Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Swojej wypowiedzi też nie mogę być pewny bo słyszałem od znajomego, który sympatyzuje Stali, według Jego opinii znacznie przeważa Stal.
Pozdro
Pozdro
Jak kibice Jagi są nastawieni do Ruchu?
Neutral?
Przykładowo gdyby się spotkali gdzieś na trasie to byłyby możliwe spięcia?
Neutral?
myśle że neutralem je można śmiało nazwać
zresztą łączą ich poglądy, no i .. stara zgoda
jeśli się myle (jakimś cudem) to niech ktoś z zainteresowanych sprostuje
Co masz na myśli?daniKSC pisze:myśle że neutralem je można śmiało nazwać
Zapewne skrajnie rasistowskie poglądyckmz pisze:Co masz na myśli?daniKSC pisze:myśle że neutralem je można śmiało nazwać
Czy ja wiem czy Jaga taka rasistowska?
-
za Ruchem !
Przybilibyśmy sobie grabe i każdy pojechałby w swoją stronęż@bol pisze:Jak kibice Jagi są nastawieni do Ruchu?
Neutral?
Możesz rozwinąć ?daniKSC pisze:myśle że neutralem je można śmiało nazwać
Od jakiegoś czasu się zastanawiałem - która ekipa w Polsce jako pierwsza zrobiła oprawę przy użyciu pirotechniki? Najstarsza taka oprawa którą pamiętam to Legia na meczu z Widzewem i słynne "Witamy w Piekle" ale pewnie coś wcześniej też było.
Moim zdaniem dwie ekipy z wybrzeża (Pogoń i Arka), mniej-więcej w tym samym czasie (1993/94). Oni też jako pierwsi morskie race sprzedawali reszcie Polski (Pogoń lepsze ;) ).
z tego co pamiętam to "Witamy w Piekle" Cyberf@nów była z 2002 roku a mało kto pamięta wg.mnie kosmiczny pokaz jaki dał Kocioł w '99 roku podczas meczu z Pogonią w Pucharze Ligi.
Co do pierwszej odpalonej racy ( nie jakieś mega oprawy ) to stawiałbym na Arkę.
edit: Pogoń w '93 roku z Lechem

Co do pierwszej odpalonej racy ( nie jakieś mega oprawy ) to stawiałbym na Arkę.
edit: Pogoń w '93 roku z Lechem

Od którego roku Wigry Suwałki przestały być fanklubem Arki? Jak to się w ogóle stało, że byli nim mając tak daleko do Gdyni?
Wigry Suwałki tak na dobrą sprawę nigdy nie zaczęły być f-c Arki. Na Wigrach pojawiały się osoby jawnie sympatyzujące również z Arką i stąd niegdysiejsza fama jakoby Wigry były naszym f-c. Tak nigdy nie było.
GKS Katowice na derbach z Ruchem i jak sie nie myle na Pucharach UEFA miał gigantyczne świece dymne, czarne . Mieli je z kopalni . Pierwsze takie swiece zostaly odpalone w latach 85-93rslbkw pisze:Od jakiegoś czasu się zastanawiałem - która ekipa w Polsce jako pierwsza zrobiła oprawę przy użyciu pirotechniki? Najstarsza taka oprawa którą pamiętam to Legia na meczu z Widzewem i słynne "Witamy w Piekle" ale pewnie coś wcześniej też było.
-
pijany powietrzem
wy w 85 roku mieliscie ruch kibicowski?
-
obiektywnyFAN
Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
-
obiektywnyFAN
ogólnie liczby w lidze, ale tak się zastanawiam i myślę, że chyba tylko klatka we Wrocławiu da radę pomieścić powyżej 2000.kierowca bombowca pisze:ale chodzi Ci, że liczby czy we Wrocławiu?obiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
taka moja mała rozkmina:
Czy jakakolwiek kobieta, dziewczyna , fanatyczka dostała zakaz stadionowy ?
Czy jakakolwiek kobieta, dziewczyna , fanatyczka dostała zakaz stadionowy ?
Ale dlaczego w ogóle uważasz, że liczba Ruchu we Wrocławiu to ligowy rekord wyjazdowy? Był kiedyś taki temat: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... d010fd1989 A potem były jeszcze np. WDŚ 2008.obiektywnyFAN pisze:ogólnie liczby w lidze, ale tak się zastanawiam i myślę, że chyba tylko klatka we Wrocławiu da radę pomieścić powyżej 2000.kierowca bombowca pisze:ale chodzi Ci, że liczby czy we Wrocławiu?obiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
obiektywnyFAN pisze:ogólnie liczby w lidze, ale tak się zastanawiam i myślę, że chyba tylko klatka we Wrocławiu da radę pomieścić powyżej 2000.kierowca bombowca pisze:ale chodzi Ci, że liczby czy we Wrocławiu?obiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
Derby, to nie wyjazd ile razy mozna tlumaczyc piknikom :)Jogi Babu pisze:Ale dlaczego w ogóle uważasz, że liczba Ruchu we Wrocławiu to ligowy rekord wyjazdowy? Był kiedyś taki temat: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... d010fd1989 A potem były jeszcze np. WDŚ 2008.
-
prawoskretny88
W sezonie mistrzowskim, na ostatnim meczu w Krakowie z Wisłą we Wrocławiu poszło oficjalnie koło 5 tyś biletów + wg mnie koło 1 tyś głów pojechało bez biletów i zaopatrywało się na miejscu, więc nie przesadzę, jeśli powiem, że Śląska w Krakowie w sezonie 2011/12 było 6 tyś. Oficjalnie przyjęto 5 koła o ile pamiętam.
Ile miejsc ma trybuna na przeciw wiślackiego młyna?
-
za Ruchem !
5451prawoskretny88 pisze:W sezonie mistrzowskim, na ostatnim meczu w Krakowie z Wisłą we Wrocławiu poszło oficjalnie koło 5 tyś biletów + wg mnie koło 1 tyś głów pojechało bez biletów i zaopatrywało się na miejscu, więc nie przesadzę, jeśli powiem, że Śląska w Krakowie w sezonie 2011/12 było 6 tyś. Oficjalnie przyjęto 5 koła o ile pamiętam.
-
BandanaBande
Pytanie do kogoś z Legii z Kwidzyna. Czy kiedykolwiek ta flaga wisiała na meczu ? Bo nie widziałem jej nigdy. Jedynie tą Old Crew czarną.
Ktoś ją skroił? Pytam, bo to dość spora i okazała fana, która mogłaby być tak samo kultowa jak ta sprzed lat ULTRAS KWIDZYN którą skroił Zawisza(?)

Ktoś ją skroił? Pytam, bo to dość spora i okazała fana, która mogłaby być tak samo kultowa jak ta sprzed lat ULTRAS KWIDZYN którą skroił Zawisza(?)

-
prawoskretny88
Dzięki. Czyli potwierdzałoby się to co piszę. Na tę trybunę bilety wykorzystano, a jeszcze sporo Wrocławian było na innych (w tym większość na przyległych) sektorach. 6 tyś jak nic.za Ruchem ! pisze:
5451
1.Gdyby dzis podpisano pakt antysprzetowy w Krakowie, to Wisla czy Cracovia ma lepszych sportowcow na gole lapy?
2.Dlaczego Gornik i Gks nie potrafia bic sie na lapy i musza wspomagac sie sprzetem?
3.Czy Stadion Slaski zostanie kiedykolwiek ukonczony?
2.Dlaczego Gornik i Gks nie potrafia bic sie na lapy i musza wspomagac sie sprzetem?
-
BandanaBande
Podpisał pakt to Ribbentrop i Mołotow w '39 a kibice w Krk mogliby go jedynie zawrzeć.
Z pewnością obie ekipy trenują sporty walki wręcz.
Z pewnością obie ekipy trenują sporty walki wręcz.
-
za Ruchem !
bort14 pisze:1.Gdyby dzis podpisano pakt antysprzetowy w Krakowie, to Wisla czy Cracovia ma lepszych sportowcow na gole lapy?
Strasznie dużo rzeczy Cię trapi ziomuś, odpuść...bort14 pisze:Czy Gks Katowice pogoni z wlasnych szeregow konfidentow z Myslowic?
Witam wszystkich :)Foxx pisze:Moim zdaniem dwie ekipy z wybrzeża (Pogoń i Arka), mniej-więcej w tym samym czasie (1993/94). Oni też jako pierwsi morskie race sprzedawali reszcie Polski (Pogoń lepsze ;) ).
Z tego co mi się wydaje to pierwsze race w Szczecinie zostały odpalone na meczu pucharowym z Hellas Veroną w 1987 roku (odpalała zarówno strona polska jak i włoska).
Dym z naszego młyna widać na tym filmiku w okolicach 8:55.
[youtube]http://youtu.be/fO_tB-JLAUg?t=8m45s[/youtube]
1. Hutnik byłby najlepszy bo ma doświadczenie w walkach na ręce. Sportowcy KSC i TSW potrzebowaliby 2-3 sezonów na naukę boksu od podstaw.bort14 pisze:1.Gdyby dzis podpisano pakt antysprzetowy w Krakowie, to Wisla czy Cracovia ma lepszych sportowcow na gole lapy?
2. bo od czasów gdy zniesiono obowiązkowy pobór do wojska + na Górnym Śląsku coraz mniej młodzieży garnie się do kopalni to chłopcy mają wiotkie i delikatne ręce.
ja dupce o_0
podczas zgłębiania internetu natrafiłem na starą reklame w której milicjant ma szal na sobie .... pytanie :
czy jest jakiś klubowy szal czy szal milicji ?
http://scr.hu/1s0q/k175k
jak chcecie całą reklame to prosze:
https://www.youtube.com/watch?v=8qDelFonH64
czy jest jakiś klubowy szal czy szal milicji ?
http://scr.hu/1s0q/k175k
jak chcecie całą reklame to prosze:
https://www.youtube.com/watch?v=8qDelFonH64
W lidze wyjazdy Widzewa do PoznaniaobiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/l ... 9-05-2007/
derby się nie wlicza w wyjazdy.
-
commando1922
Witam poszukuje zdjęcia fany Ruchu z lat 80/90 "EKIPA REMONTOWA Z MYSŁOWIC" uważana za jedną z lepszych w tych latach
-
obiektywnyFAN
Wiślacy chyba trenują:
https://www.facebook.com/SekcjaTSW?fref=ts
https://www.facebook.com/SekcjaTSW?fref=ts
Jakim trzeba być tłukiem, żeby sądzić, że w Wiśle i Cracovii ludzie są kompletnie niezainteresowani SW?
Jaka liczba Hellasu w Szczecinie?panha pisze:Witam wszystkich :)Foxx pisze:Moim zdaniem dwie ekipy z wybrzeża (Pogoń i Arka), mniej-więcej w tym samym czasie (1993/94). Oni też jako pierwsi morskie race sprzedawali reszcie Polski (Pogoń lepsze ;) ).
Z tego co mi się wydaje to pierwsze race w Szczecinie zostały odpalone na meczu pucharowym z Hellas Veroną w 1987 roku (odpalała zarówno strona polska jak i włoska).
Dym z naszego młyna widać na tym filmiku w okolicach 8:55.
[youtube]http://youtu.be/fO_tB-JLAUg?t=8m45s[/youtube]
-
obiektywnyFAN
ta przyśpiewka jest chyba Wisły Kraków, Górnik też to śpiewa?
“Jak długo na Wawelu”
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo w sercach naszych brzmieć będzie taka pieśń: Zwycięży Górnik Zabrze, zwycięży Śląska brać, zwycięży Ruch/Wisła z Górnikiem jak się nauczy grać.
“Jak długo na Wawelu”
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo w sercach naszych brzmieć będzie taka pieśń: Zwycięży Górnik Zabrze, zwycięży Śląska brać, zwycięży Ruch/Wisła z Górnikiem jak się nauczy grać.
Mógłbyś wrzucić jeszcze fotke Hellasu? Ile Pogoni w Veronie? Jest jakieś foto z wyjazdu (jeżeli na nim byli)? Z góry dzięki i pozdro. PS. Swoją drogą ładna liczba Hellasu jak na tamte lata.
No w szczecinie race były odpalane już w latach 80tych, więc pewnie Foxx'owi się coś pomieszało.
Po prostu tego nie pamiętałem. W Warszawie jako goście pierwszy raz odpaliliście na ostatnim meczu przed odnowieniem zgody. Tak się złożyło, że przed '94 w Szczecinie nie byłem, więc nie wiem jak to wyglądało wcześniej na Twardowskiego.