dlatego tez mysle ze warto byloby go reaktywowac
rozne stare wycinki, anegdotki, historyjki zwiazane z postaciami zaslózionymi dla PL ruchu kibicowskiego mile widziane.
i bez napinki prosze

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Z wielkim żalem przychodzi nam poinformować Państwa, iż wczoraj zmarł legendarny fan Białej Gwiazdy Krzysztof Kowal.
Krzysiek całe swe życie podporządkował praktycznie krakowskiej Wiśle. Po raz pierwszy na jej mecz wyjazdowy udał się w 1975 roku, gdy Biała Gwiazda w meczu zgody mierzyła swe siły w Tychach z GKS-em. Ostatni raz dopingował swój ukochany zespół z sektora gości 26 lutego tego roku, gdy w Białymstoku Wisła zremisowała z miejscową Jagiellonią 1-1.
Był jedynym fanem Wisły, który "jeździł za nią" nieprzerwalnie przez 33 lata. Przez ten okres czasu zgromadził na swym koncie blisko 400 wyjazdów, w samym tylko Zabrzu meldując się 37 razy.
Od kilku miesięcy Krzysiek swymi wspomnieniami dzielił się z kibicami Wisły na łamach magazynu "Forza Wisła". Gdy notowaliśmy jego ostatnie przemyślenia stwierdził, iż pomału musi przekazać nam wszystkie swoje pamiatki, gdyż może z nim być różnie. Nikt w to jednak nie bardzo chciał wierzyć.
Krzysiek miał przecież 48 lat.
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
[link]" target="_blank" target="_blanklaser pisze:[link]" target="_blank
Czasem im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie.Wolf zostałakakiusz pisze:Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje o Wolfie??
A co niby zle było by dla niego?? Wolf to taka wielka niebezpieczna tajemnica ,ze nie mozna o nim mówić??Romano pisze:Czasem im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie.Wolf zostałakakiusz pisze:Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje o Wolfie??
zastrzelony w 92 roku dla wiekszości to prehistoria i niech tak zostanie.Nigdy nie widziałem takiego wariata
jak Wolf i chyba nie zobacze.Postac dla wielu kontrowersyjna ale charyzmatyczna potrafiąca pociagnąc ludzi do ataku na 10-krotnie wieksze sily przeciwnika.
Tajemnica to moze dla ludzi, ktorzy chca byc przekumaci i zaistniec na tym forum.BAYT pisze:A co niby zle było by dla niego?? Wolf to taka wielka niebezpieczna tajemnica ,ze nie mozna o nim mówić??Romano pisze:Czasem im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie.Wolf zostałakakiusz pisze:Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje o Wolfie??
zastrzelony w 92 roku dla wiekszości to prehistoria i niech tak zostanie.Nigdy nie widziałem takiego wariata
jak Wolf i chyba nie zobacze.Postac dla wielu kontrowersyjna ale charyzmatyczna potrafiąca pociagnąc ludzi do ataku na 10-krotnie wieksze sily przeciwnika.
jak chcesz poprawiac wizerunek kibica to pisz petycje i apele, tylko nie tutaj.NJ pisze:nazwa tematu moim zdaniem nie odpowiednia ...
kibole to slowo stworzone przez wyborcza, i majace pokazac kibicow pilkarskich jako motloch bezmozgich i nasterydowanych lepkow bez wyksztalcenia, dla ktorych jedynym celem w zyciu jest zaszlachtowanie kibica innej druzyny, niszczenie mienia publicznego, atakowanie policji i bogu ducha winnych obywateli...
sorki za offtop ale tak mi sie to nasunelo czytajac po raz kolejny historie Duffa...
może ktoś przybliżyć tą postać ?tisu pisze:Każda ekipa ma ludzi którzy w jakimś stopniu są legendarni.
Z tych słynniejszych słyszałem to można wymienić : Megafon , Rybak (Arka) , Dufo , Wolf , Grabarz (Lechia) , Bosman, Rouen (Legia ) , Benito (Polonia) , Uszol (Lech ) , Hetman (Ruch) , Metal , Sabra, Tyca (Cracovia) , Cygan , Wesoły , Misiek (Wisła) ,Kotlet (Śląsk).
A co śmierci Wolfa , to słyszałem że został zastrzelony w przejściu podziemmnym w Sopocie (Wolf pochodził z Sopotu).
Ostatnio było o nim 'głośno' po artukule w gazecie. Znalazła się w nim autobiografia. Opisuje sam co robił, czym się teraz zajmuje itp. Aktualnie walczy w MMA(?)acab pisze:Może ktoś coś napisać o Uszolu?
Walczy i ma sie dobrzemlody_kibic pisze:
Ostatnio było o nim 'głośno' po artukule w gazecie. Znalazła się w nim autobiografia. Opisuje sam co robił, czym się teraz zajmuje itp. Aktualnie walczy w MMA(?)acab pisze:Może ktoś coś napisać o Uszolu?
[link]" target="_blank
Pierwszy z prawej to Uszol.
[link]parówa pisze:Walczy i ma sie dobrzemlody_kibic pisze:
[link]" target="_blank
Pierwszy z prawej to Uszol.
[link]
General pisze:Dlaczego ktos usuwa moje posty, które są na temat ???!!!!
Pytałem o legendarnego kibica wymienionego w temacie - Uszola, co stało sie z jego łapa,, bo ma zdeformowany triceps, dlaczego post został usuniety ?
Użytkownicy przeglądający to forum: ChP i 98 gości