryzja...

-
natomiast 1 oprawa to promocja naszej sekcji boksu, i nie wiem czemu akurat takie projekty zes powrzucał , są lepsze ;)
-
Jak nie wiesz, to nie p******.forever1908young pisze:My game is fair play to oprawa zrobiona dość dawno...Jeszcze przed zmianą zasad jakiej sami chcieliście.A teraz nagle sie jej brzydzicie.To jest hipokryzja...
-
Mms dzieciaku, jeszcze by brakowało żebyś Ty się tu zaczął wypowiadać na tematy chuligańskie ;)))
Tbm
-
Nie muszę, bo ja w przeciwieństwie do twoich kolegów nie sieje tutaj szczeniackiej napinki, nie prowadzę idiotycznych pyskówek i doskonale wiem jak jest w naszym mieście, wam za to gimbusy z stylu pato najwyraźniej nie wadzą, a powinni dostać plaskacza za robienie przypału i wypisywanie bzdur.PiWkO pisze:
Ok jeśli ty wyjdziesz z "kapusta" na piersi na SP,Kozinach,Limance albo Retkini bez PoZdrowień
Ps.ciekwe bo nas podobno już od dawna w Łodzi nie ma haha"wiejski charakterze"bo wsiok to styl bycia a nie miejsce zamieszkania
Teraz to styl bycia? wystarczy przejrzeć wasze wpisy w archiwum tego forum by widzieć jak zmieniacie argumentacje, pojawiło się wam trochę kibiców w terenie to i argumentacje trzeba było zmienić. Śmieszy mnie ta cała ełkałesiacka wielkomiastowa propaganda zważywszy, że w Łodzi zdecydowanie więcej tych historycznie najstarszych osiedli jest za Widzewem.
[link]
-
zaden pejs niech sie nie wypowiada czy ktos wadzi i czy ktos robi przypał kibicom ŁKSu bo skad wy o tym macie wiedziec. To wy na brak argumentow odpowiadacie tym kto co był , gdzie kto stoi, gdzie kto sie zebrał albo nie zebrał, ja ani razu nie poruszylem takich tematow, wiec moze wielki ogarniaczu zacznij robic porzadek wsrod swoich
I nie zaczynaj znowu gadki o historii naszego miasta - BO DO CZASÓW LIGI MISTRZÓW I SUKCESÓW NIE BYŁO W NIEJ DLA WAS MIEJSCA, CZERWONO ZARAZO. zresztą wczesniej twoje kolezanki wysmiały ciagle przekrzykiwanie sie o historie, a widac robisz im przypał i dalej zaczynasz tak prowadzić gadke. A skad ta wielkomiejskośc ŁKSu ? bo do momentu jak osiagneliscie sukcesy nie było was zarówno pod wzgledem sportowym w Łodzi jak i nie mieliscie kibicow, wiec o co sie prujesz? Od poczatku zeszlego wieku do prawie jego konca w Łodzi istniał jedynie ŁKS, mielismy od c**** kibiców i od c**** sekcji ? moze to stad wszystkowiedzaca parówo, moze tez stąd że na początku waszego boomu 3/4 flag na waszym stadionie to były wiochy, mam ci powrzucac fotki ja kto czynią twoje ziomki? nie chce mi sie
I nie zaczynaj znowu gadki o historii naszego miasta - BO DO CZASÓW LIGI MISTRZÓW I SUKCESÓW NIE BYŁO W NIEJ DLA WAS MIEJSCA, CZERWONO ZARAZO. zresztą wczesniej twoje kolezanki wysmiały ciagle przekrzykiwanie sie o historie, a widac robisz im przypał i dalej zaczynasz tak prowadzić gadke. A skad ta wielkomiejskośc ŁKSu ? bo do momentu jak osiagneliscie sukcesy nie było was zarówno pod wzgledem sportowym w Łodzi jak i nie mieliscie kibicow, wiec o co sie prujesz? Od poczatku zeszlego wieku do prawie jego konca w Łodzi istniał jedynie ŁKS, mielismy od c**** kibiców i od c**** sekcji ? moze to stad wszystkowiedzaca parówo, moze tez stąd że na początku waszego boomu 3/4 flag na waszym stadionie to były wiochy, mam ci powrzucac fotki ja kto czynią twoje ziomki? nie chce mi sie
-
Własnie stad ta wielkomiejskośc ŁKS, bo jestesmy jedynym i najwiekszym rdzennym klubem Łodzi. Wy natomiast jestescie jak Podbeskidzie, tylko lepiej wam poszło bo tez wieksze niz TSP mieliscie sukcesy
-
p********* o jakiejś propagandzie a sam piszesz TOTALNE bzdury, wiekszosc osiedli za Widzewem? stawiam ze tak samo jak twoi kolezcy typu mmsy i inne podmiastowe gamonie w Łodzi ostatni raz byłeś na meczu jak widzewek grał w ekstraklasie 10 lat temu, a wiedze o osiedlach czerpiesz z internetuWhite1910Pride pisze:Nie muszę, bo ja w przeciwieństwie do twoich kolegów nie sieje tutaj szczeniackiej napinki, nie prowadzę idiotycznych pyskówek i doskonale wiem jak jest w naszym mieście, wam za to gimbusy z stylu pato najwyraźniej nie wadzą, a powinni dostać plaskacza za robienie przypału i wypisywanie bzdur.PiWkO pisze:
Teraz to styl bycia? wystarczy przejrzeć wasze wpisy w archiwum tego forum by widzieć jak zmieniacie argumentacje, pojawiło się wam trochę kibiców w terenie to i argumentacje trzeba było zmienić. Śmieszy mnie ta cała ełkałesiacka wielkomiastowa propaganda zważywszy, że w Łodzi zdecydowanie więcej tych historycznie najstarszych osiedli jest za Widzewem.
z reszta nie ma co kolejny raz poruszac tego tematu, czasy wielkiego widzewa przeminely, i na dzien dzisiejszy jestescie w odwrocie i mimo ze mlodzi od kibicowania sie odsuwaja, to na przestrzeni ostatnich lat wiecej tracicie niz zyskujecie (chociazby w tych malych wsiach pod Łodzią), i przyznaja to takze twoje ziomki po szalu na waszym glownym forum, mimo ze ich posty sa szybciutko usuwane
-
Bardziej trafne porównanie: wy jesteście jak Polonia w Warszawie, niby klub starszy a co znaczy w stolicy?pato1908gang pisze:Własnie stad ta wielkomiejskośc ŁKS, bo jestesmy jedynym i najwiekszym rdzennym klubem Łodzi. Wy natomiast jestescie jak Podbeskidzie, tylko lepiej wam poszło bo tez wieksze niz TSP mieliscie sukcesy
Wasz jedyny i najbardziej wyeksponowany sukces większy od Widzewa to o 2 lata wcześniejsze założenie.
Ja mam wiele radości czytając waszą parchatą twórczość, być może jak ktoś z zewnątrz czyta to jeszcze w to wierzy?
Mam tę przyjemność że mieszkam w centrum i widzę na co dzień tę waszą przewagę. Ha ha ha ha
-
tak ?? wiec takie porównanie
Widzewa jest od c**** w Łodzi i od c**** miast dookoła, praktycznie całe wojewodztwo, połowa speca do Wrocałwia była dla waszych fanclubów. My jestesmy jedynie w Łodzi, aglomeracji i kilku FC - jednoczesnie zdecydowaną wiekszosc awantur grup zainteresowanych w wiekszych liczbach jestescie w plecy, frekwencją tez juz wcale nas nie bojecie na głowe. Wiec dla osob ostronnych- kto ma w Łodzi lepsza ekipe i kogo jest wiecej??
Lecz w sumie czego sie spodziewać po kims, kto mieszka w centrum i uważa że ŁKS tam nie ma przewagi?? Niezle sie musisz bunkrowac a info czerpiesz pewnie z komputera.
Widzewa jest od c**** w Łodzi i od c**** miast dookoła, praktycznie całe wojewodztwo, połowa speca do Wrocałwia była dla waszych fanclubów. My jestesmy jedynie w Łodzi, aglomeracji i kilku FC - jednoczesnie zdecydowaną wiekszosc awantur grup zainteresowanych w wiekszych liczbach jestescie w plecy, frekwencją tez juz wcale nas nie bojecie na głowe. Wiec dla osob ostronnych- kto ma w Łodzi lepsza ekipe i kogo jest wiecej??
Lecz w sumie czego sie spodziewać po kims, kto mieszka w centrum i uważa że ŁKS tam nie ma przewagi?? Niezle sie musisz bunkrowac a info czerpiesz pewnie z komputera.
-
DK08 poczytaj chłopie o historii miasta w którym mieszkasz, pooglądaj stare mapy naszego miasta, a potem się wypowiadaj, wyjdzie ci to na dobre, nawet nie chce mi się z tobą dalej dyskutować.
a dla takich dzieci jak pato
http://www.youtube.com/watch?v=ARRL8-528t8
pierwsze lepsze derby, polecam popatrzeć na reakcje trybun po bramkach, byłem na tym meczu, nawet Trybuna była pełna Widzewiaków, ale faktycznie do Ligi Mistrzów to nikt o nas w Łodzi nie słyszał. W latach 90-93 byliście w Łodzi na wymarciu, ale co ty możesz o tym wiedzieć.
a dla takich dzieci jak pato
http://www.youtube.com/watch?v=ARRL8-528t8
pierwsze lepsze derby, polecam popatrzeć na reakcje trybun po bramkach, byłem na tym meczu, nawet Trybuna była pełna Widzewiaków, ale faktycznie do Ligi Mistrzów to nikt o nas w Łodzi nie słyszał. W latach 90-93 byliście w Łodzi na wymarciu, ale co ty możesz o tym wiedzieć.
[link]
-
czemu kur. takie są dzisiaj realia chłopie..j**** cenzure pisze:daleko mi do Widzewa ale jaką kurwą trzeba być żeby napisac coś takiego?Hess08 pisze:Chyba pojęcia Ci się mylą. Hipokryzja to jest wtedy, jak ich lejemy i po wszystkim jeden czy drugi zdycha na trawniku
złapać ubić do nieprzytomności najlepiej połamać palce ręce nogi...
nie wiem ile masz lat - ale wiedz że prawda jest brutalna.
krakowskiego tematu bezwzględnej bezdusznej przećpanej patologi nie będę tu opisywać bo tam jest Średniowiecze Umysłowe dorwać typa i sprzedać 50 ran kłutych.. masakra będziecie się smażyć w piekle skurwysyny.;)
wiem wiele na temat różnych akcji i mega frajerowskich zachowań akurat tych ludzi ''honoru'' ale to nie miejsce ani czas na tego typu zawierzenia pajace tu piszące.. bo pisząc tu w tym dziale o różnych sprawach jest tak jakbyś pisał na forum psów ;) akurat ten temat jest wyjątkowo nadzorowany przez legalnych gangsterów CBŚ z łodzi ;) pozdrowienia dla was jebane k**** ;) a wy pajace się ogarnijcie.

-
White Pride - Piszesz o tym o czym ci wygodniej, nie opisujesz ja kdo teg odoszlo, tylko jaki był skutek - WASZ boom zaczal sie za ciezkiej komuny, w latach 70 kiedy zaczeliscie zdobywac mistrza, w okresie o ktorym piszesz spijaliscie juz smietanke tego ze przez 20 lat graliscie mega zajebiscie i kazdy kibic sportu i wiesniak, sie wami jarał. W latach 77-86 (wczesniej nie mieliscie zadnych sukcesow, i z niczego nie byliscie znani) , byliscie 9 razy na podium (2 razy zdobyliscie mistrza) i zaczeliscie grywac w europie odnoszac tam tez spore sukcesy ! natomiast ŁKS pod wzgledem sportowym był wtedy mało atrakcyjny . Mowie o czasach kiedy mieliscie nabity cały stadion , przywozili wam autokarami robotnikow , i wycieczki zakladowe , i mowie o kibicach sukcesu , ktorzy czesto jeszcze sezon wczesniej chodzili na ŁKS. Dodatkowo wszystkie okoliczne i dalsze wiochy ciagnely do was mamione sukcesami i piłką na dobrym poziomie. Oczywiscie w takiej sytuacji do początku lat 90 stracilismy praktycznie całe miasto ( chyba jedynie na Koziny nie rozlała sie czerwona zaraza) , i to dla was do dzis powod do dumy i jedyny fakt który sprawił ze wogole zaistnieliscie. Na szczescie pozniej dzieki tytanicznej pracy kilkudziesieciu osob w Łodzi i bezwględnym tępieniu i katowaniu was na rejonach które dzis uznajemy za nasze , ku waszej rozpaczy sytuacja w Łodzi sie wyrownała pod wieloma względami , a nawet pod koniec lat 90 i na poczatku 2000, pod wzgledem H uzyskalismy przewage.
-
jesli chcecie czerwoni to mozecie oczywiscie z tym polemizowac ale napisalem wydaje mi sie obiektywnie jak doszlo do tego że w Łodzi zainstnieliscie. Oczywiscie w naszym ''odrodzeniu'' pomogly sukcesy z 93 czy 98 - które pokazaly ze mamy wciaz spory potencjał w ludziach, i ze nie trzeba isc do was zeby ogladac dobrą piłke. Pomogl tez wlasnie wskrzeszony mit o ŁKSie jako rdzennym Łodzkim klubie, ktory napewno zmobilizował nas do walki o nasz klub, i do jak najskuteczniejszej walki z wami jak z ''okupantem'' .
-
GB'26 Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem???To ,że ty nie znasz tych KILKU chłopaków to nie znaczy ,że nie są tam obecnii.Kontekst mojej wypowiedzi wyraźnie wskazuje ,że są niewielką grupką,i ja takiej grupki nie traktuje jako FC.Ot poprostu czasem pojadą na ŁKS lub jakiś nasz wyjazd.W ciemno strzelam ,że takich przykładów jest wiele w innych ekipach...a Ty musisz się spiąć z jakąś bajką???
Powracając do pytania - jak obecnie mają się widzewiacy z Radomska? Czy jest wyczuwalna w jakikolwiek sposób ich obecność w mieście?
Powracając do pytania - jak obecnie mają się widzewiacy z Radomska? Czy jest wyczuwalna w jakikolwiek sposób ich obecność w mieście?
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
chciał byśnikodem pisze:Połowa trybuny?A ile razy ŁKS był pod zegarem,wasz stadion należał do ŁKS,z Miastem Łódż zawsze był,jest i bedzie kojarzone przede wszystkim z Łódzkim Klubem Sportowym.