Nie pamiętam , na pewno przed 19-tymgość pisze:Którego dnia czerwca?
Uściślij zatem.
Jeśli twierdzisz że w lipcu to uścislij ty ;)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Nie pamiętam , na pewno przed 19-tymgość pisze:Którego dnia czerwca?
Uściślij zatem.
smieszniejsze w tym jest to, ze flaga jechala na drugi koniec Europy, a nie bylo nikogo ze Skokowej :) dla mnie sytuacja na prawde smiesznainTORwertyk pisze:Moze nie kibicowsko ale po czesci zwiazane z tematem.
Gieksa dostala zakaz , zamkniecie trybun ? Jesli dobrze zrozumialem, za cos co mialo miejsce 4 miesiace temu, i dowiedziala sie o tym dzien przed meczem.
Przypuszczajac ze zarzad Gieksy ma jaja (pisze czysto hipotetycznie) i kladzie lache na ten zakaz, wpuszczajac normalnie kibicow, jaka kara moglaby czekac klub ? Grzywna? Wykluczenie z rozgrywek ?
I nawiazujac do wykluczenia rozgrywek, jesli -przypuszczajac teoretycznie - wszystkie kluby wkurwilyby sie na smieszne kary ktore musza placic za glupoty, + zamykanie stadionow, to jesli beton wykluczylby TEORETYCZNIE kluby z rozgrywek , zostalby wtedy na lodzie.
Istnieje mozliwosc zalozenia NIEZALEZNEJ polskiej ligi, po za betonem pzpnu ?
Co do flagi Skowowa to jakas kpina chyba...co to za nowe zasady ? Flage zajebali kolegom po szalu a nie nam wiec zrobimy sobie replike ?
Komiczne zachowanie, flaga jest gowno warta w moim mniemaniu, rownie dobrze mogliby wywiesic przescieradlo z nazwa miasta.
Strata to strata, zgodzili sie na wozenie flag przez innych ludzi to powinni poniesc tego konsekwencje ! STRATA TO STRATA ! nie ma ze boli!
To prawda ze Dynamo Kijow lize sie z pewna ekipa z Podkarpacia ?
Co do pierwszej części pytania to nie wiem natomiast Łada obecnie dość dobrze działa M.in zaliczają swoje wyjazdy A ze Stalówką łączy ich układZdzislaw Krecina pisze:ja bym chciał zapytać o Ładę Biłgoraj,wiem ze kiedyś działała tam mocna ekipa "prawicowa", jak to dziś wygląda i czy Łada działa coś jeszcze samodzielnie czy już tylko jako FC Stalówki ??
A może JKS Jarosław z GieKSą na Flocie ?WITAM2 pisze:Kibice Resovii wspierajacy Łks na wyjezdzie do Świnoujścia.
Nie chcę być uszczypliwy,ale proponuję zajrzeć do mapy.nh1906nh pisze:Polonia Przemyśl w Szczecinie z nami. Dalszego wyjazdu chyba niema w Polsce.
No, do Świnoujścia jest dalej, ale takowego nie odbyli, a jeśli już to jeszcze jako FC Przemyśl, Przemyśl-Świnoujście byłby chyba to najdalszy możliwy wyjazd.Martini Player pisze:Nie chcę być uszczypliwy,ale proponuję zajrzeć do mapy.nh1906nh pisze:Polonia Przemyśl w Szczecinie z nami. Dalszego wyjazdu chyba niema w Polsce.
Chyba byli ale innym transportem. A co do flagi to rzeczywiście kpina, praktycznie nikt z grup czy fan klubów Jagiellonii nie miał wpływu na stratę swojej flagi a mimo to nie latają po krawcach po paru tygodniach tylko wieszają to co im zostało i za to szacun.GŚ1920 pisze:smieszniejsze w tym jest to, ze flaga jechala na drugi koniec Europy, a nie bylo nikogo ze Skokowej :) dla mnie sytuacja na prawde smiesznainTORwertyk pisze:Moze nie kibicowsko ale po czesci zwiazane z tematem.
Gieksa dostala zakaz , zamkniecie trybun ? Jesli dobrze zrozumialem, za cos co mialo miejsce 4 miesiace temu, i dowiedziala sie o tym dzien przed meczem.
Przypuszczajac ze zarzad Gieksy ma jaja (pisze czysto hipotetycznie) i kladzie lache na ten zakaz, wpuszczajac normalnie kibicow, jaka kara moglaby czekac klub ? Grzywna? Wykluczenie z rozgrywek ?
I nawiazujac do wykluczenia rozgrywek, jesli -przypuszczajac teoretycznie - wszystkie kluby wkurwilyby sie na smieszne kary ktore musza placic za glupoty, + zamykanie stadionow, to jesli beton wykluczylby TEORETYCZNIE kluby z rozgrywek , zostalby wtedy na lodzie.
Istnieje mozliwosc zalozenia NIEZALEZNEJ polskiej ligi, po za betonem pzpnu ?
Co do flagi Skowowa to jakas kpina chyba...co to za nowe zasady ? Flage zajebali kolegom po szalu a nie nam wiec zrobimy sobie replike ?
Komiczne zachowanie, flaga jest gowno warta w moim mniemaniu, rownie dobrze mogliby wywiesic przescieradlo z nazwa miasta.
Strata to strata, zgodzili sie na wozenie flag przez innych ludzi to powinni poniesc tego konsekwencje ! STRATA TO STRATA ! nie ma ze boli!
To prawda ze Dynamo Kijow lize sie z pewna ekipa z Podkarpacia ?
Z fejsa :Mirek Jowisz pisze:Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Ostatnio się zastanawiałem jaki był najdalszy wyjazd polskiej ekipy, ale tylko w granicach Polski. Ile trwał, jaka liczba itd.

Daj Pan spokoj.... mysle, ze jest tutaj kilka osob, z roznych klubow, ktore zaliczyly podobne wyjazdy....Igrek22 pisze:Z fejsa :Mirek Jowisz pisze:Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Ostatnio się zastanawiałem jaki był najdalszy wyjazd polskiej ekipy, ale tylko w granicach Polski. Ile trwał, jaka liczba itd.
Z tym, że nie wiem czy chodzi tylko o ubiegłą rundę, czy ogólnie.
Wyjazd Górników trwał zdecydowanie dłużej niż 24 godziny.
Może nie był to wyjazd na swój mecz ale spotkanie przyjaciół. Wisłoka Dębica (2011 VIII 15 poniedziałek) wsparła w 17u ROW Rybnik na wyjeździe w Gdyni (Bałtyk). Łącznie zostało pokonane dokładnie 2160 km w tym 500 km lokomocją samochodową a reszta pociągami. Od wyjazdu z Dębicy i powrotu (przyjechaliśmy tuż przed odjazdem i wróciliśmy tuż po przyjeździe) upłynęło dokładnie 2 doby. Zaliczamy taką trasę jak Dębica - Rybnik (samochodami) a następnie koleją- m.in takie miasta jak Rybnik - Wrocław - Kostrzyn - Szczecin - Stargard - Kołobrzeg (pobyt nad morzem) - Słupsk - Gdynia - Gdańsk - Bydgoszcz - Toruń - Łódź - Czestochowa - Katowice - Rybnik (Rybnik - Dębica samochodami).chiacyntjagoda pisze:Daj Pan spokoj.... mysle, ze jest tutaj kilka osob, z roznych klubow, ktore zaliczyly podobne wyjazdy....Igrek22 pisze:Z fejsa :Mirek Jowisz pisze:Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Z tym, że nie wiem czy chodzi tylko o ubiegłą rundę, czy ogólnie.
Wyjazd Górników trwał zdecydowanie dłużej niż 24 godziny.
nie ma. Jest za to coś takiego jak poczucie przyzwoitości i honor, no ale jak właściciele pewnej flagi potrafili sobie zrobić replike wcześniej skrojonej dla niepoznaki to i nowa 'Skokowa' nie dziwi.Bączyński pisze:A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
Śląsk uznał,że w stracie tej flagi najmniejsza wina była po stronie ludzi ze Skokowej i dlatego flaga jest.Koniec tematu.
Chłopie no prosze cie. ''najmniejsza wina''. A co wy po stracie każdej flagi przeprowadzacie debaty i dochodzicie do wniosku czy była wina czy też nie? Flaga została skrojona, była z kibicami Śląska, strata to strata. Przypadkiem przecież tam nie była? To jak np. 1 gościu od was będzie niósł flage jakiegoś waszego Fc, i trzech gości na niego naskoczy i go skroi. To dany fan klub zrobi sobie nową bo np 50 osób nie czuje się winnych tylko winna jest jedna osoba? Mieszacie z tymi flagami niesamowicie.Bączyński pisze:A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
Śląsk uznał,że w stracie tej flagi najmniejsza wina była po stronie ludzi ze Skokowej i dlatego flaga jest.Koniec tematu.
Przypominam o sytuacji sprzed kilku lat kiedy to Korona kroi flagę "Kłodzko" po czym za chwilę powstaje inna flaga tego FC, bo jak sobie tłumaczyli zdobyta "niehonorowo", a po za tym i tak mieli ją wymieniać więc im to na rękę ;) Kpina.ŁFCŚ pisze:Chłopie no prosze cie. ''najmniejsza wina''. A co wy po stracie każdej flagi przeprowadzacie debaty i dochodzicie do wniosku czy była wina czy też nie? Flaga została skrojona, była z kibicami Śląska, strata to strata. Przypadkiem przecież tam nie była? To jak np. 1 gościu od was będzie niósł flage jakiegoś waszego Fc, i trzech gości na niego naskoczy i go skroi. To dany fan klub zrobi sobie nową bo np 50 osób nie czuje się winnych tylko winna jest jedna osoba? Mieszacie z tymi flagami niesamowicie.Bączyński pisze:A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
Bywa,tym bardziej,że Korona zdobyła tą flagą sprytnym fortelem.Szkoda tylko,że na zdjęciu wymachiwali pięściami jakby to odbyło się po jakiejś bitce,a odwagi by się spotkać z WKS-em już u nich zabrakło.To jak okreslic Slask, jezeli daja sobie "obsrancom" zajebac flage?
To chyba taki wrocławski slang fana = szmata ;) Jak stracą jedną to sobie zrobią drugą...vvv pisze:inTORwertyk pisze:Kolego ale pijesz do mnie ? bo nie kumam.
A propo tego zdjecia to moze ktos podac rok tego meczu Leczna-Arka ?
I ewentualnie(jesli sa) zdjecia albo relacje z meczu.
Jak straciliscie te szmaty ktore Sevilla wywiesila ? Jak straciliscie te szmaty ktore Legia wywiesila ? Jak straciliscie ta szmate ktora Korona wywiesila ?
KurzaW@gin@ pisze:Tym bardziej, że ta flaga "Kłodzko" nie została jeszcze spalona/stracona (?) więc Śląsk mógł ją odbić, ale woleli uszyć nową.... W dzisiejszych czasach gdzie flagi większość ekip trzyma w klubowych magazynach pod ochroną itp każdy sposób skrojenia jest dobry....

Jaki klub reprezentujesz? Bo wypowiadasz się tylko o Śląsku, ale pisząc o nim w 3 osobie.Bączyński pisze:Bywa,tym bardziej,że Korona zdobyła tą flagą sprytnym fortelem.Szkoda tylko,że na zdjęciu wymachiwali pięściami jakby to odbyło się po jakiejś bitce,a odwagi by się spotkać z WKS-em już u nich zabrakło.To jak okreslic Slask, jezeli daja sobie "obsrancom" zajebac flage?
http://foto.pogononline.pl/fotorelacje/ ... cob/37.jpgSławol79 pisze:Pogoń Szczecin miała(lub jeszcze ma?) taką flage która przypominała o "metalowych" korzeniach kibiców.Litery były wzorowane na logo kapeli Iron Maiden.Może ktoś mi przypomnieć jakie to było hasło na tej fanie lub wrzucić foto.
rozumiem zaczynasz przygodę z kibolstwem.pierwszy przykład z brzegu: flaga ELEGANT BOYS na rzecz Poloniilocalfan pisze:Pytanie do kogoś z Legii, czy macie na swoim koncie jakies straty flag, oprócz flagi Visitors? Pytanie w żadnym wypadku nie ma zasiać napinki, ciekawość kibicowska :)