Propaganda niechaj działa, tak jak na Azorach.
PS. A reprezentant Śląska niech nabierze trochę pokory bo gdyby mieli w swoim mieście porządnego rywala to nie straciliby jednego osiedla tylko 10.
Moderator: LechiaCHWM
co robią?Wtedy mieli najlepszy okres potem pare osob wróciło z wakacji i bujanko 50 kilowych szczurków bez barw sie skończyło w dodatku ostatnio stara gwardia powróciła i was tam wogóle nie widać.Zawsze musi sie jakiś kretyn trafic co Bieżanowa na oczy nie widział a wie najwięcej.VALO. pisze:abrakada12 pisze:"Cracovia Bieżanów" , nawet buty zamazali żeby ich nie rozpoznano po nich :D
Propaganda niechaj działa, tak jak na Azorach.
PS. A reprezentant Śląska niech nabierze trochę pokory bo gdyby mieli w swoim mieście porządnego rywala to nie straciliby jednego osiedla tylko 10.
Do kogo to ps.?jak do mnie to ładnie ci banie przypaliło słonce.Ta fote widziałem już,to juz nieaktualne teraz smigaja na luzaku.
Równie dobrze mogłeś rozmawiać z dziesięcioma innymi ludźmi i usłyszałbyś odpowiedź "Polakiem".<OB> pisze:
Śląsk nie jedzie do Warszawy. Zakazwyschniety_szczaw pisze:Zapowiada się ciekawa sobota - Ruch jedzie przez Warszawę do Białegostoku (wyjazd samochodowy), a tego samego dnia gra Legia ze Śląskiem oraz Legionovia z Zagłębiem Sosnowiec (w Legionowie).
A czyja to zasługa że Śląsk i Motor nie mają rywala w swoim mieście? To że nie pozwolono zaistnieć innym bandom we Wrocławiu czy Lublinie jest traktowane jako ujma? Przypierdalacie się o daty powstania klubu, o to że nie ma rywala w mieście. Zajmijcie się lepiej frekwencją na Wiśle bo gdybyście mieli epizody z niższymi ligami jak Śląsk albo gdybyście musieli tułać się jak Motor po IV ligach to już dawno by Was nie było w Krakowie.Polish Power pisze:esyfloresy pisze:*** pisze: macie Motorowcy nowy stadion i walczyliście o awans do samego końca w minionym sezonie więc nie dziwota że mieliście i będziecie w najbliższym czasie mieć młyn na poziomie drużyn ekstraklasy, do tego jesteście SAMI w dużym mieście jakim jest Lublin.abrakada12 pisze: PS. A reprezentant Śląska niech nabierze trochę pokory bo gdyby mieli w swoim mieście porządnego rywala to nie straciliby jednego osiedla tylko 10.
Polish Power jest autorem pierwszego cytatu. W którym miejscu pierdolę?*** pisze:po pierwsze nie ja jestem autorem tego posta, po drugie p********* jak potłuczony.
Wisła tułała się już po niższych ligach przed erą Cupiała więc dobrze Ci napisał że p********* jak potłuczony, argument inwalida.esyfloresy pisze:Polish Power jest autorem pierwszego cytatu. W którym miejscu pierdolę?*** pisze:po pierwsze nie ja jestem autorem tego posta, po drugie p********* jak potłuczony.
Tak dwa sezony w II lidze w latach 90. To nazywasz tułaczką? Powiedz kto w latach 90 dominował w Krakowie? Gdybyście się znaleźli wtedy w III lidze albo zostali dłużej w II co by się wtedy działo?saler pisze:Wisła tułała się już po niższych ligach przed erą Cupiała więc dobrze Ci napisał że p********* jak potłuczony, argument inwalida.esyfloresy pisze:Polish Power jest autorem pierwszego cytatu. W którym miejscu pierdolę?*** pisze:po pierwsze nie ja jestem autorem tego posta, po drugie p********* jak potłuczony.
Nie piszę o zasługach tylko o tym, że nie pozwolono by taki rywal w ogóle powstał tak samo jak chociażby Poznaniu.*** pisze:p********* o jakiś zasługach, tępienia rywala we Wrocławiu czy Lublinie, o jakim rywalu w ogóle ty piszesz?Analogicznie mogę napisać że Was w Krakowie to by nie było do roku, albo odwrotnie w Lublinie czy gdzie tam wolisz:)
To była tylko moja odpowiedź na testy typu "bo wy nie macie rywala w swoim mieście". Tak jak napisałeś zawsze można gdybać ale to nie zmieni rzeczywistości.nrth pisze:Można sobie gdybać. c**** to warte - ani to co ty sobie wygdybasz, ani to co sobie my wygdybamy.
Świat kibicowski wiele razy pokazywał że wyniki nie maja prostego przełożenia na jakość ekipy.
Wielu argumentów mozna by użyć.
Tylko najlepiej rozmawiać o faktach a nie o jakichs wróżbach z fusow.
Dla Wisły akurat okres 2 ligi był udany.
Sytuacja w samym Krakowie w ogóle nei ma sie juz nijak do tego bo jest wynikiem wielu innych zmiennych.
Nawet nie trzeba sięgać w przeszłość, wystarczy obserwowac teraźniejszość
Już wytępiliście Cracovię i Hutnika. Wystarczy*** pisze:p********* o jakiś zasługach, tępienia rywala we Wrocławiu czy Lublinie, o jakim rywalu w ogóle ty piszesz?Analogicznie mogę napisać że Was w Krakowie to by nie było do roku, albo odwrotnie w Lublinie czy gdzie tam wolisz:)
kosacki pisze: Krakowski klimat kształtuje character
Hymn Polski to nie jest piosenka, którą się śpiewa przy byle okazji, w trakcie rozgrywania meczu, z czapkami na głowach i w celu prowokacji. I z tych powodów (a szczególnie ostatniego) pojawiły się gwizdy z "Blaszoka" podczas meczu z Jastrzębiem.PaymanW pisze:GKS Katowice też gwizdał na Hymn podczas meczu z GKSem Jastrzębie tego już nie pamiętasz? A może nie chcesz pamiętać i nawet nie wiesz o czymś takim?
Kosa pisze:Hymn Polski to nie jest piosenka, którą się śpiewa przy byle okazji, w trakcie rozgrywania meczu, z czapkami na głowach i w celu prowokacji. I z tych powodów (a szczególnie ostatniego) pojawiły się gwizdy z "Blaszoka" podczas meczu z Jastrzębiem.PaymanW pisze:GKS Katowice też gwizdał na Hymn podczas meczu z GKSem Jastrzębie tego już nie pamiętasz? A może nie chcesz pamiętać i nawet nie wiesz o czymś takim?
Po pierwsze: tak jestem z Lublina.kosacki pisze:mexx80 to koleżka z Lublina, który pisze o tępieniu Cracovii i Hutnika..
A gdy Wisła odwiedziła jego lidera z Motoru to G. się popłakał i wyparł własnego klubu.
I mexx80 ma czelność pisać o klimacie w Krakowie. Wystarczyła Wisła by największy boss Motoru zrobił w gacie.
To co zrobiłby Motor żyjąc na co dzień w Krakowie? rywalizacja z Garbarnią co najwyżej. Ale prędzej 3/4 odjechałaby psychicznie i odpuściła z kibicowaniem. Krakowski klimat kształtuje charakter - i płaczki z Motoru nie miałyby w Krakowie miejsca bytu.
Pewnie jestes z ery Cupiała, to nie pamietasz co bylo przed...WISLA19891 pisze:Tak jak bysmy grali w 4 lidze to by nas nei bylo w Krk,wszyscy by odpuscili sobie.Bo to jest klub bez tradycji,histori.Rozpedz sie motoryno i nie p****** glopot.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości