Tutaj np: stroja Sporting Gijon
http://www.ultraboys.info/web1/WEB2.htm" target="_blank
Jedna z lepiej jeżdżących ekip w Hiszpanii, jak na tamtejsze warunki
Moderator: Automoderation
Spartak to klub z największą liczbą kibiców w Rosji. CSKA Moskwa to jedyny klub w Moskwie, który może się równać ilością fanów ze Spartakiem, z tym, że Spartak w mieście nadal dominuje. Zgody Spartaka to Torpedo Moskwa oraz FK „Orzeł” Orel z II ligi oraz układ/zgoda The Union - Lech Poznań. Kosy to Zenit, Dynamo Moskwa, CSKA , Kijów i Zelgaris Wilno. Dynamo to trzecia siła kibicowska Moskwy i czwarta Rosji. Sami uznają się za grupę dość elitarna w przeciwieństwie do masowego środowiska kibiców Spartaka. Zgodę maja z koniami, czyli kibicami CSKA, Wrogowie Dynama to Spartak i Torpedo w Moskwie oraz Zenit Sankt Petersburg. Lokomotiv to dobra ultraska lecz ekipa sportowa to średniak, liczbowo wyżej od Dynama. Na temat FK,Torpedo nie posiadam info .witoldpyrkosz pisze:Moglby ktos napisac troche o sytuacji w Moskwie? Da sie ocenic kto wyzej CSKA czy Spartak? I ktore mneijsze ekipy sa w koligacjach ze Spartakiem a ktore z CSKA? (Z tego co pamietam to wiem ze Dynamo za CSKA)
Działaj, działają. Na stadionie lokują się ciągle w tym samym miejscu od kliku lat. Czyli przy jednej z wieżyczek trybuny "Lateral". Są apolityczni. Co do opraw, coś tam robią na małą skalę we własnym zakresie. Kilka fotek z tego sezonu:wrobel pisze:A jak wygląda sprawa z Orgullo Vikingo? Działają jeszcze?

Nie wiem czy przez neta sie nie kupuje(zamawia) biletów. Ceny są różne w zależności od rywala,dość wysokie.Na wakacje przykładowo na mecz z Bordeaux bilet kosztował 45 euro,a im bliżej meczu to cena jeszcze wzrosła. Z kolei na mecz z Grenoble więc pewnie taki,na który cena jest najniższa w sezonie bilet jakieś dwa tygodnie przed meczem kosztował 25 euro.Bruster pisze:Witam!
Będę na weekendzie w Paryżu i chciałbym skoczyc na PSG w sobote. Wie ktos jak wyglada sprzedaz biletow na ich mecze i w jakiej cenie?
Pzdr
Ciężko rozkminić o co tam chodzi:DWilkowy pisze:Mógł by opisać ktoś jak wygląda sytuacja na Cyprze ??
podbijam, pomóżtaEnter# pisze:Chłopaki prośba, bo sprawa pilna ... http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi ... 300&st=176" target="_blank" target="_blank w tym temacie Ultras4Life wkleil zdjecia bluz i szalikow YGH Olympiakosu, ale tych bluz linki juz nie dzialaja. Ma ktos moze zdjecie tych bluz ? Albo ktos , kto ma tam konto niech podbije do tego uzytkownika o zdjecia i mi wysle na priv. z gory ogromneeee dzieki jak ktos sie pofatyguje
Lepsze foto:Eustachy pisze:ma ktos jakies fotki ew info nt derbow Sevilli z ostatniego weekendu bodajze?
Espanol – główna grupa Brigadas Blanquiazules powstała w 85r. Skrajnie prawicowa, składa się z hiszpańskich fanów przeciwwaga katalońskiej Barcy. Katalońscy fani Espanyolu tworzą konkurencyjny młyn o nazwie “La Curva” są apolityczni a ich układy z BB są dość chłodne.ax88 pisze:Mógłby ktoś napisać coś o Espanyolu Barcelona ... Szczególnei interesują mnie grupy kibicowskie, wyjazdy i tak ogolnie.
Nikt się nie podjął opisania Barcy więc spróbuje to jakoś nakreślić:K_89 pisze:Ktoś wyżej dobrze przedstawił kibiców Espanyolu, mógłby ktoś w podobny sposób opisać fanów Barcy? Też interesują mnie grupy, ich zgody i kosy, oraz wyjazdy.
weź może wpierw rozejrzyj po forum...WidzewRTS pisze:Opisze ktoś kibiców Bayernu Monachium i Borussi Dortmund ? Można też ogólnie opisać sytuację na Niemieckim podwórku która ekipa jest najlepsza w ultras i "gimnastyce" . Pozdrawiam
A ja słyszałem ze to Espanyol walnął 2 flagi ... ale to moze nie podczas tych derbow i cos mi sie pochrzaniłozab pisze:wracając do kibiców FCB. poglądy lewicowe owszem były, ale jakieś 10 lat temu. obecnie do dawna sa to w dużej części poglądy prawicowe lub lewicowe uwazajace się prawicowe (czyli NS). Tylko, że jest to prawicowośc katalońska, antyhiszpańska.
Od kilku lat Boixos nie moga wejśc na stadion w Barcelonie z uwagi na konflikt z prezesami klubu. i nie zapowiada się na zmianę. W chwili obecnje jezdżą tylko na wyjazdy.
Od kilku lat mają własny zespół w lidze chyba 5 lub 6. Miesiąc temu został zawieszony za liczne zadymy Boixów podczas meczy tej drużyny:)
W chwili obecnej jak i od dawna przewazają w Barcelonie i to zdecydowanie. jesienią 2008r. skroili podczas derbów z Espanyolem 2 małe flagi.
Spoko,nie zauważyłem tematu o Niemieckich kibicach.havamal pisze:weź może wpierw rozejrzyj po forum...WidzewRTS pisze:Opisze ktoś kibiców Bayernu Monachium i Borussi Dortmund ? Można też ogólnie opisać sytuację na Niemieckim podwórku która ekipa jest najlepsza w ultras i "gimnastyce" . Pozdrawiam
A ja słyszałem że to właśnie Barcelona potraciła fantyzab pisze:wracając do kibiców FCB. poglądy lewicowe owszem były, ale jakieś 10 lat temu. obecnie do dawna sa to w dużej części poglądy prawicowe lub lewicowe uwazajace się prawicowe (czyli NS). Tylko, że jest to prawicowośc katalońska, antyhiszpańska.
Od kilku lat Boixos nie moga wejśc na stadion w Barcelonie z uwagi na konflikt z prezesami klubu. i nie zapowiada się na zmianę. W chwili obecnje jezdżą tylko na wyjazdy.
Od kilku lat mają własny zespół w lidze chyba 5 lub 6. Miesiąc temu został zawieszony za liczne zadymy Boixów podczas meczy tej drużyny:)
W chwili obecnej jak i od dawna przewazają w Barcelonie i to zdecydowanie. jesienią 2008r. skroili podczas derbów z Espanyolem 2 małe flagi.
Może nie na temat meczu, ale ASSE i odpowiedzi na pytanie, które sam zadałem kilka stron temup. pisze:Jakieś newsy po meczu PSG-St.E ?
A ma ktoś fotke ich ekipy ???Żołnierz Południa pisze:Espanol – główna grupa Brigadas Blanquiazules powstała w 85r. Skrajnie prawicowa, składa się z hiszpańskich fanów przeciwwaga katalońskiej Barcy. Katalońscy fani Espanyolu tworzą konkurencyjny młyn o nazwie “La Curva” są apolityczni a ich układy z BB są dość chłodne.ax88 pisze:Mógłby ktoś napisać coś o Espanyolu Barcelona ... Szczególnei interesują mnie grupy kibicowskie, wyjazdy i tak ogolnie.
Kosy Brigadas Blanquiazules to wszystkie lewacki kluby Depoertivo,Sevilla, Rayo Vallacano.Baskijskie Atlethico Bilbao, Real San Sebastian i katalońska Baraca. Zgody to UltraSSur (Real) , Irriducibili ,Viking Nord Italia (Lazio), Boulongne boys (PSG), Diabos Vermelhos (Benfica),Hellas Fans Roverto ,Secctor .Borrachos (Hellas Verona)