zastanów się dzieciaczku, o czym ty w ogóle piszesz. A jak masz skrobać takie głupoty, to lepiej sobie daruj.zzz LG pisze:rojblancos pisze:Fakt zzz, nie doczytałam Twojego post...
Nie jestem z 3miasta, nie ważne... Powiedz mi jak to jest z tym waszym niby stadionem. Na wszystkich forach wszem i wobec głosicie teorię ,że t29 to wasz stadion.. a przecież to własnośc Mosiru. Jedziecie z Arką ,że nie ma swojego stadionu, ale qrwa Wy też nie macie. Przyganiał kocioł garnkowi...
Reasumując Lechia gra na "swoim" obiekcie, arka (po historii z magazynem już nigdy nie napisze "z dużej") na boisku Bałtyku.
stąd nazywamy rywali "bezdomni" i zarzucamy sprzedanie własnego obiektu. Swoją drogą żadna z szanujacych sie ekip nie pozwoliłaby na coś takiego.
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia [10 październik 2007 godz. 15]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
jersey pisze:zastanów się dzieciaczku, o czym ty w ogóle piszesz. A jak masz skrobać takie głupoty, to lepiej sobie daruj.zzz LG pisze:rojblancos pisze:Fakt zzz, nie doczytałam Twojego post...
Nie jestem z 3miasta, nie ważne... Powiedz mi jak to jest z tym waszym niby stadionem. Na wszystkich forach wszem i wobec głosicie teorię ,że t29 to wasz stadion.. a przecież to własnośc Mosiru. Jedziecie z Arką ,że nie ma swojego stadionu, ale qrwa Wy też nie macie. Przyganiał kocioł garnkowi...
Reasumując Lechia gra na "swoim" obiekcie, arka (po historii z magazynem już nigdy nie napisze "z dużej") na boisku Bałtyku.
stąd nazywamy rywali "bezdomni" i zarzucamy sprzedanie własnego obiektu. Swoją drogą żadna z szanujacych sie ekip nie pozwoliłaby na coś takiego.

zzz LG
-
Wykazałem po prostu jak to wszystko jest ze sobą bardzo mocno powiązane i nie ma co dyskutować.U was najwięcej do powiedzenia ma miasto z prezydentem Adamowiczem na czele, a wam to chyba nie przeszkadza.Macie nawet flage dziękczynną zrobioną na jego cześć.A zamieszanie z terminami?Sam już nie wiem co mam o tym myśleć,a nie chce rzucać oskarżeń nie popartych żadnymi dowodami.zzz LG pisze:Oświeć mnie Mrówek i powiedz skąd i po co to całe zamieszanie z terminami? Przecież mogliśmy grać swobodnie w lipcu skoro (jak sugerujesz) MOSIR i Lechia to jedno. Mozna bylo zagrać swobodnie bez was.
-
czy wyobrażasz sobie Legie na konwiktorskiej albo mecze Widzewa na ŁKS-ie bądz odwrotnie? Widzisz tę zadymę w mieście. Tysiace ludzi na ulicach, protesty...Alex AG pisze:To jest wlasnie prawdziwy poziom kibicow Lechii na tym forumzzz LG pisze: Swoją drogą żadna z szanujacych sie ekip nie pozwoliłaby na coś takiego.
No ,ale zapewne Ty jestes z oruni lub nowego portu tam gdzie nawet w sloneczna pogode robi sie szaro i ciemno a zury stoja przy swoich kamienicach straszac ludzi.
Współczuje wam. Zamiast sensownych argumentów widze z waszej strony, co? Ogólniki typu "z Nowego.. lub Oruni". Nawiasem, właśnie chłopaki z tych dzielnic są najbardziej charakterni

Nie dziwię się, że dyskusja z waszej strony wygląda w ten sposób. Po prostu nie ma o czym dyskutowac. Wszystko jest oczywiste. A skoro nie ma argumentów w garści to znieważa się osoby, dzielnice.
Wczoraj byłem w Gdyni (nie po raz pierwszy i mam nadzieję nie ostatni

zzz LG
-
[quote="Alex AG"][quote="zzz LG"] Swoją drogą żadna z szanujacych sie ekip nie pozwoliłaby na coś takiego.
Jasne.Lechia w takim przypadku wysłyła do urzędu miasta zamachowca-samobójce który w godzinach pracy urzędu wysadza się w powietrze,a jak to nie robi wrażenia wysyła następnego.Aż do skutku.Jeśli i to nie robi wrażenia to cała sznująca się ekipa wysadza się w powietrze pod drzwiami prezydenta
Jasne.Lechia w takim przypadku wysłyła do urzędu miasta zamachowca-samobójce który w godzinach pracy urzędu wysadza się w powietrze,a jak to nie robi wrażenia wysyła następnego.Aż do skutku.Jeśli i to nie robi wrażenia to cała sznująca się ekipa wysadza się w powietrze pod drzwiami prezydenta

-
Ciekaw jestem co bedzie za 5 lat, gdy miasto bedzie chcialo przeniesc Lechie na Baltic Arene. Moim zdaniem gdy wladze sie upra to nie bedzie za ch... dalo rady zmienic ich dezycji- zwlaszcza, ze pewno przecietni mieszkancy Gdanska (pikniki) w zdecydowanej wiekszosci opowiedzieliby sie za przenosinami na supernowoczesny stadion (wezcie pod uwage liczbe glosow w wyborach rzeszy piknikow, a liczbe glosow relatywnie malej grupki "kumatych")
Ciekawe czy wtedy bedzie sie mowilo o "bezdomnosci" Lechii czy tez nie?
-
Jest różnica miedzy wybudowaniem nowego stadionu dla LechiiEquilibrium pisze:Ciekaw jestem co bedzie za 5 lat, gdy miasto bedzie chcialo przeniesc Lechie na Baltic Arene. Moim zdaniem gdy wladze sie upra to nie bedzie za ch... dalo rady zmienic ich dezycji- zwlaszcza, ze pewno przecietni mieszkancy Gdanska (pikniki) w zdecydowanej wiekszosci opowiedzieliby sie za przenosinami na supernowoczesny stadion (wezcie pod uwage liczbe glosow w wyborach rzeszy piknikow, a liczbe glosow relatywnie malej grupki "kumatych")
a wpierdoleniem sie komus na jego stadion(nie wazne ze formalnie jest miejski) jak to zrobiła Arka.Temat jest totalnie rozmyty i zasługuje na zamkniecie bo inaczej bedziemy dyskutowac o takich bzdurach jak teraz
-
Otóż to. Co innego wejść na nowy (wybudowany dla Lechii) stadion a co innego być wyjebanym i "doklejonym".
Mrówek, jesteś typowym przykładem potwierdzajacym "merytoryczną" gadkę na lini Lechia- ....
Alex, twoj sposób rozumowania dowodzi, że kary nałożone przez pzpn nie zadziałały wychowawczo.
Mrówek, jesteś typowym przykładem potwierdzajacym "merytoryczną" gadkę na lini Lechia- ....
Alex, twoj sposób rozumowania dowodzi, że kary nałożone przez pzpn nie zadziałały wychowawczo.
zzz LG
-
Wybacz. Stadionu i nazwy klubu nie sprzedajemy, meczów nie kupujemy. Pieniadze są niezbędne ale są też pewne granice, których nie przekraczamy. I nie pisz proszę "gdybyście byli postawieni w tej sytuacji". Twoja postawa, myślenie dowodzi tylko jednego- sukces za wszelką cenę. Widzę, że ciężko ci pojąć, że ktos może inaczej postrzegać pewne sprawy. Ostatnio na stronie internetowej Lechii przprowadzono ankietę nt. nazwy sponsora w nazwie klubu. Chcesz to wejdz i zobacz komentarze. Powiem ci krótko, ludzie wolą jeździć po wiochach za Lechią niż "cośtam- Lechią" grać w lidze misstrzów. Ale o czym ja ci tu piszę.Alex AG pisze:Glupa palisz czy orginalnie jestes zrobiony ? Myslisz ,ze w Twoim klubie nie licza sie pieniadze ?zzz LG pisze:
zzz LG
-
Rozmyliście temat którego sensu zresztą ciężko szukać. Zaczeło się od wpisów derbowych a zakończy się zaraz na wpływie rządów Kaczyńskich na życie seksualne Stonki Ziemniaczanej! Założ któryś, jak tak bardzo chcesz, temat Trójmiasto - wszystko na temat, i do widzenia. Tak jak w przypadku innych miast, tudzież regionów. Wtedy popiszecie na każdy temat. A teraz zakończcie tą bzdetną polemikę bo Wy piszecie a inni się śmieją. Pozdrawiam.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
Nie znasz najnowszej historii swojego klubu? Kto zagarnął tereny na korty na ejsmonda? Wiesz czym różnią się nasze kluby? Tym, że w Lechii kibice mają o wiele więcej do powiedzenia. I nie chodzi tu o pikników czy sezonowiczów tylko Lechistów z krwi i kości. Kibice odbudowali ten klub. Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy nazwa klubu zostaje sprzedana. Uwierzysz lub nie, ale nie ma w Gdansku presji na wynik za wszylką cenę.Alex AG pisze:Aha tzn mysmy sprzedali stadion ? Zzz poczekamy pozyjemy bo jakos nie pamietam zeby do was sie zglosil konkretny sponsor pewnie dlategos taki madry.
Pogdybać sobie, oczywiscie, możemy tylko że wtedy wszysko jest możliwe

zzz LG
-
Jak chciałem przeprowadzić merytoryczną gadkę na temat posądzania nas o sprzedawanie na psiarnie to otrzymałem jakże merytoryczną odpowiedź "chłopaki byli zawinięci i tam psy powiedziały że kibice Arki zgłosili kradzierz WP" .Na moją skromną prośbę o jakikolwiek dowód posypały się gromy,chociaż ktoś tam obiecał skołować taki papier,mija tydzień i nic.Dobrze że chociaż te chore gadki ustały.Co do stadionu to chciałbym przypomnieć że Arka tylko dzierżawiła tereny przy Ejsmonda 1.Właścicielem zawsze było miasto,termin upłynął,klub nie miał kasy na wykupienie terenów i sprawa niestety przepadła.Jest to dla nas bardzo smutne,ale niestety,dzisiaj kto ma kase ten rządzi.Pragnę również przypomnieć co poniektórym nastawienie ówczesnych władz do klubu.Pani Cegielska po meczu derbowym stwierdziła że z przyjemnością zamknie stadion na kłódkę a klucz wyrzuci do morza.Chce również przypomnieć że kiedyś dawno temu Arka rozgrywała już swe mecze przy ul. Olimpijskiej.zzz LG pisze:Otóż to. Co innego wejść na nowy (wybudowany dla Lechii) stadion a co innego być wyjebanym i "doklejonym".
-
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Człowieku, paru chłopaków ci (i Twoim ziomkom) ładnie odpisało (ja również) a TY dalej ble ble...rojblancos pisze:czyli wychodzi na to i nieważne jak to ubarwisz zzz, że Lechia jest tak tak samo bezdommna jak Arka. Gdynianie nie mają stadiony i Wy. PROSTE
My mamy swój stadion, swoje miejsce i tyle. A Wy nie i koniec. Prawda w oczy kole. Dla Was nie ma różnicy historie macie tak bogatą, ze nawet możecie się dokopać grania w Gdańsku. A w samej Gdynii graliscie na kilkudizesieciu różnych boiskach. Jak jakies popychadła raz tu za 5 lat tam a za 10gdzieś indziej (dowiedz sie gdzie te wszystkie Miry, Dokery, Budowlani, Kolejarze itp mieli swoje boiska...).
Do drugiego agenta.
Bardzo się mylisz, było kilku sposnorów bardzo duzego kalibru w latach 90 i nawet ostatnio... tylko oni chca przejać miejsce, nazwe..i co? Lechia mówi NIE! Pieniądze nie są najwazniejsze. (Pójdź sobie do czytelni w bibliotece wojewódzkiej - wypożycz w c*** gazet DB, GG, GW, i tma wszystko znajdziesz - chocby o jednym zwiekszych banków czy tez towarzyst ubezpieczeniowych...)
A juz gadka o zastraszaniu. Nie ośmieszaj się. Takie sytuacje są wszędzie jak piłkarze nie grają to reprymenda musi byc!(spójrz nawet na swoją zgodę LECHA).
Temat się rozmył. Niestety. Ale trzeba odp. na bzdurne teksty.
W temacie derbów.
1. dajecie nam 400 biletów= czemu nie 500?
2. dlaczego Klub Wasz zglosił stadion tylko na 8000 os. (do j.w. - czy dlatego aby jak najmniej przyjąć kibiców gosci?)
3. kiedy sie zacznie remont KLATKI? po meczu derbowym (mam obawy, że po meczu w Gdańsku zaczniecie remont u siebie i tyle nas wpuscicie..)
4. czy coś wiadomo o meczach ArkaII -LechiaII w IVlidze??
-
Czy jesteś debilem, ze nie rozumiesz słowa czytanego? Po jakiego grzyba robisz wycieczki w stylu "przeinteligientny kolego"? Kiedy masz jak na widzelcu wszystko napisane. Czytaj moze i nawet 10 razy to zrozumiesz a jak nie to poproś kogoś madrzejszego! Jeszcze raz napisze, czytaj nagłos powtórz z dwa razy: pewien bank czy yowarzysto ubezpieczeniowe dawało kase w tamtych latach porównywalna do tej co WY otrzymujecie - za to można by zrobić naprawde fajna druzynę i stadion - klimat - nowy czlon w nazwie - kibice Lechii po przejsciach z fuzjami Olimpia i Polonia - nie zgadzają się i tyle. W tamtym czasie LOTOS (Rafineria G.) nie była az taka bogata firmą. W statusie zostało zapisane - że nazwa nie bedize nigdy zmieniana oraz dodawany czlon... KUMASZ TO?? I przy kazdej rozmowie sponsorskiej jets to na dzień dobry gadane/pisane... KUMASZ TO?? Nie mów mi, ze taki Górnik Zabrze zmieni nazwe na Amplico Zabrze czy WIdzew na jakby trafił się sponsor na ZŁOMREX ŁODŹ czy LEGIA na DRUTEX LEGIA WARSZAWA - (bez obrazy) KUMASZ TO? Są marki które sobie nie pozwolą na pewne rzeczy.. Co innego jest jakis skrót - co innego - masz cały stadion/stroje i innego rodzaju pola do popisu... KUMASZ TO?? ja rozumiem ze bronisz swojego - ale do jasnej cholery czlowieku bądź obiektywny! Bo sorry PROKOM ARKA GDYNIA w kazdej chwili moze sie zmienic na OSRAM ARKA GDYNIA (jak przyjdzie Firma OSRAM i da Wam 30mln z) takie jest Twoje rozumowanie -KUMASZ TO? Przywołujesz LOTOS - a zapominasz że 90% pracowników to Gdańszczanie, żę od c**** ludzi / pracowników chodzi na Lechie, że dzieciaki pracowników chodza na Lechie i grają w drużynach Lechiii! I Ty masz śmiałość pisać o tym co powinnien a co nie powinien LOTOS robic? Tak LOTOS powinnien byc głownym sposorem Lechii bez żadnych wymagań - z w.w. przyczyn.rojblancos pisze:No właśnie są wszędzie... wiec po co zzz opowiada brednie ,że nie ma presji.. Co do sponsora przeinteligentny kolego nie świruj mi tu,że gdyby Lotos chciał zasponsorować wasz zespół , to nazwa byłaby bez Lotosu. Czy Orlen... Jeżeli włodarze waszego klubu, czy Wy fani macie do tego taki stosunek, to życzę powodzenia..Chyba wiesz na czym polegają podstawowe zadania i korzyści firmy sponsorskiej>>??? Na reklamie swojego brendu przeinteligentny kolego.. Napisz mi, jak Ty sobie to wyobrażasz, Duży sponsor w waszym klubie ?? Lechia Gdańsk sponsored by Lotos vs KKS Burczymucha????
Derby: nie odpowiedziales mi na kilka moich pytań zwiazanych z tematem...?
-
-
-
Nie ma jak poziom. Tak j.w. kum kum ile masz lat? Lechia nie jest żadną marka? No tak jak sie wychowałes na CANAL+ to jasne, nie było nas i nie jesteśmy żadna marka:) Za to W jesteście!!!I nie mów że zawsze będziecie Arką... bo nigdy nie wiadomo a już w Waszym przypadku kiedy w swej markowej historii byliscie: Mirami, Budowlanymi, Dokerami, Kolejarzami, kiedy barwy zmieniacie, kiedy co pare lat zmieniacie miejsce rozgrywania meczów...rojblancos pisze: Nie gorączkuj się, dragon, bo zaczynasz pisać z błędami...Legia, Widzew , zgodze się to marka...ale Wy, jaką jesteście marką w naszym polskim futbolu???
Co do Lotosu, to chyba lepiej ty zacznij się zgłębiać w moje posty , bo Twoja interpretacja tekstu jest na poziomie zerowym , ... KUM,KUM
Dla mnie Arkę może nawet sponsorować drutex i co z tego?? Jakiś policzek??? Zawsze będzie to Arka , czy z takim sponsorem ,czy bez...
Co innego jeżeli chcieli by wykluczyć człon nazwy własnej,,, ale przecież nie o tym tu dyskutujemy.. I nie obrażaj mnie tekstami debil,trzymaj poziom...
T.A.G.
Co do debila to sorry - zadałem pytanie (???) ale kum kumam ze nie jesteś nim tylko zwykłym małolatem.
To ze dla Ciebie moze byc i Drutex Arka czy Osram Arka to okey TWOJA (WASZA) sprawa ale pozwól że MY Lechiści sami będziemy decydowac czy chcemy być Prokom Lechia Gdańsk (sorry) LOTOS LECHIA GDAŃSK czy po prostu LECHIA GDAŃSK!
Dalej: jak z tymi derbami...? i pytaniami (odpowiedziami) które pewnie interesują nie tylko mnie...
-
chlopie idz sobie na ulice Bialą we Wrzeszczu, moze pokaza Ci papier...nam nikt niepokazal, bo nie bylo podstawy prawnej, bo w torbach ze zdobycznymi flagami(Lech,Gornik,Baltyk,Zawisza) akurat WP nie bylo!!! i nie mieli podstawy aby nam cos pokazac, pies powiedzial normalnie bez spinek, ze flaga jest zgloszona i ze normalnie jej szukaja..i tyle...tez niewierzylismy w to co slyszymy...a slyszalo to conajmniej 5 osob, jak niewiecej, bo tyle powineli.Mrówek pisze: Jak chciałem przeprowadzić merytoryczną gadkę na temat posądzania nas o sprzedawanie na psiarnie to otrzymałem jakże merytoryczną odpowiedź "chłopaki byli zawinięci i tam psy powiedziały że kibice Arki zgłosili kradzierz WP" .Na moją skromną prośbę o jakikolwiek dowód posypały się gromy,chociaż ktoś tam obiecał skołować taki papier,mija tydzień i nic.Dobrze że chociaż te chore gadki ustały.
jak masz takie rozlegle znajomosci (Cisowa Sexi Boys kira wodke z tymi "wlasciwymi" pieskami) bo my niemamy. Idz pokmin.
ps. ktos pisal ze szukali Rudolfa buhehehe, ta flaga juz od 1,5 roku niewisiala nigdzie i nagle ja chcieli drapnac tak? w dodatku jescze na tym meczu niewisiala.
A ze sprawa Rudka zajmuje sie ABW czy inne badziewie to swoja droga.
a nie bylo tak, ze Rysiu K posmarowal $ pewnym osobka-kibica, guru - zeby uspokoic bojowe nastroje reszty sledzikow, wszystko sobie ladnie wytlumaczyc i nie robic az tak pod gorke podczas wyprowadzki na stadion Baltyku?Mrówek pisze: Co do stadionu to chciałbym przypomnieć że Arka tylko dzierżawiła tereny przy Ejsmonda 1.Właścicielem zawsze było miasto,termin upłynął,klub nie miał kasy na wykupienie terenów i sprawa niestety przepadła.Jest to dla nas bardzo smutne,ale niestety,dzisiaj kto ma kase ten rządzi.
hah..chyba nigdy sie niedowiemy jak to bylo z tym ejsmonda..
-
Kolejny małolat, dziecko neostrady lub wirtualnego świata. Odpowiedzi na tym forum mozesz przeczytac z tysiąc. Honorowi bo - własnie my uczciwie sie do tego przyznajemy, nie tuszujemy tego, nie ukrywamy tego, nei wymyslamy żadnych zastępczych haseł. Jest to nasza historia i na tych latach się sparzylismy... ale to ans nauczyło wiele a swoją drogą to z czasów Lechii Olimpii umieliśmy pojechac w tym samym czasie na derby z Wami.. jako LechiaII - nie pamietasz?Chciałbym ci przypomniec ze Wy także mieliście bardzo posuniete rozmowy z Bałtykiem... ale naszczecie zobaczyliscie co sie dzieje w Gdańsku i wybraliscie inna opcje..sprzedazy siebie - tak naprawde, powiedz - mieliscie w gaciach nieźle co -czy RK Was nie wychuja???My - po paru latach powstalismy z popiołów zaczynajac wszystko od podstaw... i z tego jesteśmy DUMNI! A co do ponizenia... to w swojej historii tez macie sporo tych fuzji, wchłoniec, zmian barw, terenów itp - nie wstyd ci? Swoją drogą odpowiedz mi gdybysmy teraz uczciwie wchloneli Gedania (bo boryka sie z klopotami finansowymi itp) było by to coś NIE TEGO(???)....cdn...Alex AG pisze:Dragon powiedz Ty mi czemu w takim razie zajebisci honorowi itp kibice Lechi Gdansk dali sie polaczyc z Polonia Gdansk ? No dla mnie nie do wyobrazenia zeby np Arka sie polaczyla z Baltykiem to bylo by straszne ponizenie a teraz tacy wspaniali kibice Lechii sobie tak dali ? Po tym wypracowaniu co napisales po prostu tego nie moge pojac
-
A gdzie coś takiego napisałem, zaprzeczyłem? Baltia, Budowlani, Lechia (tego nie wspomniałem) fuzje: Lechia-Olimpia , Lechia-Polonia : barwy takie same zawsze, miejsce rozgrywania takie samo zawsze. A WY?? Kilkanascie nazw, różne kolory, różne miejsca... No tka ale my nie jestesmy marką heheherojblancos pisze:No tak Lechia zawsze była Lechią...![]()
Nie ma jak to wiedza na temat własnego klubu.. heheheh
I przestań żyć już historią, na ten czas nie jesteście żadną marką , a mecze w 1983roku był 24 lata temu.....

-
Ale mi doje....ś. Ale zgadłeś!Brawo! Widzisz na pewno nie jara mnie tak jak paru od WAS głupkowata gadka. Interesuje mnie pare spraw zwiazanych z derbami... zadałem pytania. A od Was tylko co mozna przeczytać? Jakieś małolackie docinki zasłyszane z piaskownicy! Odpowiadam z mojego punktu widzenia na Wasze pytania..wiec moze przeczytasz kilka postów wczesniej i odpowiesz mi na nie...Alex AG pisze:Dragon jak ty jestes 71 rocznik to co ty robisz na forum dla malolatow ? Idz zajmij sie dzieckiem żoną mistrzu honorowy.
-
LechiaG pisze:chlopie idz sobie na ulice Bialą we Wrzeszczu, moze pokaza Ci papier...nam nikt niepokazal, bo nie bylo podstawy prawnej, bo w torbach ze zdobycznymi flagami(Lech,Gornik,Baltyk,Zawisza) akurat WP nie bylo!!! i nie mieli podstawy aby nam cos pokazac, pies powiedzial normalnie bez spinek, ze flaga jest zgloszona i ze normalnie jej szukaja..i tyle...tez niewierzylismy w to co slyszymy...a slyszalo to conajmniej 5 osob, jak niewiecej, bo tyle powineli.Mrówek pisze: Jak chciałem przeprowadzić merytoryczną gadkę na temat posądzania nas o sprzedawanie na psiarnie to otrzymałem jakże merytoryczną odpowiedź "chłopaki byli zawinięci i tam psy powiedziały że kibice Arki zgłosili kradzierz WP" .Na moją skromną prośbę o jakikolwiek dowód posypały się gromy,chociaż ktoś tam obiecał skołować taki papier,mija tydzień i nic.Dobrze że chociaż te chore gadki ustały.
jak masz takie rozlegle znajomosci (Cisowa Sexi Boys kira wodke z tymi "wlasciwymi" pieskami) bo my niemamy. Idz pokmin.
ps. ktos pisal ze szukali Rudolfa buhehehe, ta flaga juz od 1,5 roku niewisiala nigdzie i nagle ja chcieli drapnac tak? w dodatku jescze na tym meczu niewisiala.
A ze sprawa Rudka zajmuje sie ABW czy inne badziewie to swoja droga.
a nie bylo tak, ze Rysiu K posmarowal $ pewnym osobka-kibica, guru - zeby uspokoic bojowe nastroje reszty sledzikow, wszystko sobie ladnie wytlumaczyc i nie robic az tak pod gorke podczas wyprowadzki na stadion Baltyku?Mrówek pisze: Co do stadionu to chciałbym przypomnieć że Arka tylko dzierżawiła tereny przy Ejsmonda 1.Właścicielem zawsze było miasto,termin upłynął,klub nie miał kasy na wykupienie terenów i sprawa niestety przepadła.Jest to dla nas bardzo smutne,ale niestety,dzisiaj kto ma kase ten rządzi.
hah..chyba nigdy sie niedowiemy jak to bylo z tym ejsmonda..
Odp: co nas czeka w niedalekiej 2 lidze?
« Odpowiedz #64 : 00 / 21/04/07/ » Cytuj
--------------------------------------------------------------------------------
kradziez flagi Wladcy Polnocy jest zgloszona, idz TOMEK na psiarnie, zobacz kwitek
ja i kilku moich kolegow widzialo, na ksero nie dali - bo z jakiej paki powiedzieli?[/b]psiarnia ciagala nasze auto na biala we wrzeszczu po meczu ze STW i nie mogli uwierzyc ze wsrod skrojonych flag baltyku, zetki, gornika zabrze...nie ma WP. Powiedz mi co my mielismy sobie o tym pomyslec?
To jest normalna dziesiona i wyrok chlopie.
Za sf i wyglupy mielismy chodzace po miescie plotki o 50tys zl nagrody dla kolesia ktory niby pomoze w odzyskaniu-sporo propozycji podplacania naszych (glownie ultrasow)-smialismy sie ciekawe kto na najblizszy mecz przyjdzie w nowych butach to kret sledziowski hehe
lovelasy z Cisowej zyja na ukladzie i kiraja wode z waznymi psami, m.in tymi co zajmuja sie kibicami zawodowo (o dziwo te wasy to zdeklarowani kibice Arki, niechodzi mi aby dokuczyc- to fakt), myslisz ze jakis psiorek by sie nie polasil nawet za ch.. mniejsza sumke by "pomoc"
po zawinieciu i kwitkach, sami bylismy w szoku
ostatnia kradziez przelala szale goryczy w postrzeganiu Was
ja wiem ze jestem nieobiektywny i wszystko sobie wymyslilem
« Ostatnia zmiana: 00 / 21/04/07/ wysłane przez wmg1 »
Trafiony, zatopiony!
u Nas na forum pisałes co innego, zdecyduj się czy widzieliście ten kwit czy nie? a zresztą nie musisz, te dwa różne posty mówią same za siebie.