2 liga Wschodnia 2012/2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013
Ile ŁKSu z Resovia ??
-
Wisła Puławy śpiewała "Hej Hej Cracovia"?
Radomiak sie kreuje na ekipe walczącą na wrzuty.
Radomiak sie kreuje na ekipe walczącą na wrzuty.
-
Śpiewali raczej "c*** c*** Radomiak"KK_KK_KK pisze:Wisła Puławy śpiewała "Hej Hej Cracovia"?
-
marna liczba w Lublinie Resovii
https://www.facebook.com/NiedlaDonalda
-
Siarki zero w Niepolomicach.
Bardzo dobra runda Radomiaka.
Bardzo dobra runda Radomiaka.
-
Radomiaka w Puławach 650, 7 nabitych autokarów plus ok 50 fur
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
domelo008 prowadzisz swój portal i dbasz o liczbę wejść w filmiki - OK, tylko proszę Cię nie podawaj liczb ani nie kreuj żadnych pojedynków bo mecz oglądasz jako dziennikarz więc na tym zakończ.
-
troche przesadziles nie bylo nas 650del orno pisze:Radomiaka w Puławach 650, 7 nabitych autokarów plus ok 50 fur
550 bym powiedzial max
https://www.facebook.com/NiedlaDonalda
-
a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
Nas 0 w Niepołomicach więc możesz zacząć się onanizować i dalej jechać po Siarce, Wiśle Sandomierz, a także, po Resovii i Stali Sanok. Masz widzę, wielkie kompleksy, damo podkarpacia, no, ale póki to forum jest takie, jakie jest, tak będziesz się napinał.Spinacz pisze:A jak tam Siarka na swoim wyjeździe? Znowu komplet? :D
Mimo, że takie trolle mogą zmieniać nicki, są osoby z każdej ekipy ogarnięte na tym forum, proponuję olać wpisy tego typa i jemu podobnych i brać pod uwagę tylko te normalne. Wiele osób przegląda to forum, mimo jego zawartości, więc się poznaje odpowiednie osoby.
-
antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
-
taka prawda, zgrywacie się na nie wiem kogo, a Stal Rzeszów bije Was w tym sezonie na głowęBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
hahahhahaha ciekawe jakie to "ekipy" śpiewały. Dzięki za poprawę humoru z rana, haha Stalówka no nie mogę. Wiem, że Resovia słabo jeździ ale śpiewać o jakiejś sile Stalówki rozłożyło mnie ze śmiechu do łez. ehhhh "Nikt nie trzyma z frajerami".Spinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
Ale Cie boli ta Stalowka :)spacerowicz pisze:hahahhahaha ciekawe jakie to "ekipy" śpiewały. Dzięki za poprawę humoru z rana, haha Stalówka no nie mogę. Wiem, że Resovia słabo jeździ ale śpiewać o jakiejś sile Stalówki rozłożyło mnie ze śmiechu do łez. ehhhh "Nikt nie trzyma z frajerami".Spinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
Porównaj sobie która ekipa robi więcej od czasu ukończenia zgody, najlepiej przy nocnym spacerku.Bez odpowiedzispacerowicz pisze:hahahhahaha ciekawe jakie to "ekipy" śpiewały. Dzięki za poprawę humoru z rana, haha Stalówka no nie mogę. Wiem, że Resovia słabo jeździ ale śpiewać o jakiejś sile Stalówki rozłożyło mnie ze śmiechu do łez. ehhhh "Nikt nie trzyma z frajerami".Spinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
Jesli nikt nie wierzy w ciebie, ty uwierz sam !
-
Co prawda to prawda ale trzeba też pamiętać kto i z jakich powodów zerwał tą zgode.Nieulegly pisze:Porównaj sobie która ekipa robi więcej od czasu ukończenia zgody, najlepiej przy nocnym spacerku.Bez odpowiedzispacerowicz pisze:hahahhahaha ciekawe jakie to "ekipy" śpiewały. Dzięki za poprawę humoru z rana, haha Stalówka no nie mogę. Wiem, że Resovia słabo jeździ ale śpiewać o jakiejś sile Stalówki rozłożyło mnie ze śmiechu do łez. ehhhh "Nikt nie trzyma z frajerami".Spinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
Spinacz Ty nie prowokuj, bo jak na razie to Tylko w necie Jesteś silny.
Co was tak boli ta Resovia ? Zgadzam się z Banitą "nie liczy się ilość tylko jakość :D"
Zajmijcie się swoimi ekipami jak jeżdżą.
Co was tak boli ta Resovia ? Zgadzam się z Banitą "nie liczy się ilość tylko jakość :D"
Zajmijcie się swoimi ekipami jak jeżdżą.
-
-
Oj widzę ,że coś boli hehe Może nie trafie ,ale pewnie jesteś z Gorzyc i na ojomie trochę poleżałeś hehewgdb pisze:antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
-
Następny..wgdb pisze:antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
Chciałeś zabłysnąć, ale nie za bardzo Ci wyszło. Nie wiem, kiedy zawyżaliśmy swoją wyjazdową liczbę, nie robimy tego bo to nie ma sensu. Fotka z Radomia robiona, gdy nie wszyscy jeszcze weszli, nie my sobie cykaliśmy te foty, żeby je zrobić w "najlepszym momencie" - specjalnie dla Ciebie. No, ale ty zobaczyłeś fotkę, przeczytałeś relację i masz już powód do spinki.
Chyba, za długo przebywasz na naszym forum, bo relacji z meczu z Olimpią Elbląg nie było napisanej, u nas na forum parę osób wyraziło zdanie ilu nas było, jeden napisał 400, ktoś tam 300. Mnie to za bardzo nie interesuję, każdy zobaczy zdjęcie lub film i sam oceni.
Ostatnia sprawa, nikt się od nas nie spinał przed sezonem, kim to my nie jesteśmy. To, że ludzie byli podjarani awansem do 2 ligi nie znaczy, że będziemy władać tą ligą, więc nie staraj się tu wszystkim wmawiać jacy my nie jesteśmy be i słabi bo większość użytkowników ma wyrobione o nas zdanie, a kosa wiadomo, że zawsze będzie się do nas spinać. Ciach bajera
-
subagazi pisze:taka prawda, zgrywacie się na nie wiem kogo, a Stal Rzeszów bije Was w tym sezonie na głowęBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
Tak ich bija na glowe ze im powrot ze Switu nie wyszedl,jak lubisz latac krecic frajerskie numery to wejz idz ze swoja ekipa do Stalowki. Nie kazda ekipa chce byc na "szczycie" po przez wałki,od zawsze na podkarpaciu Resovia i Wisloka to najbardziej honorowe ekipy
-
nt Siarki powiem krótko. LIPA. no bo logicznie po awansie świerzo, bliskie na jesień wyjazdy a tu zera wyjazdowe. Dla mnie jest głupie tłumaczenie pod tytułem "za mało chętnych na wyjazd" bo jak sie nie wypełni autokaru to się zbiera fury i jedzie i tyle w temacie.
PS. nethoolsy dzisiaj niedziela!! komeżka na kark i kadzidło palić!!
PS. nethoolsy dzisiaj niedziela!! komeżka na kark i kadzidło palić!!
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Wisły ile w młynie bo na mieście słyszałem że była akcja wszyscy do młyna?k1910 pisze:troche przesadziles nie bylo nas 650del orno pisze:Radomiaka w Puławach 650, 7 nabitych autokarów plus ok 50 fur
550 bym powiedzial max
-
Czym spowodowana wymina "uprzejmości" miedzy Radomiakiem a Wisłą? coś z dawnych lat?
Śmierc k***** w niebieskich mundurach
-
Brak większego ciśnienia ze strony RKS-u na Wisłę. Zaczynają ubliżać więc nie pozostajemy im dłużni...
PS.
z okolicy - masz kilka postów wyżej filmik z dopingu Wisły...
PS.
z okolicy - masz kilka postów wyżej filmik z dopingu Wisły...
-
subagazi pisze:taka prawda, zgrywacie się na nie wiem kogo, a Stal Rzeszów bije Was w tym sezonie na głowęBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
Pod Jakim Względem Stal Bije Resovię W Tym Sezonie ?
-
STALÓWKA - Wisła Płock 0:1
U Nas wreszcie dopisała frekwencja na młynie. Prowadzimy dobry doping przez całe spotkanie.
PS. Panie i Panowie, macie coś do Władców Podkarpacia to osobiście zapraszamy a nie tak przez kabelek bo anonimowo i bezpiecznie.
Na Podkarpaciu bez zmiany... I to Was boli.
U Nas wreszcie dopisała frekwencja na młynie. Prowadzimy dobry doping przez całe spotkanie.
PS. Panie i Panowie, macie coś do Władców Podkarpacia to osobiście zapraszamy a nie tak przez kabelek bo anonimowo i bezpiecznie.
-
-
o pieknie to teraz ty jestes od komentowania kto dziala spoko kto chu.ujowo a kto zajebiscie tak? do ciebie dane ekipy maja sie zglaszac czy sa mocne czy nie>?? tak?skrewyou pisze:nt Siarki powiem krótko. LIPA. !!
najpierw dojebales sie bodajze do Jasla a teraz do Siary...zamiast pier.dolic farmazony napisz relacje jak twoja banda jezdzi !
Ludzie kazdy widzi jak dana ekipa na dany dzien funkcjonuje i naprawde NIKOGO nie obchodzi co dany delikwent o nich mysli!
-
nie dojebalem sie do Jasla tylko do typa co to nie pisal jakie to Jaslo jest wielkie a Stalowa Resovia i Karpaty chujowe (wyjasniłem to na privie zresztą więc temat w koszu). a słowo LIPA odzwierciedla idealnie sytuację a jeśli nie no to ujmij to inaczej bo jak ktoś ma blisko i tanio i nie jedzie no to jak to nazwiesz inaczej?futbolowypatriota pisze:o pieknie to teraz ty jestes od komentowania kto dziala spoko kto chu.ujowo a kto zajebiscie tak? do ciebie dane ekipy maja sie zglaszac czy sa mocne czy nie>?? tak?skrewyou pisze:nt Siarki powiem krótko. LIPA. !!
najpierw dojebales sie bodajze do Jasla a teraz do Siary...zamiast pier.dolic farmazony napisz relacje jak twoja banda jezdzi !
Ludzie kazdy widzi jak dana ekipa na dany dzien funkcjonuje i naprawde NIKOGO nie obchodzi co dany delikwent o nich mysli!
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Nic ci do tego jak kto jeździ a jeśli już to wyżal się w innym temacie(np. modne u was 'trapi mnie to od dawna'). Na tym forum jest x-tysięcy użytkowników i niech nagle każdy zacznie w tym temacie beczeć u kogo lipa u kogo nie, zajmij się każdy sobą a będzie dobrze.skrewyou pisze:nie dojebalem sie do Jasla tylko do typa co to nie pisal jakie to Jaslo jest wielkie a Stalowa Resovia i Karpaty chujowe (wyjasniłem to na privie zresztą więc temat w koszu). a słowo LIPA odzwierciedla idealnie sytuację a jeśli nie no to ujmij to inaczej bo jak ktoś ma blisko i tanio i nie jedzie no to jak to nazwiesz inaczej?futbolowypatriota pisze:o pieknie to teraz ty jestes od komentowania kto dziala spoko kto chu.ujowo a kto zajebiscie tak? do ciebie dane ekipy maja sie zglaszac czy sa mocne czy nie>?? tak?skrewyou pisze:nt Siarki powiem krótko. LIPA. !!
-
Nie napisał nic złego. Forum jest od wyrażania swoich opinii. Ja również uważam, że po Siarce sie o wiele wiecej spodziewałem ale jest co jest i nie zamierzam nikogo wyzywać z tego powodu. Jakby było za co to by ludzie chwalili Siarke a jak nie ma to nie chwalą.
-
Dokładnie jak wyżej. Siarka to wielkie rozczarowanie, przerosła ich druga liga.
-
No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-

www.facebook.com/gadzetydlakibica
-
ale cos robia w porownaniu do innych napewno sa tez akcje z ktorych nic nie wychodzi i nikt nic nie pisze bo po co to dotyczy sie duzo ekip,ale mozna jedno stwierdzic ze obie rzeszowskie ekipy nie wykorzystuja swojego potencjalu w 100%Spinacz pisze:No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
hahaha Władcy Podkarpacia .. a dziewczyny ze SSW jak zawsze najlepsze dowcipy :)
hahaha Władcy Podkarpacia .. a dziewczyny ze SSW jak zawsze najlepsze dowcipy :)
-
Może pochwal się z jakiej jesteś ekipy, i napisz ile wy akcji zrobiliście w sezonie ?Spinacz pisze:No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
-
Nazwiska jakieś też chcesz?
-
cos Cie boli ta Resovia?? ogarnij sie ziomekSpinacz pisze:No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
w biało czerwonych szatach
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA