[link]" target="_blank -> mógłby ktoś przetłumaczyć?eldus pisze:[link]" target="_blank
[link]" target="_blank" target="_blank
Pytanie odnośnie ASSE -> przeglądając zdjęcia, zauważyłem, że nie ma tam żadnego murzyna - przypadek?
[link]" target="_blank -> mógłby ktoś przetłumaczyć?eldus pisze:[link]" target="_blank
[link]" target="_blank" target="_blank
Jeśli mówisz o tych dwóch na prawo od 'Simply The Best', to wyglądają mi na jakichś algierców, a nie na murzynów.poljud pisze:[link]" target="_blank to poszukaj tu
Ta "czesc" Bayernu to "Schickeria München" (ultrasi Bayernu), jedyne ugrupowanie, ktore darzone jest szacunkiem na St. Pauli, i nie spotkala sie z nikim, bo psiarnia ich skasowala, zanim my wrocilismy z Osnabrück.DannyVinyard pisze:Wie ktoś coś więcej, co działo się po meczu Hamburger - Bayern? Z tego co wiem część Bayernu spotkała się z ziomkami z St. Pauli. Reszta na dworcu spotkała się z ekipą z Hamburga, ale chyba do niczego nie doszło - spora frekwencja policji. 15 zatrzymanych z HSV. Kibice Bayernu 5 godzin byli trzymani na dworcu, po czym odjechali busami.
Pisalem juz na starym forum:DannyVinyard pisze:FC St. Pauli : Nie powiem ci dokładnie zgód ale dobre kontakty mają na pewno z FC Koeln, Celtic, Babelsberg, Bayern. Ogólnie ekipa anti-nazi. Poglądy lewicowe, anty rasistowskie.xyz.. pisze:Moglby ktos opisac jak wyglada sytuacja w Hamburgu? Kto rzadzi, z kim trzymaja sie kibice HSV a z kim St.Pauli oraz jakie maja poglady kibice HSV? z gory dzieki
nie, na pewno nie!FC St. Pauli : Nie powiem ci dokładnie zgód ale dobre kontakty mają na pewno z FC Koeln
kilka setekCeltic
tylko i wylacznie grupa Ultrá Sankt Pauli!Babelsberg, Bayern
TakOgólnie ekipa anti-nazi
Wylacznie grupa Ultrá Sankt PauliPoglądy lewicowe
TakPoglądy anty rasistowskie
Byla kiedys zgoda miedzy nami a Köln, trwala ona od 1979 czy 78 roku, ale to juz nie te czasy, napweno istnieja jeszcze jakies tam kontakty osob prywatnych.DannyVinyard pisze:Ale były kiedyś. Teraz z tego co wiem to są jakieś kontakty, ale rzeczywiście w złej kategorii to ująłem.Störtebeker pisze:nie, na pewno nie!FC St. Pauli : Nie powiem ci dokładnie zgód ale dobre kontakty mają na pewno z FC Koeln
To nie baner Chelsea, wywiesili to kibice Ipswich Town na Stamford Bridge.margiel pisze:Chelsea![]()
A wiesz, ze podczas trwania tej "zgody" z Köln dostalem trzy razy (na pieciu wyjazdach) w dziob "z partyzanta" na dworcu w Koloni?Michal-Hamburg pisze: Byla kiedys zgoda miedzy nami a Köln, trwala ona od 1979 czy 78 roku, ale to juz nie te czasy, napweno istnieja jeszcze jakies tam kontakty osob prywatnych.
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Tabasco pisze:
Lyon - St. Ettiene
Spartak to klub z największą liczbą kibiców w Rosji. CSKA Moskwa to jedyny klub w Moskwie, który może się równać ilością fanów ze Spartakiem, z tym, że Spartak w mieście nadal dominuje. Zgody Spartaka to Torpedo Moskwa oraz FK „Orzeł” Orel z II ligi oraz układ/zgoda The Union - Lech Poznań. Kosy to Zenit, Dynamo Moskwa, CSKA , Kijów i Zelgaris Wilno. Dynamo to trzecia siła kibicowska Moskwy i czwarta Rosji. Sami uznają się za grupę dość elitarna w przeciwieństwie do masowego środowiska kibiców Spartaka. Zgodę maja z koniami, czyli kibicami CSKA, Wrogowie Dynama to Spartak i Torpedo w Moskwie oraz Zenit Sankt Petersburg. Lokomotiv to dobra ultraska lecz ekipa sportowa to średniak, liczbowo wyżej od Dynama. Na temat FK,Torpedo nie posiadam info .witoldpyrkosz pisze:Moglby ktos napisac troche o sytuacji w Moskwie? Da sie ocenic kto wyzej CSKA czy Spartak? I ktore mneijsze ekipy sa w koligacjach ze Spartakiem a ktore z CSKA? (Z tego co pamietam to wiem ze Dynamo za CSKA)
Działaj, działają. Na stadionie lokują się ciągle w tym samym miejscu od kliku lat. Czyli przy jednej z wieżyczek trybuny "Lateral". Są apolityczni. Co do opraw, coś tam robią na małą skalę we własnym zakresie. Kilka fotek z tego sezonu:wrobel pisze:A jak wygląda sprawa z Orgullo Vikingo? Działają jeszcze?
Nie wiem czy przez neta sie nie kupuje(zamawia) biletów. Ceny są różne w zależności od rywala,dość wysokie.Na wakacje przykładowo na mecz z Bordeaux bilet kosztował 45 euro,a im bliżej meczu to cena jeszcze wzrosła. Z kolei na mecz z Grenoble więc pewnie taki,na który cena jest najniższa w sezonie bilet jakieś dwa tygodnie przed meczem kosztował 25 euro.Bruster pisze:Witam!
Będę na weekendzie w Paryżu i chciałbym skoczyc na PSG w sobote. Wie ktos jak wyglada sprzedaz biletow na ich mecze i w jakiej cenie?
Pzdr
Ciężko rozkminić o co tam chodzi:DWilkowy pisze:Mógł by opisać ktoś jak wygląda sytuacja na Cyprze ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości