Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Kibice Resovii wspierajacy Łks na wyjezdzie do Świnoujścia.
-
A może JKS Jarosław z GieKSą na Flocie ?WITAM2 pisze:Kibice Resovii wspierajacy Łks na wyjezdzie do Świnoujścia.
-
Polonia Przemyśl w Szczecinie z nami. Dalszego wyjazdu chyba niema w Polsce.
Wisła Nowa Huta
-
Nie chcę być uszczypliwy,ale proponuję zajrzeć do mapy.nh1906nh pisze:Polonia Przemyśl w Szczecinie z nami. Dalszego wyjazdu chyba niema w Polsce.
-
No, do Świnoujścia jest dalej, ale takowego nie odbyli, a jeśli już to jeszcze jako FC Przemyśl, Przemyśl-Świnoujście byłby chyba to najdalszy możliwy wyjazd.Martini Player pisze:Nie chcę być uszczypliwy,ale proponuję zajrzeć do mapy.nh1906nh pisze:Polonia Przemyśl w Szczecinie z nami. Dalszego wyjazdu chyba niema w Polsce.
Wisła Nowa Huta
-
Polonia na tym wyjeździe była już oficjalnie !
Co do odległości to nei chce mi sie spr ale jakieś ich jednostki z Bieszczad są i chyba te rodzynki miały najdalej
Co do odległości to nei chce mi sie spr ale jakieś ich jednostki z Bieszczad są i chyba te rodzynki miały najdalej
-
Chyba byli ale innym transportem. A co do flagi to rzeczywiście kpina, praktycznie nikt z grup czy fan klubów Jagiellonii nie miał wpływu na stratę swojej flagi a mimo to nie latają po krawcach po paru tygodniach tylko wieszają to co im zostało i za to szacun.GŚ1920 pisze:smieszniejsze w tym jest to, ze flaga jechala na drugi koniec Europy, a nie bylo nikogo ze Skokowej :) dla mnie sytuacja na prawde smiesznainTORwertyk pisze:Moze nie kibicowsko ale po czesci zwiazane z tematem.
Gieksa dostala zakaz , zamkniecie trybun ? Jesli dobrze zrozumialem, za cos co mialo miejsce 4 miesiace temu, i dowiedziala sie o tym dzien przed meczem.
Przypuszczajac ze zarzad Gieksy ma jaja (pisze czysto hipotetycznie) i kladzie lache na ten zakaz, wpuszczajac normalnie kibicow, jaka kara moglaby czekac klub ? Grzywna? Wykluczenie z rozgrywek ?
I nawiazujac do wykluczenia rozgrywek, jesli -przypuszczajac teoretycznie - wszystkie kluby wkurwilyby sie na smieszne kary ktore musza placic za glupoty, + zamykanie stadionow, to jesli beton wykluczylby TEORETYCZNIE kluby z rozgrywek , zostalby wtedy na lodzie.
Istnieje mozliwosc zalozenia NIEZALEZNEJ polskiej ligi, po za betonem pzpnu ?
Co do flagi Skowowa to jakas kpina chyba...co to za nowe zasady ? Flage zajebali kolegom po szalu a nie nam wiec zrobimy sobie replike ?
Komiczne zachowanie, flaga jest gowno warta w moim mniemaniu, rownie dobrze mogliby wywiesic przescieradlo z nazwa miasta.
Strata to strata, zgodzili sie na wozenie flag przez innych ludzi to powinni poniesc tego konsekwencje ! STRATA TO STRATA ! nie ma ze boli!
To prawda ze Dynamo Kijow lize sie z pewna ekipa z Podkarpacia ?
-
Z fejsa :Mirek Jowisz pisze:Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Ostatnio się zastanawiałem jaki był najdalszy wyjazd polskiej ekipy, ale tylko w granicach Polski. Ile trwał, jaka liczba itd.

Z tym, że nie wiem czy chodzi tylko o ubiegłą rundę, czy ogólnie.
Wyjazd Górników trwał zdecydowanie dłużej niż 24 godziny.
-
Sandecja na Foltę też ma ponad 800 w jedną stronę najszybszą drogą
-
Daj Pan spokoj.... mysle, ze jest tutaj kilka osob, z roznych klubow, ktore zaliczyly podobne wyjazdy....Igrek22 pisze:Z fejsa :Mirek Jowisz pisze:Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Ostatnio się zastanawiałem jaki był najdalszy wyjazd polskiej ekipy, ale tylko w granicach Polski. Ile trwał, jaka liczba itd.
Mnie sie zdarzylo do janikowa z 4 przesiadkami jechac.....36h (ciecie kosztow;) )
-
A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
Śląsk uznał,że w stracie tej flagi najmniejsza wina była po stronie ludzi ze Skokowej i dlatego flaga jest.Koniec tematu.
Śląsk uznał,że w stracie tej flagi najmniejsza wina była po stronie ludzi ze Skokowej i dlatego flaga jest.Koniec tematu.
-
Może nie był to wyjazd na swój mecz ale spotkanie przyjaciół. Wisłoka Dębica (2011 VIII 15 poniedziałek) wsparła w 17u ROW Rybnik na wyjeździe w Gdyni (Bałtyk). Łącznie zostało pokonane dokładnie 2160 km w tym 500 km lokomocją samochodową a reszta pociągami. Od wyjazdu z Dębicy i powrotu (przyjechaliśmy tuż przed odjazdem i wróciliśmy tuż po przyjeździe) upłynęło dokładnie 2 doby. Zaliczamy taką trasę jak Dębica - Rybnik (samochodami) a następnie koleją- m.in takie miasta jak Rybnik - Wrocław - Kostrzyn - Szczecin - Stargard - Kołobrzeg (pobyt nad morzem) - Słupsk - Gdynia - Gdańsk - Bydgoszcz - Toruń - Łódź - Czestochowa - Katowice - Rybnik (Rybnik - Dębica samochodami).chiacyntjagoda pisze:Daj Pan spokoj.... mysle, ze jest tutaj kilka osob, z roznych klubow, ktore zaliczyly podobne wyjazdy....Igrek22 pisze:Z fejsa :Mirek Jowisz pisze:Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
nie ma. Jest za to coś takiego jak poczucie przyzwoitości i honor, no ale jak właściciele pewnej flagi potrafili sobie zrobić replike wcześniej skrojonej dla niepoznaki to i nowa 'Skokowa' nie dziwi.Bączyński pisze:A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
-
Chłopie no prosze cie. ''najmniejsza wina''. A co wy po stracie każdej flagi przeprowadzacie debaty i dochodzicie do wniosku czy była wina czy też nie? Flaga została skrojona, była z kibicami Śląska, strata to strata. Przypadkiem przecież tam nie była? To jak np. 1 gościu od was będzie niósł flage jakiegoś waszego Fc, i trzech gości na niego naskoczy i go skroi. To dany fan klub zrobi sobie nową bo np 50 osób nie czuje się winnych tylko winna jest jedna osoba? Mieszacie z tymi flagami niesamowicie.Bączyński pisze:A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
-
inTORwertyk w trakcie przerwy w meczu Górnik Łęczna - Arka Gdynia trzech kibiców Górnika przeskakuje przez płot i zrywa flagę Lecha z płotu. Przez murawę wracają do swoich.
-
Przypominam o sytuacji sprzed kilku lat kiedy to Korona kroi flagę "Kłodzko" po czym za chwilę powstaje inna flaga tego FC, bo jak sobie tłumaczyli zdobyta "niehonorowo", a po za tym i tak mieli ją wymieniać więc im to na rękę ;) Kpina.ŁFCŚ pisze:Chłopie no prosze cie. ''najmniejsza wina''. A co wy po stracie każdej flagi przeprowadzacie debaty i dochodzicie do wniosku czy była wina czy też nie? Flaga została skrojona, była z kibicami Śląska, strata to strata. Przypadkiem przecież tam nie była? To jak np. 1 gościu od was będzie niósł flage jakiegoś waszego Fc, i trzech gości na niego naskoczy i go skroi. To dany fan klub zrobi sobie nową bo np 50 osób nie czuje się winnych tylko winna jest jedna osoba? Mieszacie z tymi flagami niesamowicie.Bączyński pisze:A to jest jakiś okres karencji ustalony przez komisję z kibice.net przed którym nie wolno uszyć nowej flagi?
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko
-
Jeszcze raz zapytam,po jakim czasie można wg szanownej komisji uszyć nową flagę.
Pierdolicie o jakimś honorze itp a tak na prawdę wszystko sprowadza się do tego,że przez jakiś czas dany FC jeździ bez flagi po czym sobie szyje nową.Nieprawda?
Z Kłodzkiem jest ta sytuacja,że Korona nie pierdolnęła tej flagi z partyzanta,tylko udawali kibiców Śląska.Trochę słabe.
Pierdolicie o jakimś honorze itp a tak na prawdę wszystko sprowadza się do tego,że przez jakiś czas dany FC jeździ bez flagi po czym sobie szyje nową.Nieprawda?
Z Kłodzkiem jest ta sytuacja,że Korona nie pierdolnęła tej flagi z partyzanta,tylko udawali kibiców Śląska.Trochę słabe.
-
Bączyński proponuje tobie samemu w pojedynke wejśc do autokaru np Cracovii albo Legii przedstawić sie wszystkim jako fan Śląska i zapytać gdzie jest flaga bo chcesz ją pierdolnąć, to wtedy bedzie mega mocne i honorowe.
i innej gruszki, a kibic Wisły co swego czasu wszedł na gniazdo Podbeskidzia ze szczekaczką też powinien jeszcze przed kasami na glos krzyczeć że jest z Wisły i że właśnie wchodzi na sektor wszystkich poustawiać?
i innej gruszki, a kibic Wisły co swego czasu wszedł na gniazdo Podbeskidzia ze szczekaczką też powinien jeszcze przed kasami na glos krzyczeć że jest z Wisły i że właśnie wchodzi na sektor wszystkich poustawiać?
Ostatnio zmieniony 22.03.2014, 15:39 przez PSZYPAŁ, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Tym bardziej, że ta flaga "Kłodzko" nie została jeszcze spalona/stracona (?) więc Śląsk mógł ją odbić, ale woleli uszyć nową.... W dzisiejszych czasach gdzie flagi większość ekip trzyma w klubowych magazynach pod ochroną itp każdy sposób skrojenia jest dobry....
-
No cóż jak ludzie z FC nie znają kolegów po szalu z innych miast to jest ich problem.
-
Zgodnie z pewnym, bardzo logicznym rozumowaniem, Górnik Wałbrzych ma prawo uszyć teraz repliki skrojonych prze Śląsk swoich flag, bo przecież pewnie nie wszyscy właściciele tych flag byli obecni przy ich krojeniu. Ewentualnie mogą wystawić u siebie "flagi - domówki" z drobnymi różnicami, jak to czyni zgoda Śląska, bo przecież domówka to domówka a nie skrojona wyjazdówka.
Szydera.
Szydera.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
Z tego co wiadomo Śląsk proponował sparing Koronie, ale Ci się obsrali (nie dziwota bo są bandą obsrańców), ale fakt faktem, że robienie sobie flag w ten sposób jest słabe. Czy to Kłodzko czy teraz SkokowaKurzaW@gin@ pisze:Tym bardziej, że ta flaga "Kłodzko" nie została jeszcze spalona/stracona (?) więc Śląsk mógł ją odbić, ale woleli uszyć nową.... W dzisiejszych czasach gdzie flagi większość ekip trzyma w klubowych magazynach pod ochroną itp każdy sposób skrojenia jest dobry....
-
To jak okreslic Slask, jezeli daja sobie "obsrancom" zajebac flage?Mirek Jowisz pisze:Z tego co wiadomo Śląsk proponował sparing Koronie, ale Ci się obsrali (nie dziwota bo są bandą obsrańców), ale fakt faktem, że robienie sobie flag w ten sposób jest słabe. Czy to Kłodzko czy teraz SkokowaKurzaW@gin@ pisze:Tym bardziej, że ta flaga "Kłodzko" nie została jeszcze spalona/stracona (?) więc Śląsk mógł ją odbić, ale woleli uszyć nową.... W dzisiejszych czasach gdzie flagi większość ekip trzyma w klubowych magazynach pod ochroną itp każdy sposób skrojenia jest dobry....
Zamknijcie rejestrację !
-
Pogoń Szczecin miała(lub jeszcze ma?) taką flage która przypominała o "metalowych" korzeniach kibiców.Litery były wzorowane na logo kapeli Iron Maiden.Może ktoś mi przypomnieć jakie to było hasło na tej fanie lub wrzucić foto.
-
Bywa,tym bardziej,że Korona zdobyła tą flagą sprytnym fortelem.Szkoda tylko,że na zdjęciu wymachiwali pięściami jakby to odbyło się po jakiejś bitce,a odwagi by się spotkać z WKS-em już u nich zabrakło.To jak okreslic Slask, jezeli daja sobie "obsrancom" zajebac flage?
-
To chyba taki wrocławski slang fana = szmata ;) Jak stracą jedną to sobie zrobią drugą...vvv pisze:inTORwertyk pisze:Kolego ale pijesz do mnie ? bo nie kumam.
A propo tego zdjecia to moze ktos podac rok tego meczu Leczna-Arka ?
I ewentualnie(jesli sa) zdjecia albo relacje z meczu.
Jak straciliscie te szmaty ktore Sevilla wywiesila ? Jak straciliscie te szmaty ktore Legia wywiesila ? Jak straciliscie ta szmate ktora Korona wywiesila ?

-
Podbeskidzie udziela się w jakikolwiek sposób kibicowsko, czy można ich zaliczyć do wymarłych ekip?
-
KurzaW@gin@ pisze:Tym bardziej, że ta flaga "Kłodzko" nie została jeszcze spalona/stracona (?) więc Śląsk mógł ją odbić, ale woleli uszyć nową.... W dzisiejszych czasach gdzie flagi większość ekip trzyma w klubowych magazynach pod ochroną itp każdy sposób skrojenia jest dobry....
cytując ciebie sprzed paru dni: poznajesz sie "ruro"?

napinasz sie do tych co nie trzeba wiec przyhamuj troche
-
Jaki klub reprezentujesz? Bo wypowiadasz się tylko o Śląsku, ale pisząc o nim w 3 osobie.Bączyński pisze:Bywa,tym bardziej,że Korona zdobyła tą flagą sprytnym fortelem.Szkoda tylko,że na zdjęciu wymachiwali pięściami jakby to odbyło się po jakiejś bitce,a odwagi by się spotkać z WKS-em już u nich zabrakło.To jak okreslic Slask, jezeli daja sobie "obsrancom" zajebac flage?
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko
-
http://foto.pogononline.pl/fotorelacje/ ... cob/37.jpgSławol79 pisze:Pogoń Szczecin miała(lub jeszcze ma?) taką flage która przypominała o "metalowych" korzeniach kibiców.Litery były wzorowane na logo kapeli Iron Maiden.Może ktoś mi przypomnieć jakie to było hasło na tej fanie lub wrzucić foto.
-
Wisła bojkotuje tylko mecze u siebie, czy wyjazdy też?
-
-
Jesli pijesz do Wisly i flagi Nieobliczalni to puknij sie w glowe.Banti pisze:Ewentualnie mogą wystawić u siebie "flagi - domówki" z drobnymi różnicami, jak to czyni zgoda Śląska, bo przecież domówka to domówka a nie skrojona wyjazdówka.
Szydera.
Moj post to moja subiektywna opinia.
-
Czemu Wisla bojkotuje wyjazdy? Kasy swojemu zarzadowi tym nie nabije, a cos takiego jak wsparcie dla zawodnikow mozna miedzy bajki wlozyc, bo oni to maja w d****.
Zamknijcie rejestrację !
-
"Niniejszym informujemy, że Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków zawiesza wszelką działalność związaną z meczami piłkarskimi rozgrywanymi przez Wisłę Kraków pod sztandarami Wisły Kraków S.A."asdasd pisze:Czemu Wisla bojkotuje wyjazdy? Kasy swojemu zarzadowi tym nie nabije, a cos takiego jak wsparcie dla zawodnikow mozna miedzy bajki wlozyc, bo oni to maja w d****.
-
Pytanie do kogoś z Legii, czy macie na swoim koncie jakies straty flag, oprócz flagi Visitors? Pytanie w żadnym wypadku nie ma zasiać napinki, ciekawość kibicowska :)
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
rozumiem zaczynasz przygodę z kibolstwem.pierwszy przykład z brzegu: flaga ELEGANT BOYS na rzecz Poloniilocalfan pisze:Pytanie do kogoś z Legii, czy macie na swoim koncie jakies straty flag, oprócz flagi Visitors? Pytanie w żadnym wypadku nie ma zasiać napinki, ciekawość kibicowska :)
-
Spodziewałem się takiej odpowiedzi :). Nie zaczynam, ale nie wiem - więc pytam.
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
"Wild West" na rzecz Miedzi Legnica.
-
Zgodowa flaga Pogoń-Legia na rzecz Lecha(choć nie wiem czy to nie była flaga Pogoni).