Pokażą się tak jak Nieciecza w ekstraklasie, czyli jak na miasto tej wielkości to całkiem przyzwoicie. Pojadą gdzieś na wyjazd w 60 osób i tyle. No chyba że wylosują coś z Kazachstanu lub Gruzji , to będzie z tym słabo, ale i tak być może kilka osób tam się od nich pojawi. Nie ma co tworzyć w necie napinki. Każdy orze jak może, na miarę swych możliwości.[/quote]
Wam to się ładnie w dupach j**** jeden zjeb prowokuje drugi pajac w nostradamusa się bawi, poczekajcie aż gdzieś pojedziemy wtedy będziecie mogli ocieniać. Anonimowy łeb do Niecieczy nas porównuje... kabaret. Zapewne jeden z Legnicy drugi z Wrocławia.[/quote]
obszczymurku, czy ja coś złego napisałem na Zagłebie? Wręcz przeciwnie, wiadomo że nie pojedziecie w takiej liczbach jak Legia, Lech, Wisła, czy Śląsk, ale pojechać w kilkadziesiąt osób to dlaczego by nie. Dla Niecieczy ekstraklasa (wioska w ekstraklasie) jak dla was puchary (małe miasto w europejskich pucharach). No chyba mi nie powiesz że wyjazdowo można was porównać do Bayernu, czy innego Juventusu i wybierzecie się na wyjazd po 10 tys np do Azerbejdżanu, Moskwy albo Lizbony ;-) Każdy jezdzi na miarę swych możliwości. Więc baranie nie skacz tu , bo robisz z siebie kretyna.[/quote]
Głogowski półgłówku dobrze wiem co miałeś na myśli jednak takie przyrównywanie nas w jakiejkolwiek konfiguracji i kalkulacji do Niecieczy jest po prostu pociskiem. Napisałeś coś o jakiś Bayernach, Juventusach i 10tys na wyjeździe czyli jak Legia i Ruch w Kazachstanie nie byli tysiącami to też są taką "Niecieczą" ?? p********* tu głupoty na nasz temat choć jeszcze nigdzie nie byliśmy a was na ostatnim meczu po dobrym sezonie z fajnym przeciwnikiem zarówno piłkarsko jak i kibicowsko ( Wisła P) 150 osób w młynku... bez odbioru.
Już mnie nie zobaczysz...