chcieli byc dowcipni i im sie udalo
zluzuj gume od kaleson -tez staram sie byc dowcipny
Lechita pisze:Jak dla mnie postawa kibiców ManUtd troche dziwna, bo zamiast walczyć z okupantem założyli se nowy klub i jemu teraz kibicują. Taka postawa Glazerowi tylko na ręke bo na Old Trafford i tak jest komplet widzów a na trybunach nie ma już niewygodnego dla niego elementu. Jeżeli są fanami Manchesteru United to ten prawdziwy Manchester jest na Old Trafford tyle, że w łapach jakiejś szumowiny a oni przeżucili się na kibicowanie jakiemuś nowemu tworowi...
nowemu tworowi stworzonemu przez kibicow

w Polsce rowniez takie akcje mialy miejsce-vide Zawisza podczas zamieszania z hydrohujoza...Pogon,gdy ta zostala opanowana przez brazylijczykow czy chociazby chlopaki z Kielc w wieszkosci swego czasu przeniesli sie na rezerwy wiadomo z jakiego powodu.
Stworzyli swoja druzynke na jakims lokalnym podworku,nadal utozsamiaja sie z United i czuja sie czescia tego klubu tylko w sposob jak najbardziej dla mnie zrozumialy przeciwstawiaja sie nowoczesnemu futbolowi gdzie liczy sie jedynie biznes a nie sport czy wogole kibice,ktorych na zachodzie traktuje sie jako konsumenta a nie czesc klubu.
w obecnej sytuacji mogliby podzielic jedynie los Don Kichota rzucajac sie do gardla temu jankesowi,posypalyby sie zakazy,pierdle a druga strona barykady wyszlaby na tym jeszcze lepiej,bo przyczynilaby sie do walki z bandytami...
swoja droga-Manchester United jeden z najpotezniejszych klubow w Europie/na Swiecie a mimo to znalezli sie ludzie,ktorzy pierdola miliony funtow biegajace za pilka z tonami zelu na glowie i stwierdzili ze wola robic to co lubia nawet w ichniej A klasie...
jak dla mnie zachowanie godne podziwu