Powiem tak pajacu wiem jedno konfidentem jestes ty mam papier stoj grzecznie za lada tam gdzie stojisz w sklepiu bo jestes napinaczem nie hoolsem nastepnym razem to ja ciebie c.w.e.l.u wyjebie na zapleczu kontroluj bajerke bo jestes łbem i nie wiesz z kim masz do gadania byles i bedziesz łbem denerwuj mnie to bedziesz konczyl jak twoji kolega z k. :))))establishment pisze:po 10/12 latach braku obecności Cracovii w Tarnowie , wkońcu przyjechali , tylko pogratulować , wkońcu można po świętować 20 lecie zgody z kilkoma konfidentami oraz przynajmniej jednym pedałem ( gwałcicielem z kryminału ) .

Małopolska kibolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Małopolska kibolska
-
kozak w necie p...a w świecie :)
-
Mieszkam w Limanowej i postaram Się opisać sytuacje w naszym mieście. Dawniej największe osiedle Zygmunta Augusta udzielało Się dosyć konkretnie bo fajną ekipą jeździli sobie na mecze Cracovii teraz jest z tym troche gorzej ponieważ jak każdy wie dziecko dom rodzina praca itd. Dzielnica Sowliny kogo nie zapytasz to niby Cracovia chociaż gówno wiedzą bo nawet nie chce Się im d*** ruszyć na swój lokalny klub czyli Limanovie. Centrum z tego co wiem to więcej osób było i chyba jest do teraz za Wisłą chociaż na dzien dzisiejszy powiem że rzadko kogo można spotkać w innych barwach niż Limanovii. Powiem jeszcze że sam znam sporą liczbe osób która regularnie jeździ na Wisłę chociaż teraz każdy wie że są problemy z Łysym pedałem. Ogólnie w procentach moge to tak przedstawić. 70 % Limanovia 20 % Wisła 10 % Cracovia . Mogą Się pojawić spiny odnośnie Limanovi. Ale powiem tak jesteśmy Nieliczni ale fanatyczni chociaż my staramy Się coś rozkręcić i na każdym meczu zawsze sklejamy jakiś młynek. Chyba nie każdy zaczynał od nie wiadomo jakiej frekwencji , konkretnego młyna i ekipy H. Pozdrawiam :)
-
-
Borussii Dortmund.nieobliczalnyTSW1906 pisze:A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
-
inTORwertyk pisze:mecenas000 pisze:Mieszkam w Limanowej i postaram Się opisać sytuacje w naszym mieście. Dawniej największe osiedle Zygmunta Augusta udzielało Się dosyć konkretnie bo fajną ekipą jeździli sobie na mecze Cracovii teraz jest z tym troche gorzej ponieważ jak każdy wie dziecko dom rodzina praca itd. Dzielnica Sowliny kogo nie zapytasz to niby Cracovia chociaż gówno wiedzą bo nawet nie chce Się im d*** ruszyć na swój lokalny klub czyli Limanovie. Centrum z tego co wiem to więcej osób było i chyba jest do teraz za Wisłą chociaż na dzien dzisiejszy powiem że rzadko kogo można spotkać w innych barwach niż Limanovii. Powiem jeszcze że sam znam sporą liczbe osób która regularnie jeździ na Wisłę chociaż teraz każdy wie że są problemy z Łysym pedałem. Ogólnie w procentach moge to tak przedstawić. 70 % Limanovia 20 % Wisła 10 % Cracovia . Mogą Się pojawić spiny odnośnie Limanovi. Ale powiem tak jesteśmy Nieliczni ale fanatyczni chociaż my staramy Się coś rozkręcić i na każdym meczu zawsze sklejamy jakiś młynek. Chyba nie każdy zaczynał od nie wiadomo jakiej frekwencji , konkretnego młyna i ekipy H. Pozdrawiam :)
Przeciez Limanowa to male miasteczko jakies 10k mieszkancow i az takie podzialy ?
Tak w ogole z racji na niewielka odlegosc do Sacza to myslalem ze tam tylko Cracovia i Sandecja.
Niestety ale z moje punktu widzenia tak jest. Jakoś Sandecji i Craxy tutaj zbytnio nie widuje. Ludzie miejscowi chodzą na Limanovie a niektórzy jeżdzą na R22. Znam 2-3 co jeźdzą na Craxe
-
Aaa i zapomniałbym nie 10 tylko 16 tysięcy. Pozdrawiam
-
haha ^ mistrzAesthetic_Perfection pisze:Borussii Dortmund.nieobliczalnyTSW1906 pisze:A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
-
-
Jeśli można to kto na dzień dzisiejszy aktywniejszy w Wieliczce i Miechowie ?
-
Bezdyskusyjnie młodzież z Wisły.
-
Wnioskując po Twoich postach napisałeś to z Ironią :) W takim razie ponawiam pytanie, w szczególności o Wieliczke (może być pw). Będąc w tamtych okolicach jakiś czas temu dało się zauważyć jednych i drugich.dratwa06 pisze:Bezdyskusyjnie młodzież z Wisły.
-
skoro napisal to z ironia to jak myslisz jaka jest odpowiedz dotycząca sytuacji w Wieliczce i Miechowie ?Wnioskując po Twoich postach napisałeś to z Ironią :) W takim razie ponawiam pytanie, w szczególności o Wieliczke (może być pw). Będąc w tamtych okolicach jakiś czas temu dało się zauważyć jednych i drugich.
kiedy pojawi sie w koncu oswiadczenie wielkiej i swiatlej "elity Tarnowa" ?
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie jak i dla wielu innych to wcale nic nie znaczy. Ciężko o normalną odpowiedź ?
-
Po tym jak git-celebryta dokonał wyboru miedzy ,,pseudo gangsterami z żydowskiej części Krakowa'',a chłopakami z ekipy sam jestem ciekaw jak w tej Wieliczce życie się toczy,bo przecież z korpusu gita spogląda wytatuowana ikona wiślackiej Wieliczki, a cytując chłopaków z ekipy to ,,...Kazdy kto stanie za szpilka będzie traktowany jako osoba która stoi po przecinej stronie blon, a dobrze wiecie jakie konsekwencje wobec takich osob się wyciaga! ...''
-
według mnie w Wieliczce obecnie się nic ciekawego teraz nie dzieje Wisła ma swoje osiedla lecz przewaga w Wieliczce jest po stronie pasów.
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie wiec bez spin
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie wiec bez spin
-
Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.
-
Inspiracja pasow na fladze Kurdwanowa
[link]
[link]
-
Wpadl mi w reke jeden z numerow TMK gdzie ze zdziwieniem przeczytalem,ze Tarnovia w 12 osob wspomagala Arke w Niecieczy.to info prawdziwe czy wyssane z palca?rozumiem ze Tovia ma zgode z Cracovia ale wspierac zgode zgody?
-
Prawdziwe . W latach 90-tych oni też wpadali do nas ,
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
niewiem jak na meczu w Niecieczy ale w Stróżach z Arką w klatce pojawił sie gosc który utożasamia sie z Tarnovią,pewnie przedstawił sie jako Cracovia a na codzien jest rozjebaną kurwą polecam go przypilnować bo mało kto pewnie chce go znać.
-
moze to kos z Arki potwierdzic?Leśny dziad pisze:Prawdziwe . W latach 90-tych oni też wpadali do nas ,
-
coraz debilniejsze pytania na forum i coraz bardziej uposledzeni forumowicze...Mam wyjebane pisze:Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.

-
Normalne pytanie...Wyznawca Wisełki pisze:coraz debilniejsze pytania na forum i coraz bardziej uposledzeni forumowicze...Mam wyjebane pisze:Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.
Ale już wiem , że to Korona was przestrzeliła w Słomnikach...
-
jeśli to jest normalne pytanie to ja aż boje się tych nienormalnych
-
A co w nim dziwnego ?
Rozumiem że boli jak kosa zrobi grafy .
Rozumiem że boli jak kosa zrobi grafy .
-
Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
-
wygląda to na jakieś prowoWiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
-
[*]
nie jest to prowokacja . Tu masz link do artykułu z przed 2 lat przeglądnij komentarze tam będziesz miał wszytsko http://kibice.net/news/3561_Afera_proje ... kowie.htmlwibrator pisze:wygląda to na jakieś prowoWiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
-
"przeglądnij komentarze"
to żeś dojebał wiarygodnym źródłem hehe
moge wam pozakładać 50 takich kont tylko nie lubie patrzeć na męskie kutasy jak coniektórzy
to żeś dojebał wiarygodnym źródłem hehe
moge wam pozakładać 50 takich kont tylko nie lubie patrzeć na męskie kutasy jak coniektórzy
-
Też wątpie żeby ktoś był tak głupi i zakładał takie konto
-
nie chcecie to nie wierzcie , ktoś zrobił włam na konto waszego tęczowego kolegi i cała prawda wyszła na światło dzienne
-
Nazwy własne piszemy z dużej litery. To raz. Dwa-dobrze,że na Wiśle same "udaczniki".Trzy- ten "hipermarket" wieśniaku przerasta Waszą stocznię (nieskończoną od kilku lat) o lata świetlne.Cztery i już kończę- pejsa poszukaj w rodzinie bo pewnie jakiegoś masz. Taki kumaty git jak Ty powinien wiedzieć,że Dąbrowa T. była bardzo licznie zamieszkiwana przez Żydów.WiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
(Chyba,że w gimnazjum tego nie uczą?)
A to,że nie łapiesz przekazu "Narodu wybranego" to inna sprawa,ale nas to cieszy,bo specjalnie dla takich baranów zostało to wymyślone :-)
Tęczowych i w dodatku żuli w barwach ts poszukaj sobie na galeriach z marszu równości z Krakowa.
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
-
W czym wasz hipermarket przerasta R22? chyba ilością sklepów i tyle , tak wiem ,żę przed wojną Dąbrowa Tarnowska była żydowska jak i Żabno czy Szczucin , widać co po niektórym zostało to do dziś ... Zbluzgałeś mnie ok wolno Ci w końcu to internet ale czemu nie odniosłeś się do waszego tęczowego brata? znieważył wasze pejsiaste barwy wystawiając przy nich falusa chyba , że u was to normalnegiant pisze:Nazwy własne piszemy z dużej litery. To raz. Dwa-dobrze,że na Wiśle same "udaczniki".Trzy- ten "hipermarket" wieśniaku przerasta Waszą stocznię (nieskończoną od kilku lat) o lata świetlne.Cztery i już kończę- pejsa poszukaj w rodzinie bo pewnie jakiegoś masz. Taki kumaty git jak Ty powinien wiedzieć,że Dąbrowa T. była bardzo licznie zamieszkiwana przez Żydów.WiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
A to,że nie łapiesz przekazu "Narodu wybranego" to inna sprawa,ale nas to cieszy,bo specjalnie dla takich baranów zostało to wymyślone :-)
Tęczowych i w dodatku żuli w barwach ts poszukaj sobie na galeriach z marszu równości z Krakowa.
-
[
Obiekt Cracovii kolejny raz został wyróżniony – tym razem prestiżowym laurem odznaczyli go fachowcy z branży budowlanej.
O „budowlanego Oscara” walczyło 49 inwestycji z całej Polski. Obiekt przy ul. Kałuży został uznany najlepszą inwestycją sportową ubiegłego roku w najbardziej prestiżowym w branży budowlanej konkursie organizowanym przez Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa.
To nie pierwsza nagroda dla inwestycji. W lutym stadion został uznany za „Najlepsze Przedsięwzięcie Roku w Małopolsce”.
Obiekt Cracovii kosztował 157 mln zł., został oddany do użytku we wrześniu ubiegłego roku.
Kontra:
Stadion Wisły najgorszym budynkiem w Krakowie
Jest nagroda dla stadionu Wisły! Nie ma jednak powodów do dumy, raczej architekci powinni chodzić ze spuszczoną głową. Obiekt przy Reymonta wybrano... najgorszym krakowskim budynkiem mijającego roku. Otrzymał aż 9 z 13 głosów
Stadion, za który na szczęście nie będziemy wstydzić się podczas mistrzostw Europy, bo nikt nie będzie na nim grał, zdobył tytuł dzięki fatalnej i przeskalowanej architekturze, ogromnym kosztom (co najmniej 520 milionów złotych, ale ile, tego już nikt nie wie) i zniszczenie unikatowego charakteru tej części Krakowa. Obiekt jest tak beznadziejnie zaprojektowany, że przez te swoje lustra zamiast szyb, rozbijają się o niego ptaki. Dramat.
REKLAMA
To już jedenasta edycja konkursu Archiszopy, którego wyniki zawsze są wiarygodne, choć wzbudzają wiadomy niesmak wśród architektów. Kilka lat temu wygrały wysokie jupitery na starym stadionie Cracovii. Na szczęście już ich nie ma. Jest za to schludny i elegancki obiekt piłkarski, który zbiera nagrody za swoją architekturę.
Co do wystawiania fallusa przy barwach :

Odp na pierwsze pytanie:WiślakDT pisze:W czym wasz hipermarket przerasta R22? chyba ilością sklepów i tyle , tak wiem ,żę przed wojną Dąbrowa Tarnowska była żydowska jak i Żabno czy Szczucin , widać co po niektórym zostało to do dziś ... Zbluzgałeś mnie ok wolno Ci w końcu to internet ale czemu nie odniosłeś się do waszego tęczowego brata? znieważył wasze pejsiaste barwy wystawiając przy nich falusa chyba , że u was to normalnegiant pisze:Nazwy własne piszemy z dużej litery. To raz. Dwa-dobrze,że na Wiśle same "udaczniki".Trzy- ten "hipermarket" wieśniaku przerasta Waszą stocznię (nieskończoną od kilku lat) o lata świetlne.Cztery i już kończę- pejsa poszukaj w rodzinie bo pewnie jakiegoś masz. Taki kumaty git jak Ty powinien wiedzieć,że Dąbrowa T. była bardzo licznie zamieszkiwana przez Żydów.WiślakDT pisze:Nie od dziś wiadomo , że cracovia to banda nieudaczników i pedałów , chciałbym wam przedstawić zdjęcie które to naljepiej ukaże : [link] .Koleś jest z Dąbrowy Tarnowskiej . zdjęcie to już było wcześniej ukazane ale ten owy pejs-pedał dalej jeżdzi do hipermarketu więc wnioskując pejsy to akcjeptują co mnie strasznie dziwi . cracovia jest Tęczowa ale mnie to nie dziwi jacy kibice taki klub. Pozdro dla normalnych
Obiekt Cracovii kolejny raz został wyróżniony – tym razem prestiżowym laurem odznaczyli go fachowcy z branży budowlanej.
O „budowlanego Oscara” walczyło 49 inwestycji z całej Polski. Obiekt przy ul. Kałuży został uznany najlepszą inwestycją sportową ubiegłego roku w najbardziej prestiżowym w branży budowlanej konkursie organizowanym przez Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa.
To nie pierwsza nagroda dla inwestycji. W lutym stadion został uznany za „Najlepsze Przedsięwzięcie Roku w Małopolsce”.
Obiekt Cracovii kosztował 157 mln zł., został oddany do użytku we wrześniu ubiegłego roku.
Kontra:
Stadion Wisły najgorszym budynkiem w Krakowie
Jest nagroda dla stadionu Wisły! Nie ma jednak powodów do dumy, raczej architekci powinni chodzić ze spuszczoną głową. Obiekt przy Reymonta wybrano... najgorszym krakowskim budynkiem mijającego roku. Otrzymał aż 9 z 13 głosów
Stadion, za który na szczęście nie będziemy wstydzić się podczas mistrzostw Europy, bo nikt nie będzie na nim grał, zdobył tytuł dzięki fatalnej i przeskalowanej architekturze, ogromnym kosztom (co najmniej 520 milionów złotych, ale ile, tego już nikt nie wie) i zniszczenie unikatowego charakteru tej części Krakowa. Obiekt jest tak beznadziejnie zaprojektowany, że przez te swoje lustra zamiast szyb, rozbijają się o niego ptaki. Dramat.
REKLAMA
To już jedenasta edycja konkursu Archiszopy, którego wyniki zawsze są wiarygodne, choć wzbudzają wiadomy niesmak wśród architektów. Kilka lat temu wygrały wysokie jupitery na starym stadionie Cracovii. Na szczęście już ich nie ma. Jest za to schludny i elegancki obiekt piłkarski, który zbiera nagrody za swoją architekturę.
Co do wystawiania fallusa przy barwach :

Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
-
[link]
Co to za propaganda hanysow z Katowic, ze wydaja koszulki na Podhalu?Ile te wasze smieszne lub virtualne Fc Podhale posiada kibicow, ze zabraliscie sie za odziez?
Co to za propaganda hanysow z Katowic, ze wydaja koszulki na Podhalu?Ile te wasze smieszne lub virtualne Fc Podhale posiada kibicow, ze zabraliscie sie za odziez?
''Quot homines, tot sententiae''
-
Smiem podejrzewać że wiecej niz FC Gdynia Wisły który ma nawet flage.
GKS KATOWICE
-
Zakładając że masz koonto od 7 lat i nie kupiłeś dostępu na allegro,to mniej więcej wiesz co jest co w kibicowaniu.Nie każdy też jest betą która zna historię wszystkich flag w Polsce.dlatego wyjaśnienie specjalnie dla ciebie: flaga WFCG jest zrobiona z pewnym podtekstem i ukłonem dla rywala derbowego Lechii Gdańsk
-
Co do FC Podhale,na pierwszej stronie tego tematu pisze o tym,wiec nie wiem czemu shotgun2 jest taki zdziwiony.
GKS KATOWICE
-
no znaleźli się władcy Wejherowa, Bełchatowa i Siemianowicop3 pisze:Smiem podejrzewać że wiecej niz FC Gdynia Wisły który ma nawet flage.
czy też Małopolska GieKSa trzęsąca calym regionem