Zakazy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
No to ja ze swojego osobistego doswiadcznia musze napisac ze nie istnieje w Polsce cos takiego jak "zakaz stadionowy"
Co prawda troche czasami straszą... no ale w koncowym rezultacie w niczym mi ow zakaz nie przeszkadza
Mialem 2 lata zostalo 3-4 miesiace...
Nawet sie nie wyglupiajcie i nie walczcie z tym. Co najwyzej z grzywna, bo nikomu chyba nie usmiecha sie placic kilku stowek...
Co prawda troche czasami straszą... no ale w koncowym rezultacie w niczym mi ow zakaz nie przeszkadza
Mialem 2 lata zostalo 3-4 miesiace...
Nawet sie nie wyglupiajcie i nie walczcie z tym. Co najwyzej z grzywna, bo nikomu chyba nie usmiecha sie placic kilku stowek...
-
....
U nas teoretycznie cala grupa CF 04 ma zakazy wielokrotnie dane prze klubu
w realiach wygląda to tak że nikt nam nie utrudnia wchodzenia na mecze. Ale już np 2 młodych którzy maja zakazy za inna akcje ( sprawy aktualnie toczą sie w sadzie) wejście na stadion nie jest proste. Jest to może spowodowane tym że jeden chłopak podpisał takie oświadczenie ze nie będzie chodził na mecze dzięki czemu uniknął odpowiedzialności karnej

CF '04
-