Zakazy

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Kamień

Zakazy

Post autor: Kamień »

Nie wiem czy to dobry temat, ale proponuję wpisywać kto dostał zakaz od swojego klubu, na jak długo i jak z tym ma zamiar albo już walczył. Acha chodzi mi o swoje doświadczenia, a nie o to , że ktoś coś słyszał
iparts.pl
UN-1946-IA

Post autor: UN-1946-IA »

No to ja ze swojego osobistego doswiadcznia musze napisac ze nie istnieje w Polsce cos takiego jak "zakaz stadionowy"
Co prawda troche czasami straszą... no ale w koncowym rezultacie w niczym mi ow zakaz nie przeszkadza
Mialem 2 lata zostalo 3-4 miesiace...
Nawet sie nie wyglupiajcie i nie walczcie z tym. Co najwyzej z grzywna, bo nikomu chyba nie usmiecha sie placic kilku stowek...
.:1909:.

....

Post autor: .:1909:. »

U nas teoretycznie cala grupa CF 04 ma zakazy wielokrotnie dane prze klubu :) w realiach wygląda to tak że nikt nam nie utrudnia wchodzenia na mecze. Ale już np 2 młodych którzy maja zakazy za inna akcje ( sprawy aktualnie toczą sie w sadzie) wejście na stadion nie jest proste. Jest to może spowodowane tym że jeden chłopak podpisał takie oświadczenie ze nie będzie chodził na mecze dzięki czemu uniknął odpowiedzialności karnej
Legioholic

Post autor: Legioholic »

z d*** temat :roll:
Variat

Post autor: Variat »

Gorzej jest jak w czasie meczu trzeba na psiarni siedzieć...
craxoholik

Post autor: craxoholik »

Heh mi białe kaski zajebaly identyfikator kiedys i jak chcialem odebrac to okazalo sie ze mam zakaz stadionowy<lol2> a na mecze i tak chodze:) a zabrali mi identyfikator za to ze wieszalem flage PASOW na płocie<lol2> JP!!
Zablokowany