Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Powiat brzeziński-Brzeziny, Dmosin, Jeżów, Rogów. Czy jest tam jakiś ruch kibicowski?
-
oba ma pisze:Powiat brzeziński-Brzeziny, Dmosin, Jeżów, Rogów. Czy jest tam jakiś ruch kibicowski?
Widzew.
-
Jak wszędzie.
-
Widzew ostatnio na meczu wywiesza flagę FC Częstochowa. Niedługo pewno będą pisać, że to miasto widzewa :).
-
Jak na razie jedynie jakiś h**(tras)tak pisze więc nie zwracajmy uwagi na margines.Zawsze możesz poskarżyć się na psiarni tam wasz kolega internet przyjmie zgłoszenie.
Wystarczy nazwać się Hess a wszyscy zapomną że jesteś żydem
-
Oj, ty od razu wysyłasz na psiarnię. Z takich rzeczy się nawet nie żartuje! Zwłaszcza wy nie powinniście.
Koledze chodzi o to, że na Widzewie zbierze się czterech chłopaków z jakiegoś miasta i od razu robią sobie flagę, co wydaje się dziwne. Chyba proste, nie? Wyraz temu zdziwieniu dajemy na tym forum i kropka, a ty się od razu złościsz :)
Koledze chodzi o to, że na Widzewie zbierze się czterech chłopaków z jakiegoś miasta i od razu robią sobie flagę, co wydaje się dziwne. Chyba proste, nie? Wyraz temu zdziwieniu dajemy na tym forum i kropka, a ty się od razu złościsz :)
-
Jakby tak było jak piszesz o 4 chłopakach i fladze to by miejsca na płocie zabrakło. Jest spora ilość aktywnych FC nie posiadająca flag albo starych które na stadionie wiszą sporadycznie. Na meczu z Cracovią była oprawa nawiązująca do historii i również na płocie pojawiły się stare dawno nie widziane fany.Hess08 pisze:Oj, ty od razu wysyłasz na psiarnię. Z takich rzeczy się nawet nie żartuje! Zwłaszcza wy nie powinniście.
Częstochowa jako Fc ma sporą tradycje i chodź aktualnie zostało paru chłopaków to w czasach gdy powstała fana na RTS jeździło sporo wiary z tego miasta i chyba o tym pisać nie trzeba
-
No widzisz u was wystarczy jedna i do tego po przeprowadzce. Mnie też to zadziwia do tej pory.Hess08 pisze:Oj, ty od razu wysyłasz na psiarnię. Z takich rzeczy się nawet nie żartuje! Zwłaszcza wy nie powinniście.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
Masz tu małe co nieco o fc RogówObiektywny01 pisze:oba ma pisze:Powiat brzeziński-Brzeziny, Dmosin, Jeżów, Rogów. Czy jest tam jakiś ruch kibicowski?
Widzew.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A3KJNEvR ... e=youtu.be[/youtube]
MCMX
-
Po części masz rację,ale lepiej i bardziej realistycznie zabrzmiało by to,gdybyś napisał,że "W końcu zrobiliśmy z tym porządek",bo bywało tak,że niektórych wichur to nawet na mapie nie szło odnaleźćPolnocnaStrona pisze:Jakby tak było jak piszesz o 4 chłopakach i fladze to by miejsca na płocie zabrakło.(...)Hess08 pisze:Oj, ty od razu wysyłasz na psiarnię. Z takich rzeczy się nawet nie żartuje! Zwłaszcza wy nie powinniście.
-
To wymień gdzie te jakieś miasta, miasteczka, wsie gdzie jest kilka osób i mają flagę?Hess08 pisze:na Widzewie zbierze się czterech chłopaków z jakiegoś miasta i od razu robią sobie flagę
U nas od tak nikt sobie nie robi flag i nie wiesz ich na płocie, jak u was gościu co się przeprowadził z rodziną i zrobił flagę fc Płońsk :)
-
Co w rodzinie to nie zginie hehe,ale przypomnij sobie wasze flagi : FC Bedoń,FC Parzęczew,Nowosolna,Brójce,Dobroń,Ksawerów,Dłutów,Będków,Stryków,Dalików i c*** wie co jeszcze...późno jest,ale wiesz dobrze,że szło by jeszcze długo,długo wymieniac.Praktycznie wszystkie podłódzkie wioski,więc nie czepiaj się tej jednej sytuacji :)mms pisze:To wymień gdzie te jakieś miasta, miasteczka, wsie gdzie jest kilka osób i mają flagę?Hess08 pisze:na Widzewie zbierze się czterech chłopaków z jakiegoś miasta i od razu robią sobie flagę
U nas od tak nikt sobie nie robi flag i nie wiesz ich na płocie, jak u was gościu co się przeprowadził z rodziną i zrobił flagę fc Płońsk :)
-
kkk78 pisze:Co w rodzinie to nie zginie hehe,ale przypomnij sobie wasze flagi : FC Bedoń,FC Parzęczew,Nowosolna,Brójce,Dobroń,Ksawerów,Dłutów,Będków,Stryków,Dalików i c*** wie co jeszcze...późno jest,ale wiesz dobrze,że szło by jeszcze długo,długo wymieniac.Praktycznie wszystkie podłódzkie wioski,więc nie czepiaj się tej jednej sytuacji :)mms pisze:To wymień gdzie te jakieś miasta, miasteczka, wsie gdzie jest kilka osób i mają flagę?Hess08 pisze:na Widzewie zbierze się czterech chłopaków z jakiegoś miasta i od razu robią sobie flagę
-
Właśnie późno już, i zaczynasz bredzić bzdury z niewyspania. Chyba prócz Ksawerowa, to te miejscowości nie miały flag. I nie próbuj być prześmiewczy bo w takim Dłutowie i Ksawerowie macie też swoich fanów, a nawet wasz fc z Ksawerowa ma swoje koszulki :)kkk78 pisze:Co w rodzinie to nie zginie hehe,ale przypomnij sobie wasze flagi : FC Bedoń,FC Parzęczew,Nowosolna,Brójce,Dobroń,Ksawerów,Dłutów,Będków,Stryków,Dalików i c*** wie co jeszcze...późno jest,ale wiesz dobrze,że szło by jeszcze długo,długo wymieniac.Praktycznie wszystkie podłódzkie wioski,więc nie czepiaj się tej jednej sytuacji :)
-
BEZ NAPINKI - prośba do kolegi mms. Ogólnie raczej dumni jesteście ze swoich FC więc chyba nie są tajemnicą ich liczby na meczu z Cracovią? Mam nadzieję, że przedstawisz nam je tutaj bo raczej nie jest to jakieś KMWTW. Ciekawość.mms pisze:Właśnie późno już, i zaczynasz bredzić bzdury z niewyspania. Chyba prócz Ksawerowa, to te miejscowości nie miały flag. I nie próbuj być prześmiewczy bo w takim Dłutowie i Ksawerowie macie też swoich fanów, a nawet wasz fc z Ksawerowa ma swoje koszulki :)kkk78 pisze:Co w rodzinie to nie zginie hehe,ale przypomnij sobie wasze flagi : FC Bedoń,FC Parzęczew,Nowosolna,Brójce,Dobroń,Ksawerów,Dłutów,Będków,Stryków,Dalików i c*** wie co jeszcze...późno jest,ale wiesz dobrze,że szło by jeszcze długo,długo wymieniac.Praktycznie wszystkie podłódzkie wioski,więc nie czepiaj się tej jednej sytuacji :)
-
A kim Ty ku*** Obiektywny01 wgl jesteś bo w kilkunastu postach na tym forum wypowiadasz się w imieniu Widzewiaków pokazując tym samym, że niby jesteś dobrze zorientowany a z drugiej strony ciekawią cię cyfry w jakich stawiają się a to FCB a to inne FC więc c**** co masz pojęcie jak jest na Rtsie.
Może w ekipie w której kibicujesz da się policzyć ile ludzi z danego miasta/miasteczka wbija na mecze domowe ale u nas nikt się z tym nie pucuje bo to nie są wyjazdy. Jak na ostatnią drużynę w ekstraklasie to frekwencje mamy na dobrym poziomie cioto i zajmij się rozkminianiem innych drużyn chyba, że masz jakiś kompleks
bez odbioru
Może w ekipie w której kibicujesz da się policzyć ile ludzi z danego miasta/miasteczka wbija na mecze domowe ale u nas nikt się z tym nie pucuje bo to nie są wyjazdy. Jak na ostatnią drużynę w ekstraklasie to frekwencje mamy na dobrym poziomie cioto i zajmij się rozkminianiem innych drużyn chyba, że masz jakiś kompleks
bez odbioru
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Numery blach też chcesz? Nikt tu nie będzie podawał żadnych liczb żadnych fan clubów, jeśli jakiś fan club będzie się chciał pochwalić swoimi liczbami to sam to zrobi.Obiektywny01 pisze: BEZ NAPINKI - prośba do kolegi mms. Ogólnie raczej dumni jesteście ze swoich FC więc chyba nie są tajemnicą ich liczby na meczu z Cracovią? Mam nadzieję, że przedstawisz nam je tutaj bo raczej nie jest to jakieś KMWTW. Ciekawość.
[link]
-
Wystarczy wejsc na strony internetowe i profile na facabooku fc i juz jest wszystko jasne w jakich liczbach jezdza fc Widzewa.
Dobry post goscia o nicku "polnocna strona" odnosnie Czestochowy - "jezdzi kilku chlopakow", a mms pytal o miasta i flagi gdzie niby jezdzi kilka osob a flaga wisi, a tu na nieswiadomce sam Widzewiak udzielil odpowiedzi.
Dobry post goscia o nicku "polnocna strona" odnosnie Czestochowy - "jezdzi kilku chlopakow", a mms pytal o miasta i flagi gdzie niby jezdzi kilka osob a flaga wisi, a tu na nieswiadomce sam Widzewiak udzielil odpowiedzi.
ŁKS Łódź Polska !
-
bmjmtWŁ - przytocz posty w których wypowiadam się w imieniu Widzewiaków, a pociski pozostaw dla siebie bo biceps Ci nie urośnie od zwyzywania kogoś bez powodu. Coś się dziwnie zawsze gorączkujecie gdy ktoś próbuje się dowiedzieć o te liczby.
White1910Pride Blach? pewnie stary... Kabaret. Psem nie jestem więc w chuju mam blachy i pesele, pytanie normalne zadałem ale widać, że coś boli skoro takie odpowiedzi.
White1910Pride Blach? pewnie stary... Kabaret. Psem nie jestem więc w chuju mam blachy i pesele, pytanie normalne zadałem ale widać, że coś boli skoro takie odpowiedzi.
-
Obiektywny01 pisze:bmjmtWŁ - przytocz posty w których wypowiadam się w imieniu Widzewiaków, a pociski pozostaw dla siebie bo biceps Ci nie urośnie od zwyzywania kogoś bez powodu. Coś się dziwnie zawsze gorączkujecie gdy ktoś próbuje się dowiedzieć o te liczby.
Post nad toba pokazalem ci gdzie mozesz uzyskac takie informacje, nie trzeba wcale duzo wysilku. NIektore liczby dalszych fan clubow trzeba przyznac, ze robia dobre wrazenie, wiec tez o te fc naprawde w przypadku Widzewa nie ma sie co spinac, wiekszosc naprawde jezdzi o dziwo bardzo dobrze, niektore tylko to tajemnica.
ŁKS Łódź Polska !
-
Obiektywny01 pisze:bmjmtWŁ - przytocz posty w których wypowiadam się w imieniu Widzewiaków, a pociski pozostaw dla siebie bo biceps Ci nie urośnie od zwyzywania kogoś bez powodu. Coś się dziwnie zawsze gorączkujecie gdy ktoś próbuje się dowiedzieć o te liczby.
"Widać, że coś boli" to powiedz jakie liczby mają Wasze "Fan Cluby" Fc Tomaszów, Piotrków, Poddębice, Kutno, Aleks, Lutomiersk. Jeżeli w ogóle jeżdżą.
-
Normalne pytanie normalna odpowiedź, tylko jak wytłumaczyć użytkownika bmjmtWŁ który mówi o kompleksach moich do Widzewa, a sam jest kompleksiarzem wyzywając kogos od cioty bez powodu, mimo, iż pewnie nie zna prawdziwego znaczenia tego słowa.altgr pisze:Obiektywny01 pisze:bmjmtWŁ - przytocz posty w których wypowiadam się w imieniu Widzewiaków, a pociski pozostaw dla siebie bo biceps Ci nie urośnie od zwyzywania kogoś bez powodu. Coś się dziwnie zawsze gorączkujecie gdy ktoś próbuje się dowiedzieć o te liczby.
Post nad toba pokazalem ci gdzie mozesz uzyskac takie informacje, nie trzeba wcale duzo wysilku. NIektore liczby dalszych fan clubow trzeba przyznac, ze robia dobre wrazenie, wiec tez o te fc naprawde w przypadku Widzewa nie ma sie co spinac, wiekszosc naprawde jezdzi o dziwo bardzo dobrze, niektore tylko to tajemnica.
-
Do ŁKS mi daleko, więc troche źle skierowałeś pytanie.Davko pisze:Obiektywny01 pisze:bmjmtWŁ - przytocz posty w których wypowiadam się w imieniu Widzewiaków, a pociski pozostaw dla siebie bo biceps Ci nie urośnie od zwyzywania kogoś bez powodu. Coś się dziwnie zawsze gorączkujecie gdy ktoś próbuje się dowiedzieć o te liczby.
"Widać, że coś boli" to powiedz jakie liczby mają Wasze "Fan Cluby" Fc Tomaszów, Piotrków, Poddębice, Kutno, Aleks, Lutomiersk. Jeżeli w ogóle jeżdżą.
-
Obecnie może i tak, ale fc Częstochowa ma bogatą historię. Kiedyś stanowili dużą siłę w Częstochowie, mieli własne osiedle (Północ) i jeździli w dobrych liczbach. Dlatego też flagi tego fc były zrobione w tamtych czasach.altgr pisze:Dobry post goscia o nicku "polnocna strona" odnosnie Czestochowy - "jezdzi kilku chlopakow", a mms pytal o miasta i flagi gdzie niby jezdzi kilka osob a flaga wisi, a tu na nieswiadomce sam Widzewiak udzielil odpowiedzi.
P.S. Obiektywny - ciekawość to pierwszy stopień do kurestwa ;)
-
Fc Widzewa tolerowany ale w sumie jedyną " siłą " w mieście KKS.
To ładnie się dzieje w Bełchatowie. Nie dawno jeszcze dominacja GKS a teraz sytuacja ulega zmianie.
Bardzo ciekawi mnie to czy gdyby Widzew był ekipą pokroju GKS ( mówię o Widzewie ogólnie a nie jakimś FC) to czy by tak naciagał rzeczywistość i kolorował wiele faktów. Silniejszemu każdy wierzy więc sytuacja prosta ale to nie internet pokazuje jak jest. Pozdro Kumatym
Obiektywny01 pisze:Widzew.oba ma pisze:Powiat brzeziński-Brzeziny, Dmosin, Jeżów, Rogów. Czy jest tam jakiś ruch kibicowski?
Co w rodzinie to nie zginie hehe,ale przypomnij sobie wasze flagi : FC Bedoń,FC Parzęczew,Nowosolna,Brójce,Dobroń,Ksawerów,Dłutów,Będków,Stryków,Dalików i c*** wie co jeszcze...późno jest,ale wiesz dobrze,że szło by jeszcze długo,długo wymieniac.Praktycznie wszystkie podłódzkie wioski,więc nie czepiaj się tej jednej sytuacji :)
Jak już jest temat Bełchatowa, to mógł by ktoś przedstawić liczby FCB91 na meczach w Łodzi lub wyjazdach w tym sezonie ? Może być PW.
P.s pytam o samo FCB, bez Drużbic, Gorzkowic itp., sam Bełchatów.
https://www.youtube.com/watch?v=SsFfE6vdEX8v . Co prawda widać tylko kilku sekundowe urywki ale łatwo dostrzec kto jest w przodzie i kto atakuje, więc gdzie ta wygrana FCB ?
1/3 twoich postów na tym śmiesznym forum dotyczy nas a w szczególności interesuje cie temat Bełchatowa i liczb naszych fan clubów więc nadal twierdzisz, że słowo 'kompleks' jest ci nie znane i może to ja mam kompleksy na twoim punkcie ? Na komendzie nie robisz ale może tatuś robi ? A może brat dostał wciry wtedy pod klubem w Bełchatowie ?:) ciach bajera zbyt ładna pogoda za oknem na dyskusje z tobąMógł by ktoś przedstawić SZCZERĄ I OBIEKTYWNĄ sytuacje w Bełchatowie, Szczercowie, Piotrkowie Trybunalskim, Sulejowie i Radomsku? Nie chodzi mi konkretnie o H lecz o wszystkie aspekty kibicowskiego rzemiosła, najlepiej PW aby nie prowokowac napinki.
PS. na czarno masz zaznaczone swoje wypowiedzi jakbyś doskonale orientował się w temacie a na czerwono przytaczasz jakieś farmazony o flagach podłódzkich miejscowości nie mając pojęcia jak jest w rzeczywistości i czy takowe istnieją no i twierdzisz, że Nowosolna to FC chociaż jest to administracyjnie część miasta Łodzi
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Aaa haha, haha! No kibicu Widzewa, to na pewno jest argument! ;) A wyobraź sobie, jaką wspaniałą historię kibicowską - od głębokich lat przedwojennych do przynajmniej końca lat 70-tych ma takie miasto, może Ci znane - ŁÓDŻ! Tylko że historię bez Was :)mms pisze:fc Częstochowa ma bogatą historię. Kiedyś stanowili dużą siłę w Częstochowie, mieli własne osiedle
-
I własnie dla tego,mimo że jesteście klubem założonym przez żydów,mającym siedzibę nie w Łodzi.Nikt w Polsce nie czepia się flag Łódzkich i Polskich na Łksie.
-
Jak już leżycie na glebie bez argumentów, to zawsze chociaż końcowy pisk, kto nas założył. Nie pisz "założyli was żydzi" tylko ew. kilku spośród założycieli było żydami. Wśród waszych było dwóch pedofilów i jeden transwestyta (tak samo potwierdzone), ale to dla mnie nie argument, żeby pisać, iż Widzew jest klubem pedofilskim czy transseksualnym.
-
dziadkowi który pewnie chodził na ŁKS też od żyda ciśniesz? chyba koleżko zapomniałeś kto tworzył ruch kibicowski na waszym stadioniku heheMmmm pisze:I własnie dla tego,mimo że jesteście klubem założonym przez żydów,mającym siedzibę nie w Łodzi.Nikt w Polsce nie czepia się flag Łódzkich i Polskich na Łksie.
-
Bez jakich argumentów? Poczytaj sobie wypowiedzi ludzi z waszego stowarzyszniaHess08 pisze:Jak już leżycie na glebie bez argumentów, to zawsze chociaż końcowy pisk, kto nas założył. Nie pisz "założyli was żydzi" tylko ew. kilku spośród założycieli było żydami. Wśród waszych było dwóch pedofilów i jeden transwestyta (tak samo potwierdzone), ale to dla mnie nie argument, żeby pisać, iż Widzew jest klubem pedofilskim czy transseksualnym.
"Wiadomo, że Łódź było miastem wielonarodowościowym i to czyni je szczególnym. Każdy, bez względu na wyznanie, czuł się łodzianinem. Nasz klub powstał dzięki ludziom, którzy utożsamiali się z Polską i Łodzią. Założycielami ŁKS byli Arnold Heiman, Henryk Lubawski i Jerzy Hirszberg - można m.in. przeczytać na stronie klubu."
"Do tej pory kibicom ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi. Mogiła Lubawskiego znajduje się na Starym Cmentarzu, gdzie pochowani są obok siebie ewangelicy, wyznawcy prawosławia i katolicy."
A teraz czekam na twoje argumenty na potwierdzenie twojej tezy.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
-
Pamiętam doskonale.Tworzyli go żydzi z Łks ale na szczęście po latach zostali wygnani i zostali Polacy.
Hess jak brak argumentów to sobie jakąś bajeczkę wymyślacie.Jak nie potrafisz tego udowodnić(potwierdzone:)to siedź cicho bo na debila wychodzisz.A wątpliwe żebyś teraz publicznie przedstawiał historie seksualne z dzieciństwa twego dziadka i ojca.
Hess jak brak argumentów to sobie jakąś bajeczkę wymyślacie.Jak nie potrafisz tego udowodnić(potwierdzone:)to siedź cicho bo na debila wychodzisz.A wątpliwe żebyś teraz publicznie przedstawiał historie seksualne z dzieciństwa twego dziadka i ojca.
-
Za każdym razem kiedy czytam lub słyszę w rozmowie ze znajomymi ełkaesiakami taki argument nachodzi mnie pewna refleksja. Z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, że tę teorię o zakładaniu na Widzewie ruchu kibicowskiego przez kibiców ŁKSu przyjmujesz z uśmiechem, a nawet z radością. Nie wiem dla kogo tu jest większa ujma. Dla nas, że rzekomo kibice ŁKSu zapoczątkowali ruch kibicowski na Widzewie? Czy może dla was, że takim zabiegiem wyhodowaliście sobie na własnym łonie przysłowiową żmiję, z którą dzisiaj musicie dzielić miasto i od czasu do czasu potrafi boleśnie ukąsić. Być może to jest właśnie ta kwestia mentalności między wami a nami, którą tak gloryfikujecie.DK08 pisze:dziadkowi który pewnie chodził na ŁKS też od żyda ciśniesz? chyba koleżko zapomniałeś kto tworzył ruch kibicowski na waszym stadioniku hehe
-
mistrzowie kzywych akcji mowia o mentalnosci ktora nas rozni. jeblem. wczoraj an widzewie chodzilismy jak po swoim, przed bardzo dlugi czas nie znalazl sie nikt do rozmowy, a nie bylo zadna tajemnica ze tam jestesmy. potraficie tylko po murach malowac, a to jeszcze nie kasanie. milego weekendu zycze.
-
Po prostu na tym osiedlu nikt nie zwraca uwagi na żuli zbierających puszki.
-
A GKS Bełchatów to czasem nie była ekipa prowidzewska? Jak tak, to cały post jak psu w d***.Dante89 pisze:Za każdym razem kiedy czytam lub słyszę w rozmowie ze znajomymi ełkaesiakami taki argument nachodzi mnie pewna refleksja. Z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, że tę teorię o zakładaniu na Widzewie ruchu kibicowskiego przez kibiców ŁKSu przyjmujesz z uśmiechem, a nawet z radością. Nie wiem dla kogo tu jest większa ujma. Dla nas, że rzekomo kibice ŁKSu zapoczątkowali ruch kibicowski na Widzewie? Czy może dla was, że takim zabiegiem wyhodowaliście sobie na własnym łonie przysłowiową żmiję, z którą dzisiaj musicie dzielić miasto i od czasu do czasu potrafi boleśnie ukąsić. Być może to jest właśnie ta kwestia mentalności między wami a nami, którą tak gloryfikujecie.DK08 pisze:dziadkowi który pewnie chodził na ŁKS też od żyda ciśniesz? chyba koleżko zapomniałeś kto tworzył ruch kibicowski na waszym stadioniku hehe
-
O k..a coraz lepsi się pojawiają.
-
ŁKS powinien jak Cracovia zaakceptować korzenie swoich założycieli i tak samo jak oni grać na nosie innym. Winter, Wasserzug, Heiman, Hirszeberg, Panowie, te nazwiska znają wszyscy.
-
Czy naprawdę taką trudność sprawia zrozumienie prostej informacji?
Flagi na ostatnim meczu miały związek z oprawą odwołującą się do historii i przyszłości jednocześnie. Obecnie fc. Częstochowa działa jak działa.
Wszystko napisane, wyjaśnione, ale niektórzy i tak musieli się spiąć o jakaś flagę.
Flagi na ostatnim meczu miały związek z oprawą odwołującą się do historii i przyszłości jednocześnie. Obecnie fc. Częstochowa działa jak działa.
Wszystko napisane, wyjaśnione, ale niektórzy i tak musieli się spiąć o jakaś flagę.
-
zbMmmm pisze:Po prostu na tym osiedlu nikt nie zwraca uwagi na żuli zbierających puszki.
nie no jasne, od zbieraczy puszek codziennie wylapujecie. mnie pasuje ta teoria.
-
tak odbiegając od tematu
[link]
[link]