Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
zylak

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: zylak » 14.10.2014, 15:43

Można prosić o jakiś opis z tego meczu Polska - Węgry na Hutniku ?

iparts.pl
nrth

Post autor: nrth » 14.10.2014, 15:50

Wątpię żeby istniał.
Były 3 ekipy.
Wisła pod zegarem.
Hutnik na swoich sektorach.
Cracovia/ŁKS, może Tychy (tego nie pamiętam) między Hutnikiem a wejściem na stadion.
W czasie mecze kilkunastoosobowa grupka Wisły przegania "młyn" czy tez część młynu Hutnika.
Co dla mnie najbardziej specyficzne tego dnia na Rondzie Czyżyńskim zbiera się Wisła by iść pochodem, w tym czasie Cracovia jedzie pełnym tramwajem ze swej zbiórki na Dąbiu i ... nic się nie dzieje.
Teraz nie do pomyślenia.
Są gdzieś fotki Wisły z tego meczu, może ktoś znajdzie
za kim jestes?

Borek

Post autor: Borek » 14.10.2014, 16:20

Wisła na meczu Polska -Węgry [link]
A B G

W-G

Post autor: W-G » 14.10.2014, 16:48

mpolak1977a pisze: Skarbek przecież napisałem "bodajże" - bo to było jakiś czas temu i faktycznie pomyliłem przeciwnika- chodzi mi o mecz na Wiśle - (tylko teraz ze względu na wiek :P) mogę nie mylić czy to był mecz ze USA czy Australią - co nie było Was na stadionie w ogóle w zorganizowanej grupie, a kilka osób wyłapało tylko klapsy zarówno z Hutnika jak i Craxy.
Te mecze to tak na oko 2007-8 (USA) i 2010 (Australia), na tym drugim meczu z Hutnika na prostej kilku patafianów z flagą na repre, upomnieni szybko słownie,nie za bardzo wyszczekani. Dziś sytuacja nie do pomyślenia by się pokazali u nas na takim meczu. Ale to w miarę nowe czasy a wy tu odgrzewacie historie z przed cwierć wiecza więc nie wcinam sie.

Hercules Poirot

Post autor: Hercules Poirot » 14.10.2014, 17:12

Macie [link]

Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski » 14.10.2014, 21:39

W-G pisze:
mpolak1977a pisze: Skarbek przecież napisałem "bodajże" - bo to było jakiś czas temu i faktycznie pomyliłem przeciwnika- chodzi mi o mecz na Wiśle - (tylko teraz ze względu na wiek :P) mogę nie mylić czy to był mecz ze USA czy Australią - co nie było Was na stadionie w ogóle w zorganizowanej grupie, a kilka osób wyłapało tylko klapsy zarówno z Hutnika jak i Craxy.
Te mecze to tak na oko 2007-8 (USA) i 2010 (Australia), na tym drugim meczu z Hutnika na prostej kilku patafianów z flagą na repre, upomnieni szybko słownie,nie za bardzo wyszczekani. Dziś sytuacja nie do pomyślenia by się pokazali u nas na takim meczu. Ale to w miarę nowe czasy a wy tu odgrzewacie historie z przed cwierć wiecza więc nie wcinam sie.

c*** z takiego "upominania" jak flaga wisiała cały mecz. skoro takie "patafiany" to trzeba było do nas podejść i tą flagę zdjąć a nie dorabiać po latach ideologię

tu jest dyskusja o tym meczu: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... 50#p526750 i o żadnym upominaniu stojących za flagą nie ma ani słowa, natomiast jest o oświadczeniu w sprawie "zmuszania do schowania szalików" osób od nas, o czym każdy z kim rozmawiałem a był na meczu w szali dowiedział się właśnie z owego oświadczenia

a o pokazaniu się lub nie na takim meczu może poczekaj do czasu aż Pzpn znów zdecyduje by zagrać mecz kadry na r22 nim ten gniot się rozsypie

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 14.10.2014, 21:49

Mieli okazję pokazac się rok temu jak w Krakowie Polska grała z Liechtensteinem:)

SK(AW)INA

Post autor: SK(AW)INA » 14.10.2014, 22:34

Ultrasowski ilu was wtedy było na meczu??

Pitfas

Post autor: Pitfas » 14.10.2014, 23:04

Pany, kogo więcej na Nowym Świecie w Krakowie?

Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski » 14.10.2014, 23:11

SK(AW)INA pisze:Ultrasowski ilu was wtedy było na meczu??

z Australią? trudno powiedzieć, nie było nic organizowanego, zamawiania biletów przez klub itd, wiele osób poszło na własną rękę, w różne części stadionu, część z szalikami kadrowymi, część bez. Z flagą stała kilkuosobowa grupka.

W-G

Post autor: W-G » 15.10.2014, 09:56

I ta grupka została oceniona jako śmieszna i nie warta niczego, dlatego flaga wisiała do końca meczu. Odnotowałem to kronikarsko, zwycięstwa z tego nie robię naszego jak chciałbyś żebym to robił, za to ty to traktujesz jako wasza wiktorie chyba :lol:
W każdym razie wtedy byliście inaczej traktowani, i to było sedno tej wypowiedzi, dziś nie do pomyślenia.

Hutnicze

Post autor: Hutnicze » 15.10.2014, 16:10

Cudownie się to czyta:

Jak Hutnik nie bluzga żydków (na meczy Cracovia - Stomil). to oznacza, że Hutnik wącha się z pasiastymi.
Jak Hutnik nie bluzga GTSu (na Reymonta) to znaczy, że się boi i nie chce podpaść.

Jak Hutnik nie reaguje na kibiców Pasów na swoim stadionie (kilkanaście lat temu) to znaczy że liże im d***.
Jak Wisła nie reaguje na kibiców Hutnika na Reymonta (na tej reprze) to znaczy że uznają ich za śmieszną ekipę niewartą wysiłku.

Może sobie po prostu wtłuczecie do głowy, że my znamy swoje miejsce w szeregu? I pozwólcie nam być dumnymi, że po kilkunastu latach III i IV-ligowej padaki, funkcjonując w mieście dwóch silniejszych, niehonorowych ekip jakoś dajemy sobie radę :)

Może któraś z waszych III ligowych zgód odjebała taki numer jak my na wiosnę? W Magdeburgu byliśmy w 250 osób, więc troska o naszą frekwencję jest miła, aczkolwiek niepotrzebna.
TYLKO HUTNIK
http://nh2010.pl

eNGie

Post autor: eNGie » 15.10.2014, 16:43

Pitfas pisze:Pany, kogo więcej na Nowym Świecie w Krakowie?
Nowy Świat to pustynia kibicowska - mało ludzi tam mieszka - głównie sklepy, puby, kluby. Raczej wymieszane ze wskazaniem na Cracovie.

W-G

Post autor: W-G » 15.10.2014, 17:11

Nie ma różnicy w tolerowaniu was na stadionie (do tego nie na młynie) na jaimś tam meczu repry od buszowania wam ekipy innego klubu, drugiej kosy, po waszym młynie czy w pobliżu na meczu ligowym Waszej drużyny? Dla mnie to akurat nie tyle wąchanie co zwykła sraka, ale to nie moje czasy, nie wiem, nie widziałem wwięc tyle na ten temat.

Joka

Post autor: Joka » 15.10.2014, 17:35

W-G pisze:Nie ma różnicy w tolerowaniu was na stadionie (do tego nie na młynie) na jaimś tam meczu repry od buszowania wam ekipy innego klubu, drugiej kosy, po waszym młynie czy w pobliżu na meczu ligowym Waszej drużyny? Dla mnie to akurat nie tyle wąchanie co zwykła sraka, ale to nie moje czasy, nie wiem, nie widziałem wwięc tyle na ten temat.
Najbardziej zabawne są teksty właśnie jak ten. Wypowie się ,ale na koniec żeby kumacza zgrać napisze, że nie jego brocha.
To nie zabieraj głosu, skoro srałeś w pampersy wtedy i tyle. Nie będziesz wzbudzał napinki.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!

Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski » 15.10.2014, 18:24

W-G pisze:I ta grupka została oceniona jako śmieszna i nie warta niczego, dlatego flaga wisiała do końca meczu. Odnotowałem to kronikarsko, zwycięstwa z tego nie robię naszego jak chciałbyś żebym to robił, za to ty to traktujesz jako wasza wiktorie chyba :lol:
W każdym razie wtedy byliście inaczej traktowani, i to było sedno tej wypowiedzi, dziś nie do pomyślenia.
nie zadna wiktoria gosciu, tylko fakt. flaga wisiala i tyle. komus podobno kazaliscie schowac szale, mozliwe - tez tyle. co tu drazyc?

a sedno mojej wypowiedzi jest takie, ze wrozenie czy bysmy sie pokazali teraz na kadrze na r22 czy nie to bzdura, bo szczerze mowiac ch... wie jakby to wygladalo, "zapewne" inaczej niz w 2010 i jest to uzaleznione od wielu czynnikow i ani ja ani ty ani zaden inny jansowidz tego nie wymysli "co by bylo gdyby"

Pitfas

Post autor: Pitfas » 15.10.2014, 18:56

eNGie pisze:
Pitfas pisze:Pany, kogo więcej na Nowym Świecie w Krakowie?
Nowy Świat to pustynia kibicowska - mało ludzi tam mieszka - głównie sklepy, puby, kluby. Raczej wymieszane ze wskazaniem na Cracovie.
Dzięki.

jason

Post autor: jason » 16.10.2014, 14:20

piszecie tu o późnych latach 90 i srace Hutnika ...
a czy to dziwne ?
Cracovia wtedy miała swoje złote czasy H i każdy na mieście z nimi lekko nie miał , a że Hutnik wtedy nie miał podbicia ...
albo jakby spróbował podbić to spotkałyby duże konsekwencje chłopaków - mierzyli siły na zamiary i to po prostu przymknęli oko raz czy dwa. Wiadomo jakie to zachowanie i każdy inteligentny człowiek wyciągnie wnioski ... :)

Hercules Poirot

Post autor: Hercules Poirot » 16.10.2014, 14:48

Wy deliberujecie nad przeszłością a tymczasem w Krakowie nadal sie dzieje .
[link]

ts06

Post autor: ts06 » 16.10.2014, 16:03

jason pisze:piszecie tu o późnych latach 90 i srace Hutnika ...
a czy to dziwne ?
Cracovia wtedy miała swoje złote czasy H i każdy na mieście z nimi lekko nie miał , a że Hutnik wtedy nie miał podbicia ...
albo jakby spróbował podbić to spotkałyby duże konsekwencje chłopaków - mierzyli siły na zamiary i to po prostu przymknęli oko raz czy dwa. Wiadomo jakie to zachowanie i każdy inteligentny człowiek wyciągnie wnioski ... :)
Oni już się srali od wczesnych 90tych a nas próbowali kąsać 'zza winkla'. Ludzie pamiętają stąd jest jak jest a mogło by być inaczej, tylko trza było bronić się jak pasy weszły do Huty a nie wielka radość że będzie miał kto walczyć z Wisłą.
Efekty po latach? - Wisła straciła górną część, Hutnik wszystkie wpływy, oprócz starej Huty

Stefan49

Post autor: Stefan49 » 16.10.2014, 17:33

ts06 pisze:
jason pisze:piszecie tu o późnych latach 90 i srace Hutnika ...
a czy to dziwne ?
Oni już się srali od wczesnych 90tych a nas próbowali kąsać 'zza winkla'. Ludzie pamiętają stąd jest jak jest a mogło by być inaczej, tylko trza było bronić się jak pasy weszły do Huty a nie wielka radość że będzie miał kto walczyć z Wisłą.
Efekty po latach? - Wisła straciła górną część, Hutnik wszystkie wpływy, oprócz starej Huty
Ale ogólnie to chyba na plus, bo stara im się skonsolidowała i już ciężko by było Hutnika wytępić. Co do Nowej to Pewnie status quo się utrzyma i Cracovia zagarnie całe Mistrzejowice (przecież teraz to tylko Nowe są wiślackie, a podobno tam coś moda na Pasy), a Wisła do końca przejmie Bieńczyce. Będą dwa monolity, a przykład Azorów pokazuje, że już nie będzie tak łatwo czegokolwiek przerzucić.

Hutnik_Pany

Post autor: Hutnik_Pany » 18.10.2014, 11:11

MacMac pisze:A ty k**** nie masz swojego banderowskiego czy ukraińskiego forum kibicowskiego/narodowego? Spierdalaj na swoje śmiecie bo rozdupcasz temat próbując udowodnić coś, w co żaden Polak nie uwierzy. A z tą gwiazdą to juz pojechałeś po całości, nic nie wiesz a udajesz jakiegoś reformatora krakowskiego klimatu
ku*** to jest ty MacMac j..a miernoto wislacka. Zaden narod nie byl nigdy tylko dobry, a pozostale tylko zle. My Polacy tez mamy sporo na swoim sumieniu. A poza tym czy sie roznilo mordowanie kiedys od waszego mordowania teraz, kiedy to macie na swoim sumieniu Polakow z Kielc, Gdynia, Krakowa i nie tylko?

Szpicbródka

Post autor: Szpicbródka » 18.10.2014, 12:44

Hutnik_Pany pisze:[...] Zaden narod nie byl nigdy tylko dobry, a pozostale tylko zle. My Polacy tez mamy sporo na swoim sumieniu. A poza tym czy sie roznilo mordowanie kiedys od waszego mordowania teraz, kiedy to macie na swoim sumieniu Polakow z Kielc, Gdynia, Krakowa i nie tylko?
ku*** w głowie mi się nie mieści żeby Polak mógł coś podobnego napisać. Te ku*** "zgody kibicowskie" już całkiem wam mózgi wypruły. Polacy mordowali kobiety i dzieci? Polacy wymordowali ponad 100 tys. cywili? Masz artykuł ze zdjęciami na temat rzezi wołyńskiej, może "obrazki" do ciebie przemówią
[link]

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 18.10.2014, 13:04

Szpicbródka pisze:
Hutnik_Pany pisze:[...] Zaden narod nie byl nigdy tylko dobry, a pozostale tylko zle. My Polacy tez mamy sporo na swoim sumieniu. A poza tym czy sie roznilo mordowanie kiedys od waszego mordowania teraz, kiedy to macie na swoim sumieniu Polakow z Kielc, Gdynia, Krakowa i nie tylko?
ku*** w głowie mi się nie mieści żeby Polak mógł coś podobnego napisać. Te ku*** "zgody kibicowskie" już całkiem wam mózgi wypruły. Polacy mordowali kobiety i dzieci? Polacy wymordowali ponad 100 tys. cywili? Masz artykuł ze zdjęciami na temat rzezi wołyńskiej, może "obrazki" do ciebie przemówią
[link]
Każdy naród ma w swojej historii coś "za uszami" (zwłaszcza w zamierzchłych wiekach, gdzie ogólnie barbarzyństwo bylo na porządku dziennym), ale nie popadajmy w paranoje - w historii najnowszej nie mamy "na koncie" takich zbrodni przeciwko ludzkości.
A podawanie tu pojedynczych przypadków kibicowskich jest co najmniej nie na miejscu

MacMac

Post autor: MacMac » 18.10.2014, 13:30

Jak nie odróżniasz debilu rzezi i prześladowania od pojedynczych przypadków, o których i tak nie masz pojecia to zamiast tu wylewać swoje mądrości, zacznij się edukować. Choć nie jestem pewien czy znajdziesz takie źródło które ukształtuje takiego degenerata...

Hutnik_Pany

Post autor: Hutnik_Pany » 18.10.2014, 14:42

MacMac pisze:Jak nie odróżniasz debilu rzezi i prześladowania od pojedynczych przypadków, o których i tak nie masz pojecia to zamiast tu wylewać swoje mądrości, zacznij się edukować. Choć nie jestem pewien czy znajdziesz takie źródło które ukształtuje takiego degenerata...
J...a miernoto wislacka. Edukowac to zacznij sam siebie, bo pewnie nie wiesz za szkoly, bo pewnie nigdy do zadnej nie chodziles, ze Rzeczpospolita Obojga Narodow byla kiedys krajem od Baltyku do morza Czarnego. A nowe tereny ktore tam zdobywalismy napewno nie byly nam oddawane dobrowolnie przez ich mieszkancow.

Jestem polskim patriota, ale takim ktory potrafi dostrzec wady w przeszlosci swojego narodu.

Szpicbródka

Post autor: Szpicbródka » 18.10.2014, 16:04

Jesteś polskim idiotą, który próbuje zrównywać coś czego porównać się po prostu nie da.
O Unii Lubelskiej słyszałeś coś w ogóle (czy wcześniejszych w Krewie i w Horodle)? Czy koledzy Rusini i Żmudzini wmówili ci może że mieczem Zygmunt August skłonił litewskich możnowładców do unifikacji państwa?

A już porównywanie śmierci rycerza/żołnierza w walce do ludobójstwa cywili i to jeszcze w tak bestialski sposób w jaki czynili to banderowcy, to doprawdy kretynizm.

Nowohucianie1950

Post autor: Nowohucianie1950 » 18.10.2014, 23:53

gnuj pisze:
Hutnik_Pany pisze:Jestem polskim patriota, ale takim ktory potrafi dostrzec wady w przeszlosci swojego narodu.
To następnym razem zamiast na MN jedźcie przepraszać za Jedwabne. Brniecie z każdym postem w coraz większe durnoty. Jeden twierdzi, że flaga jest żółto niebieska, drugi wyskakuje z radziecką propagandą, a trzeci porównuje ekspansję terytorialną z XVI wieku z ludobójstwem sprzed 70 lat.
Jedwabne to było prawdopodobnie dzieło niemców, a nasi pseudo politycy jak bronek teraz chcą to nam przypisać.Co do historii Polsko-Ukrainskiej to każdy wie, że była przejebana, to co zrobili było złe i nikt tego nie neguje, tylko czasy się zmieniają.Ukraina to kraj zróżnicowany i akurat w Kijowie uwierz mi, że Polaków się bardzo szanuje, a chłopaki z Dynama nawet raz interweniowali w sprawie naszych rodaków, którzy łagodnie mówiąc byli źle traktowali w zachodniej części Ukrainy.Wiem, że czasem mają flagę banderowską, tylko zauważ, że nie tak dawno w całej Polsce wisiały swastyki na stadionach, a chyba nikt mi nie powie, że hitler był lepszy od bandery?Ludzie wieszając swasty po prostu odnosili się bardziej do ideologi NS i tak samo Ukraińcy z banderowska flagą odnoszą się do swojego nacjonalizmu i poza nielicznymi grupami z zachodu nie mają nic do Polski.
Hutnik Nowa Huta

300prawda

Post autor: 300prawda » 19.10.2014, 09:33

Nowohucianie1950 pisze:tylko zauważ, że nie tak dawno w całej Polsce wisiały swastyki na stadionach
Nieustannie się zastanawiam, jak trzeba mieć najebane w głowie, by stanąć pod swastyką będącą symbolem ideologii, która najchętniej kazałaby Wam j**** za miskę zupy z brukwi i chleb z trocinami, a potem do pieca. No ale wiadomo - przecież tak ciężko ruszyć głową, gdy "koledzy" podpowiadają, co się liczy w życiu...

NowoHucki

Post autor: NowoHucki » 19.10.2014, 16:04

Nie wypowiadam się często na forum bo nie widzę takiej potrzeby przekumarzania się moja mojsza jest najmojsza itp ale jako wierny fan HUTNIKA ale przede wszystkim OGROMNY PATRIOTA muszę napisać że całe te kontakty z Dynamem są mi bardzo nie po drodze. Do kolegów po szalu ma wielką proźbe ażeby nie porównywali LUDOBÓJSTWA WOŁYŃSKIEGO do zamordowania Małpy z Korony Mariego z Arki bo jest mi KUREWSKO wstyd jak czytam posty wybielania HISTORII. CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE DO ZOBACZENIA NA MARSZU

Hutnik220

Post autor: Hutnik220 » 20.10.2014, 08:12

Tego wszystkiego poprostu nie da sie czytac.
Czy wy myslicie ze kibice.net to miejsce gdzie tysiecznym komentarzem wyrobicie nam zla opinie i my bedziemy ciagle cos tu prostowali bo prawilna Wisla pokazuje brak zasad HKSu?!
Takie cos zlapie tylko ktos z poza klimatu reszta wszystko dobrze wie i nikogo do niczego nie trzeba przekonywac.
Nasz kontakt z Dynamem jest tylko i wylacznie na stopie kibicowskiej i tyle.
Kazdy z odrobina podstawowej wiedzy historycznej wie o mordowaniu Polakow na Ukrainie.
Dlatego wiec:
Pierdolimy banderowcow...szanujemy dobrych chlopakow o normalnych pogladach.
Jestesmy wiekszymi czy mniejszymi grupami na Marszu co roku i zawsze bedziemy.
Wy nam o zasadach nie przypominajcie bo to naprawde zakrawa o kpine.
NowoHucki czy zauwazyles ze Polska czy Narodowa Duma jest choc o wlos mniej gloryfikowana w naszych szeregach?
Nawet lepiej daj jeden korwa przyklad.....jeden(jak chcesz to do mnie na priv).
Jest to forum ogolnodostepne i watpie czy tutaj jest miejsce na rozpisywanie sie o tym co Ty akurat myslisz na temat tego z kim trzymamy.
Jak bys mial cokolwiek do powiedzenia w Naszym gronie to bys wiedzial na jakich zasadach to robimy i wtedy tak debilnie bys tu sie nie wpisal.

Koniec z mojej strony.
Pozdrawiam normalnych.

Post autor: *** » 20.10.2014, 11:40

może na marsze równości zaczniecie chodzić, w imię tolerancji.

Hercules Poirot

Post autor: Hercules Poirot » 20.10.2014, 12:17

Szogun z Cracovii skazany na 6 miesięcy więzienia

[link]

bobini88

Post autor: bobini88 » 25.10.2014, 08:47

obiektywnym okiem z Warszawy :-)

[link]
Cieszę się bardzo, że Wisła tak fatalnie się prezentuje!
To spotkanie pokazało, że kibicowsko nie istnieją:)

Natomiast zaskoczyło mnie TSP.
Z jednej strony na plus, bo to był chyba ich najlepszy wyjazd.
Z drugiej strony kiedyś miałem do nich wielką sympatię... jeszcze trzy lata temu nas chwalili za kulturę, wzorowali się na nas...
Do tej pory podobała mi się ich dorosła postawa w kibicowaniu..
A tu nagle ... szok! Wulgaryzmy, raca... widać w tych czasach trendy kszkałtują społeczność, a nie przekonania trendy
To bardzo przykre...
Ciekawe tylko czy będą tacy odważni na własnym stadionie gdy otworzą sektor gości. ..

Podsumowując widać, źe Wisła nie rządzi w Krakowie :)

Jacoby31

Post autor: Jacoby31 » 25.10.2014, 09:02

a może napiszesz czemu sądzisz ,że Wisła prezentuje sie fatalnie i nie rządzi w Krakowie ?
Oceniając inna ekipę popatrz pierwsze na swoją :)

bobini88

Post autor: bobini88 » 25.10.2014, 10:04

ironia - mówi ci to coś? ;-)

najważniejsze,że Polonia rządzi w Warszawie a TSP w Bielsku ;-)

JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » 25.10.2014, 10:05

co gosc zajebał haha Wisła nie rządzi w Krakowie. Człowieku piątek godzina 20.30 zimno jak w d**** na meczu prawie 11 tys ludzi.
A ten luj powie ze słabo dobre sobie :)

tacy dwaj

Post autor: tacy dwaj » 25.10.2014, 13:40

Ale po co rozpisywać się nad postami z jakiegoś tam forum.

Najlepsze jest i tak to:
Decyzją kibiców Cracovii, wyjazd do Szczecina zostaje ODWOŁANY. Prosimy o bezwzględne zastosowanie się do powyższej informacji.

Wszystkie osoby, które nabyły bilety na to spotkanie, proszone są o zwrot wejściówek do wtorku - 28 października, do sklepu Właściwa Strona Błoń, gdzie zostaną zwrócone im pieniądze.
Kilka lat temu jak też tam nie pojechali to pisali ,że mieli tego dnia inne priorytety.Teraz pewnie powodem jest przygotowywanie się do jutrzejszego Półmaratonu Krakowskiego,w końcu w biegach są oni dobrzy;-)

MacMac

Post autor: MacMac » 25.10.2014, 15:28

To czym teraz się będziecie tłumaczyć koszerni? Pewnie miasta pilnujecie albo jakąś grubą akcje szykujecie na weekend, coo?

Larkson1908

Post autor: Larkson1908 » 25.10.2014, 15:45

Cracovia zeszła na psy:)

ODPOWIEDZ