Małopolska kibolska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
pattaya man
Re: Małopolska kibolska
z kronikarskiego obowiazku bo widze ,ze to umknelo-Wisla Szczucin byla na tym meczu?tam sa jeszcze jacys kibice?Unia poszal tam wspomoc fc/uklad/zgode?
Wisła Szczucin już nie jest aktywna na meczach, dlatego to spotkanie nie było znowu takie wyjątkowe, po prostu dogodny termin. W tej rundzie pełno meczów z udziałem Unii bez publiczności, dlatego więcej działo się na innych.
Ten drugi artykuł to konkretny kabaret. :)
Ten drugi artykuł to konkretny kabaret. :)
Witam jestem ciekawy kiedy pojawi sie jakis opis elity z tarnowa:))) ( to juz tydzien prawie a opisu nie ma) mysle ze nie wiedza jaki farmazon wymyslec jak to zwykle jak by wygrali to bylby jeszcze w ten sam dzien . Pozdrowienia dla kumatych.
999dratwa06 pisze:a was ilu?:)
Ja nawiazalem do tematu innego a nie do tego co bylo wczoraj nie bylem nie wypowiadam wiem ze wISLA wygrala 10-0 i tyle w temacie. PS nie zamywaj oczu innymi tematami... ( KIEDY OPIS).protektormalopolska pisze:Pasiak81 wrzuć lepiej relacje z wczorajszych derbów CLJ :) Ilu was było ?
Relacja Elity jak się pojawi to się pojawi, niczego już nie zmieni :) Podniecacie się tą akcją jakbyście odbili cały Tarnów i kontrolowali go w zupełności od tygodnia. Od kilku lat wasza zgoda była u nas wyśmiewana przy każdej okazji , gratulację za tą akcje ale zobaczymy czy stać ich nas coś więcej bo w Tarnowie bez zmiany :)
to my kibice reprezentujemy swoje kluby a nie jakieś nażelowane piłkarzyki...
Tym bardziej jestem zawiedziony wczorajszą frekwencją...
Tym bardziej jestem zawiedziony wczorajszą frekwencją...
Kiepska argumentacja.
Może i są spedaleni ale reprezentują twój klub i wypada im pomóc a jeśli nie to na ekstraklasę też nie chodźcie bo tam to dopiero na boisku nie dość że biegają spedaleni to jeszcze najemni.
Ostatnimi którzy powinni pytać o frekwencję i pisać o wspieraniu piłkarzy są bywalcy r22;)
Może i są spedaleni ale reprezentują twój klub i wypada im pomóc a jeśli nie to na ekstraklasę też nie chodźcie bo tam to dopiero na boisku nie dość że biegają spedaleni to jeszcze najemni.
Ostatnimi którzy powinni pytać o frekwencję i pisać o wspieraniu piłkarzy są bywalcy r22;)
nie wazne czy to mecz juniorów czy koszykówka Derby to Derby!
dobre heheprotektormalopolska pisze: mobilizację
Gruby -nie było policji,nie było kart kibica ,więc trzeba było przyjść na mecz. Ty jednak wolałeś studiować forum Cracovii(przejrzałem temat w którym wg Ciebie kumci mobilizowali Cracovie na całym świecie i okazało się,że wyglądał on tak http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,2169194:) póżniej oglądnąć mecz na youtube,a dziś na spokojnie podzielić się na forum kibice.net swoimi przeżyciami z tego wydarzenia .
Tak jak ktoś wspominał mecz derbowy to mecz derbowy każdy ma taką samą "range" , nie ważne czy kosz czy mecz młodzików.fc internet pisze:ja p******* kogo obchodzi liga juniorów?
Chyba się Cracovia przeliczyła co do chętnych na mecz ,ale przyszli w ilu przyszli i tyle.
No teraz to rozumiem.Kumaci się napinali na 4 strony,ale przyszedł srogi admin dał po ostrzeżeniu na mejla i wyczyścił temat:)
Kazda wygrana nad wami jest powodem do radosci,a pogrom smakuje najlepiej i to jeszcze na wyjezdzie.Ma bolec i boli !
Sezon ogórkowy.
Mecz finałowy, derbowy.
Zaprawdę ciężka rozkmina
Mecz finałowy, derbowy.
Zaprawdę ciężka rozkmina
A kibice net to kibice net.vvv pisze: derby to derby .
A co Ty się dzisiaj urodzileś?vvv pisze:Przeciez twoi mlodsi koledzy wyraznie pisza "derby to derby niewazne w ktorej lidze, niewazne, ze mecz juniorow", wiec jak to jest , ze przez tyle lat nie chodziliscie na mecze derbowe juniorow !nrth pisze:Sezon ogórkowy.
Mecz finałowy, derbowy.
Zaprawdę ciężka rozkmina
Ogolnie smieszne sa tylko wyrzuty w strone Cracovii, a Wisla przez wiele lat nigdy nie chodzila na mecze derbowe juniorow i tutaj juz nikt nie widzi problemu, a przeciez derby to derby ponoc.
Każdy powdó by "uszczypnąc" rywala jest dobry.
Gdyby sytuacja była odwrotna to te same osoby, które teraz piszą NIE, pisałyby TAK.
-
establishment
po 10/12 latach braku obecności Cracovii w Tarnowie , wkońcu przyjechali , tylko pogratulować , wkońcu można po świętować 20 lecie zgody z kilkoma konfidentami oraz przynajmniej jednym pedałem ( gwałcicielem z kryminału ) .
kozak w necie p...a w świecie :)
-
mecenas000
Mieszkam w Limanowej i postaram Się opisać sytuacje w naszym mieście. Dawniej największe osiedle Zygmunta Augusta udzielało Się dosyć konkretnie bo fajną ekipą jeździli sobie na mecze Cracovii teraz jest z tym troche gorzej ponieważ jak każdy wie dziecko dom rodzina praca itd. Dzielnica Sowliny kogo nie zapytasz to niby Cracovia chociaż gówno wiedzą bo nawet nie chce Się im d*** ruszyć na swój lokalny klub czyli Limanovie. Centrum z tego co wiem to więcej osób było i chyba jest do teraz za Wisłą chociaż na dzien dzisiejszy powiem że rzadko kogo można spotkać w innych barwach niż Limanovii. Powiem jeszcze że sam znam sporą liczbe osób która regularnie jeździ na Wisłę chociaż teraz każdy wie że są problemy z Łysym pedałem. Ogólnie w procentach moge to tak przedstawić. 70 % Limanovia 20 % Wisła 10 % Cracovia . Mogą Się pojawić spiny odnośnie Limanovi. Ale powiem tak jesteśmy Nieliczni ale fanatyczni chociaż my staramy Się coś rozkręcić i na każdym meczu zawsze sklejamy jakiś młynek. Chyba nie każdy zaczynał od nie wiadomo jakiej frekwencji , konkretnego młyna i ekipy H. Pozdrawiam :)
-
nieobliczalnyTSW1906
A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
-
Aesthetic_Perfection
Borussii Dortmund.nieobliczalnyTSW1906 pisze:A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
-
mecenas000
inTORwertyk pisze:mecenas000 pisze:Mieszkam w Limanowej i postaram Się opisać sytuacje w naszym mieście. Dawniej największe osiedle Zygmunta Augusta udzielało Się dosyć konkretnie bo fajną ekipą jeździli sobie na mecze Cracovii teraz jest z tym troche gorzej ponieważ jak każdy wie dziecko dom rodzina praca itd. Dzielnica Sowliny kogo nie zapytasz to niby Cracovia chociaż gówno wiedzą bo nawet nie chce Się im d*** ruszyć na swój lokalny klub czyli Limanovie. Centrum z tego co wiem to więcej osób było i chyba jest do teraz za Wisłą chociaż na dzien dzisiejszy powiem że rzadko kogo można spotkać w innych barwach niż Limanovii. Powiem jeszcze że sam znam sporą liczbe osób która regularnie jeździ na Wisłę chociaż teraz każdy wie że są problemy z Łysym pedałem. Ogólnie w procentach moge to tak przedstawić. 70 % Limanovia 20 % Wisła 10 % Cracovia . Mogą Się pojawić spiny odnośnie Limanovi. Ale powiem tak jesteśmy Nieliczni ale fanatyczni chociaż my staramy Się coś rozkręcić i na każdym meczu zawsze sklejamy jakiś młynek. Chyba nie każdy zaczynał od nie wiadomo jakiej frekwencji , konkretnego młyna i ekipy H. Pozdrawiam :)
Przeciez Limanowa to male miasteczko jakies 10k mieszkancow i az takie podzialy ?
Tak w ogole z racji na niewielka odlegosc do Sacza to myslalem ze tam tylko Cracovia i Sandecja.
Niestety ale z moje punktu widzenia tak jest. Jakoś Sandecji i Craxy tutaj zbytnio nie widuje. Ludzie miejscowi chodzą na Limanovie a niektórzy jeżdzą na R22. Znam 2-3 co jeźdzą na Craxe
-
mecenas000
Aaa i zapomniałbym nie 10 tylko 16 tysięcy. Pozdrawiam
haha ^ mistrzAesthetic_Perfection pisze:Borussii Dortmund.nieobliczalnyTSW1906 pisze:A w Gnojniku koło Czchowa komu się kibicuje ?
Jeśli można to kto na dzień dzisiejszy aktywniejszy w Wieliczce i Miechowie ?
Bezdyskusyjnie młodzież z Wisły.
Wnioskując po Twoich postach napisałeś to z Ironią :) W takim razie ponawiam pytanie, w szczególności o Wieliczke (może być pw). Będąc w tamtych okolicach jakiś czas temu dało się zauważyć jednych i drugich.dratwa06 pisze:Bezdyskusyjnie młodzież z Wisły.
-
Leśny dziad
skoro napisal to z ironia to jak myslisz jaka jest odpowiedz dotycząca sytuacji w Wieliczce i Miechowie ?Wnioskując po Twoich postach napisałeś to z Ironią :) W takim razie ponawiam pytanie, w szczególności o Wieliczke (może być pw). Będąc w tamtych okolicach jakiś czas temu dało się zauważyć jednych i drugich.
kiedy pojawi sie w koncu oswiadczenie wielkiej i swiatlej "elity Tarnowa" ?
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie jak i dla wielu innych to wcale nic nie znaczy. Ciężko o normalną odpowiedź ?
według mnie w Wieliczce obecnie się nic ciekawego teraz nie dzieje Wisła ma swoje osiedla lecz przewaga w Wieliczce jest po stronie pasów.
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie wiec bez spin
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie wiec bez spin
-
Mam wyjebane
Podobno ktoś "przerobił" grafy w Słomnikach - prawda , czy farmazon ? Bo mam tylko info telefoniczne.
-
vvvvvvvvvv
-
pattaya man
Wpadl mi w reke jeden z numerow TMK gdzie ze zdziwieniem przeczytalem,ze Tarnovia w 12 osob wspomagala Arke w Niecieczy.to info prawdziwe czy wyssane z palca?rozumiem ze Tovia ma zgode z Cracovia ale wspierac zgode zgody?
-
Leśny dziad
Prawdziwe . W latach 90-tych oni też wpadali do nas ,
-
pattaya man
moze to kos z Arki potwierdzic?Leśny dziad pisze:Prawdziwe . W latach 90-tych oni też wpadali do nas ,
-
Mam wyjebane
A co w nim dziwnego ?
Rozumiem że boli jak kosa zrobi grafy .
Rozumiem że boli jak kosa zrobi grafy .
nie chcecie to nie wierzcie , ktoś zrobił włam na konto waszego tęczowego kolegi i cała prawda wyszła na światło dzienne