co myślałeś ? o "haję" co raz trudniej to trzeba walczyć sposobami.kiedyś śpiewaliśmy "partyzanci-wyjdźcie z lasu" teraz zmiana na "tru-ci-cie-le!" :-)Wizard. pisze:na sektor gosci ida wszystkie zrzutki co sie w ub meczach nie sprzedały :D
Katering na wyjazdach :)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Katering na wyjazdach :)
-
Blood&Honor
To teraz sobie odpowiedz na pytanie, dlaczego ten bigosik był taki ostry ? Bo chyba nie dlatego, że osoba która go robiła lubi `ostrą` kuchnię ;]PyskatySK pisze:Na Lechii Gdańsk ostatnio był bigosik, taki dość ostry - całkiem znośny (ogólnie nie przepadam za bigosem).Znawca GŚ pisze:Jest na jakimś stadionie jakieś normalne żarcie jak grochówka czy bigos na sektorze gosci?
Kup kiedyś jeden z drugim taki `bigosik` albo `kiełbaskę` i dajcie jakiemuś psu, podejrzewam, że jedynie co by zrobił to się na to wylał.
-
PatoBałuty
Czy na Legii i Lechii w sektorach gospodarzy sprzedają coś innego, bo jakoś nie kojarzę na zakazie ? Po otwarciu obu stadionów na sektorach gości były pizze, burgery ze sporymi filetami kury z warzywkami, ale zaraz zniknely z menu.
-
Blood&Honor
Nie zrozumcie mnie źle, że tak jadę po tych cateringach stadionowych, bo na pewno gdzieś zdarzy się tak, że właściciel takiej `jadłodajni` będzie uczciwy i nie będzie oferował ludziom starych i niedobrych produktów.
Ale nie okłamujmy się, jesteśmy w Polsce gdzie większość z nich 3 razy poogląda dany produkt zanim go wyrzuci, bo nie nadaje się do sprzedania czy tam spożycia. Jak się nie nadaje to bigosik się zrobi, albo do żureczku wrzuci jako `wkładkę`.
Dlatego właśnie, raczej lepiej jest zrobić sobie własną szamę na wyjazd albo zjeść gdzieś w sprawdzonych punktach po drodze niż na stadionach.
Tyle ode mnie w tym temacie ;]
Ale nie okłamujmy się, jesteśmy w Polsce gdzie większość z nich 3 razy poogląda dany produkt zanim go wyrzuci, bo nie nadaje się do sprzedania czy tam spożycia. Jak się nie nadaje to bigosik się zrobi, albo do żureczku wrzuci jako `wkładkę`.
Dlatego właśnie, raczej lepiej jest zrobić sobie własną szamę na wyjazd albo zjeść gdzieś w sprawdzonych punktach po drodze niż na stadionach.
Tyle ode mnie w tym temacie ;]
Pamiętam, że w Łęcznej był bigos i o ile się nie mylę nawet żurek :)Znawca GŚ pisze:[quote="Wizard.".
Jest na jakimś stadionie jakieś normalne żarcie jak grochówka czy bigos na sektorze gosci?
Na Legii nic oprócz "klasycznego" menu nie dostaniesz. Ale bułka z kiełbasą (ta większa, nie hot-dog) daje radę.PatoBałuty pisze:Czy na Legii i Lechii w sektorach gospodarzy sprzedają coś innego, bo jakoś nie kojarzę na zakazie ? Po otwarciu obu stadionów na sektorach gości były pizze, burgery ze sporymi filetami kury z warzywkami, ale zaraz zniknely z menu.
Na Lechii ostatnio jak byłem była sprzedawana jakaś zupa, tylko nie pamiętam jaka :)
-
Nieobeznany
W Gdańsku z tego co było niedawno to było coś na wzór Leczo za chyba 6 PLN, nie mówiąc już o pizzy w kawałku + cola czyli bez szału. Piwko też mizerne chyba za 6 czy 8 PLN. W Krakowie na Craxie było lepiej za czasów 1 ligi gdy byłem było dość dobre jedzenie czyli kiełba, teraz jakby zjechali poziom niżej w serwowaniu jedzenia.
Jak ostatnio byłem w Gdańsku na wyjeździe to również bigos serwowali i to całkiem smaczny z tego co pamiętam :)19o8 pisze:Pamiętam, że w Łęcznej był bigos i o ile się nie mylę nawet żurek :)Znawca GŚ pisze:[quote="Wizard.".
Jest na jakimś stadionie jakieś normalne żarcie jak grochówka czy bigos na sektorze gosci?
Gięta w Pawłowicach wypas (tak wiem, peryferia), dobrze wysmażona, swieża, chrupiąca bułeczka calość za 5 pln ;)
W Szczecinie na Pogoni dobra kiełba z grilla.Zolpidem pisze:Czy któryś ze stadionów w Ekstraklasie ma jeszcze dobrą kiełbę grillowaną, a nie wymiętoloną jak szmata w letniej wodzie? :)
Potwierdzam.Bengorov pisze:W Szczecinie na Pogoni dobra kiełba z grilla.Zolpidem pisze:Czy któryś ze stadionów w Ekstraklasie ma jeszcze dobrą kiełbę grillowaną, a nie wymiętoloną jak szmata w letniej wodzie? :)
W Rzeszowie na Stali słabo. zimna gięta w bułce od hot doga z sosem czosnkowym i ketchupem za 7 zł. Do picia cola. Do tego pani miała ręce jak by dopiero z kopalni wróciła.
W Chorzowie też całkiem dobra, grillowana.
-
prawoskretny88
W Chorzowie zależy od meczu praktycznie. Byłem kilka razy w sektorze gości ze swoją drużyną i ze zgodami. Raz była bała a dobra, innym razem większa ale niezbyt smaczna, kilka razy był ogórek wielkości kiełbasy a raz nie było. Co było na promocji, to wrzucił na grilla. Jedyny plus, że zawsze ciepła i w miarę zjadliwa.
We Wrocławiu, Poznaniu, Warszawie ten sam poziom plastikowego jedzenia za nieplastikowe pieniądze.
We Wrocławiu, Poznaniu, Warszawie ten sam poziom plastikowego jedzenia za nieplastikowe pieniądze.
Czyli cos sie zmieniło.prawoskretny88 pisze:W Chorzowie zależy od meczu praktycznie. Byłem kilka razy w sektorze gości ze swoją drużyną i ze zgodami. Raz była bała a dobra, innym razem większa ale niezbyt smaczna, kilka razy był ogórek wielkości kiełbasy a raz nie było. Co było na promocji, to wrzucił na grilla. Jedyny plus, że zawsze ciepła i w miarę zjadliwa.
na Lechu chyba juz 2 rok z rzedu nie byłem, ale pamietam ze wczesniej było to w miare zjadliwe.
na nowych stadionach już jedzenia nie kupuje.
I like this :
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5015_n.jpg
Foto z dzisiejszego meczu Szombierek z Radzionkowem autor igor48
-
prawoskretny88
W Poznaniu też byłem ostatni raz bodajże 2 lata temu (a może 3?) i wtedy było plastikowo. Laski sprzedające zza dziury w ścianie imitującej bufet miały koszulki mojego klubu, na pytanie, po co im one, to jedna odpowiedziała, że szef kazał ubrać, żeby nie prowokować gości ;)Wizard. pisze: Czyli cos sie zmieniło.
na Lechu chyba juz 2 rok z rzedu nie byłem, ale pamietam ze wczesniej było to w miare zjadliwe.
na nowych stadionach już jedzenia nie kupuje.
I like this :
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5015_n.jpg
Foto z dzisiejszego meczu Szombierek z Radzionkowem autor igor48
-
89piotrekski
Jedziecie gdzieś na mecz typu Poznań,Kielce,Warszawa ,weźcie sobie dzien wczesniej na neta i zapiszcie numery 10 pizzerii i przywiozą wam pod stadion przed meczem/po meczu ,bo to serwują na polskich stadionach to drożyzna ,i substytut nie kiełbasa.
-
juzek łobuzek1
W sumie w Poznaniu jest,był dobry katering. kielbasy z grilla zawsze dobre i duże,do tego ogorek kiszony.z tego co pamietam to serwuja tam chyba też jakies grillowane mięso oraz bigos smaczny byl.
Jak aktualnie katering na Arce?
W Szczecinie grill i gięta :)
Żadne gotowane gówno :)
Żadne gotowane gówno :)
-
pangrzegorz1975
W Bytomiu na Polonii,od lat wuszt bardzo dobry,z grilla,8 zl plus keczup musztarda 3 pajdy chleba....sprzedajacy pytaja czy wypeiczona bardziej czy mniej,polecam
Kiedyś na wyjeździe do Bytomia kiełbasa była tak niedobra, że chyba każdy (!) wyrzucił ją po pierwszych gryzach. Całe schody nad kateringiem były w kiełbasie i tackach. Jedynie pieczywo można było zjeść bez większych problemów.
-
bujdadookola
Pany a jak obecnie z kateringiem w Puławach? 2 lata temu kiełba duża po dobrej cenie, cośtam jeszcze i co najważniejsze piwo :)
ja byłem dawno temu na trybunach PB incognito (jakos zawsze mielismy zakaz albo cos) ale chyba nie bylo tak zle :)
Może w sektorach gospodarzy jest inaczej ;)
stronę wcześniej opisałem Puławy, wpis data 16.03bujdadookola pisze:Pany a jak obecnie z kateringiem w Puławach? 2 lata temu kiełba duża po dobrej cenie, cośtam jeszcze i co najważniejsze piwo :)
-
Roman_Kołtoń
d*** nie urywa , kiełba zjadliwa choć mi się trafiła dwa razy trochę zimna.Nie pamiętam co tam oprócz tego serwują.Miskov pisze:Jak aktualnie katering na Arce?
potwierdzam , całkiem smacznapangrzegorz1975 pisze:W Bytomiu na Polonii,od lat wuszt bardzo dobry,z grilla,8 zl plus keczup musztarda 3 pajdy chleba....sprzedajacy pytaja czy wypeiczona bardziej czy mniej,polecam
Najlepsza szama to w Lubinie .
Na Legii kiełbasa taka sobie- zobaczymy jak za tydzień będzie.
Poznań?- kiełbasa taka sobie, i to samo co kolega wyżej napisał, panie ubrane w koszulki naszego klubu
Kielce? Kiełbasa ok ale żeby sprzedawać je koło kibla?
Śląsk? Jest smaczna
Lubin? Nie smakuje mi za cholere, raz to aż prosiło się do kibla.
Lechia? Jest spoko ale może być lepiej
Wisła K. ? Dobra jest
Arka? Również dobra
Najlepszą kiełbasę jaką jadłem do kiedyś na Odrze Opole (PALCE LIZAĆ)
Jeśli chodzi o mój Chorzów to nie tylko goście narzekają na kiełbasę i tak jak ktoś napisał raz małe raz duże, czasem dają ogórek czasem jest dobra a czasem nie dobra.
Poznań?- kiełbasa taka sobie, i to samo co kolega wyżej napisał, panie ubrane w koszulki naszego klubu
Kielce? Kiełbasa ok ale żeby sprzedawać je koło kibla?
Śląsk? Jest smaczna
Lubin? Nie smakuje mi za cholere, raz to aż prosiło się do kibla.
Lechia? Jest spoko ale może być lepiej
Wisła K. ? Dobra jest
Arka? Również dobra
Najlepszą kiełbasę jaką jadłem do kiedyś na Odrze Opole (PALCE LIZAĆ)
Jeśli chodzi o mój Chorzów to nie tylko goście narzekają na kiełbasę i tak jak ktoś napisał raz małe raz duże, czasem dają ogórek czasem jest dobra a czasem nie dobra.
-
prawoskretny88
Taka anegdotka mała.
Kolega kiedyś pracował jako operator grilla na meczach Śląska jeszcze na Oporowskiej. Pech chciał, że tego dnia ustawiono go z grillem na sektorze gości a za owych robili nasi starzy znajomi z Zagłębia Lubin. Wtedy to poczuł dopiero jak można mocno oberwać w pysk czerstwą bułką, i to nie jedną. Okazało się, że piekarnia przygrała w c**** i do kartonu ze świeżymi dorzucono czerstwiaki w myśl zasady, że głodny kibol zje wszystko. Także porownywanie żarcia na nowym stadionie a tym z Oporowskiej, mimo, że zdarzały się takie kwiatki, jest chyba niepotrzebne. To se ne vrati...
Kolega kiedyś pracował jako operator grilla na meczach Śląska jeszcze na Oporowskiej. Pech chciał, że tego dnia ustawiono go z grillem na sektorze gości a za owych robili nasi starzy znajomi z Zagłębia Lubin. Wtedy to poczuł dopiero jak można mocno oberwać w pysk czerstwą bułką, i to nie jedną. Okazało się, że piekarnia przygrała w c**** i do kartonu ze świeżymi dorzucono czerstwiaki w myśl zasady, że głodny kibol zje wszystko. Także porownywanie żarcia na nowym stadionie a tym z Oporowskiej, mimo, że zdarzały się takie kwiatki, jest chyba niepotrzebne. To se ne vrati...
Warta Poznań :> 9 na 10 :)
Fajna, z grilla, 2-3 ogórki daje rade
Fajna, z grilla, 2-3 ogórki daje rade
Ostatnie derby na Oporowskiej? Pamiętam, że nie było normalnego kateringu i po jakimś czasie przyszli ludzie z sektorów gospodarzy.prawoskretny88 pisze:Taka anegdotka mała.
Bułki nie pamiętam, ale kiełbasa zawsze była OK.
-
prawoskretny88
Nie, chyba wcześniej.
-
Oberschlesien14
W Grudziądzu na Olimpi straszne gówno.7 zł za kiełbache,ale jakość fatalna
Jak na Cracovii (sektor gospodarzy)? podobno jest piwo?
Jak dla mnie numer.1 to katering w Lecznej , niskie ceny , zajebisty gulasz i bigos - polecam kazdemu :)
Co ciekawego w jakich cenach i jak jakościowo dostępne jest w Szczecinie ?
Gdzies w I lidze piwko w sektorze gosci dostepne?
W Płocku, ale jak jest mecz podwyższonego ryzyka to wtedy nie.
Gięta z grilla, bułka, keczup i musztarda za 10 zł - smakowo zajebista.megidox pisze:Co ciekawego w jakich cenach i jak jakościowo dostępne jest w Szczecinie ?
Poza tym picie po 5 zł... I słonecznik bodajże za 2 zł...
-
Nieobeznany
Tak tak tak piwko jest na Cracovii jak jeszcze była w I lidze, teraz też serwują bodajże zapiekanki choć ich jakość była zależna od momentów meczu, kicha w miarę i dość spora ogólnie szału nie ma ale tragedii też nie.Miskov pisze:Jak na Cracovii (sektor gospodarzy)? podobno jest piwo?
Co do Warty Poznań to zimne piwko i kicha tam na dobrym poziomie i za normalną cenę.