Dzięki. Czyli potwierdzałoby się to co piszę. Na tę trybunę bilety wykorzystano, a jeszcze sporo Wrocławian było na innych (w tym większość na przyległych) sektorach. 6 tyś jak nic.za Ruchem ! pisze:
5451

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Reprezentuję siebie.
-
1.Gdyby dzis podpisano pakt antysprzetowy w Krakowie, to Wisla czy Cracovia ma lepszych sportowcow na gole lapy?
2.Dlaczego Gornik i Gks nie potrafia bic sie na lapy i musza wspomagac sie sprzetem?
3.Czy Stadion Slaski zostanie kiedykolwiek ukonczony?
2.Dlaczego Gornik i Gks nie potrafia bic sie na lapy i musza wspomagac sie sprzetem?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Podpisał pakt to Ribbentrop i Mołotow w '39 a kibice w Krk mogliby go jedynie zawrzeć.
Z pewnością obie ekipy trenują sporty walki wręcz.
Z pewnością obie ekipy trenują sporty walki wręcz.
-
bort14 pisze:1.Gdyby dzis podpisano pakt antysprzetowy w Krakowie, to Wisla czy Cracovia ma lepszych sportowcow na gole lapy?
Strasznie dużo rzeczy Cię trapi ziomuś, odpuść...bort14 pisze:Czy Gks Katowice pogoni z wlasnych szeregow konfidentow z Myslowic?
-
Witam wszystkich :)Foxx pisze:Moim zdaniem dwie ekipy z wybrzeża (Pogoń i Arka), mniej-więcej w tym samym czasie (1993/94). Oni też jako pierwsi morskie race sprzedawali reszcie Polski (Pogoń lepsze ;) ).
Z tego co mi się wydaje to pierwsze race w Szczecinie zostały odpalone na meczu pucharowym z Hellas Veroną w 1987 roku (odpalała zarówno strona polska jak i włoska).
Dym z naszego młyna widać na tym filmiku w okolicach 8:55.
[youtube][link][/youtube]
PS
-
1. Hutnik byłby najlepszy bo ma doświadczenie w walkach na ręce. Sportowcy KSC i TSW potrzebowaliby 2-3 sezonów na naukę boksu od podstaw.bort14 pisze:1.Gdyby dzis podpisano pakt antysprzetowy w Krakowie, to Wisla czy Cracovia ma lepszych sportowcow na gole lapy?
2. bo od czasów gdy zniesiono obowiązkowy pobór do wojska + na Górnym Śląsku coraz mniej młodzieży garnie się do kopalni to chłopcy mają wiotkie i delikatne ręce.
ja dupce o_0
-
podczas zgłębiania internetu natrafiłem na starą reklame w której milicjant ma szal na sobie .... pytanie :
czy jest jakiś klubowy szal czy szal milicji ?
[link]
jak chcecie całą reklame to prosze:
https://www.youtube.com/watch?v=8qDelFonH64
czy jest jakiś klubowy szal czy szal milicji ?
[link]
jak chcecie całą reklame to prosze:
https://www.youtube.com/watch?v=8qDelFonH64
-
W lidze wyjazdy Widzewa do PoznaniaobiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/l ... 9-05-2007/
-
derby się nie wlicza w wyjazdy.
-
Witam poszukuje zdjęcia fany Ruchu z lat 80/90 "EKIPA REMONTOWA Z MYSŁOWIC" uważana za jedną z lepszych w tych latach
-
Wiślacy chyba trenują:
https://www.facebook.com/SekcjaTSW?fref=ts
https://www.facebook.com/SekcjaTSW?fref=ts
-
Jakim trzeba być tłukiem, żeby sądzić, że w Wiśle i Cracovii ludzie są kompletnie niezainteresowani SW?
-
Jaka liczba Hellasu w Szczecinie?panha pisze:Witam wszystkich :)Foxx pisze:Moim zdaniem dwie ekipy z wybrzeża (Pogoń i Arka), mniej-więcej w tym samym czasie (1993/94). Oni też jako pierwsi morskie race sprzedawali reszcie Polski (Pogoń lepsze ;) ).
Z tego co mi się wydaje to pierwsze race w Szczecinie zostały odpalone na meczu pucharowym z Hellas Veroną w 1987 roku (odpalała zarówno strona polska jak i włoska).
Dym z naszego młyna widać na tym filmiku w okolicach 8:55.
[youtube][link][/youtube]
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
mnie już zna
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
ta przyśpiewka jest chyba Wisły Kraków, Górnik też to śpiewa?
“Jak długo na Wawelu”
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo w sercach naszych brzmieć będzie taka pieśń: Zwycięży Górnik Zabrze, zwycięży Śląska brać, zwycięży Ruch/Wisła z Górnikiem jak się nauczy grać.
“Jak długo na Wawelu”
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo w sercach naszych brzmieć będzie taka pieśń: Zwycięży Górnik Zabrze, zwycięży Śląska brać, zwycięży Ruch/Wisła z Górnikiem jak się nauczy grać.
-
-
Mógłbyś wrzucić jeszcze fotke Hellasu? Ile Pogoni w Veronie? Jest jakieś foto z wyjazdu (jeżeli na nim byli)? Z góry dzięki i pozdro. PS. Swoją drogą ładna liczba Hellasu jak na tamte lata.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
mnie już zna
Na peronie siedzę sam
mnie już zna
-
No w szczecinie race były odpalane już w latach 80tych, więc pewnie Foxx'owi się coś pomieszało.
-
Po prostu tego nie pamiętałem. W Warszawie jako goście pierwszy raz odpaliliście na ostatnim meczu przed odnowieniem zgody. Tak się złożyło, że przed '94 w Szczecinie nie byłem, więc nie wiem jak to wyglądało wcześniej na Twardowskiego.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Tutaj fotki z jednej ze stron kibiców z Verony. (mam nadzieję że dobrze wkleję, jeśli nie to prosiłbym jakiegoś moda o poprawę ;) ).eMTe4 pisze:Mógłbyś wrzucić jeszcze fotke Hellasu? Ile Pogoni w Veronie? Jest jakieś foto z wyjazdu (jeżeli na nim byli)? Z góry dzięki i pozdro. PS. Swoją drogą ładna liczba Hellasu jak na tamte lata.

Nasz sektor

PS
-
1) Czy Sevilla wywiesiła do góry nogami na jakimś meczu zdobyte flagi Śląska ?
2) Ma ktoś fotkę Legii Teddy Boys , skrojoną przez Lecha ?
-
na jakim ku**a zakazie ? to ze weszliście wtedy wszyscy nawet bez biletow to swiadczylo tylko o bezproblemowym podejściu naszego klubu, natomiast jak mieliście zakaz (na derby zamknelismy sektor gosci) to wasz plan wjebania się pochodem z lekka nie wypaliłTwardyKutas22cm pisze:Lub Widzew na derbach 2006, tych na zakazie.WITAM2 pisze:W lidze wyjazdy Widzewa do PoznaniaobiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/l ... 9-05-2007/
-
ŁapHercules Poirot pisze: 2) Ma ktoś fotkę Legii Teddy Boys , skrojoną przez Lecha ?

-
Hercules Poirot pisze:

-
Ktore ekipy wydawaly ziny kibicowskie?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Chyba wszystkie :)bort14 pisze:Ktore ekipy wydawaly ziny kibicowskie?
-
Jest ktoś w stanie wymienić ekipy, które na wyjazd wybrały rowery jako środek transportu?
-
- ban
Lech(A-klasa), Górnik Łęczna (?). Co prawda nie cały wyjazd,ale kiedyś 2 chłopaków od Nas wracało ponad 30 km na jednym rowerze z jakiegoś meczu Slavii w Czechach.Młodszy z nich był na wagarach i .... wrócił z nich na następny dzień do szkoły.gimbazanet pisze:Jest ktoś w stanie wymienić ekipy, które na wyjazd wybrały rowery jako środek transportu?
-
Ostrovia w Sieroszewicach chyba 1 taki wyjazd
-
Raków i Góral chyba też tak jechali
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Pytanie do kogoś z GKS Katowice, co za bojkot ma wasza zgoda z Ostrawy?. Oglądałem ostatnio mecz i dopingu nie było. Wiem że to nie temat Europa i Świat ale tam mało kto się udziela.
-
Chyba i tak najdalsze wojaże miał kibol Switu albo Legionovii nie pamietam już za bardzo może ktoś dopowie.gimbazanet pisze:Jest ktoś w stanie wymienić ekipy, które na wyjazd wybrały rowery jako środek transportu?
-
Kibic Świtu jechał bodajże na Resovię coś koło 400km
-
Dzięki Pudel , o zdjęcie własnie tej flagi mi chodziło .
A tobie Lizac coś się posrało w deklu z tą fotką . Chyba od tej elokwencji .
A tobie Lizac coś się posrało w deklu z tą fotką . Chyba od tej elokwencji .
Chłopak od nas (Świt) nie jest rekordzistą. Tym jest prawdopodobnie chłopak z Pogoni, który śmignął na mecz Portowców aż do Łęcznej czyli ponad dwa razy dalej niż trasa Nowy Dwór Mazowiecki - Rzeszów. Zasłyszana anegdota mówi, że na powrocie zaliczył jeszcze jeden mecz wyjazdowy (Wronki?). Ktoś z Pogoni może opisałby szerzej lub sprostował.elokwętny_lizak pisze:Chyba i tak najdalsze wojaże miał kibol Switu albo Legionovii nie pamietam już za bardzo może ktoś dopowie.gimbazanet pisze:Jest ktoś w stanie wymienić ekipy, które na wyjazd wybrały rowery jako środek transportu?
-
Czy jest jakaś ekipa, które nie ma swoim repertuarze "jesteśmy zawsze tam"?
-
Hujtras pisze:Czy jest jakaś ekipa, które nie ma swoim repertuarze "jesteśmy zawsze tam"?
Kolejarz Stróże,Termalika Bruk-bet Naciecza
-
http://www.pogononline.pl/index.php/news/5191ABC1935 pisze:Chłopak od nas (Świt) nie jest rekordzistą. Tym jest prawdopodobnie chłopak z Pogoni, który śmignął na mecz Portowców aż do Łęcznej czyli ponad dwa razy dalej niż trasa Nowy Dwór Mazowiecki - Rzeszów. Zasłyszana anegdota mówi, że na powrocie zaliczył jeszcze jeden mecz wyjazdowy (Wronki?). Ktoś z Pogoni może opisałby szerzej lub sprostował.elokwętny_lizak pisze:Chyba i tak najdalsze wojaże miał kibol Switu albo Legionovii nie pamietam już za bardzo może ktoś dopowie.gimbazanet pisze:Jest ktoś w stanie wymienić ekipy, które na wyjazd wybrały rowery jako środek transportu?
-
Może nie od dawna mnie to trapi ale jednak.
Przeszukałem forum odnośnie kontaktów Újpest i Legii.
Jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem. Wiem że jeden fanatyk Legii mieszkał na Wegrzech i zrobił relecję dla LL.
W innym dziale na forum znalazłem taki temat i informację iż:
Pytam poważnie. Nie jest to żadna prowokacja.
Pozdrawiam. Bez napinki.
Przeszukałem forum odnośnie kontaktów Újpest i Legii.
Jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem. Wiem że jeden fanatyk Legii mieszkał na Wegrzech i zrobił relecję dla LL.
W innym dziale na forum znalazłem taki temat i informację iż:
Tylko jak to jest? Jak te kontakty wyglądają? Wspieranie na ważniejszych meczach? Melanż przy okazji wizyt jednej z grup w danym mieście?Ujpest ma dobre kontakty z Legią
Pytam poważnie. Nie jest to żadna prowokacja.
Pozdrawiam. Bez napinki.
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Może ktoś opisać historię kosy Lechii z Motorem?
-
Nie wiem jak Legia ale myślę że jeszcze lepsze kontakty z Ujpestem ma Pogoń i obydwie grupy już niejednokrotnie się pozdrawiały. Do tego należy dodać obecność nieprzypadkowej ekipy Pogoni na derbach i branie udziału w awanturze. Z tego co wiem to jednak od Legii się to wszystko zaczęło na jakimś turnieju???