Komentarze 4-6 listopada
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze 4-6 listopada
kolega 071 piszę prawdę Śląsk był na wyjeżdzie (NowySącz Bytów Szczecin) gdzie i hzl i widzew miałby okazję sprawdzić i obić tą słabą ekipę gdzie jakiś oszałamiących liczbach nie byli i co? i cisza kalkulator?. podczas wyjazdu do Bytowa to nawet byliśmy pod nosem dhw ale fakt układowiczów nie było z wsh i pf. Wszystkie te ekipy z układu na osobności to już takie mocnę nie są. moim zdaniem dużo tu pierduł jest pisane moder może już smiało zamykać temat
Wiele powinien wyjaśnić najbliższy MN.WRWE v.s RESZTA POLSKI.11 listopada zapowiada się bardzo atrakcyjnie.
Zbyszko_z_Bogdańca pisze:Jeżeli ktoś dalej wierzy w to iż przyczyną "ruchów" WSH jest chuliganka to tylko świadczy o tym że knet jest dla niego odpowiednim miejscem. Ogólnie na przestrzeni kilku następnych lat (w mojej opinii maks 3) ciekawie może się pozmieniać sytuacja w samym Krk gdzie pasiasta strona błoń zamiata wewnętrzne konflikty na dalszy plan dostrzegając co się dzieje na Wiśle, a na dobrą sprawę nie będzie miał się kto im postawić ze względu na grupę 30 decyzyjnych, którzy gonili ostatnimi czasu masę "ideowych" osób oddanych Wiśle, a przeciwnym temu co jest obecnie. Stąd też ciekawe jest to twierdzenie o 150 osobach "zgrabnej ekipy" w Chorzowie.
Rozumie ,że dla ciebie przyczyną ruchów Wisły jest biznes itd. Tylko powiedz mi dlaczego od powstania koalicji ekipy nawzajem się wspierają próbują coś wykręcić? Czy takie działania podnoszą koszta ''biznesu'' a moze wspomagają sie tylko dla jaj i dla odwrócenia uwagi od interesów?
Prawda jest taka ,wielokrotnie tu powtarzana ,że do interesów nie potrzebne sa układy. Co nie zmienia faktu ,że w dzisiejszych dniach KAZDA zgoda badz układ ma drugie dno. Lecz stawianie tego na pierwszym miejscu jest moim zdaniem nieco na wyrost.
Tylko po co Ruchowi to wsparcie? Przecież jest najlepszy we wszystkim, wszyscy się go boją, a Lecha rozjebują jednym FC.
Może wystarczyłoby umożliwić wejście kibicom z Mazowsza na mecz Cracovii, ale nie zamykać sektora gości na ostatnim meczu z KSP - wtedy byś na pewno zobaczył. Z tego co mi wiadomo, ostatnio grupa 300 osób z Polonii widziana nad Wisłą, ale mogłeś nie zauważyć, bo w necie transmisji nie było. Mogło Cię też zmylić, co pisał jakiś geniusz od Was, że na mecze jeździmy ubrani na biało, więc ta grupa była na galowo - białe koszule i krawaty - to rzeczywiście mogło zmylić.AMF24 pisze:Jeżeli ktoś twierdzi, że Polonia jest w Warszawie to niech przyjedzie i pokaże gdzie, może my po prostu ich nie widzimy.
A że na ulicach nie mijasz ludzi w barwach to fakt i przy takiej dominacji długo ich nie uświadczysz, bo poza ogromną przewagą którą macie, w wielu akcjach (np. Karawka - może Ci koledzy powiedzą), czy nawet ostatni weekend, w waszym użyciu są przedłużacze rączek - i tego już naprawdę nie jestem w stanie pojąć. Za cenę klapsa myślę, że wielu podjęliby ryzyko, za cenę dostania przedłużaczem - już mniej. P.S. Dziś do pracy pojechałem w białej koszuli - tak dla zmyłki. Jutro będę hardcorem - ubiorę czarną.
Wasze liczby wyjazdowe mówią same za siebie. Często się mówi, że to właśnie wyjazdy są odzwierciedleniem danej ekipy. Was jest garstka. Dosłownie garstka. I nie pierdolcie, że II, III, IV liga to nie to samo co wyjazdy ekstraklasowe itd. W liczbach takich jak wy na swoje mecze jeżdżą MKSy Ciechanów, Prochy Pionki itp. (z całym szacunkiem dla tych "ekipek"). Wy jako "DUMA STOLICY" powinniście niezależnie od okoliczności prezentować lepszy poziom niż te ekipy z małych miasteczek.
-
senatorKozioł
tak naprawdę to od czerwca nikt nie napisał w tym temacie(koalicji wrwe) nic nowego, weekend minął i czas temat zamknąć. prywatnie uważam, że z ruchów Wisły najbardziej póki co cieszą się bliscy rywale, ale to nie miejsce by wdawać się w szczegóły.
Daj Bóg, że dożyję takich czasów. Zgadzam się, że wypady takie jak do Łodzi na Widzew, Grajewa z Łomżą, a nawet Łomianek powinny być normą. Nie są - z różnych wzlędów, ale to problem z którym sami musimy się zmierzyć. Z mojej perspektywy, może nie siłę ekipy, ale siłę charakteru pokazuje ta garstka, która w różnych liczbach dość swobodnie porusza się po terenie, gdzie za każdym rogiem czai się wróg i przy dominacji rywala w mieście, stara się mimo wszystko działać. A że wielu znawców tematu za klawiatury, używa argumentów o konfiturach lub że nas nie ma, albo była w grupie, która się o tym przekonała w ostatnią sobotę, albo zna świat tylko z ekranu monitora. Ja akurat reprezentuję stanowisko, że niezależnie jak, ale o ile o nas mówicie, znaczy się, że istniejemy i działamy.WF. pisze:Wasze liczby wyjazdowe mówią same za siebie. Często się mówi, że to właśnie wyjazdy są odzwierciedleniem danej ekipy. Was jest garstka. Dosłownie garstka. I nie pierdolcie, że II, III, IV liga to nie to samo co wyjazdy ekstraklasowe itd. W liczbach takich jak wy na swoje mecze jeżdżą MKSy Ciechanów, Prochy Pionki itp. (z całym szacunkiem dla tych "ekipek"). Wy jako "DUMA STOLICY" powinniście niezależnie od okoliczności prezentować lepszy poziom niż te ekipy z małych miasteczek.
To powiedz mi/nam jeszcze (może już w temacie Warszawskim) na czym polega ta siła charakteru? Na zebraniu się w te kilkadziesiąt osób i pojechaniu na wyjazd (często od początku do końca w obstawie psów)? I w czym się objawia ten charakter? Że albo z psami, albo nawet bez tych psów przejedziecie te 200-300 km w dwie strony na mecz?mancunia pisze:Daj Bóg, że dożyję takich czasów. Zgadzam się, że wypady takie jak do Łodzi na Widzew, Grajewa z Łomżą, a nawet Łomianek powinny być normą. Nie są - z różnych wzlędów, ale to problem z którym sami musimy się zmierzyć. Z mojej perspektywy, może nie siłę ekipy, ale siłę charakteru pokazuje ta garstka, która w różnych liczbach dość swobodnie porusza się po terenie, gdzie za każdym rogiem czai się wróg i przy dominacji rywala w mieście, stara się mimo wszystko działać. A że wielu znawców tematu za klawiatury, używa argumentów o konfiturach lub że nas nie ma, albo była w grupie, która się o tym przekonała w ostatnią sobotę, albo zna świat tylko z ekranu monitora. Ja akurat reprezentuję stanowisko, że niezależnie jak, ale o ile o nas mówicie, znaczy się, że istniejemy i działamy.WF. pisze:Wasze liczby wyjazdowe mówią same za siebie. Często się mówi, że to właśnie wyjazdy są odzwierciedleniem danej ekipy. Was jest garstka. Dosłownie garstka. I nie pierdolcie, że II, III, IV liga to nie to samo co wyjazdy ekstraklasowe itd. W liczbach takich jak wy na swoje mecze jeżdżą MKSy Ciechanów, Prochy Pionki itp. (z całym szacunkiem dla tych "ekipek"). Wy jako "DUMA STOLICY" powinniście niezależnie od okoliczności prezentować lepszy poziom niż te ekipy z małych miasteczek.
Jakbyście byli takie charakterki to inaczej byście tańczyli. Nie trzeba chyba nikomu tłumaczyć, że w 60-80 osób łatwiej jest gdziekolwiek ruszyć się na wyjazd BEZ PSÓW niż dajmy na to w kilka setek. Mniej głów, mniej samochodów itd. Ale wy zawsze pierdolnięcie sobie zbióreczkę pod stadionem i hej.
To, że istniejecie każdy na Legii wie. Jak działacie też :) Na mieście was NIE MA. To nie żadne argumenty tylko fakty.
A ja mam pytane.. Czy Slask kiedys komus odmowil walki? Bo z tego co da sie wyczytac to sa nie do zajebania :) Nie napinajcie sie. Pytam bo bardzo mocno bronia swojej d***. Niestety sa sprawy, sytuacje i rozmowy o ktorych nie nalezy pisac w takim miejscu ale panowie zejdzcie troche na ziemie..
Ślask był znany w latach 90 za sprawa łaziorów ze zawsze wychodził,moga to potwierdzic chyba wszyscy jak atakowali Śląsk ze wychodzili.Wszystko sie zmieniło jak powstały podziały we wrocławiu silna ekpia z Ł i całego Ślaska odpusciła i poszła w miato tego pożniej nie dało sie odbudowac.Racoholik pisze:A ja mam pytane.. Czy Slask kiedys komus odmowil walki? Bo z tego co da sie wyczytac to sa nie do zajebania :) Nie napinajcie sie. Pytam bo bardzo mocno bronia swojej d***. Niestety sa sprawy, sytuacje i rozmowy o ktorych nie nalezy pisac w takim miejscu ale panowie zejdzcie troche na ziemie..
Teraz bez napinki-zna ktoś ekipę,która nigdy nie odmówiła na liczby?
Odpowiem,nie ma takiej.
Odpowiem,nie ma takiej.
Bączyński pisze:Teraz bez napinki-zna ktoś ekipę,która nigdy nie odmówiła na liczby?
Odpowiem,nie ma takiej.
wsh nie odmawia bo że słabymi nikt sie nie ustawia.
K... czy adminy tego nie widza ze kazdy post tego typa to czysta napinka!