No to mamy nowy twór.
Fakt, że kibice Polonii w żaden sposób nie protestowali przeciw tej fuzji i przemalowaniu Dyskobolii na Polonię, chwały im nie przynosi.
Przykre, że znowu zielony stolik wygrał.

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
żenadaPogodziłem się pogodziłem. Teraz trzymam kciuki żeby z tego narodziło się pasmo sukcesów już jak się sprzedawać to chociaż drogo. Patrząc na skład to liczę na minimum 4 miejsce ale i 2 jest w zasięgu.
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:po1 Dyskobolia radzi sobie dobrze i w niedziele gra pierwszy mecz sparingowy a 9 sierpnia zaczyna grac w 4 lidze(czyli bylej okregowej)
po2 z KSP laczy sie Drzymala i jego Sportowa Spolka Akcyjna
po3 ulzyles sobie wpisujac w nazwie tego tematu durne DyskoPolo??
co cie baranie obchodzi jego klub. zajmij sie soba i swoim klubem a nei na forumie wypisujesz jakies durnie banialuki i jeszcze nie wiadomo co. Pasuje im cos takeigo to jest ich sprawa a nie twoja takze nie wiem o co Ci czlowieku w ogole chodzi. Wyjdz czasem na dwór .Tamak pisze:TYLKO DYSKOBOLIA pisze:po1 Dyskobolia radzi sobie dobrze i w niedziele gra pierwszy mecz sparingowy a 9 sierpnia zaczyna grac w 4 lidze(czyli bylej okregowej)
1. Cieszę się. Autentycznie.
2. Ok. Co nie zmienia tego, że tradycja starej Polonii przestała istnieć. Fuzja jest faktem.
3. Już nie bądź taki poważny. Hasło chwytliwe i żartobliwe, to napisałem. Jeśli jednak mam Cię uspokoić, to niech będzie GrloclinoPolo lub DzrzymałaPolo. Lepiej? Bo chyba nie masz zamiaru mnie przekonywać, że ten twór w 100% jest kontynuacją klubu Polonia Warszawa i w rzeczywistości nic się nie zmieniło?
cocolino:
Problem w tym, że Wy nawet nie kiwnęliście palcem w celu obrony tradycji swojego klubu. A przynajmniej ja o niczym takim nie wiem.
Uułaa, toś mi pojechał. Mam nadzieję, że jesteś dumny z tego jaką tutaj "merytorykę" zaprezentowałeś. Do twojej wiadomości - obchodzi i interesuje mnie cała polska piłka, jak i nasza scena kibicowska. Jeśli ty jesteś ograniczony tylko do spraw swojego klubu(choć twoja obecność tutaj temu przeczy), to twoja sprawa. Nie narzucaj tego innym. Forum jest od tego, aby poruszać różne tematy. Jeśli z jakiegoś powodu boli cię ten wątek, to już twój problem. Co do wyjścia na dwór, to jednak radziłbym to tobie, bo główka lekko się zagrzała.wolfram pisze:co cie baranie obchodzi jego klub. zajmij sie soba i swoim klubem a nei na forumie wypisujesz jakies durnie banialuki i jeszcze nie wiadomo co. Pasuje im cos takeigo to jest ich sprawa a nie twoja takze nie wiem o co Ci czlowieku w ogole chodzi. Wyjdz czasem na dwór .Tamak pisze:TYLKO DYSKOBOLIA pisze:po1 Dyskobolia radzi sobie dobrze i w niedziele gra pierwszy mecz sparingowy a 9 sierpnia zaczyna grac w 4 lidze(czyli bylej okregowej)
1. Cieszę się. Autentycznie.
2. Ok. Co nie zmienia tego, że tradycja starej Polonii przestała istnieć. Fuzja jest faktem.
3. Już nie bądź taki poważny. Hasło chwytliwe i żartobliwe, to napisałem. Jeśli jednak mam Cię uspokoić, to niech będzie GrloclinoPolo lub DzrzymałaPolo. Lepiej? Bo chyba nie masz zamiaru mnie przekonywać, że ten twór w 100% jest kontynuacją klubu Polonia Warszawa i w rzeczywistości nic się nie zmieniło?
cocolino:
Problem w tym, że Wy nawet nie kiwnęliście palcem w celu obrony tradycji swojego klubu. A przynajmniej ja o niczym takim nie wiem.
nie zawsze amico-lech trwa już trzeci sezon, i mało kto pamieta o tym, że grają na licencji Amici, dzięki czemu np. są rozstawieni w pucharze uefa...Kielczanin pisze:Daje temu tworowi max 2 lata dzialalnosci... Zawsze tego typu fuzje sie tak koncza...
To, że na kibice.net nie został przyklejony temat: protest kibiców Polonii nie oznacza chyba, że zgadzają się z tym całym bałaganem. Szkoda, że to wszystko tak wygląda w polskiej piłce obecnie.Problem w tym, że Wy nawet nie kiwnęliście palcem w celu obrony tradycji swojego klubu. A przynajmniej ja o niczym takim nie wiem.
Drzymała nic nie chciał osiągnąć, on się pozbył miejsca w ekstraklasie i drużyny. Teraz właśicielem nowego tworu jest J.w.construction, Drzymała po prostu sprzedał zabawki...Pango pisze:Mnie natomiast zastanawia co chciał osiągnąć Drzymała przerzucając się na Polonię, na którą chodzi mniej ludzi niż na Dyskobolię, bo argumenty, których używał w stosunku do Śląska i Pogoni w tym przypadku są mają pokrycia
Jeśli wiesz coś więcej na ten temat, to proszę o krótki opis lub link.Pango pisze:To, że na kibice.net nie został przyklejony temat: protest kibiców Polonii nie oznacza chyba, że zgadzają się z tym całym bałaganem.Problem w tym, że Wy nawet nie kiwnęliście palcem w celu obrony tradycji swojego klubu. A przynajmniej ja o niczym takim nie wiem.
widze u ciebie cisnienie 220 na 180leniwiec pisze:dolnoślązak sam jesteś frajer c*** ci w gardło pedrylu!
nie masz pojęcia o czym piszesz gamoniu poczytaj wywiady z drzymałą jak to było w tym szczecinie i dlaczego nie doszło do niczego.
i jeszcze raz c*** ci w ryj j**** takich jak ty
Co za kolesleniwiec pisze:dolnoślązak sam jesteś frajer c*** ci w gardło pedrylu!
nie masz pojęcia o czym piszesz gamoniu poczytaj wywiady z drzymałą jak to było w tym szczecinie i dlaczego nie doszło do niczego.
i jeszcze raz c*** ci w ryj j**** takich jak ty
Wyglada to tak,ze na chwile obecna gramy w miejscowosci Ptaszkowo oddalonej jakies 2 km od samego Grodziska,gdyby nie to,ze mieszkam w miasteczku tudziez na wsi napisalby,ze to swego rodzaju przedmiesciawlkp88 pisze:czy to prawda, że 4 ligowa Dyskobolia nie będzie grać w Grodzisku?
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Drzymała się juz dogadał z kibicami we Wrocławiu, przeciez dlatego własnie z pucharu UEFA zrezygnował, i byłoby wszystko ok gdyby nie politycyWizard pisze:eheh rozumiem lepiej niz Ci sie wydaje..
koles chcial na sile wejsc w biznes.. trafil na to ze postawili sie kibice we Wrocku i Szczecinie.. ie mial czasu i checi uzerania sie wiec zrezygnowal..
prroste ?
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
Nie trzymam strony Grodziska, a tym bardziej Polonii ale czy wg ciebie w ekstaraklasie powinny grać kluby z tradycjami...to gdzie miejsce dla Szombierek Bytom czy Stali Mielec- to tez kluby z ogromnymi tradycjami (patrz tabela wszechczasów). Ojojoj co to się porobiło, że juz nie piłka tylko tradycje powodują, że mamy grać w ekstraklasie i c*** - po prostu parodia.Kaczmar pisze:a ja nie mam nic przeciwko.20 albo 30 lart byl kureski bajzel w polskiej pilce klubowej,wiec niech teraz wszystkmim mozliwymi sposobami to ogarniaja.Dobry znak-Dyskobolia wraca do ligi na jaka zasluguje takie nie wielkie miasto,a klub z tradycjami idzie do pierwszej,
Użytkownicy przeglądający to forum: Andrzej Buła, Dęb(L)in, keanoo, qbasek i 145 gości