Co prawda to prawda ale trzeba też pamiętać kto i z jakich powodów zerwał tą zgode.Nieulegly pisze:Porównaj sobie która ekipa robi więcej od czasu ukończenia zgody, najlepiej przy nocnym spacerku.Bez odpowiedzispacerowicz pisze:hahahhahaha ciekawe jakie to "ekipy" śpiewały. Dzięki za poprawę humoru z rana, haha Stalówka no nie mogę. Wiem, że Resovia słabo jeździ ale śpiewać o jakiejś sile Stalówki rozłożyło mnie ze śmiechu do łez. ehhhh "Nikt nie trzyma z frajerami".Spinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
2 liga Wschodnia 2012/2013
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013
-
WHITE PRIDE
Spinacz Ty nie prowokuj, bo jak na razie to Tylko w necie Jesteś silny.
Co was tak boli ta Resovia ? Zgadzam się z Banitą "nie liczy się ilość tylko jakość :D"
Zajmijcie się swoimi ekipami jak jeżdżą.
Co was tak boli ta Resovia ? Zgadzam się z Banitą "nie liczy się ilość tylko jakość :D"
Zajmijcie się swoimi ekipami jak jeżdżą.
-
parekunitom
Unia Tarnów obecna w Rzeszowie?
Oj widzę ,że coś boli hehe Może nie trafie ,ale pewnie jesteś z Gorzyc i na ojomie trochę poleżałeś hehewgdb pisze:antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
-
antyhejter
Następny..wgdb pisze:antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
Chciałeś zabłysnąć, ale nie za bardzo Ci wyszło. Nie wiem, kiedy zawyżaliśmy swoją wyjazdową liczbę, nie robimy tego bo to nie ma sensu. Fotka z Radomia robiona, gdy nie wszyscy jeszcze weszli, nie my sobie cykaliśmy te foty, żeby je zrobić w "najlepszym momencie" - specjalnie dla Ciebie. No, ale ty zobaczyłeś fotkę, przeczytałeś relację i masz już powód do spinki.
Chyba, za długo przebywasz na naszym forum, bo relacji z meczu z Olimpią Elbląg nie było napisanej, u nas na forum parę osób wyraziło zdanie ilu nas było, jeden napisał 400, ktoś tam 300. Mnie to za bardzo nie interesuję, każdy zobaczy zdjęcie lub film i sam oceni.
Ostatnia sprawa, nikt się od nas nie spinał przed sezonem, kim to my nie jesteśmy. To, że ludzie byli podjarani awansem do 2 ligi nie znaczy, że będziemy władać tą ligą, więc nie staraj się tu wszystkim wmawiać jacy my nie jesteśmy be i słabi bo większość użytkowników ma wyrobione o nas zdanie, a kosa wiadomo, że zawsze będzie się do nas spinać. Ciach bajera
subagazi pisze:taka prawda, zgrywacie się na nie wiem kogo, a Stal Rzeszów bije Was w tym sezonie na głowęBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
Tak ich bija na glowe ze im powrot ze Switu nie wyszedl,jak lubisz latac krecic frajerskie numery to wejz idz ze swoja ekipa do Stalowki. Nie kazda ekipa chce byc na "szczycie" po przez wałki,od zawsze na podkarpaciu Resovia i Wisloka to najbardziej honorowe ekipy
Wisły ile w młynie bo na mieście słyszałem że była akcja wszyscy do młyna?k1910 pisze:troche przesadziles nie bylo nas 650del orno pisze:Radomiaka w Puławach 650, 7 nabitych autokarów plus ok 50 fur
550 bym powiedzial max
Czym spowodowana wymina "uprzejmości" miedzy Radomiakiem a Wisłą? coś z dawnych lat?
-
misiopysio
Brak większego ciśnienia ze strony RKS-u na Wisłę. Zaczynają ubliżać więc nie pozostajemy im dłużni...
PS.
z okolicy - masz kilka postów wyżej filmik z dopingu Wisły...
PS.
z okolicy - masz kilka postów wyżej filmik z dopingu Wisły...
-
WHITE PRIDE
subagazi pisze:taka prawda, zgrywacie się na nie wiem kogo, a Stal Rzeszów bije Was w tym sezonie na głowęBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
Pod Jakim Względem Stal Bije Resovię W Tym Sezonie ?
STALÓWKA - Wisła Płock 0:1
U Nas wreszcie dopisała frekwencja na młynie. Prowadzimy dobry doping przez całe spotkanie.
PS. Panie i Panowie, macie coś do Władców Podkarpacia to osobiście zapraszamy a nie tak przez kabelek bo anonimowo i bezpiecznie.
Na Podkarpaciu bez zmiany... I to Was boli.
U Nas wreszcie dopisała frekwencja na młynie. Prowadzimy dobry doping przez całe spotkanie.
PS. Panie i Panowie, macie coś do Władców Podkarpacia to osobiście zapraszamy a nie tak przez kabelek bo anonimowo i bezpiecznie.
Nie napisał nic złego. Forum jest od wyrażania swoich opinii. Ja również uważam, że po Siarce sie o wiele wiecej spodziewałem ale jest co jest i nie zamierzam nikogo wyzywać z tego powodu. Jakby było za co to by ludzie chwalili Siarke a jak nie ma to nie chwalą.
Dokładnie jak wyżej. Siarka to wielkie rozczarowanie, przerosła ich druga liga.
No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
ale cos robia w porownaniu do innych napewno sa tez akcje z ktorych nic nie wychodzi i nikt nic nie pisze bo po co to dotyczy sie duzo ekip,ale mozna jedno stwierdzic ze obie rzeszowskie ekipy nie wykorzystuja swojego potencjalu w 100%Spinacz pisze:No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
hahaha Władcy Podkarpacia .. a dziewczyny ze SSW jak zawsze najlepsze dowcipy :)
hahaha Władcy Podkarpacia .. a dziewczyny ze SSW jak zawsze najlepsze dowcipy :)
-
WHITE PRIDE
Może pochwal się z jakiej jesteś ekipy, i napisz ile wy akcji zrobiliście w sezonie ?Spinacz pisze:No tak. Jakość to macie tak zajebistą, że raz, ewentualnie dwa razy w sezonie robicie akcje (na Czarnych Jasło albo lokalnego rywala) a z ekipami, z którymi warto byłoby powalczyć macie "ciepłe stosuneczki" przez co mało kto na was czycha (rzecz by można, że dobre ekipy mają na was wyjebane). Więc się nie rzucaj "jakościowcu" :DBanita1905 pisze:a Ty cwelu dalej swoje! nie liczy sie ilos tylko jakosc :DSpinacz pisze:Szybko się zaczyna potwierdzać to co kiedyś śpiewały w kierunku Resovii inne ekipy: "Bez Stalówki jesteś niczym". Taka siła, taka potęga a runda w ich wykonaniu tragiczna.
Nazwiska jakieś też chcesz?
-
Banita1905
Widocznie nie ma sie czym chwalic. Widziales Spinaczu gdzies na tym forum nasza relacje z czegokolwiek? NIE! dlatego wiesz tyle ile wiesz bo ktos tutaj cos napisal.WHITE PRIDE pisze: Może pochwal się z jakiej jesteś ekipy, i napisz ile wy akcji zrobiliście w sezonie ?
A do kolegi kilkanascie postow wyzej: w czym ta Stal nas tak bije na glowe? oswiec mnie :) (juz nawet z duzej litery napisalem zebyscie sie nie pruli :D)
Nie boli mnie ta przereklamowana Resovia. Pisze tylko co o niej myśle. Nie bardzo z czego macie dawać te relacje w tym sezonie :)
Rozkmina na weekend Stal kontra Resovia i co niektórzy zakompleksieni wjechać na Stalówke.
nie lepiej napisać poprostu jak jest!
Reska rządzi w RZ jednak na kibicowskim szlaku w tej rundzie rozczarowanie, bardzo dobrze póki co sąsiedzi, ale do końca rundy a później sezonu jeszcze czas. Mimo to ja osobiście więcej się po Resce spodziewałem (jedynie wg mnie Elbląg na +).
ssss tak masz rację Cosmos Nowotaniec jest nr1 na podkarpaciu tuż za Przełęczą Dukla
nie lepiej napisać poprostu jak jest!
Reska rządzi w RZ jednak na kibicowskim szlaku w tej rundzie rozczarowanie, bardzo dobrze póki co sąsiedzi, ale do końca rundy a później sezonu jeszcze czas. Mimo to ja osobiście więcej się po Resce spodziewałem (jedynie wg mnie Elbląg na +).
ssss tak masz rację Cosmos Nowotaniec jest nr1 na podkarpaciu tuż za Przełęczą Dukla
Siarka z tymi swoimi oświadczeniami wzbudzić może jedynie uśmiech politowania. A gdzie ta kolejna podkarpacka potęga (wraz ze swoimi sandomierskimi przydupasami) była jak Stal Gorzyce grały w Grębowie (z tego co się orientuje teren Siarki) i przyjechali tam dobrą liczbą? Nawet pod samym Tarnobrzegiem nie robią akcji, więc czego się spodziewać? Druga liga to za wysokie progi dla Siarki, biedne liczby (albo ich brak) na bliskich wyjazdach, ogólnie chujnia.
Grębów juz od dawna Stalówki :)Spinacz pisze:Siarka z tymi swoimi oświadczeniami wzbudzić może jedynie uśmiech politowania. A gdzie ta kolejna podkarpacka potęga (wraz ze swoimi sandomierskimi przydupasami) była jak Stal Gorzyce grały w Grębowie (z tego co się orientuje teren Siarki) i przyjechali tam dobrą liczbą? Nawet pod samym Tarnobrzegiem nie robią akcji, więc czego się spodziewać? Druga liga to za wysokie progi dla Siarki, biedne liczby (albo ich brak) na bliskich wyjazdach, ogólnie chujnia.
-
Ś.P. Wiraszka
Unia obecna w Rzeszowie?
-
Gosc niedzielny
Panowie duzo to ostatnio przeczytac mozna na temat sporu kto co i jak w podkarpaciu z 2 ligowych ekip..Na 4 ekipy Stal Rzeszow,Resovie,Siarke i Stalowke warte odnotowania i co ogolnie cieszy powrot rzeszowskiej Stali na szlak po kilkuletniej pauzie,cos sie ruszylo u Nich,natomiast wg mojej oceny lekko zawodzi druga rzeszowska ekipa Resovia zera wyjazdowe w Elblagu na Concordii i nie znam liczby w Lowiczu,a takze martwi slaba liczba na ostatnim meczu z Motorem w LB,plus za ustawienie sie na wracajaca Stal z N.d.Maz..co do innej Stali tej ze Stalowej Woli jak dla mnie bezapelacyjnie bardzo dobra runda(jezeli zalicza wszytkie wyjazdy do konca rundy)chuligansko tez aktywni..Odnosnie miana jakim sie okreslaja Wladcy Podkarpacia na dzien dzisjejszy chyba nie ma chetnych w pdk.na wyjscie z nimi na ubitej ziemi..Co do Siarki Tarnobrzeg to wg mojej oceny sprawiaja ogromny zawod,po dobrym wyjezdzie na poczatku rundu do Tarnowa gdzie mocne wsparcie dala im Wisloka runda bardzo slaba,zera wyjazdowe jak na Radom tez slabo a mieli bliski wyjazd,a potecjal napewno maja bo miasto nie male..teraz zapowiada sie dobr kibolski mecz z lubelskim Motorem na ktory obiw strony mocna sie mobilizuja..poza tematem 2 ligowym cieszy ostatnio ozywienie w Przemyslu i mimo 5 ligi wytrwalosc Wisloki Debica bo zaliczaja wszytkie wyjazdy,mimo tego ze jak dla Nich nardzo bliskie..nie chce sie juz ropzisywac,zaznaczajac ze jestem tylko"fanem"podkarpackiej sceny kibicowskiej..
-
techniczny
Concordia Elbląg nie przyjmuje zorganizowanych grup kibiców gości, a do Łowicza Resovia nie organizowała wyjazdu. Pojawiły się na nim tylko jednostki jadące na własną rękę.Gosc niedzielny pisze:druga rzeszowska ekipa Resovia zera wyjazdowe w Elblagu na Concordii i nie znam liczby w Lowiczu
Jedni nie przyjmują zorganizowanych grup kibiców (co nie przeszkadza innym ekipom przyjeżdżać) a kolejnym razem "nie organizujemy wyjazdu" (bo coś tam, albo "nie i c***"). Dlaczego Resovia do Łowicza nie pojechała to się można domyślać ;) Zaliczamy dwa lub trzy wyjazdy w rundzie (w tym zajebisty liczbowo wyjazd na Motor, hehe) i jesteśmy kozaki podkarpackie. No ale przecież "liczy się jakość a nie ilość" :D
Spinacz na elektrowstrzasy
Fajne są teksty w stylu "nie piszcie tu", "nie wdawajcie się w dyskusje", "każdy jeździ jak chce"... to po kiego wogóle istnieje forum jeśli nie m.in. dla wymiany opinii? :)
Wiślaku z Sandomierza, gdzie jakieś bzdury napisałem w poście, który cytujesz? Stal Gorzyce w spokoju jadą do Grębowa, nie niepokoicie ich ani wy ani wasi kumple z TBG, więc?
Jak na razie to ja jeszcze nikomu od "c****" na necie nie jade (bawi mnie to niezmiernie), w przeciwieństwie do kumaczy co się za szybko denerwują.
Wiślaku z Sandomierza, gdzie jakieś bzdury napisałem w poście, który cytujesz? Stal Gorzyce w spokoju jadą do Grębowa, nie niepokoicie ich ani wy ani wasi kumple z TBG, więc?
Jak na razie to ja jeszcze nikomu od "c****" na necie nie jade (bawi mnie to niezmiernie), w przeciwieństwie do kumaczy co się za szybko denerwują.
Forum jest dla Ciebie .Tylko dla Ciebie.Spinacz pisze:Fajne są teksty w stylu "nie piszcie tu", "nie wdawajcie się w dyskusje", "każdy jeździ jak chce"... to po kiego wogóle istnieje forum jeśli nie m.in. dla wymiany opinii? :)
Tak ciętej riposty w życiu bym się nie spodziewał. Ubaw po pachy.
haha nie porównuj Siarki do Gorzyc i się nie ośmieszaj ...
Prawda jest taka ze na Podkarpaciu są 4 liczące się kluby. Resovia , Stal , Siarka , Stalówka
i każdy kibic tych klubów będzie pisał ze są jakimiś Władcami Podkarpacia. . .
Każda ekipa jeździ jak jeździ ich sprawa ..
przestańcie już spinać bo tylko Podkarpacie tu pisze .
Prawda jest taka ze na Podkarpaciu są 4 liczące się kluby. Resovia , Stal , Siarka , Stalówka
Prawda jest to co napisales plus Wisloka.Ciekawe co Spinacz na to odpowie po elektrowszczasach?ssss pisze:haha nie porównuj Siarki do Gorzyc i się nie ośmieszaj ...
koniec tematu - wasza dyskusja jest bez sensu, niech każdy robi swoje by jak najmniej mieć pozniej zarzucone :)
KOLEJKA 12
Wigry Suwałki - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 13 października, 17:00
Wisła Płock - Pogoń Siedlce 13 października, 16:00
Resovia - Stal Stalowa Wola 13 października, 15:00
na Stadionie Miejskim
Siarka Tarnobrzeg - Motor Lublin 13 października, 15:00
Garbarnia Kraków - Puszcza Niepołomice 13 października, 15:30
na stadionie Wawelu
Unia Tarnów - Olimpia Elbląg 13 października, 14:00
Znicz Pruszków - Stal Rzeszów 13 października, 19:00
Radomiak Radom - Pelikan Łowicz 13 października, 14:00
Concordia Elbląg - Wisła Puławy 13 października, 15:00
na Stadionie Miejskim
KOLEJKA 12Wigry Suwałki - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 13 października, 17:00
Wisła Płock - Pogoń Siedlce 13 października, 16:00
Resovia - Stal Stalowa Wola 13 października, 15:00
na Stadionie Miejskim
Siarka Tarnobrzeg - Motor Lublin 13 października, 15:00
Garbarnia Kraków - Puszcza Niepołomice 13 października, 15:30
na stadionie Wawelu
Unia Tarnów - Olimpia Elbląg 13 października, 14:00
Znicz Pruszków - Stal Rzeszów 13 października, 19:00
Radomiak Radom - Pelikan Łowicz 13 października, 14:00
Concordia Elbląg - Wisła Puławy 13 października, 15:00
na Stadionie Miejskim
Ciekawy mecz Siarka vs Motor :) Duża mobilizacja z oby dwóch stron :) Zobaczymy jak wypadnie .
ciekawy artykuł jak Ktoś chce przeczytać o wyjazdach Radomiaka z 5 wyjazdów Radomiak wszedł bez problemu na 1 stadion podobne sytuacją dotyczą też innych drużyn w najszej lidze
http://www.radomiak.eu/news/Okiem-Kibic ... equot-1697
http://www.radomiak.eu/news/Okiem-Kibic ... equot-1697
Poleglych?_K_ pisze:Panowie brak mi słów na wasz temat... Jedynie mogę współczuć rodzinom.opsen pisze:Prawda jest to co napisales plus Wisloka.Ciekawe co Spinacz na to odpowie po elektrowszczasach?ssss pisze:haha nie porównuj Siarki do Gorzyc i się nie ośmieszaj ...