Ursusiak pisze:Prośba o nie odpisywanie idiotom typu: takkero, kumkukum.
Jeśli chcecie, żeby temat komentarzy nie był areną napinania się kasztanów, nie reagujcie na to.
Zrezygnują jak nie będą mieli się z kim ponapinać.
Dzięki za uwagę.
h** w dupe napinaczom!
jak piszesz, c*** z napinaczami, ale może ktoś potwierdzić informację, że Legia zaczęła oprawę do góry nogami i jej nie dokońcyła?
Pokażą się tak jak Nieciecza w ekstraklasie, czyli jak na miasto tej wielkości to całkiem przyzwoicie. Pojadą gdzieś na wyjazd w 60 osób i tyle. No chyba że wylosują coś z Kazachstanu lub Gruzji , to będzie z tym słabo, ale i tak być może kilka osób tam się od nich pojawi. Nie ma co tworzyć w necie napinki. Każdy orze jak może, na miarę swych możliwości.[/quote]
Wam to się ładnie w dupach j**** jeden zjeb prowokuje drugi pajac w nostradamusa się bawi, poczekajcie aż gdzieś pojedziemy wtedy będziecie mogli ocieniać. Anonimowy łeb do Niecieczy nas porównuje... kabaret. Zapewne jeden z Legnicy drugi z Wrocławia.[/quote]
obszczymurku, czy ja coś złego napisałem na Zagłebie? Wręcz przeciwnie, wiadomo że nie pojedziecie w takiej liczbach jak Legia, Lech, Wisła, czy Śląsk, ale pojechać w kilkadziesiąt osób to dlaczego by nie. Dla Niecieczy ekstraklasa (wioska w ekstraklasie) jak dla was puchary (małe miasto w europejskich pucharach). No chyba mi nie powiesz że wyjazdowo można was porównać do Bayernu, czy innego Juventusu i wybierzecie się na wyjazd po 10 tys np do Azerbejdżanu, Moskwy albo Lizbony ;-) Każdy jezdzi na miarę swych możliwości. Więc baranie nie skacz tu , bo robisz z siebie kretyna.[/quote]
Głogowski półgłówku dobrze wiem co miałeś na myśli jednak takie przyrównywanie nas w jakiejkolwiek konfiguracji i kalkulacji do Niecieczy jest po prostu pociskiem. Napisałeś coś o jakiś Bayernach, Juventusach i 10tys na wyjeździe czyli jak Legia i Ruch w Kazachstanie nie byli tysiącami to też są taką "Niecieczą" ?? p********* tu głupoty na nasz temat choć jeszcze nigdzie nie byliśmy a was na ostatnim meczu po dobrym sezonie z fajnym przeciwnikiem zarówno piłkarsko jak i kibicowsko ( Wisła P) 150 osób w młynku... bez odbioru.
panie komisarzu zolpidem, to jak nagroda za rozpracowanie bedzie?
Sensi, Ty nie widzisz, ze to mundurowa parowa, ktora pisze to co podwladni mu daja. Tu ciagnie dalszego jezyka aby zlozyc sobie puzzle. Dajecie mu sie podpuszczac. Myslcie czasami!!
Skończcie juz spekulować co bedzie z tym Zaglebiem.
Czas pokaże. Może przejdą dalej, wylosują drużynę z wysp i "pojadą" w parę tysięcy jak Wisła a wtedy?
Sensi_ pisze:taka ciekawostka w ramach tej naszej mało spontanicznej, powszechnej modern chujni: w sezonie 2015/2016 na 12 meczach Nieznani Sprawcy
odpalili :
Sensi_ pisze:taka ciekawostka w ramach tej naszej mało spontanicznej, powszechnej modern chujni: w sezonie 2015/2016 na 12 meczach Nieznani Sprawcy
odpalili :
Czysto informacyjny wpis jako podsumowanie sezonu przez grupę, która zajmuje się oprawami.
Nie ku***, zaraz się znajdą idioci, którzy muszą się przypierdolić. Idźcie się lepiej przewietrzyć...
@świeżaku - może jesteś przyzwyczajony że ktoś tam wam ciśnie, ale akurat moja wypowiedź była neutralna. Poza Polską, to nawet pobliskiej kosie nie powinno się życzyć źle, bo w pewnym sensie reprezentujecie Polskę. I jeśli pojedziecie jednak w większej liczbie niż pisałem, to będzie miła niespodzianka, jeśli wylosujecie jakieś Azerbejdzan lub Kazachstan , to nawet wyjazd w kilka osób ujmy nie przyniesie. Nie wiem co ty masz do tej Niecieczy, ale jak dla mnie to dobrze że w ogóle jeżdżą. A porównanie to na zasadzie takiej że nie są w stanie pojechać powiedzmy do Szczecina czy Gdańska w 1000-2000 osób, jak powiedzmy was czy Piasta do Moskwy, czy Baku. Ale to żaden wstyd. I jeszcze jedno , o Chrobrego się nie martw, nie do końca są u nas uregulowane pewne sprawy, a jeszcze niedawno był bojkot, co miało wpływ na frekwencje w ostatnich meczach.
odpalili :
odpalili :
Dziękujemy kolego z Pogoni. W pozostałych tematach mamy zamiar was dogonić w ciągu najbliższej dekady, chociaż nie ma co ukrywać, że poprzeczka jest wysoko ustawiona.
odpalili :
Dziękujemy kolego z Pogoni. W pozostałych tematach mamy zamiar was dogonić w ciągu najbliższej dekady, chociaż nie ma co ukrywać, że poprzeczka jest wysoko ustawiona.
A ja nadal zapytam czy te liczby są rzeczywiście rzetelne? Średnio 140 rac na mecz?
Legia słabo Ruch podczas jednego meczu ponad tysiąc samych rac:)
Mala ciekawostka jeszcze o WDS.Na meczu zostala odpalona rekordowa ilosc rac.Sam Ruch odpala lacznie 1 tys do tego dochodzi Gornik ktory kilkaset napewno tez odpalil.Czyli liczba kosmos jak na polskie warunki.
odpalili :
ATM1920 pisze:Legia słabo Ruch podczas jednego meczu ponad tysiąc samych rac:)
Mala ciekawostka jeszcze o WDS.Na meczu zostala odpalona rekordowa ilosc rac.Sam Ruch odpala lacznie 1 tys do tego dochodzi Gornik ktory kilkaset napewno tez odpalil.Czyli liczba kosmos jak na polskie warunki.
Miazga.A w 1970 było Was na meczu 85 koła .Jesteście mistrzami nawet we frekwencji.
ATM1920 pisze:Legia słabo Ruch podczas jednego meczu ponad tysiąc samych rac:)
Miazga.A w 1970 było Was na meczu 85 koła .Jesteście mistrzami nawet we frekwencji.
Słabo poszperałes niekiedy bywało nas nawet wiecej!Także jeśli chodzi o frekwencje i piro nie dorastacie nam do pięt!:)
Z Ruchu to jest chyba największa p**** na tym przecwelonym forum. Ktoś napisze, że zrobił kupe, to zaraz wyskoczy niebieski megaloman i poinformuje wszystkich, ze on zrobil dwie i do tego wieksze i lepszej konsystencji. ku*** dalibyscie juz spokoj.