Małopolska kibolska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Pasiak81

Re: Małopolska kibolska

Post autor: Pasiak81 » 29.06.2014, 02:19

establishment pisze:po 10/12 latach braku obecności Cracovii w Tarnowie , wkońcu przyjechali , tylko pogratulować , wkońcu można po świętować 20 lecie zgody z kilkoma konfidentami oraz przynajmniej jednym pedałem ( gwałcicielem z kryminału ) .
Powiem tak pajacu wiem jedno konfidentem jestes ty mam papier stoj grzecznie za lada tam gdzie stojisz w sklepiu bo jestes napinaczem nie hoolsem nastepnym razem to ja ciebie c.w.e.l.u wyjebie na zapleczu kontroluj bajerke bo jestes łbem i nie wiesz z kim masz do gadania byles i bedziesz łbem denerwuj mnie to bedziesz konczyl jak twoji kolega z k. :))))

iparts.pl
JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » 29.06.2014, 10:49

kozak w necie p...a w świecie :)

mecenas000

Post autor: mecenas000 » 01.07.2014, 14:57

Mieszkam w Limanowej i postaram Się opisać sytuacje w naszym mieście. Dawniej największe osiedle Zygmunta Augusta udzielało Się dosyć konkretnie bo fajną ekipą jeździli sobie na mecze Cracovii teraz jest z tym troche gorzej ponieważ jak każdy wie dziecko dom rodzina praca itd. Dzielnica Sowliny kogo nie zapytasz to niby Cracovia chociaż gówno wiedzą bo nawet nie chce Się im d*** ruszyć na swój lokalny klub czyli Limanovie. Centrum z tego co wiem to więcej osób było i chyba jest do teraz za Wisłą chociaż na dzien dzisiejszy powiem że rzadko kogo można spotkać w innych barwach niż Limanovii. Powiem jeszcze że sam znam sporą liczbe osób która regularnie jeździ na Wisłę chociaż teraz każdy wie że są problemy z Łysym pedałem. Ogólnie w procentach moge to tak przedstawić. 70 % Limanovia 20 % Wisła 10 % Cracovia . Mogą Się pojawić spiny odnośnie Limanovi. Ale powiem tak jesteśmy Nieliczni ale fanatyczni chociaż my staramy Się coś rozkręcić i na każdym meczu zawsze sklejamy jakiś młynek. Chyba nie każdy zaczynał od nie wiadomo jakiej frekwencji , konkretnego młyna i ekipy H. Pozdrawiam :)

nieobliczalnyTSW1906

Post autor: nieobliczalnyTSW1906 » 01.07.2014, 16:08

A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

Aesthetic_Perfection

Post autor: Aesthetic_Perfection » 01.07.2014, 19:20

nieobliczalnyTSW1906 pisze:A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
Borussii Dortmund.

mecenas000

Post autor: mecenas000 » 01.07.2014, 20:46

inTORwertyk pisze:
mecenas000 pisze:Mieszkam w Limanowej i postaram Się opisać sytuacje w naszym mieście. Dawniej największe osiedle Zygmunta Augusta udzielało Się dosyć konkretnie bo fajną ekipą jeździli sobie na mecze Cracovii teraz jest z tym troche gorzej ponieważ jak każdy wie dziecko dom rodzina praca itd. Dzielnica Sowliny kogo nie zapytasz to niby Cracovia chociaż gówno wiedzą bo nawet nie chce Się im d*** ruszyć na swój lokalny klub czyli Limanovie. Centrum z tego co wiem to więcej osób było i chyba jest do teraz za Wisłą chociaż na dzien dzisiejszy powiem że rzadko kogo można spotkać w innych barwach niż Limanovii. Powiem jeszcze że sam znam sporą liczbe osób która regularnie jeździ na Wisłę chociaż teraz każdy wie że są problemy z Łysym pedałem. Ogólnie w procentach moge to tak przedstawić. 70 % Limanovia 20 % Wisła 10 % Cracovia . Mogą Się pojawić spiny odnośnie Limanovi. Ale powiem tak jesteśmy Nieliczni ale fanatyczni chociaż my staramy Się coś rozkręcić i na każdym meczu zawsze sklejamy jakiś młynek. Chyba nie każdy zaczynał od nie wiadomo jakiej frekwencji , konkretnego młyna i ekipy H. Pozdrawiam :)

Przeciez Limanowa to male miasteczko jakies 10k mieszkancow i az takie podzialy ?

Tak w ogole z racji na niewielka odlegosc do Sacza to myslalem ze tam tylko Cracovia i Sandecja.

Niestety ale z moje punktu widzenia tak jest. Jakoś Sandecji i Craxy tutaj zbytnio nie widuje. Ludzie miejscowi chodzą na Limanovie a niektórzy jeżdzą na R22. Znam 2-3 co jeźdzą na Craxe

mecenas000

Post autor: mecenas000 » 01.07.2014, 20:47

Aaa i zapomniałbym nie 10 tylko 16 tysięcy. Pozdrawiam

JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » 01.07.2014, 22:21

Aesthetic_Perfection pisze:
nieobliczalnyTSW1906 pisze:A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
Borussii Dortmund.
haha ^ mistrz

nieobliczalnyTSW1906

Post autor: nieobliczalnyTSW1906 » 01.07.2014, 22:44

Może ty tam gnój przerzucasz ze szkopami?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

zylak

Post autor: zylak » 02.07.2014, 16:11

Jeśli można to kto na dzień dzisiejszy aktywniejszy w Wieliczce i Miechowie ?

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 03.07.2014, 09:51

Bezdyskusyjnie młodzież z Wisły.

zylak

Post autor: zylak » 03.07.2014, 13:33

dratwa06 pisze:Bezdyskusyjnie młodzież z Wisły.
Wnioskując po Twoich postach napisałeś to z Ironią :) W takim razie ponawiam pytanie, w szczególności o Wieliczke (może być pw). Będąc w tamtych okolicach jakiś czas temu dało się zauważyć jednych i drugich.

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 03.07.2014, 15:58

Wnioskując po Twoich postach napisałeś to z Ironią :) W takim razie ponawiam pytanie, w szczególności o Wieliczke (może być pw). Będąc w tamtych okolicach jakiś czas temu dało się zauważyć jednych i drugich.
skoro napisal to z ironia to jak myslisz jaka jest odpowiedz dotycząca sytuacji w Wieliczce i Miechowie ?

kiedy pojawi sie w koncu oswiadczenie wielkiej i swiatlej "elity Tarnowa" ?
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""

zylak

Post autor: zylak » 03.07.2014, 18:42

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie jak i dla wielu innych to wcale nic nie znaczy. Ciężko o normalną odpowiedź ?

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 03.07.2014, 19:07

Po tym jak git-celebryta dokonał wyboru miedzy ,,pseudo gangsterami z żydowskiej części Krakowa'',a chłopakami z ekipy sam jestem ciekaw jak w tej Wieliczce życie się toczy,bo przecież z korpusu gita spogląda wytatuowana ikona wiślackiej Wieliczki, a cytując chłopaków z ekipy to ,,...Kazdy kto stanie za szpilka będzie traktowany jako osoba która stoi po przecinej stronie blon, a dobrze wiecie jakie konsekwencje wobec takich osob się wyciaga! ...''

JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » 03.07.2014, 21:57

według mnie w Wieliczce obecnie się nic ciekawego teraz nie dzieje Wisła ma swoje osiedla lecz przewaga w Wieliczce jest po stronie pasów.
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie wiec bez spin

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 13.07.2014, 01:14

Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.

vvvvvvvvvv

Post autor: vvvvvvvvvv » 20.07.2014, 11:14

Inspiracja pasow na fladze Kurdwanowa

[link]

pattaya man

Post autor: pattaya man » 24.07.2014, 22:58

Wpadl mi w reke jeden z numerow TMK gdzie ze zdziwieniem przeczytalem,ze Tarnovia w 12 osob wspomagala Arke w Niecieczy.to info prawdziwe czy wyssane z palca?rozumiem ze Tovia ma zgode z Cracovia ale wspierac zgode zgody?

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 24.07.2014, 23:05

Prawdziwe . W latach 90-tych oni też wpadali do nas ,
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""

janekkk

Post autor: janekkk » 24.07.2014, 23:24

niewiem jak na meczu w Niecieczy ale w Stróżach z Arką w klatce pojawił sie gosc który utożasamia sie z Tarnovią,pewnie przedstawił sie jako Cracovia a na codzien jest rozjebaną kurwą polecam go przypilnować bo mało kto pewnie chce go znać.

pattaya man

Post autor: pattaya man » 25.07.2014, 01:27

Leśny dziad pisze:Prawdziwe . W latach 90-tych oni też wpadali do nas ,
moze to kos z Arki potwierdzic?

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 26.07.2014, 18:34

Mam wyjebane pisze:Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.
coraz debilniejsze pytania na forum i coraz bardziej uposledzeni forumowicze...
Obrazek

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 27.07.2014, 16:41

Wyznawca Wisełki pisze:
Mam wyjebane pisze:Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.
coraz debilniejsze pytania na forum i coraz bardziej uposledzeni forumowicze...
Normalne pytanie...
Ale już wiem , że to Korona was przestrzeliła w Słomnikach...

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 27.07.2014, 16:45

jeśli to jest normalne pytanie to ja aż boje się tych nienormalnych

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 27.07.2014, 16:53

A co w nim dziwnego ?
Rozumiem że boli jak kosa zrobi grafy .

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 03.08.2014, 09:52

Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych

wibrator

Post autor: wibrator » 03.08.2014, 14:20

WiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
wygląda to na jakieś prowo

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 03.08.2014, 14:25

[*]
wibrator pisze:
WiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
wygląda to na jakieś prowo
nie jest to prowokacja . Tu masz link do artykułu z przed 2 lat przeglądnij komentarze tam będziesz miał wszytsko http://kibice.net/news/3561_Afera_proje ... kowie.html

daniKSC

Post autor: daniKSC » 03.08.2014, 14:34

"przeglądnij komentarze"
to żeś dojebał wiarygodnym źródłem hehe
moge wam pozakładać 50 takich kont tylko nie lubie patrzeć na męskie kutasy jak coniektórzy

dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu » 03.08.2014, 14:40

Też wątpie żeby ktoś był tak głupi i zakładał takie konto

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 03.08.2014, 14:42

nie chcecie to nie wierzcie , ktoś zrobił włam na konto waszego tęczowego kolegi i cała prawda wyszła na światło dzienne

giant

Post autor: giant » 03.08.2014, 16:25

Nazwy własne piszemy z dużej litery. To raz. Dwa-dobrze,że na Wiśle same "udaczniki".Trzy- ten "hipermarket" wieśniaku przerasta Waszą stocznię (nieskończoną od kilku lat) o lata świetlne.Cztery i już kończę- pejsa poszukaj w rodzinie bo pewnie jakiegoś masz. Taki kumaty git jak Ty powinien wiedzieć,że Dąbrowa T. była bardzo licznie zamieszkiwana przez Żydów.
(Chyba,że w gimnazjum tego nie uczą?)

A to,że nie łapiesz przekazu "Narodu wybranego" to inna sprawa,ale nas to cieszy,bo specjalnie dla takich baranów zostało to wymyślone :-)

Tęczowych i w dodatku żuli w barwach ts poszukaj sobie na galeriach z marszu równości z Krakowa.
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 03.08.2014, 17:41

giant pisze:
Nazwy własne piszemy z dużej litery. To raz. Dwa-dobrze,że na Wiśle same "udaczniki".Trzy- ten "hipermarket" wieśniaku przerasta Waszą stocznię (nieskończoną od kilku lat) o lata świetlne.Cztery i już kończę- pejsa poszukaj w rodzinie bo pewnie jakiegoś masz. Taki kumaty git jak Ty powinien wiedzieć,że Dąbrowa T. była bardzo licznie zamieszkiwana przez Żydów.

A to,że nie łapiesz przekazu "Narodu wybranego" to inna sprawa,ale nas to cieszy,bo specjalnie dla takich baranów zostało to wymyślone :-)

Tęczowych i w dodatku żuli w barwach ts poszukaj sobie na galeriach z marszu równości z Krakowa.
W czym wasz hipermarket przerasta R22? chyba ilością sklepów i tyle , tak wiem ,żę przed wojną Dąbrowa Tarnowska była żydowska jak i Żabno czy Szczucin , widać co po niektórym zostało to do dziś ... Zbluzgałeś mnie ok wolno Ci w końcu to internet ale czemu nie odniosłeś się do waszego tęczowego brata? znieważył wasze pejsiaste barwy wystawiając przy nich falusa chyba , że u was to normalne

giant

Post autor: giant » 03.08.2014, 20:59

[
WiślakDT pisze:
giant pisze:

W czym wasz hipermarket przerasta R22? chyba ilością sklepów i tyle , tak wiem ,żę przed wojną Dąbrowa Tarnowska była żydowska jak i Żabno czy Szczucin , widać co po niektórym zostało to do dziś ... Zbluzgałeś mnie ok wolno Ci w końcu to internet ale czemu nie odniosłeś się do waszego tęczowego brata? znieważył wasze pejsiaste barwy wystawiając przy nich falusa chyba , że u was to normalne
Odp na pierwsze pytanie:

Obiekt Cracovii kolejny raz został wyróżniony – tym razem prestiżowym laurem odznaczyli go fachowcy z branży budowlanej.

O „budowlanego Oscara” walczyło 49 inwestycji z całej Polski. Obiekt przy ul. Kałuży został uznany najlepszą inwestycją sportową ubiegłego roku w najbardziej prestiżowym w branży budowlanej konkursie organizowanym przez Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa.

To nie pierwsza nagroda dla inwestycji. W lutym stadion został uznany za „Najlepsze Przedsięwzięcie Roku w Małopolsce”.

Obiekt Cracovii kosztował 157 mln zł., został oddany do użytku we wrześniu ubiegłego roku.

Kontra:

Stadion Wisły najgorszym budynkiem w Krakowie

Jest na­gro­da dla sta­dio­nu Wisły! Nie ma jed­nak po­wo­dów do dumy, ra­czej ar­chi­tek­ci po­win­ni cho­dzić ze spusz­czo­ną głową. Obiekt przy Rey­mon­ta wy­bra­no... naj­gor­szym kra­kow­skim bu­dyn­kiem mi­ja­ją­ce­go roku. Otrzy­mał aż 9 z 13 gło­sów

Sta­dion, za który na szczę­ście nie bę­dzie­my wsty­dzić się pod­czas mi­strzostw Eu­ro­py, bo nikt nie bę­dzie na nim grał, zdo­był tytuł dzię­ki fa­tal­nej i prze­ska­lo­wa­nej ar­chi­tek­tu­rze, ogrom­nym kosz­tom (co naj­mniej 520 mi­lio­nów zło­tych, ale ile, tego już nikt nie wie) i znisz­cze­nie uni­ka­to­we­go cha­rak­te­ru tej czę­ści Kra­ko­wa. Obiekt jest tak bez­na­dziej­nie za­pro­jek­to­wa­ny, że przez te swoje lu­stra za­miast szyb, roz­bi­ja­ją się o niego ptaki. Dra­mat.
REKLAMA

To już je­de­na­sta edy­cja kon­kur­su Ar­chi­szo­py, któ­re­go wy­ni­ki za­wsze są wia­ry­god­ne, choć wzbu­dza­ją wia­do­my nie­smak wśród ar­chi­tek­tów. Kilka lat temu wy­gra­ły wy­so­kie ju­pi­te­ry na sta­rym sta­dio­nie Cra­co­vii. Na szczę­ście już ich nie ma. Jest za to schlud­ny i ele­ganc­ki obiekt pił­kar­ski, który zbie­ra na­gro­dy za swoją ar­chi­tek­tu­rę.

Co do wystawiania fallusa przy barwach :

Obrazek
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?

shotgun2

Post autor: shotgun2 » 04.08.2014, 10:55

[link]
Co to za propaganda hanysow z Katowic, ze wydaja koszulki na Podhalu?Ile te wasze smieszne lub virtualne Fc Podhale posiada kibicow, ze zabraliscie sie za odziez?
''Quot homines, tot sententiae''

op3

Post autor: op3 » 04.08.2014, 12:06

Smiem podejrzewać że wiecej niz FC Gdynia Wisły który ma nawet flage.
GKS KATOWICE

Marcin Plichta

Post autor: Marcin Plichta » 04.08.2014, 12:10

Zakładając że masz koonto od 7 lat i nie kupiłeś dostępu na allegro,to mniej więcej wiesz co jest co w kibicowaniu.Nie każdy też jest betą która zna historię wszystkich flag w Polsce.dlatego wyjaśnienie specjalnie dla ciebie: flaga WFCG jest zrobiona z pewnym podtekstem i ukłonem dla rywala derbowego Lechii Gdańsk

op3

Post autor: op3 » 04.08.2014, 12:55

Co do FC Podhale,na pierwszej stronie tego tematu pisze o tym,wiec nie wiem czemu shotgun2 jest taki zdziwiony.
GKS KATOWICE

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 04.08.2014, 17:39

op3 pisze:Smiem podejrzewać że wiecej niz FC Gdynia Wisły który ma nawet flage.
no znaleźli się władcy Wejherowa, Bełchatowa i Siemianowic
czy też Małopolska GieKSa trzęsąca calym regionem
Obrazek

ODPOWIEDZ