dno pisze:
Jeszcze zapomniałem dodac , żeby chłopaki z Zawiszy uważali i nie dali Bońkowi się podpinac do ich klubu

wiec po co piszesz ze nie Twoja sprawa,skoro jest inaczej...
Faktycznie,Zawisza jest w tak tak komfortowej sytuacji,ze moga odrzucic ewentualna pomoc Bonka.
Tylko ten by musial najpierw chciec pomoc.
Wracajac do tematu...
Polecimy czy nie,ja po prostu czuje sie oszukany,bylem na tych kupionych meczach,cieszylem sie jak dzieciak z wygranych,zrobiono ze mnia wała...
does.not.matter dobrze napisal o Bonku,zreszta nie raz na forum poruszalimsy ta sprawe...po prostu nie da sie dobrze rzadzic klubem,kiedy siedzi sie tysiace km dalej...chocby byl to Rzym.
Niestety,Szymanski wjebal na mine nie tylko Bonka,ale i Cacka-nowego wlasciciela,gdyz zapewnial go przed kupnem akcji ze Widzew jest czysty.
Gdyby bylo choc najmniejsze podejrzenie ze Boniek bral udzial w szwindlach,to momentalnie temat zostałby poruszaony na łamach gazet,chyba nie wyobrazacie sobie,ze fakt czy se przepusilyby taki temat....zreszta chyba wszystkie gazety momantalnie by to chwycily,bo czy komus sie to podoba czy nie,Boniek to jest ktoś.
Material dowodowy jest potezny,nie ma tam nic na Bonka,nawet poszlak,wiec skad wy mozecie cos wiedziec...przeciez prokuratuta ma dostep do wszelkich materialow i nic.
Mnie smieszy spocony tomek,feruje wyroki,domaga sie sprawiedliwosci,a sam przyznal sie do sprzedania meczu...chory klimat.
Dodatkowo ludzie z pzpn,instytucji ktora jest najbardziej zamieszana w afere,beda wydawac wyroki...przeciez to jest smieszny uklad.
Nienormalna sytuacja.
Ci kibice ktorzy wydaja dzisiaj wyroki ,niech sie jeszcze chwile wstrzymaja,sprawa nie jest zamknieta,co i rusz,przewiajaja sie w rozmowach nowe kluby.
Jutro moze sie okazac,ze tez jestescie na liscie