elo1312 pisze:jakimek pisze:
Następny zjeb.
Ja p******* w mieście pełno cyganów? to w takim razie możesz mi podać ich liczbę? odpowiem za ciebie 300 na 100 tysięczne miasto a w mieście twojej zgody 200 na 70 tys. Już nie wspomnę o twjej zgodzie w Bydgoszczy którą wobec tego można by nazwać imperium cygańskim no i po za tym to trzeba pół Polskich miast nazywać cyganami wobec tego.
Problem w tym że kibice z Lubina chcąc nazwać kogoś cyganami strzelili sobie w stopę gdyż dziś to właśnie u nich kibicowsko udziela się cygan.
Sluchaj gnoju. Nie, nie moge ci ich liczbe poddac. Stastystyke nie prowadze. A twoja poddane 300 to z d*** wziete. Zrodlo jakie? Rozumiem ze laziles po miescie, liczyles i numerowales kazdego cygana? :) Prawda taka ze taka liczba obojetnie z jakiego zrodla nigdy nie bedzie na 100% wiarygodna. Jak bys nie wiedzial to czesc z nich na nielegalu niezameldowani w kraju siedza lub z miasta do miasta jadom. Juz nie mowiac o tym ze dzieci klepia jak pojebani. Zreszta wala mnie te wasze cyganie jak i ta cala Miedz.
Poddalem jedynie skad sie to u innych ekip wzielo ze sie was tak a nie inaczej nazwa. Bo wlasnie przez widoczne romy w Legincy + te ich barwy jestescie kojarzeni z cyganami czy sie wam to podoba czy nie. Zreszta wyzej dostales tez przyklady z innych ekip (ZS, Rakow) ktore moje slowa potwierdzaja bo tez to widzieli. A od Zawiszy sie odpierdol, mimo prywatnych znajomosci i sympati to nie jestem ani z Z ani ich zgod.
To może na początek pochwal się skąd jesteś a potem, Farmazoniarzu stul pysk statystykiem nie jesteś ale wiesz że 300 cyganów to na pewno bzdura. Wiedze na ten temat czerpiesz z kibice net i zgrywasz "fachowca",tą flagę nie dawno jakiś napinacz wrzucił chyba rok temu po meczu Zawisza Miedz a ty już sobie poukładałeś ha ha widzisz jaki jesteś tani szczurku. Po co pieprzysz bzdury jak nic nie wiesz?
Po tym co piszesz to ci wierzę jak sam napisałeś że walą cię cyganie bo masz coś z głową.
Napisałem jak to powstał pomysł wśród lubinian na nazwanie Nas cyganami gdzie wzbudza to jedynie politowanie osób samodzielnie myślących (ty do nich nie należysz bo jesteś zwykłym gimbusem i napinaczem) to tak samo jakby Cracovia która identyfikuje się z żydami miałaby nazywać hanysów też żydami twierdząc że jest tam od cholery żydów,rozumiesz już takie same przyrównanie. Masz Zagłębie które ma aktywnie działającego cygana i nazywa innych cyganami ot jest ten cały paradoks, oczywiście nie twierdzę że jak to wymyślali to ciawy już tam były ale w dniu dzisiejszym to rzuca cień na dotychczasową zasadność ich twierdzenia i obawiam się raczej że to ich teraz mogą zacząć nazywać cyganami.