Co Ty gadasz ,jaka aborcja. Przecież ten chłop może uratować świat przed zagładą. On wie kto z kim, kiedy i dlaczego. Zna z góry wyniki awantur do których nie doszło.Pewnie w rękawie trzyma niejednego asa i wie co wydarzy się za tydzień lub dwa, jakie jeszcze nas przetasowania czekają.Każdą ekipę ma rozpracowaną, wie co w każdej ekipe się dzieje i jakie mają problemy. Prawdziwy Nostradamus naszych czasów...taki chuligański wróżbita Maciej.migiczne_wrota pisze:Kurde, jestem w 100% za aborcją. Bo jak takie przychlasty jak ty mają się rodzić to ja dziękuje....VALO. pisze:wsh swiadomie ryzykuje ośmiesza nie sie,przykład to oswiecim gdzie był mocny fc ale przez interesy poszli w inna strone.drugi to kilka fc ktore sa nieaktywne przez wsh bo warunki jakie przedstawili byly smieszne.do tego po rozpadzie tkwm pokazuja jak słabi sa.Ogolnie cale te wwr i oczekiwanie krwi przez nich jest smieszne.Juz pod spodkiem GksKsg prawie ich r******** i tylko dzieki tym co zawsze dostali sie na gale.Wiec wsh poza fotami nic nie reprezetuje kryzys wyjazdowy plus tak jak w tkwm byli jako 3 ekipa tak w wwre sa 4 pozycja.
p.s Valo prosze, prześlij mi wyniki totolotka na pw